Denkverbot
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
Koliko samo uštediš!?aben wrote:tri miseca živin, devet životarin..i ni baš za pofoliti semativka wrote:Puno i previše za tjedan dana....aben wrote:mativka wrote:Sve što je lijepo, kratko traje...aben wrote:
pazi se;
leto, sunce i more znaju udriti uglovu i radi dvo minuta smiha, moreš imati puno suz, kad ti muž sazno da dite isdrugin...
Čula sam da od smiha možeš dobiti bore...al' dite...ovo mi prvi glas :)
e e, more, i to lako.
jesi potrošila sve šolde?
Al'....mogu ti reći da doista živiš život.
Kada bi sve stavio na papir, bi li bio u okvirima poželjnog?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
U tjedan dana mi je trebalo prvo dva da se opustim i shvatim da nigdje ne moram. Kada sam konačno to tjelesno i psihički doživjela, u sred noći bih se budila s nekim idejama za kada se vratim...Ra wrote:Pa da. Nek se hvale oni koji životare 11 mjeseci a žive onaj jedan... po mogućnosti rascjepkan na nekoliko puta po par tjedana, kako bi se pospajali svi dani označeni crljenom bojom u kalendaru.aben wrote:
tri miseca živin, devet životarin..i ni baš za pofoliti se
Onda sam peti dan nabasala na odličnu ekipu. Zezali se cijeli dan, jeli, kupali se,...pili :)
Uglavnom, shvatila sam..ispod 2 tjedna, ne isplati mi se ići nigdje.
mativka wrote:Ove godine je Aben ekspert za rajčice. Meni je jedino crveni luk uspio. Abene, u čemu je tvoja ovogodišnja tajna što se tiče uspješnosti vrta?Ra wrote:Pa prošli mjesec sam stvarno uživala. Cijeli mjesec plivanje, priroda, obiteljsko druženje. U kolovozu ima nekih radnih akcija, ali zapravo mi je još uvijek mozak na paši pa mi ne smeta povremena strka. Vrtlarim, uređujem novi dom i tako... sve u svemu, odlično :)
A ti? Je li te vrijeme poslužilo?
Ima li na otoku stvarno toliko rajčica?
Naše su tek sad zrele i slatke. Nema ih u očekivanoj količini, ali nije ni toliko loše koliko se činilo u prvi mah.
Vrijeme odlično, more - taman. Sve u svemu kratko...za mene prekratko...I nisam se baš smijala, samo jedan dan. Satima, pa se vjerojatno ništa nije moglo uhvatiti :))))
Jel moguće od smija zatrudniti?
Da, kratko je tjedan dana. Minimum je 10 dana da bi se čovjek barem malo odmorio.
Nemam pojma. Ako je moguće, sinoć sam zatrudnila.
Šogor je bivši pandur i prepričavao je svoj prvi radni dan kad je morao uhapsiti neku babu koja ih je napala jer nisu spasili njenu mačku s pedigreom, koju je pak na prepad obljubio neki seoski mačor.
Guest- Guest
nemo tajne,mativka wrote:Ove godine je Aben ekspert za rajčice. Meni je jedino crveni luk uspio. Abene, u čemu je tvoja ovogodišnja tajna što se tiče uspješnosti vrta?Ra wrote:Pa prošli mjesec sam stvarno uživala. Cijeli mjesec plivanje, priroda, obiteljsko druženje. U kolovozu ima nekih radnih akcija, ali zapravo mi je još uvijek mozak na paši pa mi ne smeta povremena strka. Vrtlarim, uređujem novi dom i tako... sve u svemu, odlično :)
Naše su tek sad zrele i slatke. Nema ih u očekivanoj količini, ali nije ni toliko loše koliko se činilo u prvi mah.
Vrijeme odlično, more - taman. Sve u svemu kratko...za mene prekratko...I nisam se baš smijala, samo jedan dan. Satima, pa se vjerojatno ništa nije moglo uhvatiti :))))
zabi sun ih uzemlju i some su naresle
a, iskin si se smijala? jer ako ni muški u reproduktivnin godinami, unda i ne moreš..
