Denkverbot
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
Predloži mi što da napišem.aben wrote:ča prije odgovoriš, prije ćemo saznati koliko godin imo gnječmativka wrote:E, stvarno Abene, ovo su pitanja od općeg interesa i značaja za prosperitet društva u cjelini :)aben wrote:istvarno mativka, briješ li genitalno područje, ne u smisli bikini zonu, nego venerin brežuljak, i koji broj grudnjaka nosiš?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
kurbo bože, pa pogljedoj mu sliku, nježan jemativka wrote:Pa kako i zbog čega si došao do takvog zaključka?aben wrote:jesan, nježan jemativka wrote:Ne, zašto?aben wrote:jesi mu vidila sliku?mativka wrote:
Ne bih se baš složila :)
Jesi li ti?
Koja su to obilježja?
2014-04-16
pa istinumativka wrote:Predloži mi što da napišem.aben wrote:ča prije odgovoriš, prije ćemo saznati koliko godin imo gnječmativka wrote:E, stvarno Abene, ovo su pitanja od općeg interesa i značaja za prosperitet društva u cjelini :)aben wrote:istvarno mativka, briješ li genitalno područje, ne u smisli bikini zonu, nego venerin brežuljak, i koji broj grudnjaka nosiš?
2014-04-16
A što je s onim da izgled vara?aben wrote:kurbo bože, pa pogljedoj mu sliku, nježan jemativka wrote:Pa kako i zbog čega si došao do takvog zaključka?aben wrote:jesan, nježan jemativka wrote:Ne, zašto?aben wrote:
jesi mu vidila sliku?
Jesi li ti?
Koja su to obilježja?
A znaš da su različite generacije i afiniteti u pitanju. Možda će baš ići obrnutom logikom?!aben wrote:pa istinumativka wrote:Predloži mi što da napišem.aben wrote:ča prije odgovoriš, prije ćemo saznati koliko godin imo gnječmativka wrote:E, stvarno Abene, ovo su pitanja od općeg interesa i značaja za prosperitet društva u cjelini :)aben wrote:istvarno mativka, briješ li genitalno područje, ne u smisli bikini zonu, nego venerin brežuljak, i koji broj grudnjaka nosiš?
je, al un uz svoj izgljed još voli i čitati knjige, bigno mu je kako se ki osićo, govori "joj"...mativka wrote:A što je s onim da izgled vara?aben wrote:kurbo bože, pa pogljedoj mu sliku, nježan jemativka wrote:Pa kako i zbog čega si došao do takvog zaključka?aben wrote:jesan, nježan jemativka wrote:
Ne, zašto?
Jesi li ti?
Koja su to obilježja?
2014-04-16
Al kada se naljuti je nezgodan tip. Pa par puta smo ja i on bili na tankom ledu. Nije djelovao niti malo nježan :)aben wrote:je, al un uz svoj izgljed još voli i čitati knjige, bigno mu je kako se ki osićo, govori "joj"...mativka wrote:A što je s onim da izgled vara?aben wrote:kurbo bože, pa pogljedoj mu sliku, nježan jemativka wrote:Pa kako i zbog čega si došao do takvog zaključka?aben wrote:
jesan, nježan je
Koja su to obilježja?
irelevantno je ča će un učiniti;mativka wrote:kA znaš da su različite generacije i afiniteti u pitanju. Možda će baš ići obrnutom logikom?!aben wrote:pa istinumativka wrote:Predloži mi što da napišem.aben wrote:ča prije odgovoriš, prije ćemo saznati koliko godin imo gnječmativka wrote:
E, stvarno Abene, ovo su pitanja od općeg interesa i značaja za prosperitet društva u cjelini :)
naše je da rečemo istinu. un njanci ne moro odgovoriti, ča nojvjerojatnije i nika ni misli učiniti, ali unda imoš upper hand nad njin, then he becomes your bitch.
