ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 5 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 31/5/2019, 21:01

Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:zašto je voda plava? mora oceani jezera su plave boje? da jesu pa me onda zanima zašto oblaci nisu plave boje a oblaci su isto voda H2O nego su većinom sivi tamnosivi bijeli ili ružičasto crvenkasti a nikad plavi. what's going on? why?

Filozof u tebi vrišti: Hoću vaaaaaan!

gle kretenčino servsko turska pitanja nisu monopol filozofije.  nema filozofija monopol ni copyright na pitanja. jel da ste si vi filozofi besramno i bahato raširili krila ali bum vam ih ja skratil neboj se.

Čudna ste ekipa vi nesupješni wannabe, da baš ne kažem propali filozofi.
Niste uspjeli u nekakvoj oficijelnoj pa vam ostaje samo "filozofirati" na i oko šanka.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2019, 21:03

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:zašto je voda plava? mora oceani jezera su plave boje? da jesu pa me onda zanima zašto oblaci nisu plave boje a oblaci su isto voda H2O nego su većinom sivi tamnosivi bijeli ili ružičasto crvenkasti a nikad plavi. what's going on? why?

gle kretenčino servsko turska pitanja nisu monopol filozofije.  nema filozofija monopol ni copyright na pitanja. jel da ste si vi filozofi besramno i bahato raširili krila ali bum vam ih ja skratil neboj se.

Niste uspjeli u nekakvoj oficijelnoj pa vam ostaje samo "filozofirati" na i oko šanka.

I naravno ogorčeno pljuvati po tzv. službenoj odnosno "ozbiljnoj" filozofiji zato što onu vašu odbija uzeti kao sebi ravnopravnu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2019, 21:14

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:

mrš smrduljo šugava filozofska rođena na autoputu Bratsvo i Jedinstvo u nekoj krčmi iza šanka. ti meni dociraš kretenčino glupa " filozofu" wannabe imao sam plan pomest pod s tobom i abenom ali vas je spasila Violator neznam iz kog razloga se ispriječila a ona mi nije bila ni nakraj pameti vas dvoje debila ste mi bili na nišanu ti i aben veliki kurčevi filozofi.

što si došao šejkeru pička ti materina od kad sam otišao ti ovdje nisi niti jedan jedini post napisao  smradu psihopatski nisi niti jednu temu otvorio. jebemti sve što ti je najdraže pa makar ti to bila i žaba u lokalnoj bari. sad si došao po šta? šta si sad došao ajde objasni jebote isukrst na križu da te jebo u prkno srbsko sotonsko.

ajde pričaj majmune da te  čujem.

danas sam i tako sa previše luđaka diskutirao na ovoj virtualnoj psihijatriji pa još ću i tebe čut ajd kreni. odakle samo izvirete da mi je znat takvih lumena filozofa gdje ima nego u rvata u pičku materinu.

ajd pomalo dok se vratim sa piva da si naštancao dve stranice. jes čuo srbine!?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2019, 12:38

srbendi ustaši šejkeru zaštekao Majkrosoft Vord.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2019, 15:42

Gnječ wrote:srbendi ustaši šejkeru zaštekao Majkrosoft Vord.

Blebećeš u prazno kao i svaki pravi propali šank "filozof".
I jebo te Word.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2019, 15:43

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:srbendi ustaši šejkeru zaštekao Majkrosoft Vord.

Blebećeš u prazno kao i svaki pravi propali šank "filozof".
I jebo te Word.

Pisanje postova u Wordu je za ovaj forum čisto traćenje resursa i potpuno nepotrebna stvar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2019, 15:46

Gnječ wrote:

imao sam plan pomest pod s tobom i abenom ali vas je spasila Violator

Dobar izgovor zlata vrijedi.
Pa s obzirom na njenu općepoznatu sklonost filozofiji, logično je da je tvoj napad na filozofiju i filozofe pa i one koji sau samo skloni filozofiji shvatila vrlo osobno.
Ali ti si ili preglup da bi to shvatio ili si jednostavno jako podmukao pa si namjerno išao đonom na nju na način koji je tipičan za tebe.
Prije bih rekao da je ovo drugo, ali to nije moj problem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2019, 15:48

drago mi je da sam ti maestralno filozofski ućerao užarenu željeznu šipku u tvoje usrano srbsko filozofsko prkno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2019, 16:19

Gnječ wrote:drago mi je da sam ti maestralno filozofski ućerao užarenu željeznu šipku u tvoje usrano srbsko filozofsko prkno.

