Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nije RayMabus vec Sean Connery:Zene treba samarati ako zasluze
Nulta tolerancija na nasilje.
Bilo koje vrste i predznaka.
Kome nesto ili netko ne odgovara, slobodan/na je otici.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
U Njemačku.Maggie19 wrote:Nulta tolerancija na nasilje.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
U toj matrijaharnoj imperiji bit će zavedena ženska pravila.
Nikola Tesla
...
Ja sa ženama neman veze priko deset godina i uopće ne namjeravan s njima išta imat.
Uvode svoja pravila. Oš neš Bangladeš.
Neću.
Nikola Tesla
...
Ja sa ženama neman veze priko deset godina i uopće ne namjeravan s njima išta imat.
Neću.
Last edited by RayMabus on 28/6/2019, 16:08; edited 1 time in total
2014-04-11
Eto, kad sam ja tebi napisao da si krmak, i lijepo sam naveo da je zajebancija, a ti tako... I ovo spominjanje ustaše kao zanimanja ti nije u redu...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:Gnječ nemoj zajebavat... Šta si stvarno popio šljagu od curke, ili još gore od žene...
odakle ti takav zaključak? jel krmak? po genima si srbin po zanimanju ustaša.
2015-08-08
Kao feminist moram se boriti za to da žene mogu odalamit muškarca i obrnuto....
RayMabus wrote:U toj matrijaharnoj imperiji bit će zavedena ženska pravila.
Nikola Tesla
...
Neću.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:Eto, kad sam ja tebi napisao da si krmak, i lijepo sam naveo da je zajebancija, a ti tako... I ovo spominjanje ustaše kao zanimanja ti nije u redu...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:Gnječ nemoj zajebavat... Šta si stvarno popio šljagu od curke, ili još gore od žene...
pojam "ustaša" ima danas malo šire značenje nego 1941. kad kažem ustaša ne mislim samo na terorističku zločinačku sljedbu ante pavelića i kaptolskog klera nego je ustaša danas sinonim za zadrtog, retardiranog rvackog-ercegovačkog talibana retarda debila pa i krkana sa raspelom oko vrata koji pozdravlja sa hvaljen isus usput je i šovinista koji svojim idejama i postupcima (ultranacionalizmom, vjerskom ili nacionalnom netrpeljivošću) i obilatim prežderavanjem janjet'ne i svinje'tne podsjeća na ustaše iz 2. svjetskog rata.
ovo je sažeti opis. imam i opširni opis.
Guest- Guest
A vidi ih ha ha ha , sad otvore tržište rada nama ima da nam godišnje usisaju bar polovinu onih od 36 tisuća šta ih se rodi u Rvatskoj
2014-04-11
Eto i poznati glumac moze biti budala. Najvise iritira ovo - ako zasluze, kao da je on u ulozi boga...
Ja ne znam, meni su se ti macho tipovi prijetili bombama, ubojstvom, samoubojstvom ..ali obicno kada mo se susreli su...poceli plakati:)
Tako da ne mogu sad nesto posebno ruzno pricati o muskom rodu ali opet imam prijateljicu koja uredno dobiva po glavi sto mi nikad nece biti jasno, jel poseban tip to privlaci ili bas ima peh da je svaki takav..ne znam..
Ja ne znam, meni su se ti macho tipovi prijetili bombama, ubojstvom, samoubojstvom ..ali obicno kada mo se susreli su...poceli plakati:)
Tako da ne mogu sad nesto posebno ruzno pricati o muskom rodu ali opet imam prijateljicu koja uredno dobiva po glavi sto mi nikad nece biti jasno, jel poseban tip to privlaci ili bas ima peh da je svaki takav..ne znam..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Najbolje da se sama plesne.
Ljudi zaboravili zašto su uopće s nekim. Vidiš u kurcu žensku koja umisto ugode radi svađe pa šta imaš tu radit. Isto vridi i za suprotnu stranu.
Ljudi zaboravili zašto su uopće s nekim. Vidiš u kurcu žensku koja umisto ugode radi svađe pa šta imaš tu radit. Isto vridi i za suprotnu stranu.
