detalji o novom nemačkom zakonu o useljavanju: Balkanci će biti privilegovani
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: detalji o novom nemačkom zakonu o useljavanju: Balkanci će biti privilegovani
veber wrote:
ne, ja sam otišao u njemačku jer nemrem od vas bosanaca živjet.
Pa tako bre reci :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: detalji o novom nemačkom zakonu o useljavanju: Balkanci će biti privilegovani
kasno je za povratak,tržište je odradilo svoje.Nema tu nikakve filozofije jer se nikom ne bi išlo u drugu zemlju radi zajebancije.Ako nisi član interesne grupe hdz-a,ako nisi po profesiji domoljub pa po cijele dane trkeljiš i pljuješ po svemu što upozorava ili kritizira lopovluk i nepravdu,ako nisi povlašten ili benificiran,uhljebljen itd.nema ti druge nego pobjeći iz ove smijurije od države i političara kakvih ima malo gdje na kugli zemaljskoj.
Da,u njemačkoj treba raditi,čudno jel?Ali ako radiš možeš od toga i živjeti.I da,ne trebaju samo smetlare,trebaju sve od doktora,zidara,bravara,med.sestri,baš sve pa se tako svatko može naći gdje mu je mjesto i napredovati.U Njemačkoj ne trebaju samo uhljebe,domoljube,blebetala,filozofe i ostale niškoristi zanimanja,to samo kod nas prolazi.Ako ne privrijeđuješ onda nećeš ni jesti a kamoli komandirati.
Da,u njemačkoj treba raditi,čudno jel?Ali ako radiš možeš od toga i živjeti.I da,ne trebaju samo smetlare,trebaju sve od doktora,zidara,bravara,med.sestri,baš sve pa se tako svatko može naći gdje mu je mjesto i napredovati.U Njemačkoj ne trebaju samo uhljebe,domoljube,blebetala,filozofe i ostale niškoristi zanimanja,to samo kod nas prolazi.Ako ne privrijeđuješ onda nećeš ni jesti a kamoli komandirati.
vili40-
2015-08-02
Sritno van u Njemačkoj.vili40 wrote:kasno je za povratak,tržište je odradilo svoje.Nema tu nikakve filozofije jer se nikom ne bi išlo u drugu zemlju radi zajebancije.Ako nisi član interesne grupe hdz-a,ako nisi po profesiji domoljub pa po cijele dane trkeljiš i pljuješ po svemu što upozorava ili kritizira lopovluk i nepravdu,ako nisi povlašten ili benificiran,uhljebljen itd.nema ti druge nego pobjeći iz ove smijurije od države i političara kakvih ima malo gdje na kugli zemaljskoj.
Mene to ne zanima ,dva podstanara a nit žene nit dice nit dugova nit kredita , ono klasa bogat jebivjetar. Samo čekan da pukne ovo s Arapima i digne se antiislamska desnica u zapadnoj Europi.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Evo viš kako in se tresu temelji
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:812869-KURC-DONEO-ODLUKU-OVP-zeli-da-zabrani-politicki-islam
Ima 700 tisuća muslimana u Austriji , još in ubaci 150 tisuća ovih iz Bosne i Albanije i to je 10% stanovništva. Puknit će ko kokice. Doslovno
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:812869-KURC-DONEO-ODLUKU-OVP-zeli-da-zabrani-politicki-islam
Ima 700 tisuća muslimana u Austriji , još in ubaci 150 tisuća ovih iz Bosne i Albanije i to je 10% stanovništva. Puknit će ko kokice. Doslovno
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
od ovih antiprotivnih, fakat samo danija priznam. čovjek je stvarno napisao stanje, dobro mu je u hr i sve pet. ostatk ekipe uvjerava sebe kako živimo u kontejnerima, radimo 12h, hranimo se u aldiju i sl.vili40 wrote:kasno je za povratak,tržište je odradilo svoje.Nema tu nikakve filozofije jer se nikom ne bi išlo u drugu zemlju radi zajebancije.Ako nisi član interesne grupe hdz-a,ako nisi po profesiji domoljub pa po cijele dane trkeljiš i pljuješ po svemu što upozorava ili kritizira lopovluk i nepravdu,ako nisi povlašten ili benificiran,uhljebljen itd.nema ti druge nego pobjeći iz ove smijurije od države i političara kakvih ima malo gdje na kugli zemaljskoj.
i tko sam ja da im rušim iluzije.
eto, živim u kontejneru, hranim se u aldiju idem na posao s autobusom.
kćeri želim zlo pa zato gledam kupit stan u njemačkoj jer ne želim da mi kći živi u kontejneru.
a, stvarno je to, da ova ekipa koja nas uvjerava da je super u hrvatskoj nemre naći posao u njemačkoj.
nitko ne zapošljava uhljebe.
