ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hanuma za Longija

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Hanuma za Longija - Page 2 Empty Re: Hanuma za Longija

Post by epikur37 19/6/2019, 13:46

RayMabus wrote:Bezvezna priča skroz. Bezveze. Kmečaona.

Radisna je a vidi se po stavu da je izdrljiva, na ovakve se mos osloniti, malo da se jos uredi i za madraca je.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2019, 13:50

epikur37 wrote:

Radisna je a vidi se po stavu da je izdrljiva, na ovakve se mos osloniti, malo da se jos uredi i za madraca je.
To ti meni ka govoriš ? Šta mene to brige čoviće ? Ovo ti mene jedino zanima :

Hanuma za Longija - Page 2 15609410
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2019, 13:51

Ja ti to ne jeben nula posto. Žene i njihovi problemi me ne zanimaju nula posto u životu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 19/6/2019, 13:53

RayMabus wrote:
epikur37 wrote:

To ti meni ka govoriš ? Šta mene to brige čoviće ? Ovo ti mene jedino zanima :

Hanuma za Longija - Page 2 15609410

A ti kako hocea al nece ti ova biti jos dugo slobodna. A kad je drugi odvede zali se macku.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2019, 13:56

Pa šta mene brige šta ona će biti i neće bit .Tko je vata uopće. Šta je tebi. 

O čemu ti pričaš ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2019, 14:05

Puna je Afrika i Azija taki ženski. Ona uopće nije malobrojna roba na ovoj planeti. Sirotinjo i Bogu si teška. Neman ništa protiv nje al toga ima na bacanje na ovoj planeti. Neman uopće namjeru se pomaknit s kauća radi tako nečega.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2019, 14:07

Evo sad će joj kupit i kravu

https://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/udruzenje-fokus-prikupilo-novac-za-mirsadino-ljetovanje-sada-sakupljaju-za-kravu/190619047

A komedije
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2019, 14:25

Ova mi je bolja

Hanuma za Longija - Page 2 B_190619077

https://www.klix.ba/magazin/kultura/nadine-micic-dobila-nagradu-za-najbolju-sporednu-zensku-ulogu-u-zagrebu/190619077

Sise na izvolte
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2019, 14:33

Ili ova

Hanuma za Longija - Page 2 Things-that-bounce-thursday-17-gifs-91

A ne mi tu neke kmečavi curetak koji se nije još ni razvio , ono još dite Isusa ti
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2019, 14:39

To ti se zove mozak na pašu , iako neman dodira sa ženama to ne znači da neću maštat o bujnim plavušama jer mi to ugodno

Mozak na pašu

To je smisao inkarnacije a ne slušat nečije kmečanje , žalopojke i tuđe probleme

Hanuma za Longija - Page 2 Skaktutanje-01
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/6/2019, 14:40

Milina

Hanuma za Longija - Page 2 12653b49de4c9d3ffc725675830d34dc1457180286
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/7/2019, 14:34

Mirsadi Hadžić ostvarena želja, s porodicom uživa na moru
Hanuma za Longija - Page 2 B_190701031
Naime, Mirsada je sinoć objavila svoje prve fotografije s mora. Odlazak u Makarsku njoj i njenoj porodici omogućila je turistička organizacija "Vuković" iz Dubice. 

Budući da se ova agencija prva javila i ponudila putovanje, porodica ih je željela ispoštovati, no zahvalili su se i svima onima koji su im ponudili i druge destinacije. 

Podsjećamo, Mirsada Hadžić pobrala je simpatije javnosti kada se prošlog mjeseca u medijima pojavila priča o njenom teškom životu. Naime, Mirsada je djevojka koja od desete godine radi teške poljoprivredne poslove i pomaže porodici. Sve je počelo kada joj se otac teško razbolio. 

Mirsada je tada izrazila želju da ode na more jer nikada do sada nije imala priliku otići. 

