Denkverbot
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Denkverbot
Ra wrote:E njemu izgleda fizika nije bio jedan od dražih predmeta.kic wrote:Ra wrote:Ako nemaš dobre kočnice ne primjenjuj ga.mativka wrote:Što zapravo znači zakon akceleracije i njegova primjena?
odmah sam se sjetio onog bosanca i šibenskog mosta xD
kaže da ne bi ponovio :D
mislim da je operiran i u Puli, možda se i oporavi-
Ih koji kukavičluk. Jednom k'o ni jednom.kic wrote:Ra wrote:E njemu izgleda fizika nije bio jedan od dražih predmeta.kic wrote:Ra wrote:Ako nemaš dobre kočnice ne primjenjuj ga.mativka wrote:Što zapravo znači zakon akceleracije i njegova primjena?
Ni Bosanci više nisu što su nekad bili.
Neki dan je moja prijateljica skočila s one poznate stijene na rtu Kamenjak.
Tuka. Cijeli dan ju je bolio želudac.
Last edited by Ra on 4/8/2019, 22:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ra, lijepo je te vidjeti :)Ra wrote:Ma jok. On jednosatvno s lakoćom pognoji zemlju. Dovoljno je da se prošeta par puta oko pomidora.mativka wrote:Ahh, kod tebe uvijek sve najveće, najuspješnije i najplodonosnije..aben wrote:mativka wrote:Rajčica je ove godine definitivno podbacila...
meni se slamaju grone od težine...
Bok Mate, ijepo te vidjeti. Jesi li bila na godišnjem?
Ako nisi, planiraš li?
Skoro sam sve pogasila i otišla u svoje snove.
No, kada sam te ugledala, reko - ne!!!
Idem za tjedan dana, i opet blizu Abena..par km ću biti udaljena (kao i godinama)
Bez tebe ovaj topic gasne, ne dozvoli :)
Kod mene se sve polomilo od njih :)aben wrote:ni, tikvice i kukumari su katastrofamativka wrote:Ahh, kod tebe uvijek sve najveće, najuspješnije i najplodonosnije..aben wrote:mativka wrote:Rajčica je ove godine definitivno podbacila...
Ahahahahahaha...umirem od smijeha - doslovno :)Ra wrote:Ako nemaš dobre kočnice ne primjenjuj ga.mativka wrote:Što zapravo znači zakon akceleracije i njegova primjena?
Dobro si odlučila. I ovo s gašenjem i s godišnjim.mativka wrote:Ra, lijepo je te vidjeti :)Ra wrote:Ma jok. On jednosatvno s lakoćom pognoji zemlju. Dovoljno je da se prošeta par puta oko pomidora.mativka wrote:Ahh, kod tebe uvijek sve najveće, najuspješnije i najplodonosnije..aben wrote:mativka wrote:Rajčica je ove godine definitivno podbacila...
Ako nisi, planiraš li?
Idem za tjedan dana, i opet blizu Abena..par km ću biti udaljena (kao i godinama)
Barem ćeš se najesti rajčica. Vidiš da su samo kod njih uspjele. Nama su ošle u klinac.
Neće ugasnuti. Taman tinja koliko treba.
Čekaj da prođe godišnji, da počnem raditi. Eto me češće. ;)
Zauzeta sam dokolicom.
Guest- Guest
Ra wrote:Ih koji kukavičluk. Jednom k'o ni jednom.kic wrote:Ra wrote:E njemu izgleda fizika nije bio jedan od dražih predmeta.kic wrote:Ra wrote:Ako nemaš dobre kočnice ne primjenjuj ga.mativka wrote:Što zapravo znači zakon akceleracije i njegova primjena?
neće glava bolit normalno, to samo kad se razmišlja :D
kic wrote:Ra wrote:Ih koji kukavičluk. Jednom k'o ni jednom.kic wrote:Ra wrote:E njemu izgleda fizika nije bio jedan od dražih predmeta.kic wrote:
neće glava bolit normalno, to samo kad se razmišlja :D
Zapravo, da. Već neko vrijeme je ne boli glava.
Guest- Guest
Skinula si dvije knjige i nikako ih dovršiti...tek toliko da mogu biti kompetentna u raspravama.Ra wrote:Dobro si odlučila. I ovo s gašenjem i s godišnjim.mativka wrote:Ra, lijepo je te vidjeti :)Ra wrote:Ma jok. On jednosatvno s lakoćom pognoji zemlju. Dovoljno je da se prošeta par puta oko pomidora.mativka wrote:Ahh, kod tebe uvijek sve najveće, najuspješnije i najplodonosnije..aben wrote:
Ako nisi, planiraš li?
Barem ćeš se najesti rajčica. Vidiš da su samo kod njih uspjele. Nama su ošle u klinac.
Zauzeta sam dokolicom.
Ma, kako vi možete na poslu išta?!
Ja prvo, zbog savjesti ..čak i varam pa sam i svuda kao offline, a kamoli da nešto napišem..
Zbilja sam tuka, al ne mogu protiv sebe...
