Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze
ne treba tebi bicTriny wrote:Ne. Po željama.marcellus wrote:ja sam za ravnopravnost. Svakom treba udarat šamare po zaslugama.
Ako hoće i bičem, nema problema.
ti bicujes svojom nezanimljivoscu
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
u pravu je crvenkastimortal wrote:ne nego si slabićcrvenkasti wrote:Žene imaju puno više gorih, suptilnijih i okrutnijih metoda kojima maltretiraju muškarce.
zna on nekad mislit svojim supkom
2014-04-19
cuj ovogGnječ wrote:Maggie19 wrote:ljeto je, vrucine velike (imas pitanje na denkiju), bacimo se na medjuljudske odnose, i to s naglaskom na m/ž odnose.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:Ima tu i kombinacije raznih strahova: strah za vlastitu sigurnost, strah od napustanja, strah od samoce..
svi ti strahovi su rezultat slabog narušenog samopouzdanja. kad imaš zdravo jako samopouzdanje rušiš zidove oni lošiji beta zlostavljači i predatori te izbgjegavaju možeš biti plijen samo nekom alfa predatoru. ima o tome stručnih knjiga koliko hoćeš google is your friend.
evo naprimjer ustaša milicioner miha stalno prijeti nekim ampulama simo tamo....ma puca mi kurac za njega i njegove ampule kao da ja nemam artiljeriju i sanduke pune ampula nego samo on. ajde bjež.
;-D
sam ti odgovorio. što se tiče m-ž odnosa ja uvijek preferiram žensko društvo muškarci su mi dosadni za popizdit glupi su ko kurac itd. da ne nabrajam.
kako ce muskom bit zanimljivije zensko drustvo
zensko drustvo mere al samo u kombinaciji sa muskarcima
ali bit sam medu njima I kao druzit se
2014-04-19
Nasilje je urođeno ljudima...
Pokušaj zatiranja urođenih, nasljednih, predodređenih ponašanja kod ljudi je nacizam, fašizam...
Pokušaj zatiranja urođenih, nasljednih, predodređenih ponašanja kod ljudi je nacizam, fašizam...
Ja zaspa oko devet navečer ko bebica. Lipo se naija i uvatija me san.
Kakve žene ovo ono , davno svršeno ...vrijeme.
Penzija brate , kava , duvan , režije i nešto pojist i spavanje. Nema tu mista za neku s njenim mušicama i zahtjevima. Iman dovoljno obiteljskih problema i bez toga ono , samo mi još tu neka triba da mi dodatno sve sasere a od nje nikakve koristi samo šteta čista u životu.
Kakve žene ovo ono , davno svršeno ...vrijeme.
Penzija brate , kava , duvan , režije i nešto pojist i spavanje. Nema tu mista za neku s njenim mušicama i zahtjevima. Iman dovoljno obiteljskih problema i bez toga ono , samo mi još tu neka triba da mi dodatno sve sasere a od nje nikakve koristi samo šteta čista u životu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Čitam neke knjige na temu druge dinamike. Hrpa sranja no opet izvučeš i koju pametnu.
To je važno.
Ako želiš dobru komunikaciju u vezi i obitelji onda je : To je važno šta netko ima za kazat a ne lako ćemo , posli ćeš il to nije bitno.
To je važno.
Ako želiš dobru komunikaciju u vezi i obitelji onda je : To je važno šta netko ima za kazat a ne lako ćemo , posli ćeš il to nije bitno.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Umro Sean Connery
» 'EREKCIJA NIJE PRISTANAK!' Da, i žene mogu silovati muškarce
» Umro glumac Sean Connery
» "Žene su inferiorna bića, treba im gazda"
» Trump opet šokirao: 'Žene koje naprave pobačaj treba kazniti'
» 'EREKCIJA NIJE PRISTANAK!' Da, i žene mogu silovati muškarce
» Umro glumac Sean Connery
» "Žene su inferiorna bića, treba im gazda"