Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
jasambrend wrote:Brat Brale wrote:jasambrend wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Vid u srbiji ima normalnihEnd wrote:
Naravno da ne.
Hvala bogu, pa si ti debilu poslednji ko može reći ko je normalan, a ko ne...
Zaminija si me valjda za Cigu koji te uštrca materi...ali jebi ga, prošlo vam je vrime kad ste ćaću tražili po Dalmaciji. Konjino.
Šta je tebe imam menjati sa bilo kim? Ti si debil i gotova stvar...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Ovaj logo lige prvaka je sramotan. Kao i ovaj pdf.
Najava olimpijskih igara 1936 je bilo nesto cuveno i dan danas za sva vremena ostaje primjer kako treba nesto izgledati.
No i necudi kad se zna tko je dve to skupa organizirao
Najava olimpijskih igara 1936 je bilo nesto cuveno i dan danas za sva vremena ostaje primjer kako treba nesto izgledati.
No i necudi kad se zna tko je dve to skupa organizirao
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kreće lopovluk samo je pitanje tko je ovaj put najviše uplatio
End- Posts : 21177
2015-08-25
fati je još neiskvaren hvala bogu na barci pa se ima što za gledat
2015-08-25
Krenuo lopovluk i cigani iz uefalone su već uzeli bod na krađuEnd wrote:kreće lopovluk samo je pitanje tko je ovaj put najviše uplatio
Marco Reus: “Everyone knows that Lionel Messi is the best in the world."
marko, crni marko... kako li samo podcjenjuješ glupoću pederko fanova...
marko, crni marko... kako li samo podcjenjuješ glupoću pederko fanova...
2015-08-25
Luis Suárez has not scored in 19 #UCL away games:
Bate
Arsenal
Atleti
Gladbach
Man City
Celtic
PSG
Juve
Sporting
Olympiacos
Juve
Chelsea
Roma
Spurs
Inter
Lyon
Man Utd
Liverpool
Dortmund
čak niti lingard buduća zlatna lopta nije ovako loš..
Bate
Arsenal
Atleti
Gladbach
Man City
Celtic
PSG
Juve
Sporting
Olympiacos
Juve
Chelsea
Roma
Spurs
Inter
Lyon
Man Utd
Liverpool
Dortmund
čak niti lingard buduća zlatna lopta nije ovako loš..
2015-08-25
Da, sretni su što sudac nije ponovio penal majku im jebem lopovskuEnd wrote:prije na sreću glupko
Koja kradja??? Mada ih nevolim ali nisam sinoc vidio kradjescorpion wrote:Krenuo lopovluk i cigani iz uefalone su već uzeli bod na krađuEnd wrote:kreće lopovluk samo je pitanje tko je ovaj put najviše uplatio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Mislis Ter Stegen??? Da bio je nepropisan. Ok. Normalno je da se spanjolskim ciganima sve tolerira sjetimo se samo ronaldovih golova od 5 metara zaledja bayernu. Nepostojecih penala protiv juventusa. Nista cudnoscorpion wrote:Da, sretni su što sudac nije ponovio penal majku im jebem lopovskuEnd wrote:prije na sreću glupko
2015-09-13
zbog čega, jer je izašao pola metra ispred crte kao 99% golmana, stvarno si glup ko noć.scorpion wrote:Da, sretni su što sudac nije ponovio penal majku im jebem lopovskuEnd wrote:prije na sreću glupko
jedino gdje su se takvi penali ponavljali je svjetsko prvenstvo, za žene...
samo si pogledaj raspucavanje penala europskog superkupa ili bilo koji drugi penal na svijetu glupane...
to tebi smeta, a ne smeta ti 13 ukarednih LP i najveći simulator u povijesti sporta na kojeg bacaš drkicu kretenčino
2015-08-25
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5908581/Goalkeepers-break-rules-leaving-lines-early-penalties.html
evo budalo, pričaj nam malo o krađama drkadžijo na loreal i pederka, daj prosvijetli nas...
evo budalo, pričaj nam malo o krađama drkadžijo na loreal i pederka, daj prosvijetli nas...
2015-08-25
End vas je izdominira...
(Y)
Btw. Ende, stavi mi neki stream Odi kasnije...
Na poslu san, pa ne mogu gledat...
Samo nemoj Dinama, stavi nešto kvalitetno...
:D
(Y)
Btw. Ende, stavi mi neki stream Odi kasnije...
Na poslu san, pa ne mogu gledat...
Samo nemoj Dinama, stavi nešto kvalitetno...
:D
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50