Denkverbot
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
I onda se ti ljutiš kada ti napišem da te ne osjećam u tvojoj punini :)Gnječ wrote:mativka wrote:Ma diš mene u taj lonac?!Gnječ wrote:mativka wrote:Zaboravljate da sam iz dijela RH u kojem muku mučimo s dosadnim krvopijama. Ne moš ih se nikako riješiti...to samo nalijeće i napada :)Gnječ wrote:
na taj način neće privući ni komarce.
glasajte za HDZ komarce i dalje.
...napisao sam glasajte a ne glasaj.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:I onda se ti ljutiš kada ti napišem da te ne osjećam u tvojoj punini :)Gnječ wrote:mativka wrote:Ma diš mene u taj lonac?!Gnječ wrote:mativka wrote:
Zaboravljate da sam iz dijela RH u kojem muku mučimo s dosadnim krvopijama. Ne moš ih se nikako riješiti...to samo nalijeće i napada :)
glasajte za HDZ komarce i dalje.
...napisao sam glasajte a ne glasaj.
gle, ja zaista neznam što ti to znači punina stvarno neznam i ne ne ljutim se na tebe ne ljutim se na hrvate uopće nego se meni hrvati duboko gade jednostavno imam osjećaj gađenja prema hrvatima i hrvaticama. zašto? odgovor potraži u sebi i oko sebe. i isto i još više u reali i hrvate i srbe jednostavno pokušavam izbjegavati što više moguće jer ste toksični vi ste u 30 godina nakon što ste razjebali jugu devoluirali na nivo inteligencije čimpanze a što je najčudnije čimpanze prave su mi simpatične a vi niste. vi ste toksična demonsko destruktivna zlobna podmukla pasmina mentalno poremećenih debila. ja nisam još sreo jednog jebenog hrvata koji je normalan. zato ponavljam, izbjegavam svaki mogući kontakt sa hrvatima jebiga jednostavno mi se gade alergičan sam na hrvate srbe i ostalu gamad.
evo nisam mogao biti iskreniji.
tu na ovom forumu osim najtice i violator koje su normalne žene nitko drugi nije normalan. pogledaj ViP pa psihijatrija bog te jebo. pa te likove ni psihijatrija nemože izliječiti. tAKO DA OVDJE JE JAKO TOKSIČNO SVAKO TOLIKO SE TREBA ODJAVITI I NAPRAVITI DETOX. ČERNOBIL JE PREMA OVIM MORONIMA NA FORUMU NIŠTA.
Guest- Guest
ne more projti preko raspada jugoslovenije i gotovo :)
2014-04-16
prilicno nesretno izgubljena bitka Rimljana, barem kako je ovdje prikazano..
moglo se Turke odbiti od Anatolije pa bi povijest bila drukcija..
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-nastavnici-su-jako-nezadovoljni-placama-ali-ne-bi-mijenjali-posao/2095033.aspx
a ne bi bila puno drukčija povijest, osin ča bi nami bilo lakše bez otih barbarov od istoka
2014-04-16
nastavnicima tribo smanjiti ploće, na 3500kn
2014-04-16
aben wrote:a ne bi bila puno drukčija povijest, osin ča bi nami bilo lakše bez otih barbarov od istoka
čitao sam neke alternate forume, ne bi bilo križarskih ratova, a to je velika promjena sama po sebi-
jo na križarske ratove gljedun ko na veliku vridnost; kad te ugrozi veća nesrića, zaburaviš nesuasice nižeg reda i greš rišiti veći problijem.kic wrote:aben wrote:a ne bi bila puno drukčija povijest, osin ča bi nami bilo lakše bez otih barbarov od istoka
čitao sam neke alternate forume, ne bi bilo križarskih ratova, a to je velika promjena sama po sebi-
zloban?
gljedoj, oni su nazadovoljni ali ne želu ostaviti ot poso? ča ti to govori ako ne da in moreš smanjiti ploću?
jo bi rodi ot poso za 3500. ako se ovo drkanje kurca usuncu more nazvati poso:)
2014-04-16
aben wrote:ne more projti preko raspada jugoslovenije i gotovo :)
it's not a point nije žal za jugoslavijom nego sam napisao da je tvoj IQ niži od IQ čimpanze a to isto vrijedi za 99% hrvata. kužiš seronjo?
Guest- Guest
ne trebaju nam profesori. Neka svatko uci kuci svoju djecu. Odnosno, neka ih Internet i igrice uce.kic wrote:aben wrote:nastavnicima tribo smanjiti ploće, na 3500kn
sam si zloban sad.
Ionako necemo jos dugo.
kako to morin kužnuti ako mi je iq toliki?Gnječ wrote:aben wrote:ne more projti preko raspada jugoslovenije i gotovo :)
it's not a point nije žal za jugoslavijom nego sam napisao da je tvoj IQ niži od IQ čimpanze a to isto vrijedi za 99% hrvata. kužiš seronjo?