Uz pomoć velikog broja ljudi i Udruženja mladih "FOKUS" za Mirsadino ljetovanje brzo je prikupljen novac, a kasnije su porodici koja je u teškoj finansijskoj situaciji od prikupljenog novaca kupili i kravu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by marcellus 1/7/2019, 14:39

eh šta ti je emancipacija ova je stvarno emancipirana do jaja

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/7/2019, 14:40

Ništa hanuma za Longija , Longi već deset dana leži a još ću deset najmanje jer san uganija stopalo dok san se nagurava sa ocen i čekan kaznu od najmanje tisuću kuna jer san zva sam policiju pa onda obostrano naguravanje i svašta pomalo kaznena prijava za obiteljsko nasilje.

Iman dovoljno svojih debila oko sebe , samo mi još ona fali da mi sere po glavi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by YekeYeke 1/7/2019, 18:27

RayMabus wrote:Ništa hanuma za Longija , Longi već deset dana leži a još ću deset najmanje jer san uganija stopalo dok san se nagurava sa ocen i čekan kaznu od najmanje tisuću kuna jer san zva sam policiju pa onda obostrano naguravanje i svašta pomalo kaznena prijava za obiteljsko nasilje.

Iman dovoljno svojih debila oko sebe , samo mi još ona fali da mi sere po glavi.

Šta ako ne platiš ? Ima li kakve alernativa ?

Plijene stvari po kući ? Ili u prdekanu ? :cleanteeth
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/7/2019, 18:31

•  

Toggle navigation

ZakoniPropisi[size=14].com
[/size]
Kazneni zakon

•  Članak 42.

• Članak 44. 

Zamjena nenaplaćene novčane kazne
Članak 43.
[size]
(1)Kad novčana kazna nije u cijelosti ili djelomično plaćena u roku koji je određen presudom, a ne postoje uvjeti iz članka 42. stavka 7. ovoga Zakona , naplatit će se prisilno putem Porezne uprave Ministarstva financija.
(2)Ako se novčana kazna ne može ni prisilno naplatiti u roku od tri mjeseca, sud će uz pristanak osuđenika donijeti odluku o zamjeni novčane kazne radom za opće dobro, na način da se jedan dnevni iznos zamijeni s četiri sata rada, pri čemu rad za opće dobro ne smije premašiti tisuću četiristo četrdeset sati.
(3)Ako osuđenik ne pristane na rad za opće dobro ili ga ne izvrši, novčana kazna, odnosno rad za opće dobro zamijenit će se kaznom zatvora.
(4)Kada se novčana kazna zamjenjuje kaznom zatvora, sud će jedan dnevni iznos zamijeniti s jednim danom zatvora, a rad za opće dobro će se zamijeniti sukladno odredbi članka 55. ovoga Zakona , pri čemu kazna zatvora ne može biti dulja od dvanaest mjeseci.
(5)Isplati li osuđenik novčanu kaznu nakon pravomoćnosti odluke o zamjeni, izvršenje kazne zatvora ili rada za opće dobro će se obustaviti. U slučaju djelomične isplate, izvršit će se samo preostali dio navedenih kazni.
(6)Ako osuđenik koji nema stalno prebivalište ili boravište u Republici Hrvatskoj ne plati novčanu kaznu u roku određenom presudom, sud će je zamijeniti kaznom zatvora.
[/size]
[url=http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2011_11_125_2498.html#%C4%8Clanak 43.]Narodne novine br. 125 07.11.2011 Kazneni zakon: Članak 43.[/url]

•  Članak 42.

• Članak 44. 

[size]

Citirano u (1):

Kazneni zakon

[/size]

• Članak 45.: Iznimnost kratkotrajne kazne zatvora 

Copyright © ZakoniPropisi.com. Sva prava su pridržana. Uvjeti upotrebe | Privatnost
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/7/2019, 18:32

•  

Toggle navigation

ZakoniPropisi[size=14].com
[/size]
Kazneni zakon

•  Članak 41.

• Članak 43. 

