ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 22 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 10/7/2019, 03:27

nađoh dva luda rusa ili ukrajinca neznam pričaju ruski ušli oni ispod reaktora i snimaju tamo gdje je najveća radijacija gdje je onaj nuklearni tzv. elephant foot.

ono što se na monitoru vidi random bijele točkice kao "snijeg" na tv-u to je radijacija točnije gama radijacija koju je video kamera snimila.

Beta won’t travel that far. The mean free path of beta is much lower than that of gamma. So when you get exposure in a large room, you can assume it’s mostly gamma. Alpha cannot even enter the camera because it will just be blocked by the lens. Even a good portion of beta will be blocked by the metal structure of the camera.

But gamma can go all the way. And when high energy photons (gamma) hit the image sensor of the camera, they act exactly (and stronger) than what the light photons do and you see them.

But the interesting thing is that light goes there straight and there are barriers between pixels to block crossing light photons.

But gamma can pass the barriers.

So not only you see the dot of gamma if it cones straight, you see a tiny line when it comes with an angle. So if you see a line, you can know the direction that gamma ray was coming.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 10/7/2019, 21:40

night sky wrote:
mativka wrote:
Gnječ wrote:
mativka wrote:
Gnječ wrote:

iz pizde materine su kako i tvoja mater i ćaća a i abenovi mater i ćaća. kod abena je to malo komplikovano jer mu mater i tac moru biti i brat i sestra ali nu tako se delaju pravi državotvorni rvatine uhljebi.
:rofl
A istina :)
No, nas kada se pitalo odmah smo rekli podrijetlo, a ti to sve nekako kriješ dok u isto vrijeme nekog prozivaš zbog toga što je/nije srbin, zbog toga što je netko hrvat...
Pitam, jer mi nije jasan uzrok takvog ponašanja...

ti si napisala da si hrvatica. ča kako da te zoven?

ma ja kad me niki pita s kud san ja rečen da san iz pizde materine. jebote ako to nije podrijetlo ja neznun ča je.
Ma meni je sve to ok..i kada mi poželiš psovati hrvatsku mater i ćaću..al koga ću ja tebi psovati ako mi dođe? :)

nisu mi posve jasni ti smajlovi na kraju..... svakoj prilici ,neovisno o sadrzaju uvijek isti simboli....
Koji simboli?
Aaaa, smajlići...
Što sad osmijeh ima s tim?

2018-08-07

Back to top Go down

Post by kic 11/7/2019, 00:24

radnik kod nas: što bolje radi više ga se gura u teže uvjete, šikanira ga se, tjera ga se u otkaz, plaća mala..

radnik nakon mjesec dana vani: gazda mu isplati putni trošak što je došao, pohvali ga što je dobar radnik ali i čovjek, i obeća mu naći i auto..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by night sky 11/7/2019, 00:38

Gnječ wrote:
night sky wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:
aben wrote:ču sun samo jenu; lipi grod je un u kome je lako živiti, a ne ki je lipo ukrošen.

ali srbi su čudo, vako stori čovik, arkitekt, pa tako vulgaran...

pa nije vulgaran, baš ga ne bih opisao takvim, direktan je..

rekao je više dobrih stvari, svako održavanje se gleda kao trošak, svi bi se igrali estetike i gradili nove "manhattene" zastarjelim modernizmom (Banditos anyone?)

naravno da nije vulgaran nego je realan, direktan kao i ja iako me smatrate vulgarnim ali to je vaš problem a ne moj.

situacija u srbiji je identična onoj u hrvatskoj.

u početku imamo diktatora u ovom slučaju u srbiji je milošević u hrvatskoj je tuđman. i što se dešava kad je na čelu države diktator? dešava se negativna selekcija kadrova a posljedice osjećamo itekako danas.

Negative selection is a political process that occurs especially in rigid hierarchies, most notably dictatorships, but also to lesser degrees in such settings as corporations or electoral politics.