2014-04-16
Seljaci i seljački mačori su ti opasni po ženski rod. To iskonsko vrije :)Ra wrote:mativka wrote:Ove godine je Aben ekspert za rajčice. Meni je jedino crveni luk uspio. Abene, u čemu je tvoja ovogodišnja tajna što se tiče uspješnosti vrta?Ra wrote:Pa prošli mjesec sam stvarno uživala. Cijeli mjesec plivanje, priroda, obiteljsko druženje. U kolovozu ima nekih radnih akcija, ali zapravo mi je još uvijek mozak na paši pa mi ne smeta povremena strka. Vrtlarim, uređujem novi dom i tako... sve u svemu, odlično :)
Da, kratko je tjedan dana. Minimum je 10 dana da bi se čovjek barem malo odmorio.
Šogor je bivši pandur i prepričavao je svoj prvi radni dan kad je morao uhapsiti neku babu koja ih je napala jer nisu spasili njenu mačku s pedigreom, koju je pak na prepad obljubio neki seoski mačor.
Aha i ti si jedna od tih koja se teško otklopi od stresa.mativka wrote:U tjedan dana mi je trebalo prvo dva da se opustim i shvatim da nigdje ne moram. Kada sam konačno to tjelesno i psihički doživjela, u sred noći bih se budila s nekim idejama za kada se vratim...Ra wrote:Pa da. Nek se hvale oni koji životare 11 mjeseci a žive onaj jedan... po mogućnosti rascjepkan na nekoliko puta po par tjedana, kako bi se pospajali svi dani označeni crljenom bojom u kalendaru.aben wrote:
Onda sam peti dan nabasala na odličnu ekipu. Zezali se cijeli dan, jeli, kupali se,...pili :)
Ja rekoh 10 dana, ali može i 2 tjedna. Zapravo i zakon predviđa da se mora koristiti minimum 2 tjedna u komadu, ali... to ne vrijedi uvijek u privatnom sektoru.
Guest- Guest
A da si reko od pogleda da se more zatrudniti već bi ti povirovala :)aben wrote:nemo tajne,mativka wrote:Ove godine je Aben ekspert za rajčice. Meni je jedino crveni luk uspio. Abene, u čemu je tvoja ovogodišnja tajna što se tiče uspješnosti vrta?Ra wrote:Pa prošli mjesec sam stvarno uživala. Cijeli mjesec plivanje, priroda, obiteljsko druženje. U kolovozu ima nekih radnih akcija, ali zapravo mi je još uvijek mozak na paši pa mi ne smeta povremena strka. Vrtlarim, uređujem novi dom i tako... sve u svemu, odlično :)
a, iskin si se smijala? jer ako ni muški u reproduktivnin godinami, unda i ne moreš..
Bilo nas je puno. Ja se glupirala, kao idem surfati...brojim sekunde koliko izdržim na dasci. Ma ono, poslije priče na plaži u ekipi, vino, pivo. Zatim, zajednička večera..zezanje, a sve spontano uz odlično raspoloženje.
Ra wrote:Pa da. Nek se hvale oni koji životare 11 mjeseci a žive onaj jedan... po mogućnosti rascjepkan na nekoliko puta po par tjedana, kako bi se pospajali svi dani označeni crljenom bojom u kalendaru.aben wrote:
neka se foli ki oće, ali meni je to malo. life should be more than that
2014-04-16
Da, s posla sam otišla..još duže ostala i u noći krenula. Vratila se, i prekosutra sve ponovno..Ra wrote:Aha i ti si jedna od tih koja se teško otklopi od stresa.mativka wrote:U tjedan dana mi je trebalo prvo dva da se opustim i shvatim da nigdje ne moram. Kada sam konačno to tjelesno i psihički doživjela, u sred noći bih se budila s nekim idejama za kada se vratim...Ra wrote:Pa da. Nek se hvale oni koji životare 11 mjeseci a žive onaj jedan... po mogućnosti rascjepkan na nekoliko puta po par tjedana, kako bi se pospajali svi dani označeni crljenom bojom u kalendaru.aben wrote:
Ja rekoh 10 dana, ali može i 2 tjedna. Zapravo i zakon predviđa da se mora koristiti minimum 2 tjedna u komadu, ali... to ne vrijedi uvijek u privatnom sektoru.