žališ za jugoslovenijon, ko i saudade, ko i nightsky, ima tu vjerojatno i mešanih brakova i to sve ni za osudu. sve u granicami ljudckosti. vrlo lako moguće je da bi jo beštimo po forumima ko i ti da je jugoslovenija pobijedila u ratu, pod uvjeton da se za takovo ča više ne bi nestajalo pod sunnjivin okolnostima ili trunulo na golin otoku:)
2014-04-16
..Hrvat nije, srbin nije...pa što je?!aben wrote:kako to morin kužnuti ako mi je iq toliki?Gnječ wrote:aben wrote:ne more projti preko raspada jugoslovenije i gotovo :)
žališ za jugoslovenijon, ko i saudade, ko i nightsky, ima tu vjerojatno i mešanih brakova i to sve ni za osudu. sve u granicami ljudckosti. vrlo lako moguće je da bi jo beštimo po forumima ko i ti da je jugoslovenija pobijedila u ratu, pod uvjeton da se za takovo ča više ne bi nestajalo pod sunnjivin okolnostima ili trunulo na golin otoku:)
mativka wrote:..Hrvat nije, srbin nije...pa što je?!aben wrote:kako to morin kužnuti ako mi je iq toliki?Gnječ wrote:aben wrote:ne more projti preko raspada jugoslovenije i gotovo :)
vama je većini hrvata smrtno važno tko je koje nacionalnosti to je za vas pitanje života i smrti jer ako neznate nacionalnost onda se neznate kako postaviti jednostavno ste izgubljeni dezorijentirani. ili je neka druga boleština po srijedi?
Guest- Guest
otvori link imamo vas na dlanu iz Pule. stiže ti pljusak u real time
https://www.idokep.hu/adria
ovdje meteo radar:
Desetljećima se već čeka postavljanje državnog meteoradara na tri lokacije hrvatskog Jadrana, toliko potrebnog ribarima, izletnicima, turistima, pomorcima i inim drugima zbog dnevnog praćenja vremena, međutim, umjesto višekratno najavljivanog državnog bez većeg problema na naše je područje instaliran privatan meteorološki radar
Istra je u subotu dobila prvi meteorološki radar na svome području, a Hrvatska prvi privatni meteorološki radar, koji sada sa sportske zračne luke u Medulinu (Aeroklub Medulin) po prvi put pokriva široko područje sjevernog Jadrana, pa još i šire.
Veliki je to događaj za hrvatsku, a posebice istarsku meteorologiju s obzirom da je područje našeg najvećeg poluotoka dosad zahvaćao samo meteorološki radar Agencije Republike Slovenije za okoliš (ARSO) i tek rubno radar hrvatskog DHMZ-a. Desetljećima se već čeka postavljanje državnog meteoradara na tri lokacije hrvatskog Jadrana (Dalmacija je radarski potpuno nepokrivena), toliko potrebnog ribarima, izletnicima, turistima, pomorcima i inim drugima zbog dnevnog praćenja vremena, međutim, umjesto višekratno najavljivanog državnog bez većeg problema na naše je područje instaliran privatan meteorološki radar. Prikaz radara se može pratiti na www.idokep.hu/adria.
https://www.glasistre.hr/istra/u-medulinu-postavljen-prvi-privatni-meteoroloski-radar-u-hrvatskoj-591437
https://www.idokep.hu/adria
ovdje meteo radar:
Desetljećima se već čeka postavljanje državnog meteoradara na tri lokacije hrvatskog Jadrana, toliko potrebnog ribarima, izletnicima, turistima, pomorcima i inim drugima zbog dnevnog praćenja vremena, međutim, umjesto višekratno najavljivanog državnog bez većeg problema na naše je područje instaliran privatan meteorološki radar
Istra je u subotu dobila prvi meteorološki radar na svome području, a Hrvatska prvi privatni meteorološki radar, koji sada sa sportske zračne luke u Medulinu (Aeroklub Medulin) po prvi put pokriva široko područje sjevernog Jadrana, pa još i šire.
Veliki je to događaj za hrvatsku, a posebice istarsku meteorologiju s obzirom da je područje našeg najvećeg poluotoka dosad zahvaćao samo meteorološki radar Agencije Republike Slovenije za okoliš (ARSO) i tek rubno radar hrvatskog DHMZ-a. Desetljećima se već čeka postavljanje državnog meteoradara na tri lokacije hrvatskog Jadrana (Dalmacija je radarski potpuno nepokrivena), toliko potrebnog ribarima, izletnicima, turistima, pomorcima i inim drugima zbog dnevnog praćenja vremena, međutim, umjesto višekratno najavljivanog državnog bez većeg problema na naše je područje instaliran privatan meteorološki radar. Prikaz radara se može pratiti na www.idokep.hu/adria.
https://www.glasistre.hr/istra/u-medulinu-postavljen-prvi-privatni-meteoroloski-radar-u-hrvatskoj-591437
Guest- Guest
jugoslovenac, purimativka wrote:..Hrvat nije, srbin nije...pa što je?!aben wrote:kako to morin kužnuti ako mi je iq toliki?Gnječ wrote:aben wrote:ne more projti preko raspada jugoslovenije i gotovo :)
2014-04-16
privatne radare jugonacionalizirati!
2014-04-16
Al svejedno mi nije jasno, mislim...i u njoj se znao tko je tko...aben wrote:jugoslovenac, purimativka wrote:..Hrvat nije, srbin nije...pa što je?!aben wrote:kako to morin kužnuti ako mi je iq toliki?Gnječ wrote:aben wrote:ne more projti preko raspada jugoslovenije i gotovo :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50