The person on the top of the hierarchy, wishing to remain in power forever, chooses his associates with the prime criterion of incompetence – they must not be competent enough to remove him from power. Since subordinates often mimic their leader, these associates do the same with those below them in the hierarchy, and the hierarchy is progressively filled with more and more incompetent people.

If the dictator sees that he is threatened nonetheless, he will remove those that threaten him from their positions – "purge" the hierarchy. Emptied positions in the hierarchy are normally filled with people from below – those who were less competent than their previous masters.

So, over the course of time, the hierarchy becomes less and less effective. Once the dictator dies – or is removed by some external influence – what remains is a grossly ineffective hierarchy.

nakon toga stvari se dodatno pogoršavaju pa imamo Big-fish–little-pond effect i Dunning–Kruger effect.

nikada nisam razumjela potrebu biti voden, dati se u ruke individui koja raspolze tvojim zivotom.
preuvilicavati njene sposobnosti, stvarati kultl licnosti.... za boga miloga,pa to je jos samo jedan covjek.... i jos k tome jako diskutabilnih kvaliteta. naravno da su se uz takvog hvatali njemu slicni.... na kraju ispada i zamalo citav narod.... i ovdje i preko....

to je Bandwagon effect

The bandwagon effect refers to the tendency people have to adopt a certain behavior, style, or attitude simply because everyone else is doing it. The more people that adopt a particular trend, the more likely it becomes that other people will also hop on the bandwagon.

The bandwagon effect is part of a larger group of cognitive biases or errors in thinking that influence the judgments and decisions that people make. Cognitive biases are often designed to help people think and reason more quickly, but they often introduce miscalculations and mistakes.

..... jaaap, ovcice......
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by kic 11/7/2019, 00:41

kod nas: šefe namjera mi je upisati fakultet, postoji i određena obveza prisutsva na neka predavanja, kako se možemo dogovoriti? - šef: ne ne, ne sviđa mi se to..

vani: odeš na razgovor za posao u drugu firmu za vrijeme svog godišnjeg, vratiš se u svoju firmu, gazda ti je saznao za taj intervju i zove te na razgovor: - dobro zašto si išao na razgovor u drugu firmu, jesi ovdje nezadovoljan, kako to možemo ispraviti?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 11/7/2019, 00:41

true stories-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by night sky 11/7/2019, 00:42

Maggie19 wrote:
night sky wrote:https://net.hr/webcafe/svastara/jeste-li-psihopat-narcis-ili-nesto-jos-gore-na-sto-vas-asociraju-rorcshahove-mrlje-rijesite-test-ako-se-usudite/?utm_campaign=playbuzz&pb_traffic_source=copy&utm_source=copy

da vas vidim.......

50% idealist
50% realist
Isto :-))

vidi sto nam radi jupiter.... ;)......
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by night sky 11/7/2019, 00:50

Noor wrote:Denkverbot - Page 22 04785b10

taman htjedoh reci kako su muskarci prizemljenini..... pokvarila si mi ststistiku :D
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Maggie19 11/7/2019, 00:55

night sky wrote:
Maggie19 wrote:
night sky wrote:https://net.hr/webcafe/svastara/jeste-li-psihopat-narcis-ili-nesto-jos-gore-na-sto-vas-asociraju-rorcshahove-mrlje-rijesite-test-ako-se-usudite/?utm_campaign=playbuzz&pb_traffic_source=copy&utm_source=copy

da vas vidim.......

50% idealist
50% realist
Isto :-))

vidi sto nam radi jupiter.... ;)......
da..neka smo mi idealisti..kad i zaboli, vrijedilo je ;-)

2019-01-30

Back to top Go down

Post by kic 11/7/2019, 01:08

https://pulse.rs/kurcio-malaparte-tehnika-drzavnog-udara-uvod/
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by night sky 11/7/2019, 01:11

Gnječ wrote:

nađoh dva luda rusa ili ukrajinca neznam pričaju ruski ušli oni ispod reaktora i snimaju tamo gdje je najveća radijacija gdje je onaj nuklearni tzv. elephant foot.

ono što se na monitoru vidi random bijele točkice kao "snijeg" na tv-u to je radijacija točnije gama radijacija koju je video kamera snimila.