2014-12-30
veber wrote:od ovih antiprotivnih, fakat samo danija priznam. čovjek je stvarno napisao stanje, dobro mu je u hr i sve pet. ostatk ekipe uvjerava sebe kako živimo u kontejnerima, radimo 12h, hranimo se u aldiju i sl.vili40 wrote:kasno je za povratak,tržište je odradilo svoje.Nema tu nikakve filozofije jer se nikom ne bi išlo u drugu zemlju radi zajebancije.Ako nisi član interesne grupe hdz-a,ako nisi po profesiji domoljub pa po cijele dane trkeljiš i pljuješ po svemu što upozorava ili kritizira lopovluk i nepravdu,ako nisi povlašten ili benificiran,uhljebljen itd.nema ti druge nego pobjeći iz ove smijurije od države i političara kakvih ima malo gdje na kugli zemaljskoj.
kćeri želim zlo pa zato gledam kupit stan u njemačkoj jer ne želim da mi kći živi u kontejneru.
a, stvarno je to, da ova ekipa koja nas uvjerava da je super u hrvatskoj nemre naći posao u njemačkoj.
satrasmo se trazec posao u njemačkoj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa ni ti niti vuk niti dany niti kaja ne tražite posao jer ste uhljebljeni, izuzevši danija.epikur37 wrote:veber wrote:od ovih antiprotivnih, fakat samo danija priznam. čovjek je stvarno napisao stanje, dobro mu je u hr i sve pet. ostatk ekipe uvjerava sebe kako živimo u kontejnerima, radimo 12h, hranimo se u aldiju i sl.vili40 wrote:kasno je za povratak,tržište je odradilo svoje.Nema tu nikakve filozofije jer se nikom ne bi išlo u drugu zemlju radi zajebancije.Ako nisi član interesne grupe hdz-a,ako nisi po profesiji domoljub pa po cijele dane trkeljiš i pljuješ po svemu što upozorava ili kritizira lopovluk i nepravdu,ako nisi povlašten ili benificiran,uhljebljen itd.nema ti druge nego pobjeći iz ove smijurije od države i političara kakvih ima malo gdje na kugli zemaljskoj.
ti ne bi u njemačkoj rentao brod niti apartmane jer bi ti oduzeli licencu pa živi od turizma.
tebi i ostatku je ok, ali ne shvaćate da uzimate fundament.
hrvatska postaje kao i florida u us.
cijene nekretnina su relativno visoke i to si mogu priuštiti stranci.
i kaj bu se desilo?
florida
starci će doći u hrvatsku živjet. hrana im je skuplja ali malo jedu, malo troše i to im je raj.
2014-12-30
haha sad sam se sjetio da je prilikom ulaska hrvatske u eu jedan češki političar izjavio da će ulaskom hr u eu,eu dobiti svoju floridu...veber wrote:pa ni ti niti vuk niti dany niti kaja ne tražite posao jer ste uhljebljeni, izuzevši danija.epikur37 wrote:veber wrote:od ovih antiprotivnih, fakat samo danija priznam. čovjek je stvarno napisao stanje, dobro mu je u hr i sve pet. ostatk ekipe uvjerava sebe kako živimo u kontejnerima, radimo 12h, hranimo se u aldiju i sl.vili40 wrote:kasno je za povratak,tržište je odradilo svoje.Nema tu nikakve filozofije jer se nikom ne bi išlo u drugu zemlju radi zajebancije.Ako nisi član interesne grupe hdz-a,ako nisi po profesiji domoljub pa po cijele dane trkeljiš i pljuješ po svemu što upozorava ili kritizira lopovluk i nepravdu,ako nisi povlašten ili benificiran,uhljebljen itd.nema ti druge nego pobjeći iz ove smijurije od države i političara kakvih ima malo gdje na kugli zemaljskoj.
ti ne bi u njemačkoj rentao brod niti apartmane jer bi ti oduzeli licencu pa živi od turizma.