2014-04-16
a di sam to napisala?aben wrote:ti samo oćeš gljedati muške kako se tučuNoor wrote:a baš :)aben wrote:pa imaju brze noge, ne moreš protiv njih njihovin oružjen- samo rusija.kic wrote:
nikakve finte, samo proboj
neki dun u peton danu razgovaraju o nekon nasilju u skuli, potukli se neki. kako je to njegovo područje, jokić se usparipia pa kurikulum, pa pedagoške mjere, pa edukacija, radne grupe, terapije...a raspudić mu kože da je munjin, da je sukob biološka istina koju je moguće samo kanalizirati u civiliziranomu društvu u obliku športa i sl, i da un gušto dati i dobiti lakat u košarki. jokić mu odgovoro da i un igro i da mu je njemu dražje vještinom izbjeći kontakt. je, u košarki izbjeći kontakt:)
otprilike ko i u ragbiju, s kojim današnja košarka ima puno slicnosti
sirovo grubo, na đon
ne, grozim se toga
prosli tjedan sam gledala turnir u haklu, bile su 2 ekipe koje bi ja diskvalificirala zbog prljave i grube igre, gamad
ma fizički. imo otrovan jezik, ali ča misliš ča je to toliko grubo ča bi mi un mogo reći, prije nego ga ramenom probijen u jetru?mativka wrote:iAl kada se naljuti je nezgodan tip. Pa par puta smo ja i on bili na tankom ledu. Nije djelovao niti malo nježan :)aben wrote:je, al un uz svoj izgljed još voli i čitati knjige, bigno mu je kako se ki osićo, govori "joj"...mativka wrote:A što je s onim da izgled vara?aben wrote:kurbo bože, pa pogljedoj mu sliku, nježan jemativka wrote:
Pa kako i zbog čega si došao do takvog zaključka?
Koja su to obilježja?
2014-04-16
Ma ja sam osoba od dogovora :)aben wrote:irelevantno je ča će un učiniti;mativka wrote:kA znaš da su različite generacije i afiniteti u pitanju. Možda će baš ići obrnutom logikom?!aben wrote:pa istinumativka wrote:Predloži mi što da napišem.aben wrote:
ča prije odgovoriš, prije ćemo saznati koliko godin imo gnječ
naše je da rečemo istinu. un njanci ne moro odgovoriti, ča nojvjerojatnije i nika ni misli učiniti, ali unda imoš upper hand nad njin, then he becomes your bitch.
A, jesi li ti stori i sijedi,?
meni se čini da bi se tvoja istina gnječu svidjelamativka wrote:A znaš da su različite generacije i afiniteti u pitanju. Možda će baš ići obrnutom logikom?!aben wrote:pa istinumativka wrote:Predloži mi što da napišem.aben wrote:ča prije odgovoriš, prije ćemo saznati koliko godin imo gnječmativka wrote:
E, stvarno Abene, ovo su pitanja od općeg interesa i značaja za prosperitet društva u cjelini :)
turnir u čemu?Noor wrote:a di sam to napisala?aben wrote:ti samo oćeš gljedati muške kako se tučuNoor wrote:a baš :)aben wrote:pa imaju brze noge, ne moreš protiv njih njihovin oružjen- samo rusija.kic wrote:
nikakve finte, samo proboj
neki dun u peton danu razgovaraju o nekon nasilju u skuli, potukli se neki. kako je to njegovo područje, jokić se usparipia pa kurikulum, pa pedagoške mjere, pa edukacija, radne grupe, terapije...a raspudić mu kože da je munjin, da je sukob biološka istina koju je moguće samo kanalizirati u civiliziranomu društvu u obliku športa i sl, i da un gušto dati i dobiti lakat u košarki. jokić mu odgovoro da i un igro i da mu je njemu dražje vještinom izbjeći kontakt. je, u košarki izbjeći kontakt:)
sirovo grubo, na đon
ne, grozim se toga
prosli tjedan sam gledala turnir u haklu, bile su 2 ekipe koje bi ja diskvalificirala zbog prljave i grube igre, gamad
2014-04-16
hakl...street basket..3na3aben wrote:turnir u čemu?Noor wrote:a di sam to napisala?aben wrote:ti samo oćeš gljedati muške kako se tučuNoor wrote:a baš :)aben wrote:
pa imaju brze noge, ne moreš protiv njih njihovin oružjen- samo rusija.