Beta won’t travel that far. The mean free path of beta is much lower than that of gamma. So when you get exposure in a large room, you can assume it’s mostly gamma. Alpha cannot even enter the camera because it will just be blocked by the lens. Even a good portion of beta will be blocked by the metal structure of the camera.

But gamma can go all the way. And when high energy photons (gamma) hit the image sensor of the camera, they act exactly (and stronger) than what the light photons do and you see them.

But the interesting thing is that light goes there straight and there are barriers between pixels to block crossing light photons.

But gamma can pass the barriers.

So not only you see the dot of gamma if it cones straight, you see a tiny line when it comes with an angle. So if you see a line, you can know the direction that gamma ray was coming.

br. 16  
dugotrajna konzumacija stiti od radijacije i radioaktivnog zracenja.....

https://www.express.hr/life/s-votkom-mozete-ocistiti-kozu-kosu-kupaonicu-auto-i-dobro-se-zabaviti-963

salu na stranu.... koliko ljudi znaju biti blesavi to nije normalno.....
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by night sky 11/7/2019, 01:11

mativka wrote:
night sky wrote:
mativka wrote:
Gnječ wrote:
mativka wrote:
:rofl
A istina :)
No, nas kada se pitalo odmah smo rekli podrijetlo, a ti to sve nekako kriješ dok u isto vrijeme nekog prozivaš zbog toga što je/nije srbin, zbog toga što je netko hrvat...
Pitam, jer mi nije jasan uzrok takvog ponašanja...

ti si napisala da si hrvatica. ča kako da te zoven?

ma ja kad me niki pita s kud san ja rečen da san iz pizde materine. jebote ako to nije podrijetlo ja neznun ča je.
Ma meni je sve to ok..i kada mi poželiš psovati hrvatsku mater i ćaću..al koga ću ja tebi psovati ako mi dođe? :)

nisu mi posve jasni ti smajlovi na kraju..... svakoj prilici ,neovisno o sadrzaju uvijek isti simboli....
Koji simboli?
Aaaa, smajlići...
Što sad osmijeh ima s tim?

salis se ili.... ozbiljno?
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by night sky 11/7/2019, 01:34

kic wrote:
https://pulse.rs/kurcio-malaparte-tehnika-drzavnog-udara-uvod/

zanimljiv zivot je imao...... toliko omrazeno djelo a ipak se uspio vratiti, i ne tako lose proci.....
night sky
night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by mativka 11/7/2019, 17:59

night sky wrote:
salis se ili.... ozbiljno?
:)

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 12/7/2019, 11:31

hvaljen Isus drugarice i drugovi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka 12/7/2019, 21:41

Gnječ wrote:hvaljen Isus drugarice i drugovi.
Zdravo, i tebi kolega...

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest 13/7/2019, 12:41

čemu služi forum? koja je svrha foruma? ima li života nakon foruma?

ne mislim na stručne forume koji su po meni ok nego mislim na ovakav tip foruma koji je sličan 4chan-u. what's the purpose of that shit?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 13/7/2019, 14:14

bounce off random ideas, gnječ

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 13/7/2019, 14:54

aben wrote:bounce off random ideas, gnječ

elaborate.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/7/2019, 15:32

bounce off random ideas???? :D what's this? a joke? abene are you kidding me? hajde objasni malo to elaboriraj, ovo tvoje napisano nije dovoljno jer ne govori ništa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 13/7/2019, 15:42

Gnječ wrote:

bounce off random ideas????  :D  what's this? a joke? abene are you kidding me? hajde objasni malo to elaboriraj, ovo tvoje napisano nije dovoljno jer ne govori ništa.
napišeš neku misao, i unda gljedoš ča gluplji ljudi mistu o tomu

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Back to top