Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Primera División 19/20
Hvala,stari. I vama sve najbolje zelim!
Jel i vi svaki dan skoro ctg,ultrazvuk,pregledi...
Sve znaš...muckodjubre wrote:Hvala,stari. I vama sve najbolje zelim!
Još malo...
(Y)
Guest- Guest
Hahaha, papci...naspavajte se još dok možete, poslije više nećete mirno spavati...pa ni kad budu punoljetni.
Fala na otkrivanju tople vode, papak maleni zagrebački...
<3
Kako te je Dalmatinka izdresirala...
:p
<3
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Hahaha, papci...naspavajte se još dok možete, poslije više nećete mirno spavati...pa ni kad budu punoljetni.
Još ako je žensko dete...
Guest- Guest
Ma isto ti dođe. Kad je kćer onda se bojiš da neće na kakvog idiota naletit, kad je sin bojiš se da neće upast u neku gužvu i stradat ili se razbit autom. Kad su bebe ne spavaš mirno jer plaču, kad su veliki ne spavaš mirno jer su po noći vani, brineš hoće se upisat u školu, faks. Nikako ne valja.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Hahaha, papci...naspavajte se još dok možete, poslije više nećete mirno spavati...pa ni kad budu punoljetni.
Roland Deschain wrote:Ma isto ti dođe. Kad je kćer onda se bojiš da neće na kakvog idiota naletit, kad je sin bojiš se da neće upast u neku gužvu i stradat ili se razbit autom. Kad su bebe ne spavaš mirno jer plaču, kad su veliki ne spavaš mirno jer su po noći vani, brineš hoće se upisat u školu, faks. Nikako ne valja.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Hahaha, papci...naspavajte se još dok možete, poslije više nećete mirno spavati...pa ni kad budu punoljetni.
Skoro pa isto. Ajde za muško si donekle sam kriv ako ga ne nasadiš pravilno. Al’ malčanskog berberina ne možeš nikako da predvidiš il’ sprečiš ako se desi.
Takodje, na ovo tvoje vredi da se doda i da se sekiraš kog će ti dovedu za snaju ili zeta.
Guest- Guest
Možemo cili život svakako provest u brigu i strahu...
Ne tribaju ti dica za to...
:D
Al razumin šta Tominjo piše...
<3
Ne tribaju ti dica za to...
Al razumin šta Tominjo piše...
<3
Guest- Guest
Sta tvoji su nemirni bili i jos su???Roland Deschain wrote:Hahaha, papci...naspavajte se još dok možete, poslije više nećete mirno spavati...pa ni kad budu punoljetni.
Vidi se da su dica na svog cacu Antu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nesmi zagrebacki tutlek ni pisnuti prid dalmatinkon. Ko zna mozda san mu i ja dicu napravio.fridrih_niche wrote:Fala na otkrivanju tople vode, papak maleni zagrebački...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Da si ih ucio da navijaju za najveci svjetski klub Juventus viruj mi bio bi jos ponosniji. Moja mladja ide jutros u skolu obukla trenerku adidas crno bile boje i kaze Tata Siempre Juve.Roland Deschain wrote:Ma isto ti dođe. Kad je kćer onda se bojiš da neće na kakvog idiota naletit, kad je sin bojiš se da neće upast u neku gužvu i stradat ili se razbit autom. Kad su bebe ne spavaš mirno jer plaču, kad su veliki ne spavaš mirno jer su po noći vani, brineš hoće se upisat u školu, faks. Nikako ne valja.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Hahaha, papci...naspavajte se još dok možete, poslije više nećete mirno spavati...pa ni kad budu punoljetni.
E to je ponos. Kad sidnes sa dicom pokazes im obitelj Agnelli i oni vide pravu aristokraciju i gospodu plave krvi
2015-09-13
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=01&dd=07&nav_id=1638999
Mali>manji>najmanji>čmarsenal>ciganska čerga...
Guest- Guest
Sad kad Olmo naguzi GNK Lopova hahaha...Brat Brale wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=01&dd=07&nav_id=1638999
Guest- Guest
dobar je dexter, danas završavam 4. sezonu.
jedino 3. sezona je bila malo lošija, dosadna.
jedino 3. sezona je bila malo lošija, dosadna.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Imaš hrpu boljih serija...
Jesi gleda Fargo?
Šta si gleda od ovih razvikanih serija?
;)
Jesi gleda Fargo?
Šta si gleda od ovih razvikanih serija?
;)
Guest- Guest
ništa...
breaking bad, prison break, band of brothers i vratit će se rode haha, to su mi jedine serije.
ali nemam naviku gledati serije koje nisu završene, jebe me ta spoznaja.
breaking bad, prison break, band of brothers i vratit će se rode haha, to su mi jedine serije.
ali nemam naviku gledati serije koje nisu završene, jebe me ta spoznaja.
End- Posts : 21177
2015-08-25
True detective sve 3 sezone, Better call Saul, Dark, Haunting of the hill house. Sad gledam usporedno Ozark i Castle rock. Peaky blinders sam pogledao prvu sezonu
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet