Denkverbot
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
ne gredu zajedničke skule u vukovaru, ne gre tebi forumašenje, vrime ne gre u nase...puno togaGnječ wrote:Speare Shaker wrote:mativka wrote:Znamo kako život završava, pa ipak teče dan po dan.Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Dok ide - ide, kada ne ide - ne ide...
Neke stvari su unaprijed osuđene na neuspjeh pa i propast i nikada, ali ama baš nikada jednostavno - ne idu.
Život u cjelini gledano jednostavno - ide. Već kako i do kad ide.
No, neki segmenti života jednostavno - ne idu pa ne idu.
koji to segmenti života jednostavno - ne idu pa ne idu? baš me zanima molim odgovor.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
aben wrote:ne gredu zajedničke skule u vukovaru, ne gre tebi forumašenje, vrime ne gre u nase...puno togaGnječ wrote:Speare Shaker wrote:mativka wrote:Znamo kako život završava, pa ipak teče dan po dan.Speare Shaker wrote:
Neke stvari su unaprijed osuđene na neuspjeh pa i propast i nikada, ali ama baš nikada jednostavno - ne idu.
Život u cjelini gledano jednostavno - ide. Već kako i do kad ide.
No, neki segmenti života jednostavno - ne idu pa ne idu.
koji to segmenti života jednostavno - ne idu pa ne idu? baš me zanima molim odgovor.
a jadni sociopati narcisi pseudofilozofi težak je vama život.
Guest- Guest
da recimo tri pu moreš undo neku odluku?metilda wrote:ja ne bih voljela da vrijeme ide u nase
2014-04-16
nisam te baš sasvim razumjela :P ali malo sam razmislila i u cijelom životu donijela sam samo jednu lošu odluku .. nije vrijedno ponavljanja svih ostalih (dobivenih) bitki da bi se ona ispravilaaben wrote:da recimo tri pu moreš undo neku odluku?metilda wrote:ja ne bih voljela da vrijeme ide u nase
Guest- Guest
eto, imala bi još dvi u rezervimetilda wrote:nisam te baš sasvim razumjela :P ali malo sam razmislila i u cijelom životu donijela sam samo jednu lošu odluku .. nije vrijedno ponavljanja svih ostalih (dobivenih) bitki da bi se ona ispravilaaben wrote:da recimo tri pu moreš undo neku odluku?metilda wrote:ja ne bih voljela da vrijeme ide u nase
2014-04-16
aben wrote:eto, imala bi još dvi u rezervimetilda wrote:nisam te baš sasvim razumjela :P ali malo sam razmislila i u cijelom životu donijela sam samo jednu lošu odluku .. nije vrijedno ponavljanja svih ostalih (dobivenih) bitki da bi se ona ispravilaaben wrote:da recimo tri pu moreš undo neku odluku?metilda wrote:ja ne bih voljela da vrijeme ide u nase
ovisi bi li se vrijeme vraćalo linearno ili ne :P
ali svejedno ne bih ništa ponavljala, neka život polako ide svom smiraju
Guest- Guest
Moj identitet dolazi do izražaja kroz različite interakcije i o n nema veze ni sa kim , niti ovisi o ikome.metilda wrote:potpuno te razumijem..mativka wrote:Dok ide - ide, kada ne ide - ne ide...metilda wrote:mativka wrote:Bogu hvala! :)metilda wrote:ne razumijem zašto se mativka nastoji svidjeti gnječu
i što si dobila nakon nekoliko godina nastojanja?
bilo je tako očito kako će završiti nakon što si u orkestriranom napadu na mene stala na antihrvatsku i antikatoličku stranu..nudeći neku podilazeću verziju kršćanstva.. istina je da kao kršćani moramo voljeti sve ljude ali ne pod svaku cijenu ili cijenu odricanja svog identiteta..
recimo da mlaki na koncu završe ispljunuti..
ipak..u nastojanjima oko ljudi nikad ne smijemo izgubiti svoj identitet
dapače, jedino samouvjereni i sa samopouzdanjem možemo ostaviti svoj trag..
ali, ispričavam se zbog grubosti..
ti jesi ostavila trag, no ne onakav kakav si očekivala.. nije do tebe..
Ne dozvoljavam manipulacije.
Svi imamo jednaku startnu poziciju, dok ide - ide, kada ne ide - ne ide.
Nema tu puno mudrosti. Niti se treba ikome ili ičemu iščuđavati jer svatko je osoba za sebe.
Uhvatim se često u razmišljanju, kakav bi mi život bio da sam donijela drugačiju odluku.aben wrote:da recimo tri pu moreš undo neku odluku?metilda wrote:ja ne bih voljela da vrijeme ide u nase
No, onda se povratim i kažem sebi: Život moj! :)
jebeš proliveno mliko
2014-04-16
kod mene nema prolivenog mlijeka.. sve dobro i loše što mi se događalo dovelo me je do ovog trenutka kada se osjećam gotovo posve samoaktualizirana.. ništa ne bih mijenjala.. a smrću ću postići savršenu svrhu..
Guest- Guest
ne znam što znači taj smajlić i je li upućen meni..
ali evo zgodnog teksta na temu i pronalazim se gotovo u svemu..
https://funkymem.com/zones/samoaktualizacija
ali evo zgodnog teksta na temu i pronalazim se gotovo u svemu..
https://funkymem.com/zones/samoaktualizacija
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
night sky wrote:kic wrote:
......... ..........
bilo bi zanimljivije da ste vas dvoje napisali kako je vama hodati u svojim cipelama
Guest- Guest
a kako napreduješ sa samoaktualizacijom? bi li ti želio vratiti vrijeme unatrag i ispravljati svoje pogreške?
isto pitanje je i za night sky
isto pitanje je i za night sky
Guest- Guest
kic wrote:
sasvim zanimljivo, ne bih se mijenjao ni s kim..
Dakle, samoaktualiziran si.
Guest- Guest
kic wrote:
baš ti hvala! :D
Nema na čemu i drugi put.
Međutim, nije zamišljeno kao kompliment. Samo izvlačim dosljedan zaključak (logika) koji izlazi iz tvoje izjave.
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50