Ma lako za seljake i mačore, baba je ta koja je opasna i za ženski i za muški rod. U ovoj priči je sve bilo prirodno i regularno osim babe kojoj se nije svidjelo s kim joj mačka ljubuje. Pokušala je najprije sama maknuti zanesenog mačora, koji ju je izgrebao do krvi... potom je zvala policiju. Prvo su mislili da ju je netko opljačkao, a kad im je rekla zašto ih je zvala počeli su se smijati. Onda ih je bijesna baba napala drškom od metle. I završila u lisicama.mativka wrote:Seljaci i seljački mačori su ti opasni po ženski rod. To iskonsko vrije :)Ra wrote:mativka wrote:Ove godine je Aben ekspert za rajčice. Meni je jedino crveni luk uspio. Abene, u čemu je tvoja ovogodišnja tajna što se tiče uspješnosti vrta?Ra wrote:Pa prošli mjesec sam stvarno uživala. Cijeli mjesec plivanje, priroda, obiteljsko druženje. U kolovozu ima nekih radnih akcija, ali zapravo mi je još uvijek mozak na paši pa mi ne smeta povremena strka. Vrtlarim, uređujem novi dom i tako... sve u svemu, odlično :)
Last edited by Ra on 18/8/2019, 00:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
nis nišće uštedi, kuća puno pito. sve sun potroši ča sun imo, na materijol, alat... po cele done sun rodi i islomi sun telo. sa ka svrši leto ću se malo odmoriti na račun poreznih obaveznikovmativka wrote:Koliko samo uštediš!?aben wrote:tri miseca živin, devet životarin..i ni baš za pofoliti semativka wrote:Puno i previše za tjedan dana....aben wrote:mativka wrote:
Sve što je lijepo, kratko traje...
Čula sam da od smiha možeš dobiti bore...al' dite...ovo mi prvi glas :)
e e, more, i to lako.
2014-04-16
Ma malo je svima, ne samo tebi.aben wrote:Ra wrote:Pa da. Nek se hvale oni koji životare 11 mjeseci a žive onaj jedan... po mogućnosti rascjepkan na nekoliko puta po par tjedana, kako bi se pospajali svi dani označeni crljenom bojom u kalendaru.aben wrote:
Ima jedna zidarska poslovica, koja im je poput molitve: Ko volio radit, radilo mu se o glavi.
Guest- Guest
tako je meni rekla vesna pisarović;mativka wrote:A da si reko od pogleda da se more zatrudniti već bi ti povirovala :)aben wrote:nemo tajne,mativka wrote:Ove godine je Aben ekspert za rajčice. Meni je jedino crveni luk uspio. Abene, u čemu je tvoja ovogodišnja tajna što se tiče uspješnosti vrta?Ra wrote:Pa prošli mjesec sam stvarno uživala. Cijeli mjesec plivanje, priroda, obiteljsko druženje. U kolovozu ima nekih radnih akcija, ali zapravo mi je još uvijek mozak na paši pa mi ne smeta povremena strka. Vrtlarim, uređujem novi dom i tako... sve u svemu, odlično :)
Bilo nas je puno. Ja se glupirala, kao idem surfati...brojim sekunde koliko izdržim na dasci. Ma ono, poslije priče na plaži u ekipi, vino, pivo. Zatim, zajednička večera..zezanje, a sve spontano uz odlično raspoloženje.
ljeto i kore ta mangupa dvo, korte su izmišali...
leto vodi moru, more vodi golotinji, vrući a dehudriro mozak, učas ostaneš butargona
2014-04-16
A uljepšao si mi večer jer znam da činim dobro djelo svojim odlaskom na posao :)aben wrote:nis nišće uštedi, kuća puno pito. sve sun potroši ča sun imo, na materijol, alat... po cele done sun rodi i islomi sun telo. sa ka svrši leto ću se malo odmoriti na račun poreznih obaveznikovmativka wrote:Koliko samo uštediš!?aben wrote:tri miseca živin, devet životarin..i ni baš za pofoliti semativka wrote:Puno i previše za tjedan dana....aben wrote:
e e, more, i to lako.
Tko će kome reći hvala? :)
a ni baš svi. neki ljudi volu zaradjivati, doje in svrhu.Ra wrote:Ma malo je svima, ne samo tebi.aben wrote:Ra wrote:Pa da. Nek se hvale oni koji životare 11 mjeseci a žive onaj jedan... po mogućnosti rascjepkan na nekoliko puta po par tjedana, kako bi se pospajali svi dani označeni crljenom bojom u kalendaru.aben wrote:
Ima jedna zidarska poslovica, koja im je poput molitve: Ko volio radit, radilo mu se o glavi.
2014-04-16
Jbg. Znam kako ti je. Najprije bez posla, a onda kad ga dobiješ nema stajanja. Iscijede ti zadnju kap znoja.mativka wrote:Da, s posla sam otišla..još duže ostala i u noći krenula. Vratila se, i prekosutra sve ponovno..Ra wrote:
Aha i ti si jedna od tih koja se teško otklopi od stresa.