tebi i ostatku je ok, ali ne shvaćate da uzimate fundament.
hrvatska postaje kao i florida u us.
cijene nekretnina su relativno visoke i to si mogu priuštiti stranci.
i kaj bu se desilo?
florida
starci će doći u hrvatsku živjet. hrana im je skuplja ali malo jedu, malo troše i to im je raj.
vili40-
2015-08-02
pa je. nemamo nikaj. nema proizvodnje samo turizam. i kaj možeš?
pokazivao sam slike moje vikse i gazda me pitao jel ju prodajem?
da! na prodaju je. milju euru i tvoja je.
dam ti 800 000
a realno vrijedi 500 000 i za toliko ju prodajem. u rujnu idemo tamo.
a, čovjek ima 65 i hoće nekretninu na jugu. zato ova ekipa najbolje da počne pripremat se za florida sindrom.
kaja bu oporike delala-50ojra komad
epi bu se prekvalificirao za gerijatriju-50 ojra komad
vuk bu cukal cugu-50 ojra komad
dani bu mijenjal zvona, ali ima kvalifikaciju pa bu 100 ojra komad
pa bumo čitali kako je super na hrvatskoj floridi
pokazivao sam slike moje vikse i gazda me pitao jel ju prodajem?
da! na prodaju je. milju euru i tvoja je.
dam ti 800 000
a realno vrijedi 500 000 i za toliko ju prodajem. u rujnu idemo tamo.
a, čovjek ima 65 i hoće nekretninu na jugu. zato ova ekipa najbolje da počne pripremat se za florida sindrom.
kaja bu oporike delala-50ojra komad
epi bu se prekvalificirao za gerijatriju-50 ojra komad
vuk bu cukal cugu-50 ojra komad
dani bu mijenjal zvona, ali ima kvalifikaciju pa bu 100 ojra komad
pa bumo čitali kako je super na hrvatskoj floridi
2014-12-30
Još grintaš jer šljakaš po njemačkoj? A jbg...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
znaš koji užas?
a tek ovaj kontejner, nemrem ti opisat.
a daj zamisli te užasne nijemce i neradnim danom mi isplate 24€ za topli obrok.
tak je užasno da žalim kaj nisam prije 10 godina otišao.
uuuuuužassss
a tek ovaj kontejner, nemrem ti opisat.
a daj zamisli te užasne nijemce i neradnim danom mi isplate 24€ za topli obrok.
tak je užasno da žalim kaj nisam prije 10 godina otišao.
uuuuuužassss
2014-12-30
Jbte...kak si samo važan. Njemačka u stvari nema praksu obroka i troškove prijevoza do posla. Nije ih briga što češ jesti i s čim češ doći na posao, ugovorom o radu i brutto plaćom su riješili sve s tobom . Pa ti vidi što češ jesti kako češ doći. To je češće ovdje, tko to daje, kao iznos koji nije oporeziv mislim pa ga daju, neki.
2015-08-15
Osim što njemačka nema praksu toplog obroka i prijevoza nema praksu plačanja dnevnog odmora ili pauze.
Jel ti uopće radiš gore?
Jel ti uopće radiš gore?
2015-08-15
kako pišem. vi živite u svojem svijetu.kaya wrote:Osim što njemačka nema praksu toplog obroka i prijevoza nema praksu plačanja dnevnog odmora ili pauze.
Jel ti uopće radiš gore?
ugovori su osobni, mene boli kurac kaj ima zlatko iz zaprešića, ja sam dogovorio svoj ugovor. i u međuvremenu promjenio firmu zbog boljih uvjeta, dogovorili veću plaću 99,00€ mjesečno.
u pravu si da se isplaćuje brutto i u pravu si da se ne plaća pauza.
ostalo nisi.
znam za ljude koji spavaju u kontejnerima, koji sami kuhaju, koji rade za 1500. čuo sam za njih ali ih nisam još sreo.
njemačka ima najviše službenih vozila na svijetu. svi živi i mrtvi voze službeni auto.
2014-12-30
i još jedan podatak.
njemačka ima najviše motoristkinja, ne skutera. ženske tvoje građe voze R1.
njemačka ima najviše motoristkinja, ne skutera. ženske tvoje građe voze R1.
2014-12-30
a ne samo trumpikaEroo wrote:U Njemačkoj pada industrijska proizvodnja, kao i u drugim državama koji su se na tu proizvodnju vezali.