Novčana kazna
Članak 42.
[size]
(1)Novčana kazna se izriče u dnevnim iznosima. Ona ne može biti manja od trideset niti veća od tristo šezdeset dnevnih iznosa, osim za kaznena djela počinjena iz koristoljublja, kad se može izreći do pet stotina dnevnih iznosa ili kad je novčana kazna od pet stotina dnevnih iznosa izričito propisana ovim Zakonom.
(2)U presudi se naznačuje broj dnevnih iznosa i visina dnevnog iznosa te njihov umnožak.
(3)Broj dnevnih iznosa utvrđuje se na temelju okolnosti navedenih u članku 47. ovoga Zakona , osim onih koje se odnose na imovinske prilike počinitelja.
(4)Visina dnevnog iznosa utvrđuje se uzimajući u obzir počiniteljeve prihode i imovinu te prosječne troškove nužne za uzdržavanje počinitelja i njegove obitelji. Dnevni iznos ne može biti manji od dvadeset kuna ni veći od deset tisuća kuna.
(5)Počiniteljevi prihodi, imovina i ostali podaci potrebni za utvrđivanje visine dnevnog iznosa mogu se utvrditi na temelju slobodne procjene ako bi njihovo utvrđivanje bilo povezano s nerazmjernim teškoćama ili ako se predlaže izricanje novčane kazne u postupku za izdavanje kaznenog naloga.
(6)Počinitelj je dužan novčanu kaznu platiti u roku koji odredi sud, a koji ne može biti kraći od trideset dana niti duži od šest mjeseci, a može mu se naložiti i obročna otplata u roku do jedne godine. Sud može odrediti da će se obročna otplata ukinuti ako počinitelj ne plati pojedini obrok uredno.
(7)Ne može li osuđenik u cijelosti ili djelomično isplatiti novčanu kaznu u roku koji je određen presudom zbog znatnog pogoršanja imovinskih prilika do kojih je došlo bez njegove krivnje nakon donošenja presude, sud može na njegov zahtjev produljiti rok plaćanja do dvadeset i četiri mjeseca ili odrediti obročnu otplatu u tom roku.
[/size]
[url=http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2011_11_125_2498.html#%C4%8Clanak 42.]Narodne novine br. 125 07.11.2011 Kazneni zakon: Članak 42.[/url]

•  Članak 41.

• Članak 43. 

[size]

Citirano u (1):

Kazneni zakon

[/size]

• Članak 43.: Zamjena nenaplaćene novčane kazne 

Copyright © ZakoniPropisi.com. Sva prava su pridržana. Uvjeti upotrebe | Privatnost
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/7/2019, 18:39

YekeYeke wrote:
RayMabus wrote:Ništa hanuma za Longija , Longi već deset dana leži a još ću deset najmanje jer san uganija stopalo dok san se nagurava sa ocen i čekan kaznu od najmanje tisuću kuna jer san zva sam policiju pa onda obostrano naguravanje i svašta pomalo kaznena prijava za obiteljsko nasilje.

Šta ako ne platiš ? Ima li kakve alernativa ?

Plijene stvari po kući ? Ili u prdekanu ? :cleanteeth
Ako bude do tri tisuće kuna platit ću im. Te tri tisuće kuna san i onako stavija sa strane ovo lito da dan ocu da me ne jebe u mozak. Čak san mu prije petnajst dana da tisuću kuna i triba je danas dobit još tisuću al kad ćeš ti meni usrat lito onda sad neće dobit ništa.

Ako bude više onda ću prodat auto pa nek zove Hitnu kad ga šta zaboli.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by YekeYeke 1/7/2019, 19:04

što ne ideš na ovo o zamjeni novčane kazne radom za opće dobro,? Hanuma za Longija - Page 2 1f602 
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by Counter-Strike 1/7/2019, 19:05

longi ko je sad ovaj yiki?

2018-03-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/7/2019, 19:45

YekeYeke wrote:što ne ideš na ovo o zamjeni novčane kazne radom za opće dobro,? Hanuma za Longija - Page 2 1f602 
Iman jednu nekretninu a kakvi su dali bi je na dražbu samo da sebe namire. 

Koristit ću članak 42 stavak 7 tj da mi odgode dvi godine jer sam nezaposlen već tri godine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics