Što se točno dogodilo kod Rijeke?Susjed brani napadača na Srbina
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Što se točno dogodilo kod Rijeke?Susjed brani napadača na Srbina
gle, možeš nekom hebat mamicu jer je ovakav ili onakav ali tu nikako neki da shvate da neće više za hebanje srpske mamice dobiti pusu nego zatvor...Hektorović wrote:kaya wrote:Kada sam bila mala,u tamnici naroda sfrj došlo je do dječje svađe sa djecom milicajca đure, koju sam započela ja :). U to se kako to biva upetljao stariji brat pa i milicajac đuro na kraju koji je osim šamara bratu i jebo ustašku majku. Nakon toga je udaljen s dužnosti i degradiran :).
Sto hoću reči, ovaj hgss je sam to pretvorio u nacionalni sukob pa neka sada plati.
točno
pa onda neka shvate na teži način....
Last edited by kaya on 27/8/2019, 12:28; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
slucaj nije zakljucen ima onih koji kao svjedoci tvrde d aje ovaj izmislio jebavanje srpske majkekaya wrote:gle, možeš nekom hebat mamicu jer je ovakav ili onakav ali tu nikako nei da shvate da neće više za hebanje srpske mamice dobiti pusu nego zatvor...Hektorović wrote:kaya wrote:Kada sam bila mala,u tamnici naroda sfrj došlo je do dječje svađe sa djecom milicajca đure, koju sam započela ja :). U to se kako to biva upetljao stariji brat pa i milicajac đuro na kraju koji je osim šamara bratu i jebo ustašku majku. Nakon toga je udaljen s dužnosti i degradiran :).
Sto hoću reči, ovaj hgss je sam to pretvorio u nacionalni sukob pa neka sada plati.
točno
pa onda neka shvate na teži način....
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
To znači da kad se sutra posvađam sa nekim hrvatom oko parkinga, mogu bez posledica da mu ga iznabijam ustaške majke i da ga pritom izlemam?
Guest- Guest
valjda :)Brat Brale wrote:To znači da kad se sutra posvađam sa nekim hrvatom oko parkinga, mogu bez posledica da mu ga iznabijam ustaške majke i da ga pritom izlemam?
znaš šta, ove malumnike nije ni za kriviti, oni iz javnog prostora u koje su političari pustili marginalce zbog glasova dobivaju poruke da to mogu.
ali kad se ponove takvi slučajevi i oči okrenu u političare moraju ove koji to prakticiraju (bez mozga i zubi) sklepati sa zatvorom. onda se čude ko pura dreku zašto su u zatvoru jer misle da je ok hebat srpsku mamicu...
2015-08-15
a gdje si ti vidi da ga je namlatio?debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:nema dokaza da ga je i pipnuo..susjedi tvrde d aga nije ni pipnuo..a lijecnicki nalaz je potvrdio da ima samo ogrebotinu..da ga je mlatnuo kako je rekao prijatelj ovog hgss-ovca ovaj se ne bi digao tri dana jer je ovaj mrga..samo ti padaj na fore i fazone..debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:lijepo sam ja tu pisao..pricekajmo kraj slucajeva bice iznenađenja neocekivanih od onog sto su mnogi ocekivali...da je to sve napravila nacionalisticka klosarija...da ali ona na vrhu klosarija kako kod nas tako i kod onih preko drine i dunava...mucka je to velika..ili moguca velika afera..u reziji onih koji sad prodaju patriotizam i moralizam optuzujuci klosariju sa klupe...kao krivce
koji slucaj ?
lik je umjesto zvanja policije ( s kojom suradjuje/zaposlen ) komunalnog redara ili nesto trece namlatio starca
kao da prvak u boksu namlati vani prolaznika
ove druge price majke srbousraske nebitne za pricu osim ako se dokazu
gdje si vidio lijecnicki nalaz ?
