BiH: Gazda pekare napao radnicu nakon što je došla tražiti 150KM plaće
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: BiH: Gazda pekare napao radnicu nakon što je došla tražiti 150KM plaće
Hrvati i Srbi danas su u izuzetno srdačnim i dobrim odnosima.vuksadinare wrote:Uzgred nije desnicarski vec ljevicarski portaljastreb wrote:Hahahahahavuksadinare wrote:malo za druga jastteba a i druge poput epija...srbi vise mrze hrvate nego albance pa vi drukajte
https://net.hr/danas/svijet/potpuni-sok-i-nevjerica-ali-bas-potpuni-istrazivanje-pokazalo-hrvati-su-najomrazeniji-narod-u-srbiji/
Usprkos "čegrsti" koje među njih bacaju političari i popi,koji su i plaćeni da ih dijele.
Tako da što se tiče tvog "neizbježnog" rata,žao mi je. Više sreće drugi put.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pajdo moj najbolji prijatelj je srbin..znas ga i ti..ako ne znas pitajjastreb wrote:Hrvati i Srbi danas su u izuzetno srdačnim i dobrim odnosima.vuksadinare wrote:Uzgred nije desničarski već ljevicarski portaljastreb wrote:Hahahahahavuksadinare wrote:malo za drugu jastteba ai druge poput epija ... srbi više mrze hrvate nego albance pa vi drukajte
https://net.hr/danas/svijet/potpuni-sok-i-nevjerica-ali-bas-potpuni-istrazivanje-pokazalo- Hrvati-su-najomrazeniji-Narod-u-srbiji /
Usprkos "čegrsti" koje su među njima bacaju političari i popi, koji su i plaćeni da ih dijele.
Tako da što se tiče tvog "neizbježnog" rata, žao mi je. Više sreće drugi put.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
E,pa onda...vuksadinare wrote:pajdo moj najbolji prijatelj je srbin..znas ga i ti..ako ne znas pitajjastreb wrote:Hrvati i Srbi danas su u izuzetno srdačnim i dobrim odnosima.vuksadinare wrote:Uzgred nije desničarski već ljevicarski portaljastreb wrote:Hahahahahavuksadinare wrote:malo za drugu jastteba ai druge poput epija ... srbi više mrze hrvate nego albance pa vi drukajte
https://net.hr/danas/svijet/potpuni-sok-i-nevjerica-ali-bas-potpuni-istrazivanje-pokazalo- Hrvati-su-najomrazeniji-Narod-u-srbiji /
Usprkos "čegrsti" koje su među njima bacaju političari i popi, koji su i plaćeni da ih dijele.
Prije ćemo zaratit sa Algonkinima ,Osagama ili Čipevama,nego sa Srbima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne znam..ekipa bi revansjastreb wrote:E, pa onda ...vuksadinare wrote:pajdo moj najbolji prijatelj je srbin..znas ga i ti..ako ne znas pitajjastreb wrote:Hrvati i Srbi danas su u izuzetno srdačnim i dobrim odnosima.vuksadinare wrote:Uzgred nije desničarski već ljevicarski portaljastreb wrote:
Hahahahaha
Prije ćemo zaratit sa Algonkinima, Osagama ili Čipevama, nego sa Srbima.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» Nakon Tomasevica i SDP napao Anku Mrak Taritas
» Nakon Marakeša Trump napao i Pariški klimatski sporazum
» "ISIS nas je napao, a nakon toga je SAD bombardirao naše selo"
» Pekare
» Nakon Tomasevica i SDP napao Anku Mrak Taritas
» Nakon Marakeša Trump napao i Pariški klimatski sporazum
» "ISIS nas je napao, a nakon toga je SAD bombardirao naše selo"
» Pekare
Page 2 of 2