Denkverbot
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
Tikvice sve polomiše, a kukumare u početku sama od sjemena uzgojila, no eto, neka viša sila ih uništila. :)aben wrote:kako su ti rodili kukumari i tikvice?mativka wrote:Da se sve okolo polomi.aben wrote:ma koje?mativka wrote:Pa, može se i to uzeti u obzir :Daben wrote:
oko kukumarov i tikvic ti se sve polomilo?
Što je tu čudno? :)
Kako tvoje?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
tikvice su ti uspile?mativka wrote:Tikvice sve polomiše, a kukumare u početku sama od sjemena uzgojila, no eto, neka viša sila ih uništila. :)aben wrote:kako su ti rodili kukumari i tikvice?mativka wrote:Da se sve okolo polomi.aben wrote:ma koje?mativka wrote:
Pa, može se i to uzeti u obzir :D
Kako tvoje?
koja viša sila?
reko sun ti, tikvice su naresle velike, ali ni ploda, a kukumari njanci nisu naresli. držo sun ih puno u mriži da ih puži ne poidu, možda su zoto loši. ali pomeduri su nevjerojatni; svima kolo meni nisu uspili, a jedina je rozlika ča sun ih jo malo kasno posadi, pa su još zeleni
2014-04-16
Meni crveni luk kao nikada do sada, megaluk...bijeli također, mrkva, peršin, ali po orvi put da sam doživjela da beću imati rajčice za kuhanje. Samo ona...aben wrote:tikvice su ti uspile?mativka wrote:Tikvice sve polomiše, a kukumare u početku sama od sjemena uzgojila, no eto, neka viša sila ih uništila. :)aben wrote:kako su ti rodili kukumari i tikvice?mativka wrote:Da se sve okolo polomi.aben wrote:
ma koje?
Kako tvoje?
koja viša sila?
reko sun ti, tikvice su naresle velike, ali ni ploda, a kukumari njanci nisu naresli. držo sun ih puno u mriži da ih puži ne poidu, možda su zoto loši. ali pomeduri su nevjerojatni; svima kolo meni nisu uspili, a jedina je rozlika ča sun ih jo malo kasno posadi, pa su još zeleni
jesu ti tikvice uspile?mativka wrote:Meni crveni luk kao nikada do sada, megaluk...bijeli također, mrkva, peršin, ali po orvi put da sam doživjela da beću imati rajčice za kuhanje. Samo ona...aben wrote:tikvice su ti uspile?mativka wrote:Tikvice sve polomiše, a kukumare u početku sama od sjemena uzgojila, no eto, neka viša sila ih uništila. :)aben wrote:kako su ti rodili kukumari i tikvice?mativka wrote:
Da se sve okolo polomi.
Kako tvoje?
koja viša sila?
izgljedo da je to sve lutrija ka je na otvorenomu...
2014-04-16
a ki će ti to zalivati dokle si na pašmanu?
2014-04-16
A već je kraj...bitna mi je bila rajčica...aben wrote:a ki će ti to zalivati dokle si na pašmanu?
Tikvica smo se najeli i kukumarov :)
Uostalom, valjda ćeš mi se kolegijalno ponuditi da ponesem doma za kuhanje nešto. Bar s obzirom da je tebi toliko uspješno ove godine bilo :)
mativka wrote:A već je kraj...bitna mi je bila rajčica...aben wrote:a ki će ti to zalivati dokle si na pašmanu?
Uostalom, valjda ćeš mi se kolegijalno ponuditi da ponesem doma za kuhanje nešto. Bar s obzirom da je tebi toliko uspješno ove godine bilo :)
e al još su sve zelene...
2014-04-16
Gledala sam prognozu za tamo...sunce...pa bit će taman za ponijeti doma...osim "više sile" :)aben wrote:mativka wrote:A već je kraj...bitna mi je bila rajčica...aben wrote:a ki će ti to zalivati dokle si na pašmanu?
e al još su sve zelene...
