Denkverbot
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Denkverbot
Sam čin glasovanja u ovom slučaju mi je poput davanja djeci slatkiša.
Pdf vip je naprasno ukinut po volji ili ne volji vlasnika, bez najave, upozorenja ili konzultiranja s korisnicima.
Bilo bi dosljednije da je sam odabrao moda...
No, kao što si i napisala ja sam drugi odjel tako da... :)
Pdf vip je naprasno ukinut po volji ili ne volji vlasnika, bez najave, upozorenja ili konzultiranja s korisnicima.
Bilo bi dosljednije da je sam odabrao moda...
No, kao što si i napisala ja sam drugi odjel tako da... :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
e, da je sam odabrao moda, to onda ne bi bila demokracija...a po mom misljenju tako je mozda i trebao napraviti, jer mod nije saborski zastupnik narodnih masa, nego nadglednik tih istih masa i njihovog djelovanja...nesto kao MUP ;)
no, dao nam je na volju :)
Kakva je to demokracija u kojoj većina ima pravo glasa u ne bitnim stvarima? :)Noor wrote:e, da je sam odabrao moda, to onda ne bi bila demokracija...a po mom misljenju tako je mozda i trebao napraviti, jer mod nije saborski zastupnik narodnih masa, nego nadglednik tih istih masa i njihovog djelovanja...nesto kao MUP ;)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
a sto po tebi znaci demokracija?mativka wrote:Kakva je to demokracija u kojoj većina ima pravo glasa u ne bitnim stvarima? :)Noor wrote:e, da je sam odabrao moda, to onda ne bi bila demokracija...a po mom misljenju tako je mozda i trebao napraviti, jer mod nije saborski zastupnik narodnih masa, nego nadglednik tih istih masa i njihovog djelovanja...nesto kao MUP ;)
koje su stvari bitne?
koje su nebitne?
Volja većine izražena kroz izbore.
Životvorne
Koje ne utječu na životvornost.
Životvorne
sinoc su bili izbori na kojima je vecina izrazila svoju voljumativka wrote:Volja većine izražena kroz izbore.
Životvorne
sto su životvorne stvari na forumu?
koje stvari na forumu ne utjecu na životvornost?
ajme, samo mi upitnici oko glave
Pdf Vip, nije ovisio niti će ovisiti o modu, a raspisuju se izbori za moda.Noor wrote:sinoc su bili izbori na kojima je vecina izrazila svoju voljumativka wrote:Volja većine izražena kroz izbore.
Životvorne
S druge strane, ukidanje vipa bio je naprasan, samovoljan čin.
Dakle, bi li veći izraz demokracije bio da su se korisnici konzultirali prije ukidanja vipa?
e, kad navrati kic bude ti odgovorio, nemam mandat davat izjave u ime vlasnika :))mativka wrote:Pdf Vip, nije ovisio niti će ovisiti o modu, a raspisuju se izbori za moda.Noor wrote:sinoc su bili izbori na kojima je vecina izrazila svoju voljumativka wrote:Volja većine izražena kroz izbore.
Životvorne
S druge strane, ukidanje vipa bio je naprasan, samovoljan čin.
Dakle, bi li veći izraz demokracije bio da su se korisnici konzultirali prije ukidanja vipa?
ali, sto tebe VIP zulja...pa napises 2 posta godisnje tamo :)
Ovdje pišemo i iznosimo mišljenja o svemu i svačemu pa kako se ne bih dotakla i postupaka zajedničkog vlasnika.
Uostalom, mogu se jedno jutro probuditi i vidjeti da nema Denkija...
Uostalom, mogu se jedno jutro probuditi i vidjeti da nema Denkija...
mativka wrote:Meni se protekli događaji niti malo ne sviđaju. Glasala - nisam, jer što imaju forumaši glasati na privatnom forumu.
Privid demokracije...
:)
pa privatnik je načini objekt i svojin gostima je do na izbor da somi odluču oće li popiti kafu ili vino, razumiš?
ali, ota glasovanja su samo stvor za žene, to ozbiljni ljudi ne klikću. ne razumin zoč nisi gasovala.
2014-04-16
Hahaha,aben wrote:mativka wrote:Meni se protekli događaji niti malo ne sviđaju. Glasala - nisam, jer što imaju forumaši glasati na privatnom forumu.
Privid demokracije...
pa privatnik je načini objekt i svojin gostima je do na izbor da somi odluču oće li popiti kafu ili vino, razumiš?
ali, ota glasovanja su samo stvor za žene, to ozbiljni ljudi ne klikću. ne razumin zoč nisi gasovala.
dobra fora :)
Ja itekako razumim, ali dosta njih - ne.
ja sam ti rekla vec da se ne cudim zasto nisi glasovala...ne bi ni ja da goree ne pisemmativka wrote:Hahaha,aben wrote:mativka wrote:Meni se protekli događaji niti malo ne sviđaju. Glasala - nisam, jer što imaju forumaši glasati na privatnom forumu.
Privid demokracije...
koji su ti "dosta" koji ne razumiju? nije vrag da su ti postavljali pitanja tipa...zasto nisi glasovala?
koliko njih brojcano te to pitalo?
Kakve to ima veze s demokracijom?Noor wrote:ja sam ti rekla vec da se ne cudim zasto nisi glasovala...ne bi ni ja da goree ne pisemmativka wrote:Hahaha,aben wrote:mativka wrote:Meni se protekli događaji niti malo ne sviđaju. Glasala - nisam, jer što imaju forumaši glasati na privatnom forumu.
Privid demokracije...
koji su ti "dosta" koji ne razumiju? nije vrag da su ti postavljali pitanja tipa...zasto nisi glasovala?
