Prekrasni Muškarci
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prekrasni Muškarci
ne moze se kontrolirati niti sa njim manipulirati..naravno da je mana,.,dzepna_venera wrote:O živote, pa da je taj slobodan mislim da bi gro munjolikih rvatica kampir'o pred firmom! Pametan je on, ima sređen privatni život, pazi i mazi svoju Mayu i diecu
Jedna moja frendica pušta sline kad ga vidi
Čoek ima samo jednu manu: ovan u horoskopu
Guest- Guest
Dzepna me nije uspjela smandrljati,pa je sad kivna na Ovnove..Vegvísir wrote:Što fali ovnovima? Ovnovi i ovnice su zakon.
Guest- Guest
ebote,sto bi tek onda da mene vidis???betty.boop wrote:ISUSE BOZE
pa daj me baci na njega, priti pliz !
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Što fali ovnovima? Ovnovi i ovnice su zakon.
To se ja rugam jer il' po njihovom i'l nikako, čak i ako je to njihovo krivo rogato će se pobosti
Inače mnoge njihove opće karakteristike su fenomenalne, hrabri, inovativni, životni..itd.itd. dapače i dapile
Guest- Guest
bogomdani wrote:Dzepna me nije uspjela smandrljati,pa je sad kivna na Ovnove..Vegvísir wrote:Što fali ovnovima? Ovnovi i ovnice su zakon.
ajbt Svetac!
Sinoć sam izašla sa likom koji me poznaje 26 godina, i bili smo full iskreni do kraja jer mu neke stvari kod mene nisu bile jasne. Zaključili smo da se teško "otkrivam" u potpunosti. Što je dakle tebe navelo na ovakav zaključak da sam ja tebe htjela smandrljati, to samo ti znaš
Ukratko, jer jurim dalje: kod lika mi nije bitno je li visok plav, hladnih plavih očiju, ima li govornu manu ili kraću nogu, nego ima li kapacitet shvatiti što je ispravno (je li ima sposobnost kritičkog preispitivanja, je li inteligentan, kakva mu je moralna vertikala, je li u dodiru sa svojim emocijama). Jer ako nema niš od toga, to su neprestane drame, fajtovi, povuci-potegni, zarobljavanje. Mene to ne zanima, ja sam odživjela dugogodišnji takav odnos sa nekim koga sam jako voljela i mene to ne zanima.
Zaključak: nas dvoje se ne poznajemo, iako smo kontaktirali intenzivnije neko vrijeme. Šteta da si sad ovakvim komentarom zatvorio vrata guzicom, jer sam nekako optimistično mislila da bi mogli biti frendovi jer imaš jednu meni simpa stranu koju malo ljudi ovdje zna.
A kaj se može OVER & OUT
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:Što fali ovnovima? Ovnovi i ovnice su zakon.
To se ja rugam jer il' po njihovom i'l nikako, čak i ako je to njihovo krivo rogato će se pobosti
Inače mnoge njihove opće karakteristike su fenomenalne, hrabri, inovativni, životni..itd.itd. dapače i dapile
Možda jesmo malce tvrdoglavi nekad, al' nadoknadimo to s tim drugim super stvarima.
Guest- Guest
oyo yoy..pa tzezuljam te malo na temu nasih spika ovdje na forumu,nis dubinski.. ...vidi na..zatvorio vrata guzicom??..pa kako bih trebao,kad su mi ruke pune..kofi i tanjir sa sendvicima,a frendšip..pa ne treba mi to,no thx...meni dovoljno zezancija u virtuali...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Dzepna me nije uspjela smandrljati,pa je sad kivna na Ovnove..Vegvísir wrote:Što fali ovnovima? Ovnovi i ovnice su zakon.
ajbt Svetac!
Sinoć sam izašla sa likom koji me poznaje 26 godina, i bili smo full iskreni do kraja jer mu neke stvari kod mene nisu bile jasne. Zaključili smo da se teško "otkrivam" u potpunosti. Što je dakle tebe navelo na ovakav zaključak da sam ja tebe htjela smandrljati, to samo ti znaš
Ukratko, jer jurim dalje: kod lika mi nije bitno je li visok plav, hladnih plavih očiju, ima li govornu manu ili kraću nogu, nego ima li kapacitet shvatiti što je ispravno (je li ima sposobnost kritičkog preispitivanja, je li inteligentan, kakva mu je moralna vertikala, je li u dodiru sa svojim emocijama). Jer ako nema niš od toga, to su neprestane drame, fajtovi, povuci-potegni, zarobljavanje. Mene to ne zanima, ja sam odživjela dugogodišnji takav odnos sa nekim koga sam jako voljela i mene to ne zanima.
Zaključak: nas dvoje se ne poznajemo, iako smo kontaktirali intenzivnije neko vrijeme. Šteta da si sad ovakvim komentarom zatvorio vrata guzicom, jer sam nekako optimistično mislila da bi mogli biti frendovi jer imaš jednu meni simpa stranu koju malo ljudi ovdje zna.
A kaj se može OVER & OUT
Last edited by bogomdani on 29/11/2015, 10:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Najbolji smo..bez dvojbe.,..Vegvísir wrote:dzepna_venera wrote:Vegvísir wrote:Što fali ovnovima? Ovnovi i ovnice su zakon.
Možda jesmo malce tvrdoglavi nekad, al' nadoknadimo to s tim drugim super stvarima.
Guest- Guest
a vi niste jos shvatile da je keanu samo moj ?
eh ...
eh ...
betty.boop-
2015-01-23
aj kojeg bi za mene stavila ?
osim balea i reevesa :)
osim balea i reevesa :)
betty.boop-
2015-01-23
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Muškarci u kurcu
» Današnji muškarci su p**ke
» Zašto su muškarci
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Muškarci su duhovitiji od žena
» Današnji muškarci su p**ke
» Zašto su muškarci
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Muškarci su duhovitiji od žena
Page 5 of 6