Neš u Beograd, nisi ni prije...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Erdogan i Aleksandar Vuchic bi trebali otvoriti početak radova na izgradnji autoputa.
Još nema potvrde da će uz Erdogana i Vučića autoput otvoriti i predsjedavajući Predsjedništva BiH.
Očekuje se da bi tom prilikom trebao biti održan sastanak trilaterale.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/komsic-ne-idem-u-beograd-sastanak-je-na-sremskoj-raci/347925
Erdogan i Aleksandar Vuchic bi trebali otvoriti početak radova na izgradnji autoputa.
Još nema potvrde da će uz Erdogana i Vučića autoput otvoriti i predsjedavajući Predsjedništva BiH.
Očekuje se da bi tom prilikom trebao biti održan sastanak trilaterale.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/komsic-ne-idem-u-beograd-sastanak-je-na-sremskoj-raci/347925
Re: Neš u Beograd, nisi ni prije...
Aca ipak drži do sebe, pazi s kim razgovara.
jebo te on i komsic..sad mu i tepas govnetu radikalskom..peta kolona si..obiljezen i metaEroo wrote: Aca ipak drži do sebe, pazi s kim razgovara.
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
Aca je gospodin, spram tvoga Komšića i ostalih islamista. Jebli oni i tebe i Drinu.vuksadinare wrote:jebo te on i komsic..sad mu i tepas govnetu radikalskom..peta kolona si..obiljezen i metaEroo wrote: Aca ipak drži do sebe, pazi s kim razgovara.
ero sudit ce ti se..i sudac i porotnik..zabiljezen si kao peta kolonaEroo wrote:Aca je gospodin, spram tvoga Komšića i ostalih islamista. Jebli oni i tebe i Drinu.vuksadinare wrote:jebo te on i komsic..sad mu i tepas govnetu radikalskom..peta kolona si..obiljezen i metaEroo wrote: Aca ipak drži do sebe, pazi s kim razgovara.
2015-09-08
Pusti ti mene, imaš tamo Soru pa s njom divani...vuksadinare wrote:ero sudit ce ti se..i sudac i porotnik..zabiljezen si kao peta kolonaEroo wrote:Aca je gospodin, spram tvoga Komšića i ostalih islamista. Jebli oni i tebe i Drinu.vuksadinare wrote:jebo te on i komsic..sad mu i tepas govnetu radikalskom..peta kolona si..obiljezen i metaEroo wrote: Aca ipak drži do sebe, pazi s kim razgovara.
msm da dodik nije potpredsednik srbije. neka malo oladi.
Guest- Guest
vise sam naklonjen biljani
ne verujem da je ona zlocinac
niti da je imala takve ideje
ustvari biljanu jedino uvazavam
od svih precanskih politicara.
ne verujem da je ona zlocinac
niti da je imala takve ideje
ustvari biljanu jedino uvazavam
od svih precanskih politicara.
Last edited by pizzon on 17/8/2019, 20:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
"Inače, Komšić u maju ove godine nije mogao zajedno sa drugim članovima Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i Šefikom Džaferovićem prisustvovati zajedničkom sastanku sa Erdoganom u Turskoj, a na kojem se razgovaralo i o izgradnji navedenog autoputa."
"Treba naglasiti je Komšić kao član Predsjedništva BiH u aprilu 2013. godine odbio poziv tadašnjeg predsjednika Srbije da učestvuje na sastanku u Beogradu"
"Treba naglasiti je Komšić kao član Predsjedništva BiH u aprilu 2013. godine odbio poziv tadašnjeg predsjednika Srbije da učestvuje na sastanku u Beogradu"
Sori je vec ptesudjeno..no i ti si se poskliznuo na koru od banane..a ovo nije vrijeme za grjeskeEroo wrote:Pusti ti mene, imaš tamo Soru pa s njom divani...vuksadinare wrote:ero sudit ce ti se..i sudac i porotnik..zabiljezen si kao peta kolonaEroo wrote:Aca je gospodin, spram tvoga Komšića i ostalih islamista. Jebli oni i tebe i Drinu.vuksadinare wrote:jebo te on i komsic..sad mu i tepas govnetu radikalskom..peta kolona si..obiljezen i metaEroo wrote: Aca ipak drži do sebe, pazi s kim razgovara.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Sori je vec ptesudjeno..no i ti si se poskliznuo na koru od banane..a ovo nije vrijeme za grjeskeEroo wrote:Pusti ti mene, imaš tamo Soru pa s njom divani...vuksadinare wrote:ero sudit ce ti se..i sudac i porotnik..zabiljezen si kao peta kolonaEroo wrote:Aca je gospodin, spram tvoga Komšića i ostalih islamista. Jebli oni i tebe i Drinu.vuksadinare wrote:
jebo te on i komsic..sad mu i tepas govnetu radikalskom..peta kolona si..obiljezen i meta
Za Drinu spremni!
To je zastarjelo...sad je nisava ili nistaEroo wrote:vuksadinare wrote:Sori je vec ptesudjeno..no i ti si se poskliznuo na koru od banane..a ovo nije vrijeme za grjeskeEroo wrote:Pusti ti mene, imaš tamo Soru pa s njom divani...vuksadinare wrote:ero sudit ce ti se..i sudac i porotnik..zabiljezen si kao peta kolonaEroo wrote:
Aca je gospodin, spram tvoga Komšića i ostalih islamista. Jebli oni i tebe i Drinu.
Za Drinu spremni!
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne razumiš ti, triba muslimanima. Šalji vojsku na granice dok je još vrime.pizzon wrote:sta ce vam
Po moje će na kraju promijeniti odluku, on je ipak lider za čuvanje mira na Balkanu. Da se kladimo?Eroo wrote:Aca ipak drži do sebe, pazi s kim razgovara.
Ovi u Bosni ne mogu završiti autoput Zenica Doboj a kamo li to.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
nije mi poznato
to, milos veliki
dovoljno je bilo
au.p.kneza milosa
ako je to taj milos ?
nukad nije bio m.veliki
kod nas u srbiji
mozda po bosni
to, milos veliki
dovoljno je bilo
au.p.kneza milosa
ako je to taj milos ?
nukad nije bio m.veliki
kod nas u srbiji
mozda po bosni
Last edited by pizzon on 18/8/2019, 10:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Onaj koji je dao ubiti Vožda.pizzon wrote:nije mi poznato
to, milos veliki
dovoljno je bilo
au.p.kneza milosa
ako je to taj milos ?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Beograd je bombardovan prije 75 godina
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Za Beograd za Beograd...ovako BG kontrolori 'resavaju pitanje svercera
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 1 of 2