Kako izgleda sprema nam se nova kriza. Trumpika je povukao ciglu iz zida i jebiga...
svabe nisu i ne racunaju da bi i drugi htjeli proizvodit
eo simens seli proizvodnju turbina u rusiju, kompletno jer im je rusko trziste preveliko da ga izgube
sjeba ih politika i to pogresna
jos ako ameri zakolju dojcbank, ode mast u propast
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
daj ne bulazni.Leviathan2 wrote:a ne samo trumpikaEroo wrote:U Njemačkoj pada industrijska proizvodnja, kao i u drugim državama koji su se na tu proizvodnju vezali.
Kako izgleda sprema nam se nova kriza. Trumpika je povukao ciglu iz zida i jebiga...
eo simens seli proizvodnju turbina u rusiju, kompletno jer im je rusko trziste preveliko da ga izgube
siemens je sinonim za korupciju i loš proizvod. no nijemci se drže toga da je domaće govno ipak domaće, a ne japansko. moja firma ima 20 podružnica ne zbog posla već zbog poreza i isplata plaća. pa te zaposle u jednoj podružnici, a u biti radiš u drugoj, a porez je manji i te spike.
2014-12-30
a jebga, to je bila praksa iz socijalistickih sistema,kaya wrote:Osim što njemačka nema praksu toplog obroka i prijevoza nema praksu plačanja dnevnog odmora ili pauze.
Jel ti uopće radiš gore?
jesu li ljudi zeljeli kapitalizam, pa dobili su ga i sto bi sad htjeli, place ko u njemackoj, placen prijevoz i topli obrok te placenu pauzu za obrok
nema toga i nije ni bilo u germaniji
a i u bivsim socijalistickim drzavama lagano nestaje
ja imam po ugovoru sve placeno, dolazak na baustelu, jelo spavanje odlazak sa baustele i sluzbeni kombi ili neko drugo vozilo
vecina baustelaca ima to tek djelomicno, dobiju terensku i odjebi
oni koji rade u sjedistu firme samo cistu placu, eventualno ako trebaju otrcat na baustelu nekim razlogom imaju sluzbeni auto i ostale troskove
u hrvatskoj znam covjeka koji godinama zivi 3 km od firme a u firmi se vodi da zivi tamo negdje u zagorju i dobiva jebacki povrat prijevoza
u germaniji toga nema, zivio ti 100 km ili 1 km, isto kao sto znam lika koji iz wupertala ide radit u weseling, pun kurac kilometara al na njegov trosak,
ak ti ne pase trazi posao blize
onda si zovu frendove u saudiji da im malo posude jer im mučko njemačko đubre ne da pare.
onda nijemci malo blokiraju saudijce pa im braća ameri vele da će ipak raditi s njemačkom.
ono što nijemci nisu napravili u drugom ratu napravili su u miru. jednostavno su francuskoj prepustili jug eu i kolonije, a oni su uzeli centralnu eu i rusiju.
2014-12-30
veberu, simens je sinonim za korupciju al zaposljava pun kurac ljudi, jebajgaa sto se tice poreza i podruznica, svaka firma ima svoje male muljacineveber wrote:daj ne bulazni.Leviathan2 wrote:a ne samo trumpikaEroo wrote:U Njemačkoj pada industrijska proizvodnja, kao i u drugim državama koji su se na tu proizvodnju vezali.
siemens je sinonim za korupciju i loš proizvod. no nijemci se drže toga da je domaće govno ipak domaće, a ne japansko. moja firma ima 20 podružnica ne zbog posla već zbog poreza i isplata plaća. pa te zaposle u jednoj podružnici, a u biti radiš u drugoj, a porez je manji i te spike.
i moja firma muljari na razne nacine, recimod a sam zaposlen kao talijanski drzavljan u njoj i u talijanskoj podruznici imao bi kurac od place, da sam zaposlen kao svicarski drzavljan u svic podruznici bi imao pun kurac poreza
ovako sam zaposlen kao svicarski drzavljan u talijanskoj podruznici koja me vodi kao rezidenta linhestajna i izadjem 7 do 8 tauzenki, porez nula bodova
» Potiho se radi na novom zakonu o hrvatskom jeziku
» Zatvorena džamija u nemačkom Kaselu
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Potiho se radi na novom zakonu o hrvatskom jeziku
» Zatvorena džamija u nemačkom Kaselu
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
Page 4 of 6