detalji o novom nemačkom zakonu o useljavanju: Balkanci će biti privilegovani
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: detalji o novom nemačkom zakonu o useljavanju: Balkanci će biti privilegovani
eto, fini okupator.epikur37 wrote:No moram priznati na brodu sve do jedan gost mi je nijemac...vrlo pristojni ljudi.
Ali baš sve, 8 tjedana over godine za redom sve nijemci.
i ja od frenda rezervirao kaić. u kešu. ni zrno žita okupatoru.
ti kao rentaš znaš di je u italiji najbliža pumpa za kaiće. kaić je u splitu. a trebam bratbratu 1000l dizela
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: detalji o novom nemačkom zakonu o useljavanju: Balkanci će biti privilegovani
Vrlo su korektni ali malo podozrivi, no kad vide da s moje strane je sve ok onda je ok.
Ovim sada se zaglavio vinč od sidra na Iloviku, odmah sam rekao da idu u marinu Loišinj i da ja preuzimam sve troškove. Nisu otišli jer imaju drugo sidro.
No sutra kad se vrate, zbog neugodnosti ću im platiti večeru u restoranu.
Sve 6.
Ovim sada se zaglavio vinč od sidra na Iloviku, odmah sam rekao da idu u marinu Loišinj i da ja preuzimam sve troškove. Nisu otišli jer imaju drugo sidro.
No sutra kad se vrate, zbog neugodnosti ću im platiti večeru u restoranu.
Sve 6.
Last edited by epikur37 on 18/8/2019, 22:33; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:eto, fini okupator.epikur37 wrote:No moram priznati na brodu sve do jedan gost mi je nijemac...vrlo pristojni ljudi.
ti kao rentaš znaš di je u italiji najbliža pumpa za kaiće. kaić je u splitu. a trebam bratbratu 1000l dizela
Moji ne idu preko ali za jadran napose zadarsko okružje znam.
2015-08-06
za soma litara mi se isplati, razlika je velika.epikur37 wrote:veber wrote:eto, fini okupator.epikur37 wrote:No moram priznati na brodu sve do jedan gost mi je nijemac...vrlo pristojni ljudi.
poznavajući sebe morat ću tankirat dodatno.
mada sam se iznenadio kako mi auto malo troši. nisam nikad vozio auto da u gradu troši 7 litara.
2014-12-30
veber wrote:za soma litara mi se isplati, razlika je velika.epikur37 wrote:veber wrote:eto, fini okupator.epikur37 wrote:No moram priznati na brodu sve do jedan gost mi je nijemac...vrlo pristojni ljudi.
poznavajući sebe morat ću tankirat dodatno.
mada sam se iznenadio kako mi auto malo troši. nisam nikad vozio auto da u gradu troši 7 litara.
Mala potrošnja je zakon, kupio sam novi elysee citroen, best buy, dizel, troši ništa. ali sam ga ostavio ženi i djeci ja sam na starom skuteru :D
2015-08-06
meni je gazda bivše firme uvalio opel astru karavan za 4 gajbe piva. tvoji zeme me oženili 700€ za uvoz.
ali auto ima plin i stvarno ne troši. tako da sam odustao od bmwa dok ovaj ide.
iznenadila me oprema. od board compa pa do svega električno. a auto star.
ali auto ima plin i stvarno ne troši. tako da sam odustao od bmwa dok ovaj ide.
iznenadila me oprema. od board compa pa do svega električno. a auto star.
2014-12-30
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Po novom zakonu su išijas i križobolja za oduzimanje vozačke
» Potiho se radi na novom zakonu o hrvatskom jeziku
» Zatvorena džamija u nemačkom Kaselu
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Potiho se radi na novom zakonu o hrvatskom jeziku
» Zatvorena džamija u nemačkom Kaselu
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
Page 6 of 6