cunka
Page 1 of 1
cunka
SRBIN Aleksandar Erceg pobjegao je sinoć iz zatvora u Bochumu u Njemačkoj. Kako piše Blic, 42-godišnji Erceg preskočio je ogradu visoku pet metara. Za njim je raspisana tjeralica, a u potrazi sudjeluju i helikopteri te psi tragači.
Njemački mediji Ercega opisuju kao vitkog muškarca visokog oko 1,75 metara. Ima smeđe oči i smeđu kosu dužine do ramena. Na obje nadlaktice ima tetovaže. Zasad se smatra da nije imao pomagača, prenosi njemački portal Waz.
Pretpostavlja se da je Erceg iskoristio to što se u kontrolnoj sobi zatvora trenutno izvode radovi. Sinoć je bio u zatvorskoj teretani, gdje je bio angažiran na povremenim poslovima, pod nadzorom dvojice čuvara. Udaljio se uz izgovor da ide na tuširanje.
Zatim se provukao kroz jedan svjetlarnik pa na krov teretane, nakon čega je preskočio ogradu visoku 5 metara. Tamo je pronađena šipka uz pomoć koje se penjao po zidovima, a koju je ranije sakrio u kontejner sa sportskom opremom, piše Blic.
Erceg je na višegodišnju robiju osuđen zbog oružanih pljački, krađa i nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a u zatvoru treba biti do 2021. godine. Nije poznato je li pri bijegu bio naoružan.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/srbin-pobjegao-iz-zatvora-u-njemackoj-traze-ga-helikopteri-i-psi/2109055.aspx
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: cunka
Hoćemo seriju na HTV
Kako Srbin bjezi iz zatvora
Ps honorar meni poklanjam za penziju Vrdoljaku
Sora wrote:Hoćemo seriju na HTV
o gotovini bi isto bio dobar film da ga nije vrdoljak uredovao , bijeg iz YU , seks nasilje pljacka zatvor pariz legija stranaca juzna amerika domovinski rat general zatvor sloboda ...rat odlazi u povijest, okrenimo se buducnosti rece lik i ode lovit tune , oskar jebote... koji kurac on snimi kvazi romantizam katolicke djamahirije za 20m kn. +
nema veze , ovi lik je srbi no cunka i sad idem saznat sve dostupno o kriminalcu
2014-04-12
Jesi se to uspalio debo
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
prckov wrote:Jesi se to uspalio debo
ovi vrdoljakov isprdak o gotovini ?
nije mi se ni diga a zamisli da su napravili spektakl dramu za porodat pricu svijetu sto se realno moglo ?
2014-04-12
Ma jok ba, oti srbin sto preskace 5 metaradebotoijusto wrote:prckov wrote:Jesi se to uspalio debo
nije mi se ni diga a zamisli da su napravili spektakl dramu za porodat pricu svijetu sto se realno moglo ?
Nemoj se dodatno pravit blentav
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
prckov wrote:Ma jok ba, oti srbin sto preskace 5 metaradebotoijusto wrote:prckov wrote:Jesi se to uspalio debo
E.
Nije džabe Srbin koji bježi. ;) samo zamisli povampirene vastaše na čelu sa Papom kako ga gone...taj bi preskočio i zid od 50 m ako treba. :)
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:Debo tebi nije dobro u zadnje vrijeme. :)
nikad bolje u zlo vrime
2014-04-12
prckov wrote:Ma jok ba, oti srbin sto preskace 5 metaradebotoijusto wrote:prckov wrote:Jesi se to uspalio debo
malo sam pogleda o srbinu , nije materijal za film ka gotovina , ovi je psihopat nasilnik i srbin
gotovina je hollywoodska prica da tarantino rezira i amazon da lovu za reklamu a mi htjeli snimit pravi ratni spektakl s porukom... ovako dobili uradak gdje vrdoljak uposlio svu svoju rodbinu o trosku ministarstva
2014-04-12
Page 1 of 1