Neslužbeno - Marija Pejčinović Burić na čelu Vijeća Europe
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Neslužbeno - Marija Pejčinović Burić na čelu Vijeća Europe
The Assembly today elected Marija Pejčinović Burić (Croatia) Secretary General of the Council of Europe for a five-year term beginning on 18 September 2019.Eroo wrote:NewsroomMarija Pejčinović Burić elected Secretary General of the Council of Europe
English français
Parliamentary Assembly Session Strasbourg 26 June 2019
Marija Pejčinović Burić
The Assembly today elected Marija Pejčinović Burić (Croatia) Secretary General of the Council of Europe for a five-year term beginning on 18 September 2019.
VIDEO 2x
https://www.coe.int/en/web/portal/-/marija-pejcinovic-buric-elected-secretary-general-of-the-council-of-europe
In the first round of the election Marija Pejčinović Burić obtained 159 votes, an absolute majority, and Didier Reynders (Belgium) 105 votes. There were 264 votes cast.
Ms Pejčinović Burić is Deputy Prime Minister and Minister of Foreign and European Affairs of the Republic of Croatia.
Eroo- Posts : 79086
2016-07-22
Izbornik
- Prijava
- Registracija
[size=35]Hrvatska sveučilišna naklada[/size]
0
- Biblioteke
- Nova izdanja
- Posebna izdanja
- OUTLET
- Superponuda
- Početna
- Biblioteke
- Svjedoci povijesti
[size]
[size=32]USAMLJENA BORBA HRVATSKE - Od pobjede jezika do pobjede oružjaŠifra artikla: 27091[/size]
[/size]
- Cijena: 30,00 kn
[size]
Količina:DODAJ U KOŠARICU
[/size]
Autor: Lujo Tončić Sorinj
[size]ISBN: 978-953-169-016-2
Izdavač: Hrvatska sveučilišna naklada, Hrvatski institut za povijest
Godina izdavanja: 1998
Opće informacije: Meki uvez, 155 str., Format 13x21 cm
Dostupno: Da
[/size]
Autor knjige ugledni je političar, povjesničar, politolog i publicist Austrije. Napisao je više od 350 članaka i studija i dvije knjige. Njegova najnovija knjiga posvećena je borbi hrvatskog naroda za oslobođenje i nezavisnost, kojoj je u međunarodnim odnosima Tončić dao veliki doprinos - Hrvatska je domovina njegovih predaka. U knjizi su predočena zanimljiva autorova sjećanja na susrete i razgovore s Titom, Vladimirom Bakarićem, njegov studijski boravak u Albaniji, zatim njegovi tekstovi o Paveliću i ustaškom režimu, srpskom centralizmu i imperijalizmu. U posljednjim poglavljima daje smjernice za budućnost Hrvatske.
POŠALJITE UPIT ZA OVU KNJIGU
[size]
PRIJAVA NA NEWSLETTER
Hrvatska sveučilišna naklada periodično šalje obavijesti o popustima i akcijama te novostima u svojoj ponudi u vidu newsletteraPRIJAVI SE
NAČIN PLAĆANJA
[/size]BESPLATNA DOSTAVA
Za pošiljke vrijednosti do 300 kn troškovi dostave naručene robe naplaćuju se iznosom od 25 kn. Za pošiljke vrijednosti preko 300 kn dostava JE BESPLATNA.
Uvjeti dostave
[/size][list="margin-right: 50px; margin-left: 0px; padding: 1em 0px 0.3em; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; background: transparent; list-style: none;"]
[*]Opći uvjeti poslovanja
[*]Opći uvjeti privatnosti
[*]Kontakt
[/list]
[size]
:copyright: Hrvatska sveučilišna naklada 2019. Sva prava pridržana.
Izrada i održavanje: Web Studio d.o.o.
[/size]
[size=14]Ove web stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića.
UVJETI KORIŠTENJA SLAŽEM SE[/size]
UVJETI KORIŠTENJA SLAŽEM SE[/size]
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:U biti je službeno
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nesluzbeno-marija-pejcinovic-buric-izabrana-za-glavnu-tajnicu-vijeca-europe-hrvatska-ministrica-pobijedila-potpredsjednika-belgijske-vlade/9049568/
Sad će mi promicat prava imigranata u Europi.
prikrivena ljevičarka
immortal-
2014-04-16
A ćin ju Plenkovic podržava. Kako god dobro je to , čestitamo.mortal wrote:RayMabus wrote:U biti je službeno
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nesluzbeno-marija-pejcinovic-buric-izabrana-za-glavnu-tajnicu-vijeca-europe-hrvatska-ministrica-pobijedila-potpredsjednika-belgijske-vlade/9049568/
prikrivena ljevičarka
Bar se Dačić usro.
2014-04-11
Jalnuši će uvijek omalovažavati uspjeh sposonijih od njih.
Njih ne nedostaje u HR, a bogaremi ni u komšiluku.
Samo im pomahajte i okrenite leđa...
jalnuški uhljeb sere na toneEroo wrote:Jalnuši će uvijek omalovažavati uspjeh sposonijih od njih.
immortal-
2014-04-16
ne mislim da je dobroRayMabus wrote:A ćin ju Plenkovic podržava. Kako god dobro je to , čestitamo.mortal wrote:RayMabus wrote:U biti je službeno
prikrivena ljevičarka
Bar se Dačić usro.
immortal-
2014-04-16
Eroo wrote:Sora wrote:Bravoooo
Bas mi je drago
Ona je moćna, profinjena i sposobna zena2 proje
Ta Hercegovka je pobogu. Gimnaziju je završila u istom objektu kao i ja.
