Kad su došli Nijemci, rekli smo muškarcima da se sakriju. Kad su stigli Amerikanci, morali smo skrivati žene
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kad su došli Nijemci, rekli smo muškarcima da se sakriju. Kad su stigli Amerikanci, morali smo skrivati žene
tja...cuj,netko napise nesto u parstotisca kopija,i to odmah postaje "istina"...treba pazljivo sa time ..jastreb wrote:Ne znam. Nisu im dali van. Misdlim nisu ih držali godinama. Čitao sam to u knjizi Slobodana Šnajdera "Umrijeti u Hrvatskoj".pismejker wrote:Zasto?mislim,zasto bi ih drzali?
Guest- Guest
Re: Kad su došli Nijemci, rekli smo muškarcima da se sakriju. Kad su stigli Amerikanci, morali smo skrivati žene
tako su pobjednici radilipismejker wrote:tja...cuj,netko napise nesto u parstotisca kopija,i to odmah postaje "istina"...treba pazljivo sa time ..jastreb wrote:Ne znam. Nisu im dali van. Misdlim nisu ih držali godinama. Čitao sam to u knjizi Slobodana Šnajdera "Umrijeti u Hrvatskoj".pismejker wrote:Zasto?mislim,zasto bi ih drzali?
da opravdaju svoje zločine
immortal-
2014-04-16
jastreb wrote:Čitao sam neka svjedočanstva preživjelih židovskih zatočenika iz naci logora.
Kad je Hitler pao,oni su i dalje ostali u logorima u žici i bilo im je zabranjeno izaći vani. Čuvali su ih Amerikanci. Jedna je djevojka pokušala pobjeći i stražari su je ustrijelili.
ono sto se tu Nazire kao istina, je da im englezi nakon rata nisu dozvolili za palestinu...
pomrlo je jos jako puno zidova u Evropi nakon rata jer ih nitko nije htio nazad. a briti su vodili potpuno pogresnu politiku u palestini...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Žene su muškarcima najprivlačnije u dobi od 23
» Liberalna džamija na udaru zadrtih vjernika: "Žene ne mogu moliti u istom redu s muškarcima"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Oda ozenjenim muškarcima...
» AMERIČKA VOJSKA PRESTALA SKRIVATI ISTINU: Do javnosti doprla nova snimka NLO-a, proučavaju je i stručnjaci iz Pentagona
» Liberalna džamija na udaru zadrtih vjernika: "Žene ne mogu moliti u istom redu s muškarcima"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Oda ozenjenim muškarcima...
» AMERIČKA VOJSKA PRESTALA SKRIVATI ISTINU: Do javnosti doprla nova snimka NLO-a, proučavaju je i stručnjaci iz Pentagona
Page 2 of 2