2014-04-11
kaya wrote:Eto i poznati glumac moze biti budala. Najvise iritira ovo - ako zasluze, kao da je on u ulozi boga...
poslušaj cijeli interwiev a ne samo ovo izvučeno iz konteksta. taj je int. iz daleke 1987.
Sean Connery interview with Barbara Walters (FULL)
----
neznam niti mogu šta suvislo komentirati za tvoju prijateljicu mogu reć da nije ona kriva nije svaki takav nego zlostavljači odabiru svoje žrtve a nikada žrtva ne odabere zlostavljača.
Guest- Guest
moze i tamo..pa ce prije u zatvor.;-)RayMabus wrote:U Njemačku.Maggie19 wrote:Nulta tolerancija na nasilje.
A nek ide u pičku materinu.
Kad su mali Mujica , tata Mujo i mama Fata upecali zlatnu ribicu pa aj tri želje da je puste nazad u jezero i kaže mali Oću ježa , a ćaća poludija i dere se Goni to u pičku materinu ...a čuješ Fatu iza počela urlat Vadi ga , vadi ga.
Kad su mali Mujica , tata Mujo i mama Fata upecali zlatnu ribicu pa aj tri želje da je puste nazad u jezero i kaže mali Oću ježa , a ćaća poludija i dere se Goni to u pičku materinu ...a čuješ Fatu iza počela urlat Vadi ga , vadi ga.
Last edited by RayMabus on 28/6/2019, 18:03; edited 1 time in total
2014-04-11
I kad tako nekog počastiš ostaneš jadan u čudu što bi ti počašćeni sprašio ampulu pod plećku... I dvije i tri... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:Eto, kad sam ja tebi napisao da si krmak, i lijepo sam naveo da je zajebancija, a ti tako... I ovo spominjanje ustaše kao zanimanja ti nije u redu...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:Gnječ nemoj zajebavat... Šta si stvarno popio šljagu od curke, ili još gore od žene...
pojam "ustaša" ima danas malo šire značenje nego 1941. kad kažem ustaša ne mislim samo na terorističku zločinačku sljedbu ante pavelića i kaptolskog klera nego je ustaša danas sinonim za zadrtog, retardiranog rvackog-ercegovačkog talibana retarda debila pa i krkana sa raspelom oko vrata koji pozdravlja sa hvaljen isus usput je i šovinista koji svojim idejama i postupcima (ultranacionalizmom, vjerskom ili nacionalnom netrpeljivošću) i obilatim prežderavanjem janjet'ne i svinje'tne podsjeća na ustaše iz 2. svjetskog rata.
2015-08-08
A gnjec...stvarno vise s ustasama si dopizdio..
Nego vezano za nasilje, sve te zrtve imaju jednu posebnost ili obrazac ponasanja, drugi dan mu dode ponovo pod ruku, pa treci, uvijek se vraca i pokusava mu objasniti da ga voli u stvari. I onda kukaju da ga se ne moze rijesiti. Svakog se mozes rijesiti, samo moras biti jasan ..bar ja tako mislim.
Nego vezano za nasilje, sve te zrtve imaju jednu posebnost ili obrazac ponasanja, drugi dan mu dode ponovo pod ruku, pa treci, uvijek se vraca i pokusava mu objasniti da ga voli u stvari. I onda kukaju da ga se ne moze rijesiti. Svakog se mozes rijesiti, samo moras biti jasan ..bar ja tako mislim.
2015-08-15
michaellcmacha wrote:I kad tako nekog počastiš ostaneš jadan u čudu što bi ti počašćeni sprašio ampulu pod plećku... I dvije i tri... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:Eto, kad sam ja tebi napisao da si krmak, i lijepo sam naveo da je zajebancija, a ti tako... I ovo spominjanje ustaše kao zanimanja ti nije u redu...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:Gnječ nemoj zajebavat... Šta si stvarno popio šljagu od curke, ili još gore od žene...
šta sam nešto lagao rekao neistinu??? sve je to istina ma koliko je ti i tvoji buzdovani ne želite vidjet i nikakve tvoje ampule nemogu zaustaviti istinu morončino ustaška. krepaj jebotebog.