Samo iz mog razreda, koji je imao samo 18 učenika, potekao je jedan rektor,
2 sveučilišna profesora, nekoliko ministara vlada, 3 doktoranta znanosti itd...
Geni, jebiga. Ustvari, I1b*.
sve zahvaljujući drugu Titu. da nije bilo druga Tita ti tj. vi ercegovci biste danas jebavali koze i ovce po Dinari.
Guest- Guest
da budem precizniji, drug Tito vam je sagradio grad Mostar koji je prije toga bio obična usrana rupetina, kasaba.
Guest- Guest
darth_vader-
2014-04-17
Pa sad ćete morat bit dobri prema imigrantima jer morate biti zemlja uzor za ljudska prava kad glavni tajnik vijeća europe dolazi iz Hrvatske.mortal wrote:ne mislim da je dobroRayMabus wrote:A ćin ju Plenkovic podržava. Kako god dobro je to , čestitamo.mortal wrote:RayMabus wrote:U biti je službeno
prikrivena ljevičarka
Bar se Dačić usro.
Ovo je nešto kao dobiješ veliku funkciju al ti i uvale kajlu.
2014-04-11
dinara mne granici s ahercegovinom..koliko si ti imao iz zemljopisa?..-1Gnječ wrote:Eroo wrote:Sora wrote:Bravoooo
Bas mi je drago
sve zahvaljujući drugu Titu. da nije bilo druga Tita ti tj. vi ercegovci biste danas jebavali koze i ovce po Dinari.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
boli ej kurac citam 300 000 eura godisnja uknjizit ce od place..realno od toga hrvatska puno nece imati koristi...vec citam njen prvi intervjuu..najmanje je spomenula hrvatsku..'vijece europe ovo..vijece europe..one..ja cu napraviti ovo za vijece europe i ono..cak nije rejkal d ace i hravtska imati interese od svega toga..'
2015-09-08
ja se apsolutno slazem da brisel,strazbur,nato usisa sve ove 'nase' politicare k sebi..bar ce se maknuti od nas sto dalje...a ionako nece nista puno uciniti za interese hrvatske vec vise za svoje osobne..pa tako bolje da tamo kenjaju nego ovdje i nek se oni bakcaju sa njima a ne mi
2015-09-08
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako bi to bila istina onda tebe danas ne bi bilo.Gnječ wrote:Eroo wrote:Sora wrote:Bravoooo
Bas mi je drago
Eroo- Posts : 79086
2016-07-22
Će da lepo radi za interese susjedne države
boli je kiki za hrvatsku..300 000 eura godisnje od place..ima da picu ladi na maldivima...hrvatska joj je zadnja rupa na svirali..da joj ej do hrvatske ne bi ni isla na to strazbursko i briselsko uhljebnciko mjesto..bitka s ebije na pravoj crti u hrvatskoj i stite interesi..a ne u kakvom uredu brisela i starzbura i samo cekas kad ce ti placa..i rucakcatabbath wrote:Će da lepo radi za interese susjedne države
2015-09-08
uglavnom bolje da su na briselskom proracunu ti svezderi nego na nasem..ionako vise rade za njihove interese pa shodno neka ih oni placaju
2015-09-08
Čestitke, čestitke i sve najbolje joj želimo.
Otac iz Bosna majka iz Hercegovine ... isto ko i meni.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ovoj cestitas?..pa ta ti je uhljeb par excellance....nisa konkretno kao ministrica vanjskih poslova nije napravila za hrvatsku nesto slicno kao vesna pusic a igrala je vise za srbiju da joj se otvore pregovori bez nekih vecih uvjeta..dva puta u svom mandatu ulozila je prigovor jednom sloveniji jednom sarajevu....nije hrvatska imala pretjerane koristi od nje...jedino joj mogu cestitati sto je prestala paratizirati drzavni proracun po sistemu 'ne mozete vi mene platiti onoliko kolik ja mogu malo raditi'...za ovoj polozaj moze jedino zahvaliti plenkiju koji je morao i mora ljubiti briselske guzice i da ga stipajuRingo10 wrote:Čestitke, čestitke i sve najbolje joj želimo.
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki opet u preznojavanju!Zatrazen zatvor za Pejcinovic Buric,kazneni progon se nastavlja:Kakva sudbina ceka glavnu tajnicu Vijeca Europe?
» Pejcinovic Buric bolje parla srpski nego Crvenkasti
» Pejčinović Burić: Slovenija krši međunarodno pravo, a Ero je agresivan i bezobrazan
» Ministrica Pejčinović Burić pred zastupnicima branila Marakeški sporazum
» Pejčinović Burić s Lavrovom nastavlja pojačanu dinamiku odnosa Hrvatske i Rusije
» Pejcinovic Buric bolje parla srpski nego Crvenkasti
» Pejčinović Burić: Slovenija krši međunarodno pravo, a Ero je agresivan i bezobrazan
» Ministrica Pejčinović Burić pred zastupnicima branila Marakeški sporazum
» Pejčinović Burić s Lavrovom nastavlja pojačanu dinamiku odnosa Hrvatske i Rusije
Page 2 of 5