kajo to jebanje mamice ovom ili onom neces nikada sprijeciti realno...mozes privremeno ali za stalno ne..eto recimo mediji u srbiji otvoreno pisu tipa ustasku,siptarsku,balijsku majku..pa kao ce so onda sprijeciti..kad fitilj dogori ne biraju se rijecikaya wrote:valjda :)Brat Brale wrote:To znači da kad se sutra posvađam sa nekim hrvatom oko parkinga, mogu bez posledica da mu ga iznabijam ustaške majke i da ga pritom izlemam?
znaš šta, ove malumnike nije ni za kriviti, oni iz javnog prostora u koje su političari pustili marginalce zbog glasova dobivaju poruke da to mogu.
ali kad se ponove takvi slučajevi i oči okrenu u političare moraju ove koji to prakticiraju (bez mozga i zubi) sklepati sa zatvorom. onda se čude ko pura dreku zašto su u zatvoru jer misle da je ok hebat srpsku mamicu...
2015-09-08
tako rekli ovi iz pupovcevog vijeca..nema cile mile da se ne vjeruje...ko i onog petka..ubise njega sa palicama,cipelarili a lik sutradan ko nov daje intervju medijima umjesto d alezi na traumi..unistise mu lokal ko d aje tajfun prosao..ono dvije,tri case arzbijene,nakrivljena slika i televitor dobio ogrebotinuNoor wrote:a gdje si ti vidi da ga je namlatio?debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:nema dokaza da ga je i pipnuo..susjedi tvrde d aga nije ni pipnuo..a lijecnicki nalaz je potvrdio da ima samo ogrebotinu..da ga je mlatnuo kako je rekao prijatelj ovog hgss-ovca ovaj se ne bi digao tri dana jer je ovaj mrga..samo ti padaj na fore i fazone..debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:lijepo sam ja tu pisao..pricekajmo kraj slucajeva bice iznenađenja neocekivanih od onog sto su mnogi ocekivali...da je to sve napravila nacionalisticka klosarija...da ali ona na vrhu klosarija kako kod nas tako i kod onih preko drine i dunava...mucka je to velika..ili moguca velika afera..u reziji onih koji sad prodaju patriotizam i moralizam optuzujuci klosariju sa klupe...kao krivce
koji slucaj ?
lik je umjesto zvanja policije ( s kojom suradjuje/zaposlen ) komunalnog redara ili nesto trece namlatio starca
2015-09-08
endevuksadinare wrote:tako rekli ovi iz pupovcevog vijeca..Noor wrote:a gdje si ti vidi da ga je namlatio?debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:nema dokaza da ga je i pipnuo..susjedi tvrde d aga nije ni pipnuo..a lijecnicki nalaz je potvrdio da ima samo ogrebotinu..da ga je mlatnuo kako je rekao prijatelj ovog hgss-ovca ovaj se ne bi digao tri dana jer je ovaj mrga..samo ti padaj na fore i fazone..debotoijusto wrote:
koji slucaj ?
vuksadinare wrote:kajo to jebanje mamice ovom ili onom neces nikada sprijeciti realno...mozes privremeno ali za stalno ne..eto recimo mediji u srbiji otvoreno pisu tipa ustasku,siptarsku,balijsku majku..pa kao ce so onda sprijeciti..kad fitilj dogori ne biraju se rijecikaya wrote:valjda :)Brat Brale wrote:To znači da kad se sutra posvađam sa nekim hrvatom oko parkinga, mogu bez posledica da mu ga iznabijam ustaške majke i da ga pritom izlemam?
ko piše o majkama, iako su srpski tabolidi smeća koja treba zapaliti i anatemisati...
Guest- Guest
znaš kako to spriječiš...sa zatvorom. ovako. i tako tri puta napravi i pa će sljedeći pregristi jezik...hebem ti s...ovaj mamicu..vuksadinare wrote:kajo to jebanje mamice ovom ili onom neces nikada sprijeciti realno...mozes privremeno ali za stalno ne..eto recimo mediji u srbiji otvoreno pisu tipa ustasku,siptarsku,balijsku majku..pa kao ce so onda sprijeciti..kad fitilj dogori ne biraju se rijecikaya wrote:valjda :)Brat Brale wrote:To znači da kad se sutra posvađam sa nekim hrvatom oko parkinga, mogu bez posledica da mu ga iznabijam ustaške majke i da ga pritom izlemam?