I, koliko ćeš mi naplatiti?
2018-08-07
pa, 100 kn/kom
2014-04-16
2018-08-07
2014-04-16
Pa zbilja ti je rodilo, krasne su.
Kod mene di koja, katastrofa.
A ništa, znam gdje ću se zaletiti pa barem da imam za ručak :)
mativka wrote:Pa zbilja ti je rodilo, krasne su.
na šalšu moreš uvika dojti, donesi kukumarov pa smo even
2014-04-16
Uh. :(mativka wrote:Psihički, fizički...Ra wrote:Da, vjerojatno si premorena. Par dana dobrog sna, promjena zraka i bit ćeš kao nova. :)mativka wrote:Ja jedva čekam odmak od svega, postajem depresivna i sve ono što ne želim biti...
Zanimljivo da postaješ depresivna kad si premorena. Ja budem nervozna, ali nikad depresivna. Mene nerad baci u depru, aktivnost ne.
Osjećam da tonem u mjesto kojem ne pripadam.
Potreban mi je odmor, jer...sama se sebi divim što sam napravila do sada...
No, čovjek je ipak samo čovjek...
Mate, barem jedno moraš sačuvati zdravo, previše je liječiti oboje. Ne troši oba resursa jednako.
Proći će kad se naspavaš, zaplivaš i najedeš se mediteranske spize.
Ne daj se. :)
Guest- Guest
Još dvije noći prespavati i miline....:)Ra wrote:
Ne daj se. :)
Ne dajmo se..godinama :)
Sjetila sam se one izreke: Pazi što želiš - moglo bi ti se ostvariti....
Pročitala sam priču na katolicizmu i moram priznati da sam osjetila samo veliku tugu.
Ne gorčinu, ne ljutnju, nisam čak niti bila iznenađena već samo tužna.
Puno se tu pitanja postavlja, primjer, zbog čega osobe ne znaju ili ne osjete granicu kaosa?
Zatim, zbog čega imamo potrebu nekome s kim se "zbližimo" povjeriti, tko smo zaista?
Je li u pitanju naivnost i dobra nakana ili je to obilježje osobe s smanjenom inteligencijom?
Ne gorčinu, ne ljutnju, nisam čak niti bila iznenađena već samo tužna.
Puno se tu pitanja postavlja, primjer, zbog čega osobe ne znaju ili ne osjete granicu kaosa?
Zatim, zbog čega imamo potrebu nekome s kim se "zbližimo" povjeriti, tko smo zaista?
Je li u pitanju naivnost i dobra nakana ili je to obilježje osobe s smanjenom inteligencijom?
ne postoji granica kaosa,
identitet se otkrivo samo bliskima jer ga se inače lako more zlouporijebiti,
ni to naivnost nego dobra strategija
identitet se otkrivo samo bliskima jer ga se inače lako more zlouporijebiti,
ni to naivnost nego dobra strategija
2014-04-16
mativka wrote:
pa ne bih rekla da je u pitanju manjak inteligencije nego naprosto stvar bontona..
kad s nekim uđeš u dublju privatnu prepisku pristojno je predstaviti se jer inače čemu služi privatna prepiska ako ćemo u njoj biti licemjerni i sakrivati svoj identitet..
nadalje, postoje razine privatne prepiske.. neka je sasvim površna i u njoj razmjenjujemo tek nevažne podatke..
druga je osobnija i zahtijeva određeni rizik..
uostalom, zar na facebooku ne izlažemo svoj identitet zloupotrebama pa na njemu ipak objavljujemo doslovce svoju svakodnevnicu..
stoga, važno je kao zrela i odrasla osoba prihvatiti rizik neke interakcije i pristupiti joj otvoreno i čista srca..
a kaos ne ovisi o tome..
Guest- Guest
mativka wrote:
to je kao da pitaš zašto je wildeov the importance of being earnest kod nas prevedeno važno je zvati se ernest
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50