Samo u svojoj poremećenoj mašti, alkoholičaru filozofijskih ambicija. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2019, 16:20

Nego što ti kažu doktori? Što će te prije doći glave, jetra ili poremećena psiha? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2019, 00:52

u ovom beskrajnom Svemiru čiji je vidljivi horizont od Zemlje udaljen 79 milijardi svjetlosnih godina a što je iza tog nama vidljivog kozmičkog horizonta nitko pojma nema, dakle, u tom enormnom prostoru volumenu stahovitih mindblowing udaljenosti i razmjera ja naletim na ovaj usrani srbski komad budaletine imena šejker. jebemtiboga!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 2/6/2019, 20:19

bas prcija..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by aben 2/6/2019, 23:47

kic wrote:

bas prcija..

pogljedo sun kamberizme, i uvika ti je drogo ka neko snimo tvoje mesto i tvoje nočine, ka okrivo kako su srbi neuka konasbrezavadi srbadija (pogljedati njegova dvo intervjua sa srbima), ali un vode spominje kako ljudi ne dobivaju ploću, kako je stanje u školstvu loše, pizdi jer policija ne more ugasiti alarm- ča ustvari oće?

totalitarizam, mark my words. ljudi u nevolji jednostavno želu jednu jedinu stvor, nekoga da iz izvuče iz nevolje. ne sustav, nego nekoga. tiranina.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 2/6/2019, 23:51

ovo je moj kvart, ovaj djanki s liva je prcko, bacili su ga s petog kata i nije umra, otad san svatia da droga spašava živote, a ne kako nan panduri lažu

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 3/6/2019, 00:18

masovni,
jesus christ superstar popi ne volu, jer da je heretički. ostavmo po strani ted neeleyja i njegovu brutalnu izvedbu getsemane, ča je to u tekstu ča bi sprječilo da crikva sponzoriro izvedbu superstara na uskrs?
svi murali i freske, portali i izrezborene kartide, oltori i triptihi, sve je samo reklamiralo i privločilo. kako rok opera iz sedandesetih koja je dola perspektivu jude ku svaki kršćanin ionako osićo, i koja ni zanijekala božansko isusa, a koja je umjetničkon vridnošću potaknula sokove ljudi- more biti loša?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2019, 00:44

aben wrote:
kic wrote:

bas prcija..

pogljedo sun kamberizme, i uvika ti je drogo ka neko snimo tvoje mesto i tvoje nočine, ka okrivo kako su srbi neuka konasbrezavadi srbadija (pogljedati njegova dvo intervjua sa srbima), ali un vode spominje  kako ljudi ne dobivaju ploću, kako je stanje u školstvu loše, pizdi jer policija ne more ugasiti alarm- ča ustvari oće?

totalitarizam, mark my words. ljudi u nevolji jednostavno želu jednu jedinu stvor, nekoga da iz izvuče iz nevolje. ne sustav, nego nekoga. tiranina.

ajmooo abene palanački filozofe jebote kurac koje li filozofije. ja bi to riješio u dve minute zaliješ alarm vodom i zdravo bzzz...bzzzz...kvrc...bang! malo dima i alarm je mrtav forever. dokazi (voda) krivičnog djela ishlape u atmosferu i mogu me drotovi povuć za kurac. to ti je moja filozofija kratka jasna i djeluje stoposto.

a ti dalje vilozoviraj...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 3/6/2019, 00:56

Gnječ wrote:
aben wrote:
kic wrote:

bas prcija..

pogljedo sun kamberizme, i uvika ti je drogo ka neko snimo tvoje mesto i tvoje nočine, ka okrivo kako su srbi neuka konasbrezavadi srbadija (pogljedati njegova dvo intervjua sa srbima), ali un vode spominje  kako ljudi ne dobivaju ploću, kako je stanje u školstvu loše, pizdi jer policija ne more ugasiti alarm- ča ustvari oće?

ajmooo abene palanački filozofe jebote kurac koje li filozofije. ja bi to riješio u dve minute zaliješ alarm vodom i zdravo bzzz...bzzzz...kvrc...bang! malo dima i alarm je mrtav forever. dokazi (voda) krivičnog djela ishlape u atmosferu i mogu me drotovi povuć za kurac. to ti je moja filozofija kratka jasna i djeluje stoposto.

ali ni u tomu poanta, svi znaju osnesposobiti trubu, jebote

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 3/6/2019, 01:01

juda u supestaru predbacuje isusu da koliko su glodne dice mogli naisti namesto ulja kojin magdalena maže njegove noge, a kad mu kaiafas nudi šolde, unda ga ohrabrivo da uzme škude jer da zamisli koliko dobroga more išnjima učiniti. juda je običan socijalist, jebote.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2019, 01:06

aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
kic wrote:

bas prcija..

ali ni u tomu poanta, svi znaju osnesposobiti trubu, jebote

znate vi kurac. ja znam što se u toj plastičnoj kutiji nalazi i gdje. osim toga trebaš uređaj ubit bez da ga diraš ili razbiješ. ako baš želiš ga galvanski odspojit onda obučeš trliš na kome piše bilo koja firma recimo aben alarmi d.o.o. uzmeš škale popneš se na škale i radiš. ča ki kurac zno ko si serviser ili nisi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 3/6/2019, 10:01

aben wrote:
kic wrote:

bas prcija..

ovaj želi spavati u miru, i uostalom da se prestane prebacivati odgovornost samo-

svaka čast cijelom kvartu inače, 5k ljudi trpi ovo, baš utučen narod ovaj-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2019, 10:10

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

bas prcija..

ovaj želi spavati u miru, i uostalom da se prestane prebacivati odgovornost samo-

svaka čast cijelom kvartu inače, 5k ljudi trpi ovo, baš utučen narod ovaj-

znaš koliko bi taj alarm trajao u mom kvartu? pola sata max. mi ne zovemo okupatorsku ustašku paramiliciju mi ušutkamo alarm sami.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top