Denkverbot
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
napišeš neku misao, i unda gljedoš ča gluplji ljudi mistu o tomuGnječ wrote:aben wrote:bounce off random ideas, gnječ
bounce off random ideas???? what's this? a joke? abene are you kidding me? hajde objasni malo to elaboriraj, ovo tvoje napisano nije dovoljno jer ne govori ništa.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
aben wrote:napišeš neku misao, i unda gljedoš ča gluplji ljudi mistu o tomuGnječ wrote:aben wrote:bounce off random ideas, gnječ
bounce off random ideas???? what's this? a joke? abene are you kidding me? hajde objasni malo to elaboriraj, ovo tvoje napisano nije dovoljno jer ne govori ništa.
znači ti u startu svih ovdje na forumu smatraš glupljima od sebe jer kao ti si pametniji tj manje gluplji. to znači da ti ovdje dolaziš napisati neku misao da bi ponižavao i omalovažavao sve forumaše i usput u tome uživao? jel to to? is that true? ili ja nisam dobro shvatio daj me prosvijetli mene glupljega od tebe. hajde filozof aben gukni da svi čujemo.
Guest- Guest
daGnječ wrote:aben wrote:napišeš neku misao, i unda gljedoš ča gluplji ljudi mistu o tomuGnječ wrote:aben wrote:bounce off random ideas, gnječ
znači ti u startu svih ovdje na forumu smatraš glupljima od sebe jer kao ti si pametniji tj manje gluplji. to znači da ti ovdje dolaziš napisati neku misao da bi ponižavao i omalovažavao sve forumaše i usput u tome uživao? jel to to? is that true? ili ja nisam dobro shvatio daj me prosvijetli mene glupljega od tebe. hajde filozof aben gukni da svi čujemo.
2014-04-16
aben wrote:daGnječ wrote:aben wrote:napišeš neku misao, i unda gljedoš ča gluplji ljudi mistu o tomuGnječ wrote:aben wrote:bounce off random ideas, gnječ
eto. sad barem znamo sa 100% sigurnosti zašto si ti na forumu. znači mi svi ostali forumaši i forumašice smo tebi hrana, ti se nama hraniš. hraniš se našim emocijama i životnom energijom. hraniš se našim vremenom. neznam još za mativku jel ti i ona služi kao izvor hrane ili ti služi kao flying monkey ili partner u biznisu? znaš tko su flying monkeys?
Flying monkeys or apaths, is a term used in popular psychology mainly in the context of narcissistic abuse. They are people who act on behalf of a narcissist to a third party, usually for an abusive purpose.
Flying monkeys can be anyone who believes the narcissist's fake persona.
Guest- Guest
Prva asocijacija na leteće majmune mi je Čarobnjak iz Oz-a :)
A slatko....
A slatko....
mene leteći majmun prvo asociro na emocijonalnu hronu:)
2014-04-16
Dok ih pohvataš, osta ti gladan :)aben wrote:mene leteći majmun prvo asociro na emocijonalnu hronu:)
aben wrote:mene leteći majmun prvo asociro na emocijonalnu hronu:)
i na koji način ti abene i mativka :) mislite voditi zdravu konstruktivnu komunikaciju sa ostalim forumašima kad ste totalno zatrovali forum?
na koji način kad u startu omalovažavate svih na ovom forumu :)
do sada vam je nekako išlo ali nakon mene više vam neće ići. šteta što mi je jedna forumašica koju jako cijenim i poštujem nesvjesno sabotirala plan o vašem filozofiranju inače bi vas razjebao da vi nakon toga ne biste više znali niti kako se zovete. aben, mativka, šejker, metilda.
i kic podlo šugavo govance izbosne koji skuplja i štiti ovakve poremećene narcisoidne nakaze poput vas :)
Guest- Guest
:)
Koji bi ti bio lik?
Strašilo, Limeni ili Lav...ili se radije pronalaziš u nekom drugom liku iz Oz-a (nećemo iz serije:D)
Koji bi ti bio lik?
Strašilo, Limeni ili Lav...ili se radije pronalaziš u nekom drugom liku iz Oz-a (nećemo iz serije:D)
ok.... ajdmo redom
pjesnik je kukavica
leteci majmuni su cirkus
carobnjak iz oza nije moja prica
ali oz serija jest a beecher fav lik....
pjesnik je kukavica
leteci majmuni su cirkus
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
mativka wrote::)
Koji bi ti bio lik?
get real.
the Wizard of Oz was written about introducing silver along with gold pre-1920's economic crash as a standard of currency. Oz ili Unca je mjera.
The ounce (abbreviated oz; apothecary symbol: ℥) is a unit of mass, weight, or volume used in most British derived customary systems of measurement. The common avoirdupois ounce (approximately 28.3 g) is 1⁄16 of a common avoirdupois pound; this is the United States customary and British imperial ounce. It is primarily used in the United States to measure packaged foods and food portions, postal items, areal density of fabric and paper, boxing gloves, and so on; but sometimes also elsewhere in the Anglosphere.
Besides the common ounce, several other ounces are in current use:
The troy ounce of about 31.1 g is used for the mass of precious metals such as gold, silver, platinum, palladium, rhodium, etc.
the Yellow Brick Road represents the gold standard, and the Silver Shoes (Ruby slippers in the 1939 film version) represent the Silverite sixteen to one silver ratio (dancing down the road). The City of Oz earns its name from the abbreviation of ounces "Oz" in which gold and silver are measured.
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
I meni je..no poveznica obje priče je Smaragdni Grad..night sky wrote:ok.... ajdmo redom
pjesnik je kukavica
leteci majmuni su cirkus
Zbog čega smatraš da je pjesnik kukavica, a leteći majmuni cirkus (ili su za cirkus)?
Ovi muški samo na materijalno misle :)Gnječ wrote:mativka wrote::)
Koji bi ti bio lik?
get real.
mativka wrote:Ovi muški samo na materijalno misle :)Gnječ wrote:mativka wrote::)
Koji bi ti bio lik?
get real.
nema tebi pomoći. da si mi u radijusu ruke opalio bi ti takvu šamarčinu da bi se vrtila ko rotirka na kolima hitne pomoći. bitch.
Guest- Guest
Znaš li ti da ovo nije niti malo lijepo?Gnječ wrote:mativka wrote:Ovi muški samo na materijalno misle :)Gnječ wrote:mativka wrote::)
Koji bi ti bio lik?
get real.
nema tebi pomoći. da si mi u radijusu ruke opalio bi ti takvu šamarčinu da bi se vrtila ko rotirka na kolima hitne pomoći. bitch.
mativka wrote:Znaš li ti da ovo nije niti malo lijepo?Gnječ wrote:mativka wrote:Ovi muški samo na materijalno misle :)Gnječ wrote:mativka wrote::)
Koji bi ti bio lik?
get real.
what you are doing here is much much worse than a slap. :)
Guest- Guest
kic wrote:
fizicko nasilje > verbalno
tko god ovo mijesa, mijesat ce sve..
riječi su isto oružje i ostavljaju nemjerljivo veću štetu nego par šamara. nemoj mješati kruške i jabuke. riječi su ubojito oružje doslovno. riječi te mogu ubiti a dva jebena šamara neće. a mativka ne da je zaslužila dva šamara nego da je prebijem lopatom po njenoj pičketini.
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50