Pa nisam uhljeb da pišem na poslu.mativka wrote:Skinula si dvije knjige i nikako ih dovršiti...tek toliko da mogu biti kompetentna u raspravama.Ra wrote:Dobro si odlučila. I ovo s gašenjem i s godišnjim.mativka wrote:Ra, lijepo je te vidjeti :)Ra wrote:Ma jok. On jednosatvno s lakoćom pognoji zemlju. Dovoljno je da se prošeta par puta oko pomidora.mativka wrote:
Ahh, kod tebe uvijek sve najveće, najuspješnije i najplodonosnije..
Ako nisi, planiraš li?
Zauzeta sam dokolicom.
Ma, kako vi možete na poslu išta?!
Ja prvo, zbog savjesti ..čak i varam pa sam i svuda kao offline, a kamoli da nešto napišem..
Zbilja sam tuka, al ne mogu protiv sebe...
Sad putujem odmaram, ne da mi se ni blizu računalu. Kad se zalaufam, kad uđem u rutinu, onda stignem sve, raditi, pospremati, pisati, družiti se. Sad je to sve nekako... ah. Kako je lijepo ništa ne raditi. I da, ne misliti. Glava me uopće ne boli.
Guest- Guest
oko kukumarov i tikvic ti se sve polomilo?mativka wrote:Kod mene se sve polomilo od njih :)aben wrote:ni, tikvice i kukumari su katastrofamativka wrote:Ahh, kod tebe uvijek sve najveće, najuspješnije i najplodonosnije..aben wrote:mativka wrote:Rajčica je ove godine definitivno podbacila...
2014-04-16
oko kukumarov i tikvic ti se sve polomilo?mativka wrote:Kod mene se sve polomilo od njih :)aben wrote:ni, tikvice i kukumari su katastrofamativka wrote:Ahh, kod tebe uvijek sve najveće, najuspješnije i najplodonosnije..aben wrote:mativka wrote:Rajčica je ove godine definitivno podbacila...
2014-04-16
Ja jedva čekam odmak od svega, postajem depresivna i sve ono što ne želim biti...
Da, vjerojatno si premorena. Par dana dobrog sna, promjena zraka i bit ćeš kao nova. :)mativka wrote:Ja jedva čekam odmak od svega, postajem depresivna i sve ono što ne želim biti...
Zanimljivo da postaješ depresivna kad si premorena. Ja budem nervozna, ali nikad depresivna. Mene nerad baci u depru, aktivnost ne.
Guest- Guest
Pa, može se i to uzeti u obzir :Daben wrote:oko kukumarov i tikvic ti se sve polomilo?mativka wrote:Kod mene se sve polomilo od njih :)aben wrote:ni, tikvice i kukumari su katastrofamativka wrote:Ahh, kod tebe uvijek sve najveće, najuspješnije i najplodonosnije..aben wrote:
Psihički, fizički...Ra wrote:Da, vjerojatno si premorena. Par dana dobrog sna, promjena zraka i bit ćeš kao nova. :)mativka wrote:Ja jedva čekam odmak od svega, postajem depresivna i sve ono što ne želim biti...
Zanimljivo da postaješ depresivna kad si premorena. Ja budem nervozna, ali nikad depresivna. Mene nerad baci u depru, aktivnost ne.
Osjećam da tonem u mjesto kojem ne pripadam.
Potreban mi je odmor, jer...sama se sebi divim što sam napravila do sada...
No, čovjek je ipak samo čovjek...
Misliš, umjerenost? :DRa wrote:Ako nemaš dobre kočnice ne primjenjuj ga.mativka wrote:Što zapravo znači zakon akceleracije i njegova primjena?
ma koje?mativka wrote:Pa, može se i to uzeti u obzir :Daben wrote:oko kukumarov i tikvic ti se sve polomilo?mativka wrote:Kod mene se sve polomilo od njih :)aben wrote:ni, tikvice i kukumari su katastrofamativka wrote:
Ahh, kod tebe uvijek sve najveće, najuspješnije i najplodonosnije..
2014-04-16
Da se sve okolo polomi.aben wrote:ma koje?mativka wrote:Pa, može se i to uzeti u obzir :Daben wrote:oko kukumarov i tikvic ti se sve polomilo?mativka wrote:Kod mene se sve polomilo od njih :)aben wrote:
ni, tikvice i kukumari su katastrofa
Što je tu čudno? :)
kako su ti rodili kukumari i tikvice?mativka wrote:Da se sve okolo polomi.aben wrote:ma koje?mativka wrote:Pa, može se i to uzeti u obzir :Daben wrote:oko kukumarov i tikvic ti se sve polomilo?mativka wrote:
Kod mene se sve polomilo od njih :)
2014-04-16
Tikvice sve polomiše, a kukumare u početku sama od sjemena uzgojila, no eto, neka viša sila ih uništila. :)aben wrote:kako su ti rodili kukumari i tikvice?mativka wrote:Da se sve okolo polomi.aben wrote:ma koje?mativka wrote:Pa, može se i to uzeti u obzir :Daben wrote:
oko kukumarov i tikvic ti se sve polomilo?
Kako tvoje?
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50