znači pošalješ u javnost signal da je to nešto što nije dozvoljeno i da se sankcionira
2015-08-15
Napade treba sankcionirati i koliko vidim policija radi svoj posao.kaya wrote:znaš kako to spriječiš...sa zatvorom. ovako. i tako tri puta napravi i pa će sljedeći pregristi jezik...hebem ti s...ovaj mamicu..vuksadinare wrote:kajo to jebanje mamice ovom ili onom neces nikada sprijeciti realno...mozes privremeno ali za stalno ne..eto recimo mediji u srbiji otvoreno pisu tipa ustasku,siptarsku,balijsku majku..pa kao ce so onda sprijeciti..kad fitilj dogori ne biraju se rijecikaya wrote:valjda :)Brat Brale wrote:To znači da kad se sutra posvađam sa nekim hrvatom oko parkinga, mogu bez posledica da mu ga iznabijam ustaške majke i da ga pritom izlemam?
znači pošalješ u javnost signal da je to nešto što nije dozvoljeno i da se sankcionira
A to što Pupavac i ekipa misle da će glumatanjem žrtve i dizanjem histerije u javnosti nešto da postignu, smiješno je.
Možda misli da će sad neko iz izvana prisiliti Hrvatsku da ponovo aktivira plan Z-4. Glup je ako to misli.
Tuče i sukobi su svakodnevnica i naravno da će u nekima biti involvirani ljudi raznih nacionalnosti uključujući i Srbe.
Ali ako budu dizali histeriju i pokušavali stvoriti nekakav status žrtve pa na osnovu toga opet pokušati nešto izmuljati od međunarodne zajednice, e zajebali su se. Samo će postići kontra efekat, neće postići baš ništa ali će mnogo češće batine dobijati.
To je samo BiH muslimanima donekle uspjelo ali i tome je došao kraj.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma Rijeka je grad u kojem ti više i ne znaš ko je ko.
Ono ako pričaš "po domaću" ti si domaći,a ako ne možeš biti bilo šta. Mada znam masu Srba koji su počeli pričati čakavski i deklartirati se kao Fijumani,Grobničani ili Kastafci.
Drugo,u Rijeci imaš masu potomaka Srba,Muslimana,pa i Roma,koji se deklariraju kao Hrvati i čak prednjače u isticanju tog domoljublja.
I treće. Vidio sam da ako je u pitanju nekakav međunacionalni incident,onda je tu prisutan gotovo u 90% slučajeva fetivi Srbijanac,koji govori bre i priča tečnom ekavicom. Bosanci im nisu zanimljivi,a Krajišnici su ovdje već inventar na koje se nitko i ne obazire.
Ono ako pričaš "po domaću" ti si domaći,a ako ne možeš biti bilo šta. Mada znam masu Srba koji su počeli pričati čakavski i deklartirati se kao Fijumani,Grobničani ili Kastafci.
Drugo,u Rijeci imaš masu potomaka Srba,Muslimana,pa i Roma,koji se deklariraju kao Hrvati i čak prednjače u isticanju tog domoljublja.
I treće. Vidio sam da ako je u pitanju nekakav međunacionalni incident,onda je tu prisutan gotovo u 90% slučajeva fetivi Srbijanac,koji govori bre i priča tečnom ekavicom. Bosanci im nisu zanimljivi,a Krajišnici su ovdje već inventar na koje se nitko i ne obazire.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor wrote:a gdje si ti vidi da ga je namlatio?debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:nema dokaza da ga je i pipnuo..susjedi tvrde d aga nije ni pipnuo..a lijecnicki nalaz je potvrdio da ima samo ogrebotinu..da ga je mlatnuo kako je rekao prijatelj ovog hgss-ovca ovaj se ne bi digao tri dana jer je ovaj mrga..samo ti padaj na fore i fazone..debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:lijepo sam ja tu pisao..pricekajmo kraj slucajeva bice iznenađenja neocekivanih od onog sto su mnogi ocekivali...da je to sve napravila nacionalisticka klosarija...da ali ona na vrhu klosarija kako kod nas tako i kod onih preko drine i dunava...mucka je to velika..ili moguca velika afera..u reziji onih koji sad prodaju patriotizam i moralizam optuzujuci klosariju sa klupe...kao krivce
koji slucaj ?
to je irelevantno za udaljavanje iz sluzbe te moguci otkaz i stvar je sudskog spora , sto se sad svi pravimo tulavi ?