Guest- Guest
Ja ću sebe isključit iz rasprave. Prvo neman s njima ništa a drugo nisan normalan kad me netko ide pravit budalon pa bi dobila nogu u prsi a ne plesku.
Koliko nisan normalan kad me netko ide pravit budalon govori samo činjenica da san staroga prošli petak ispljuca , pogodija pepljaron , izbacija vanka u dvor i zva policiju pa nek nas oni rastavljaju i pišu kazne pa nek nan uzmu svakome po tisuću kuna najmanje.
Ja prema njemu da ne bude nervozan dan mu nešto love i objasnim da će bit ovo lito cilo love i da ne triba bit nervozan a on dva dana bija normalan i onda opet počeja s nervozon pa trpi i miči se od njega a on za menom .....dok se nisan okrenija .....a onda je bilo gotovo.
Frca perje.
Koliko nisan normalan kad me netko ide pravit budalon govori samo činjenica da san staroga prošli petak ispljuca , pogodija pepljaron , izbacija vanka u dvor i zva policiju pa nek nas oni rastavljaju i pišu kazne pa nek nan uzmu svakome po tisuću kuna najmanje.
Ja prema njemu da ne bude nervozan dan mu nešto love i objasnim da će bit ovo lito cilo love i da ne triba bit nervozan a on dva dana bija normalan i onda opet počeja s nervozon pa trpi i miči se od njega a on za menom .....dok se nisan okrenija .....a onda je bilo gotovo.
Frca perje.
2014-04-11
Vama bas veselo vidim
2015-08-15
:)michaellcmacha wrote:Ma ok zezam se, al nije za zajebanciju, dobro je on uočio, i postoji niz studija koje su se bavile sa ili ignoriranjem nasilja žena nad miškarcima ili negiranjem istog ili relativiziranjem posljedica od te relacije zlostavljanja... Međutim ja kad se sjetim kakvih sam sve ludih intervencija imao, doslovno mi znslo biti žao nekih muškaraca, pa čak i nekih mojih kolega.... kako su ih žene znale ćuškati, pa čak i žestoke šljage lijepiti...
2015-08-15
Ma veselo mi je kurac s takin kretenom. Prispava u čeliji petak noć. Dobija kaznenu prijavu obiteljsko nasilje i ja i on. Uganija nogu i sad ne mogu s kauča se maknit a vanka toplinski udari a more mi ispod kuće.kaya wrote:Vama bas veselo vidim
Tija mi je sjebat lito po šemi kad san ja nervozan bit ćeš i ti. Bit će mu sad lipo kad se ja pokupin u osmi misec i u babe na ručak i spavanje a on nek se sam snalazi. Idiot obični.
2014-04-11
kaya wrote:A gnjec...stvarno vise s ustasama si dopizdio..
pa kako ti zoveš ustaše? ustaše valjda.
-----
da. tu je problem u samopouzdanju. ako žena ima slabo samopouzdanje onda se vraća zlostavljaču koji joj je vež sjebao veliki dio samopouzdanja pa joj još više sjebe samopouzdanje i tako unedogled se vrti u krug dok ju totalno ne demolira do stanja zombija.
ali vidiš da ti zlostavljači predatori uglavnom izaberu žene sa već labilnim samopouzdanjem. ali ima i onih moćnih predatora koji izaberu ženu sa jakim samopouzdanjem i polako je troše i troše kuhaju je ko žabu u loncu punom vode niti ne primijetiš i već si kuhana i onda je kasno. mislim nikad nije kasno no opet ti zlostavljač toliko sjebe samopouzdanje da se bez vanjske pomoći teško možeš udaljiti od takvog psihopate.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Umro Sean Connery
» 'EREKCIJA NIJE PRISTANAK!' Da, i žene mogu silovati muškarce
» Umro glumac Sean Connery
» "Žene su inferiorna bića, treba im gazda"
» Trump opet šokirao: 'Žene koje naprave pobačaj treba kazniti'
» 'EREKCIJA NIJE PRISTANAK!' Da, i žene mogu silovati muškarce
» Umro glumac Sean Connery
» "Žene su inferiorna bića, treba im gazda"
» Trump opet šokirao: 'Žene koje naprave pobačaj treba kazniti'