Još ako si opterećen s tim da moraš uvijek dati maksimum u svemu, pa i u onom što ti nitko neće priznati, platiti, pa čak ni zahvaliti, ne gine ti pregorjelost. I to već nakon par godina. Čuvaj se. Stvarno. Pronađi kočnice, izbori se za sebe. Nitko i ništa nije vrijedno našeg zdravlja. To shvatiš tek kad se razboliš ozbiljno. Pokušaj shvatiti prije. :)
Guest- Guest
ako izbocimo posrednika, i doš mi šoldi direktno, biće ti jeftinije i unda bi ti reko fola...mativka wrote:A uljepšao si mi večer jer znam da činim dobro djelo svojim odlaskom na posao :)aben wrote:nis nišće uštedi, kuća puno pito. sve sun potroši ča sun imo, na materijol, alat... po cele done sun rodi i islomi sun telo. sa ka svrši leto ću se malo odmoriti na račun poreznih obaveznikovmativka wrote:Koliko samo uštediš!?aben wrote:tri miseca živin, devet životarin..i ni baš za pofoliti semativka wrote:
Puno i previše za tjedan dana....
2014-04-16
E pa ako nemaju bolju svrhu od te, neka im se radi o (ludoj) glavi.aben wrote:a ni baš svi. neki ljudi volu zaradjivati, doje in svrhu.Ra wrote:Ma malo je svima, ne samo tebi.aben wrote:Ra wrote:Pa da. Nek se hvale oni koji životare 11 mjeseci a žive onaj jedan... po mogućnosti rascjepkan na nekoliko puta po par tjedana, kako bi se pospajali svi dani označeni crljenom bojom u kalendaru.aben wrote:
Guest- Guest
Ma, dok tebe nema u blizini ja sam bezbrižna što se toga tiče :))))aben wrote:tako je meni rekla vesna pisarović;mativka wrote:A da si reko od pogleda da se more zatrudniti već bi ti povirovala :)aben wrote:nemo tajne,mativka wrote:Ove godine je Aben ekspert za rajčice. Meni je jedino crveni luk uspio. Abene, u čemu je tvoja ovogodišnja tajna što se tiče uspješnosti vrta?Ra wrote:Pa prošli mjesec sam stvarno uživala. Cijeli mjesec plivanje, priroda, obiteljsko druženje. U kolovozu ima nekih radnih akcija, ali zapravo mi je još uvijek mozak na paši pa mi ne smeta povremena strka. Vrtlarim, uređujem novi dom i tako... sve u svemu, odlično :)
ljeto i kore ta mangupa dvo, korte su izmišali...
leto vodi moru, more vodi golotinji, vrući a dehudriro mozak, učas ostaneš butargona
:Daben wrote:ako izbocimo posrednika, i doš mi šoldi direktno, biće ti jeftinije i unda bi ti reko fola...mativka wrote:A uljepšao si mi večer jer znam da činim dobro djelo svojim odlaskom na posao :)aben wrote:nis nišće uštedi, kuća puno pito. sve sun potroši ča sun imo, na materijol, alat... po cele done sun rodi i islomi sun telo. sa ka svrši leto ću se malo odmoriti na račun poreznih obaveznikovmativka wrote:Koliko samo uštediš!?aben wrote:
Zašto ne bi moglo biti obratno? Ono za promjenu, da vidiš kako je davati, ne samo uzimati.
Guest- Guest
Bit će to dobro, imam plan...al' trenutno se moram izboriti i dokazati.tRa wrote:Jbg. Znam kako ti je. Najprije bez posla, a onda kad ga dobiješ nema stajanja. Iscijede ti zadnju kap znoja.mativka wrote:Da, s posla sam otišla..još duže ostala i u noći krenula. Vratila se, i prekosutra sve ponovno..Ra wrote:
Aha i ti si jedna od tih koja se teško otklopi od stresa.
Još ako si opterećen s tim da moraš uvijek dati maksimum u svemu, pa i u onom što ti nitko neće priznati, platiti, pa čak ni zahvaliti, ne gine ti pregorjelost. I to već nakon par godina. Čuvaj se. Stvarno. Pronađi kočnice, izbori se za sebe. Nitko i ništa nije vrijedno našeg zdravlja. To shvatiš tek kad se razboliš ozbiljno. Pokušaj shvatiti prije. :)
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50