Znači li to da bi pravo glasa dala određenim strukturama?
Noor wrote:ke obavjestajne radnje?aben wrote:ma to je samo na površini,Noor wrote:nesrićo, neka je tebe tu :)aben wrote:uvik propuštin kad je nojbolje:(
a je, bilo je napeto do samog kraja, epi je pobijedio da pojma imao nije, a onda uletio u ponoć i rezolutno odbio novu dužnost :)
potencijalne obavještajne radnje specijalne asimetrične zajebancije sloj dva šoto vidljivoga, zauvik su izgubljene:(
da se kic ni izlanu da ni kic na novin forumima, mogo sun zakuvati ča sun hoti, ko kad cia uboci svoje agente u neku nestabilnu zemlju...
ljudi su bili spremni za sve:)
jesi ti bila ismanun na forumu caffeplanet ko one kanadjanke? namo sun bi u konstantnon sukobu sa svin forumašima, ali su ostali kisi kisi forumaši bili u stalnon ali latentnon sukobu s administracijon oko moderiranja i uobičajenih pizdarija; i unda su me za vrime jedne lockdown- meltdown siutuacije stavili za qwe4eeeeeedewd4esARWFFSDSTRRZGGGGGGDNHHHUXF3JUWSQFRGBUUUHAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYycdqtsY
2014-04-16
Noor wrote:ke obavjestajne radnje?aben wrote:ma to je samo na površini,Noor wrote:nesrićo, neka je tebe tu :)aben wrote:uvik propuštin kad je nojbolje:(
a je, bilo je napeto do samog kraja, epi je pobijedio da pojma imao nije, a onda uletio u ponoć i rezolutno odbio novu dužnost :)
potencijalne obavještajne radnje specijalne asimetrične zajebancije sloj dva šoto vidljivoga, zauvik su izgubljene:(
da se kic ni izlanu da ni kic na novin forumima, mogo sun zakuvati ča sun hoti, ko kad cia uboci svoje agente u neku nestabilnu zemlju...
jesi ti bila ismanun na forumu caffeplanet ko one kanadjanke? namo sun bi u konstantnon sukobu sa svin forumašima, ali su ostali kisi kisi forumaši bili u stalnon ali latentnon sukobu s administracijon oko moderiranja i uobičajenih pizdarija; i unda su me za vrime jedne lockdown- meltdown siutuacije stavili za moderatora:)
forumaši su riknuli od muke, a jo do dona današnjega od unda nis plako- mislin da sun otu noć potroši sve suze
2014-04-16
hej, hej, hej...polako, cak i odgovaras pitanjima? hehmativka wrote:Kakve to ima veze s demokracijom?Noor wrote:ja sam ti rekla vec da se ne cudim zasto nisi glasovala...ne bi ni ja da goree ne pisemmativka wrote:Hahaha,aben wrote:mativka wrote:Meni se protekli događaji niti malo ne sviđaju. Glasala - nisam, jer što imaju forumaši glasati na privatnom forumu.
Privid demokracije...
ajmo redom...dakle pitala sam te koji su to "dosta", jer spomenula si tu riječ...bila ona ili ne bila u vezi s demokracijom, jel :)
mativka wrote:Pravo vlasništva i demokracija očito ne idu zajedno.
ma gredu zajeno. demokracija je ok kad sve svi sudionici složu sudjelovati.
2014-04-16
Sama si izjavila da su ti upitnici iznad glave..no, spuštanje razgovora na osobnu razinu mi se ne sviđa.Noor wrote:hej, hej, hej...polako, cak i odgovaras pitanjima? hehmativka wrote:Kakve to ima veze s demokracijom?Noor wrote:ja sam ti rekla vec da se ne cudim zasto nisi glasovala...ne bi ni ja da goree ne pisemmativka wrote:Hahaha,aben wrote:
ajmo redom...dakle pitala sam te koji su to "dosta", jer spomenula si tu riječ...bila ona ili ne bila u vezi s demokracijom, jel :)
istina, kic je rekao da ne pise na novim forumima, ali to nije bilo ni blizu dovoljno da sumnje padnu baš na tebe, jer kicinjo sam mogla biti i ja :)aben wrote:Noor wrote:ke obavjestajne radnje?aben wrote:ma to je samo na površini,Noor wrote:nesrićo, neka je tebe tu :)aben wrote:uvik propuštin kad je nojbolje:(
jesi ti bila ismanun na forumu caffeplanet ko one kanadjanke? namo sun bi u konstantnon sukobu sa svin forumašima, ali su ostali kisi kisi forumaši bili u stalnon ali latentnon sukobu s administracijon oko moderiranja i uobičajenih pizdarija; i unda su me za vrime jedne lockdown- meltdown siutuacije stavili za moderatora:)
forumaši su riknuli od muke, a jo do dona današnjega od unda nis plako- mislin da sun otu noć potroši sve suze
ti si se sam otkrio kad si rekao da si ne samo registriran, nego imas i najvise postov :))
to je bilo to :)
da si postove prešutio, i nastavio pisati u kek- stilu, dan danas nitko ne bi znao da si to bio ti ;)
caffeplanet...je, pisala sam kratko tamo, ne znam koji si nick imao
sta si plako od smijeha ili muke?
sjecam se druga tita i *ebanja na sapientiu kod aimee (Primrose) :)))
To je teško jer već imamo primjer par postova gore opravdanje za isključivanje.aben wrote:mativka wrote:Pravo vlasništva i demokracija očito ne idu zajedno.
ma gredu zajeno. demokracija je ok kad sve svi sudionici složu sudjelovati.
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50