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Jel ga treba udaljit nakon sudskog spora il cemo odma Srbinu vjerovat na riječ?
2014-04-15
danas izgleda prvo vazi ovo drugo..vidis debo ne da da bude ovo prvo on mu ej odmah vjerovao da su ga priklali,iscipelarili,odrali,natakli na razanjn_razbojnik wrote:Jel ga treba udaljit nakon sudskog spora il cemo odma Srbinu vjerovat na riječ?
2015-09-08
Arsic u iskazu navodi da se osjecao kao kad je priklan u Jasenovcu cetrsprve
2014-04-15
vidis kako se ekipa odmah oda na ciji mlin vodu tjeraju..kada je napadnut neki hrvat..odmah sumnje..ta sigurno su imali razloga da ga natamburaju..sto se nasao tamo..itd itd...kad je onaj srbin prije koju godinu priklao onu dvojicu hrvata kod vojnica.,vrginmosta odmah opravdanja..za srbina...'sigurno se samobranio'..bio isprovociran..ljubomora itd itd...n_razbojnik wrote:Arsic u iskazu navodi da se osjecao kao kad je priklan u Jasenovcu cetrsprve
2015-09-08
Škoro.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/upravo-sam-razgovarao-s-odvjetnikom-matka-skalamere-miroslav-skoro-ukljucio-se-u-pricu-oko-premlacivanja-srpskog-povratnika-kod-rijeke/9284453/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/upravo-sam-razgovarao-s-odvjetnikom-matka-skalamere-miroslav-skoro-ukljucio-se-u-pricu-oko-premlacivanja-srpskog-povratnika-kod-rijeke/9284453/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Kolinda i Milanović na aparatima , ide Škoro 1% gore
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/620452/skoro-se-ukljucio-u-pricu-oko-premlacivanja-srpskog-povratnika-kod-rijeke-upravo-sam-razgovarao-s-odvjetnikom-matka-skalamere-istina-je-voda-duboka
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/620452/skoro-se-ukljucio-u-pricu-oko-premlacivanja-srpskog-povratnika-kod-rijeke-upravo-sam-razgovarao-s-odvjetnikom-matka-skalamere-istina-je-voda-duboka
2014-04-11
Sad će cila Armada glasat za Škoru. Milanović očekuje glasove iz Rijeke a nije se ni oglasio oko ovoga. Kolinda isto jer je rodom od tamo.
I sad upao Škoro u to područje i izjavio :
Škalamera je u pritvoru zbog dvojbenih svjedoka i političkog pritiska.
Bravo Škoro.
I sad upao Škoro u to područje i izjavio :
Škalamera je u pritvoru zbog dvojbenih svjedoka i političkog pritiska.
Bravo Škoro.
2014-04-11
Bingo.Ringo10 wrote:A nije ga priklao ...
E jebi ga, ni Hrvati vise nisu što su nekad bili.
Suljo i Vulin će biti razočarani. Kakav bi samo povod imali da kenjaju o ustašama.
Nego nešto mi pada na pamet. U redu, napadi na nacionalnoj osnovi su nedopustivi.
Ali hoćemo li mi sad svaku tuču, svađu ili verbalno psovanje i vrijeđanje u kojem je involvirana neka osoba srpske nacionalnosti, obrađivati u medijima kao glavno pitanje dana.
Nekome odgovara stvaranje atmosfere kaosa i stigmatizacija.
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dobri susjed
» Susjed iz pakla
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom
» Većina napadača su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Susjed iz pakla
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom
» Većina napadača su Sirijici
» Vojnik ubio napadača u Beču
Page 2 of 9