Prekrasni Muškarci
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prekrasni Muškarci
bogomdani wrote:Pa upravo to i govorih..A real Moškijah...night sky wrote:bogomdani wrote:hajde,ovo bar lici na Moškiju...Cuj Najt lejdi..Moškije a real Moškijima izrazavaju respekt..samo se sprdamo sa metroseksualčićima i pićkastim likovima..
pravi muškarac osvaja duhom, zrači pozitivom, ima karakter gentlemana i ne pljucka po možebitnim suparnicima jer zna da nema konkurencije ;).
aaaa, ne znam što da odgovorim na to, haha... ajmo ovako, najjednostavnije - žene biraju muškarce ;). točka.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
dame biraju..
Last edited by bobster on 19/11/2015, 12:18; edited 1 time in total
jack_reacher-
2014-04-14
Pa sad..u mom slucaju,ja prilicno siroko bacim mrezu i sto uleti...dobro pricam u simbolici,i prilicno se toga uhvati na mamac..ja biram sto vadim iz mreze... ...night sky wrote:bogomdani wrote:Pa upravo to i govorih..A real Moškijah...night sky wrote:bogomdani wrote:hajde,ovo bar lici na Moškiju...Cuj Najt lejdi..Moškije a real Moškijima izrazavaju respekt..samo se sprdamo sa metroseksualčićima i pićkastim likovima..
pravi muškarac osvaja duhom, zrači pozitivom, ima karakter gentlemana i ne pljucka po možebitnim suparnicima jer zna da nema konkurencije ;).
aaaa, ne znam što da odgovorim na to, haha... ajmo ovako, najjednostavnije - žene biraju muškarce ;). točka.
zena mozda misli da je izabrala,prateci mamac,ali istina je dijametralno suprotna..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa sad..u mom slucaju,ja prilicno siroko bacim mrezu i sto uleti...dobro pricam u simbolici,i prilicno se toga uhvati na mamac..ja biram sto vadim iz mreze... ...night sky wrote:bogomdani wrote:Pa upravo to i govorih..A real Moškijah...night sky wrote:bogomdani wrote:hajde,ovo bar lici na Moškiju...Cuj Najt lejdi..Moškije a real Moškijima izrazavaju respekt..samo se sprdamo sa metroseksualčićima i pićkastim likovima..
zena mozda misli da je izabrala,prateci mamac,ali istina je dijametralno suprotna..
aludirala sam na to da žena bira muškarca a ne muškarac muškarca, osim u rjeđim slučajevima koji se,očito, ne tiču tebe. dakle, ne možeš pljuckati po ženinom izboru i reći da jedna vrsta muškaraca nije prava jer ima dužu kosu i senzibilnijeg je karaktera ako se takvi sviđaju ženama... ili želiš reći da u tom slučaju to nisu ni prave žene?
a tko je lovac a tko biva lovina... istina je u sredini, jedino, obostrana privlačnost donosi rezultat.
2015-08-16
Slazem se sa tvojim napisanim...nikad ne sudim na izboru,svatko ima pravo birati sto mu paše..
Guest- Guest
...kontradiktoran si... ali što sad, ako te to zabavlja...
2015-08-16
Kic ti podilazi,no pravi brutalac ti se tek prevali preko ruba tangica u gaćove...
naravno da sam kontradiktoran,ovisno o situaciji,nisu sve iste,finese postoje,i ne mozemo im generalno pristupati..
naravno da sam kontradiktoran,ovisno o situaciji,nisu sve iste,finese postoje,i ne mozemo im generalno pristupati..
Guest- Guest
za takve se,pristojno, kaže da su avanturisti... čitav život.
2015-08-16
a dobro sad,moze i to biti,no nismo svi isti,niti istom skloni..to ne znaci da je netko u krivu..
Guest- Guest
night sky wrote:
a tko je lovac a tko biva lovina... istina je u sredini, jedino, obostrana privlačnost donosi rezultat.
kako sam samo lijep i poželjan no oprez,imam sidu i ne znam otkud sam je dobio.. :ovca:
jack_reacher-
2014-04-14
Lady_D wrote:oh miss dzepnadzepna_venera wrote:
jel'da..prekrasan mi je u svim varijacijama, osim u zadnjoj debeloj..debele i one sa šlaufekima ne lajkam
Guest- Guest
bobster wrote:night sky wrote:
kako sam samo lijep i poželjan no oprez,imam sidu i ne znam otkud sam je dobio.. :ovca:
Nije mu lako. 4 godine je plaćao šutnju, sad muca ko veliki. Svi "veliki yebachi" nayebu, ili bolešćina ili prostata ode u bananu.
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Muškarci u kurcu
» Današnji muškarci su p**ke
» Zašto su muškarci
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Muškarci su duhovitiji od žena
» Današnji muškarci su p**ke
» Zašto su muškarci
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Muškarci su duhovitiji od žena
Page 3 of 6