sirovo grubo, na đon
ne, grozim se toga
ok, neš reći, ne moreš zahtijevati odgovor.mativka wrote:Ma ja sam osoba od dogovora :)aben wrote:irelevantno je ča će un učiniti;mativka wrote:kA znaš da su različite generacije i afiniteti u pitanju. Možda će baš ići obrnutom logikom?!aben wrote:pa istinumativka wrote:
Predloži mi što da napišem.
stori jes, ali posedi nis
2014-04-16
Pogled, prije pogled od riječi :)aben wrote:ma fizički. imo otrovan jezik, ali ča misliš ča je to toliko grubo ča bi mi un mogo reći, prije nego ga ramenom probijen u jetru?mativka wrote:iAl kada se naljuti je nezgodan tip. Pa par puta smo ja i on bili na tankom ledu. Nije djelovao niti malo nježan :)aben wrote:je, al un uz svoj izgljed još voli i čitati knjige, bigno mu je kako se ki osićo, govori "joj"...mativka wrote:A što je s onim da izgled vara?aben wrote:
kurbo bože, pa pogljedoj mu sliku, nježan je
Pogled, prije pogled od riječi :)aben wrote:ma fizički. imo otrovan jezik, ali ča misliš ča je to toliko grubo ča bi mi un mogo reći, prije nego ga ramenom probijen u jetru?mativka wrote:iAl kada se naljuti je nezgodan tip. Pa par puta smo ja i on bili na tankom ledu. Nije djelovao niti malo nježan :)aben wrote:je, al un uz svoj izgljed još voli i čitati knjige, bigno mu je kako se ki osićo, govori "joj"...mativka wrote:A što je s onim da izgled vara?aben wrote:
kurbo bože, pa pogljedoj mu sliku, nježan je
nisi napisala, to sun jo napiso.Noor wrote:hakl...street basket..3na3aben wrote:turnir u čemu?Noor wrote:a di sam to napisala?aben wrote:ti samo oćeš gljedati muške kako se tučuNoor wrote:
a baš :)
sirovo grubo, na đon
ne, grozim se toga
a, ne zun ča su činili, ali oošarka je kontakt šport, more biti puno grub kad se nojdu dvi takove ekipe, i sve u skladu s pravilima. meni torzo bude celi modar nakon takovih utakmic. nojgore je kad neko ne zno igrati, jedino tu lako dojde do ozljede.
kolike su ti cice i briješ li genitalno područje?
2014-04-16
ne zun ča to znočimativka wrote:Pogled, prije pogled od riječi :)aben wrote:ma fizički. imo otrovan jezik, ali ča misliš ča je to toliko grubo ča bi mi un mogo reći, prije nego ga ramenom probijen u jetru?mativka wrote:iAl kada se naljuti je nezgodan tip. Pa par puta smo ja i on bili na tankom ledu. Nije djelovao niti malo nježan :)aben wrote:je, al un uz svoj izgljed još voli i čitati knjige, bigno mu je kako se ki osićo, govori "joj"...mativka wrote:
A što je s onim da izgled vara?
2014-04-16
Jel tebe takvo što pitao i ako je, što si odgovorila?Noor wrote:meni se čini da bi se tvoja istina gnječu svidjelamativka wrote:A znaš da su različite generacije i afiniteti u pitanju. Možda će baš ići obrnutom logikom?!aben wrote:pa istinumativka wrote:Predloži mi što da napišem.aben wrote:
ča prije odgovoriš, prije ćemo saznati koliko godin imo gnječ
Kako ne morem?!aben wrote:ok, neš reći, ne moreš zahtijevati odgovor.mativka wrote:Ma ja sam osoba od dogovora :)aben wrote:irelevantno je ča će un učiniti;mativka wrote:kA znaš da su različite generacije i afiniteti u pitanju. Možda će baš ići obrnutom logikom?!aben wrote:
pa istinu
stori jes, ali posedi nis
Mogu, mogu!
Kako to ide zajedno?
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50