ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze - Page 5 Empty Re: Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze

Post by prckov 29/6/2019, 00:53

Triny wrote:
marcellus wrote:ja sam za ravnopravnost. Svakom treba udarat šamare po zaslugama.
Ne. Po željama.
Ako hoće i bičem, nema problema. :alexis:
ne treba tebi bic
ti bicujes svojom nezanimljivoscu

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze - Page 5 Empty Re: Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze

Post by prckov 29/6/2019, 00:54

mortal wrote:
crvenkasti wrote:Žene imaju puno više gorih, suptilnijih i okrutnijih metoda kojima maltretiraju muškarce.

ne nego si slabić
u pravu je crvenkasti
zna on nekad mislit svojim supkom
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 29/6/2019, 00:58

Gnječ wrote:
Maggie19 wrote:
Gnječ wrote:
Maggie19 wrote:Ima tu i kombinacije raznih strahova: strah za vlastitu sigurnost, strah od napustanja, strah od samoce..

svi ti strahovi su rezultat slabog narušenog samopouzdanja. kad imaš zdravo jako samopouzdanje rušiš zidove oni lošiji beta zlostavljači i predatori te izbgjegavaju možeš biti plijen samo nekom alfa predatoru. ima o tome stručnih knjiga koliko hoćeš google is your friend.

evo naprimjer ustaša milicioner miha stalno prijeti nekim ampulama simo tamo....ma puca mi kurac za njega i njegove ampule kao da ja nemam artiljeriju i sanduke pune ampula nego samo on. ajde bjež.
ljeto je, vrucine velike (imas pitanje na denkiju), bacimo se na medjuljudske odnose, i to s naglaskom na m/ž odnose.
;-D

sam ti odgovorio. što se tiče m-ž odnosa ja uvijek preferiram žensko društvo muškarci su mi dosadni za popizdit glupi su ko kurac itd. da ne nabrajam.
cuj ovog 
kako ce muskom bit zanimljivije zensko drustvo
zensko drustvo mere al samo u kombinaciji sa muskarcima 
ali bit sam medu njima I kao druzit se
:facepalm
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by T. 29/6/2019, 00:59

Nasilje je urođeno ljudima...
Pokušaj zatiranja urođenih, nasljednih, predodređenih ponašanja kod ljudi je nacizam, fašizam...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/6/2019, 01:59

Ja zaspa oko devet navečer ko bebica. Lipo se naija i uvatija me san.

Kakve žene ovo ono , davno svršeno ...vrijeme. lol!

Penzija brate , kava , duvan , režije i nešto pojist i spavanje. Nema tu mista za neku s njenim mušicama i zahtjevima. Iman dovoljno obiteljskih problema i bez toga ono , samo mi još tu neka triba da mi dodatno sve sasere a od nje nikakve koristi samo šteta čista u životu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/6/2019, 04:02

Čitam neke knjige na temu druge dinamike. Hrpa sranja no opet izvučeš i koju pametnu.

To je važno.

Ako želiš dobru komunikaciju u vezi i obitelji onda je : To je važno šta netko ima za kazat a ne lako ćemo , posli ćeš il to nije bitno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics