..vjetar piri,kinez se širi..
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ..vjetar piri,kinez se širi..
At the auto show in Shenzhen, there were many luxury cars, but among them is a massive pickup truck Great Wall P-series. He's got a great modern design, a set of necessary specifications and high level technical equipment.
The model will be distributed worldwide in the future of the company to produce about 200 thousand cars every year. It is worth noting that a pickup truck wide range of models from passenger to cargo variations. This car will be to transport goods or just travel with a large amount of necessary things. Pickup will be simply an indispensable option for large families.
In technical terms, the pickup is equipped with a multi-link design rear suspension, the function of the differentiating block of all units. Cars with low price equipped with continuous rear axle, the monodrive and spring suspension.
To control Great Wall P-Series installed petrol and diesel engines. The capacity of the units varies from 180 to 240 horsepower, to control the six-speed manual transmission or eight-speed automatic transmission.
At the core of the pickup lies a high-tech platform, which optimizes motion system offline control 3 level.
The cost to buy the truck possible at the price of 109 thousand 900 yuan, which is 1 million 40 thousand rubles. According to experts of the group pickup will be available to Russian drivers.
The model will be distributed worldwide in the future of the company to produce about 200 thousand cars every year. It is worth noting that a pickup truck wide range of models from passenger to cargo variations. This car will be to transport goods or just travel with a large amount of necessary things. Pickup will be simply an indispensable option for large families.
In technical terms, the pickup is equipped with a multi-link design rear suspension, the function of the differentiating block of all units. Cars with low price equipped with continuous rear axle, the monodrive and spring suspension.
To control Great Wall P-Series installed petrol and diesel engines. The capacity of the units varies from 180 to 240 horsepower, to control the six-speed manual transmission or eight-speed automatic transmission.
At the core of the pickup lies a high-tech platform, which optimizes motion system offline control 3 level.
The cost to buy the truck possible at the price of 109 thousand 900 yuan, which is 1 million 40 thousand rubles. According to experts of the group pickup will be available to Russian drivers.
Guest- Guest
Za Pikap platiti ugrubo oko 14000 Ojrova..paaa...nije lose,stvarnije lose..760000 rublji je ravno 10000 ojrova..
Guest- Guest
neide mi u glavu samo ona stvar da ako dolar bude izbacen kao valuta broj 1 u razmjeni nafte u svijetu da ce to tesko sjebati amere,nevidim jednostavno kako,a svi to ponavljaju kao neku mantru,ajde naskodice im na neki nacin ali da ce ih to tako sjebati...pismejker wrote:The Republic of Dream wrote:pismejker wrote:http://media.club4x4.ru/49226-zavod-haval-v-tulskoj-oblasti-zapuskaet-serijnoe-proizvodstvo.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
Ova kompanije je amerima trn u oku
sad se trn bude i zabio Zapadu u oko..
[size=38]New Haval F7 will arrive to dealers in a week: official information[/size]
The construction of the factory Haval in the Tula region have already been completed. In addition, the Corporation reports that today the plant received all necessary in order to start production of new cars. The company adds that the serial Assembly of cars will be launched next month – June 5. It is expected that new cars will immediately be delivered to dealers.
As you have probably understood, this plant will be the first to produce cars from Great Wall Motors. It is assumed that in the first year, the factory will produce about 80 thousand cars. If sales are to organize the Corporation, the number of products may rise to 150,000 a year. Face the factory with some problems during production? To date, the answer to this question is impossible.
It should be noted that the construction of the plant began in 2015. And recently the factory was successfully completed. Investment in this enterprise are impressive. Representatives Haval reported that the project was invested about 500 million dollars, which is quite a lot. What will produce the above plant?
It is expected that the first model will be produced at this factory - Haval F7. By the way, in the middle of this month the representatives of the brand spoke to motorists about the possible trim levels of this crossover. Thus, the basic model of this car will boast of led lights, led running lights, roof rails, spoiler, antenna, which is on the roof, which is presented in the form of shark fin, and many others. Also in the car, it will be possible to find a multimedia system with 9 inch display and leather heated steering wheel.
It is worth to say that the crossover has a 1.5/2.0-liter gasoline engine. These motors, by the way, is equipped with a turbo-supercharging and system of direct fuel injection. Power 1.5-liter engine makes 150 HP, while power 2-liter engine is equal to 190 BHP as transmission 7-speed robotized transmission. The buyer can choose front (2WD) or all-wheel drive (4WD). Note that the value of the car is not yet specified. Most likely, the price tag on all versions of the crossover will be published online next week. Wait.
https://zen.yandex.ru/media/id/5bfcfd9d414f1b00a938e083/novyi-haval-f7-postupit-k-dileram-uje-cherez-nedeliu-oficialnaia-informaciia-5cf14af621e7c200af20fcbb
kako lijepo izgleda,a kad ga rastavis zacudio bi se,hrpa kablova nabacana na cijev prekrivena tom plastikompismejker wrote:
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
The Republic of Dream wrote:neide mi u glavu samo ona stvar da ako dolar bude izbacen kao valuta broj 1 u razmjeni nafte u svijetu da ce to tesko sjebati amere,nevidim jednostavno kako,a svi to ponavljaju kao neku mantru,ajde naskodice im na neki nacin ali da ce ih to tako sjebati...pismejker wrote:The Republic of Dream wrote:pismejker wrote:http://media.club4x4.ru/49226-zavod-haval-v-tulskoj-oblasti-zapuskaet-serijnoe-proizvodstvo.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
Ova kompanije je amerima trn u oku
sad se trn bude i zabio Zapadu u oko..
[size=38]New Haval F7 will arrive to dealers in a week: official information[/size]
The construction of the factory Haval in the Tula region have already been completed. In addition, the Corporation reports that today the plant received all necessary in order to start production of new cars. The company adds that the serial Assembly of cars will be launched next month – June 5. It is expected that new cars will immediately be delivered to dealers.
As you have probably understood, this plant will be the first to produce cars from Great Wall Motors. It is assumed that in the first year, the factory will produce about 80 thousand cars. If sales are to organize the Corporation, the number of products may rise to 150,000 a year. Face the factory with some problems during production? To date, the answer to this question is impossible.
It should be noted that the construction of the plant began in 2015. And recently the factory was successfully completed. Investment in this enterprise are impressive. Representatives Haval reported that the project was invested about 500 million dollars, which is quite a lot. What will produce the above plant?
It is expected that the first model will be produced at this factory - Haval F7. By the way, in the middle of this month the representatives of the brand spoke to motorists about the possible trim levels of this crossover. Thus, the basic model of this car will boast of led lights, led running lights, roof rails, spoiler, antenna, which is on the roof, which is presented in the form of shark fin, and many others. Also in the car, it will be possible to find a multimedia system with 9 inch display and leather heated steering wheel.
It is worth to say that the crossover has a 1.5/2.0-liter gasoline engine. These motors, by the way, is equipped with a turbo-supercharging and system of direct fuel injection. Power 1.5-liter engine makes 150 HP, while power 2-liter engine is equal to 190 BHP as transmission 7-speed robotized transmission. The buyer can choose front (2WD) or all-wheel drive (4WD). Note that the value of the car is not yet specified. Most likely, the price tag on all versions of the crossover will be published online next week. Wait.
https://zen.yandex.ru/media/id/5bfcfd9d414f1b00a938e083/novyi-haval-f7-postupit-k-dileram-uje-cherez-nedeliu-oficialnaia-informaciia-5cf14af621e7c200af20fcbb
Itekako..osim arapskih zemalja,jedino Amerika ima cijenu u maloprodaji oko pola dolara,jel..Rusija isto,jer ima svoje zalihe velike i nitko joj ne manipulira cijenama,nemoze..
Jel znas koja je to prednost u svemu sto koristi transport u odnosu na drzave,pa makar i svabiju,kojoj je sad cijena 1.5 ojro za litru?...
TO sjebaje cijele industrije..
Guest- Guest
da valjda,navodno je sadam husein pa poslije njega gadafi izbcio dolar kao monetu u naftnim transakcijama
The Republic of Dream wrote:kako lijepo izgleda,a kad ga rastavis zacudio bi se,hrpa kablova nabacana na cijev prekrivena tom plastikompismejker wrote:
kod svih je danas isto..eto,vi imate bolje Audije,jer ispod štosfengera,branik+spojler,ima neku cvrstu tvrdu plocu,elasticnu na udarce,debelu oko 2.5 centimetra,a u verzijama za EU ima samo obicni crni stiropor koji prelomis sa dva prsta..toliko o zapadnoj "kvaliteti..
uz to,Kinezi i japanci su znatno uredniji u poslagivanju bilo cega..pedantni su
Guest- Guest
i onda se dogodio šit hepens..prvo demoniziranje tih drzavi,koje su bile najstabilnije i najvise se razvijale,nadalje znamo kako nastupa jemericka demokracija..The Republic of Dream wrote:da valjda,navodno je sadam husein pa poslije njega gadafi izbcio dolar kao monetu u naftnim transakcijama
Guest- Guest
meni se svidja ova nova "brake assist" tehnologija,nekakav senzor koji osjeti ako ce doci do sudara,daje ti zvucni signal pa onda i koci ako covjek ne pocne kociti (sto ne znaci da nece doci do sudara ali moze se sprijeciti smrtni ishod) ugradjivace ga u manje vise sve aute za 2-3 godinepismejker wrote:The Republic of Dream wrote:kako lijepo izgleda,a kad ga rastavis zacudio bi se,hrpa kablova nabacana na cijev prekrivena tom plastikompismejker wrote:
kod svih je danas isto..eto,vi imate bolje Audije,jer ispod štosfengera,branik+spojler,ima neku cvrstu tvrdu plocu,elasticnu na udarce,debelu oko 2.5 centimetra,a u verzijama za EU ima samo obicni crni stiropor koji prelomis sa dva prsta..toliko o zapadnoj "kvaliteti..
2018-03-12
Imam to u autu...u korijenu retrovizora imam 3+1 kamera..nemam uopce one magnetne prastare senzore u braniku..The Republic of Dream wrote:meni se svidja ova nova "brake assist" tehnologija,nekakav senzor koji osjeti ako ce doci do sudara,daje ti zvucni signal pa onda i koci ako covjek ne pocne kociti (sto ne znaci da nece doci do sudara ali moze se sprijeciti smrtni ishod) ugradjivace ga u manje vise sve aute za 2-3 godinepismejker wrote:The Republic of Dream wrote:kako lijepo izgleda,a kad ga rastavis zacudio bi se,hrpa kablova nabacana na cijev prekrivena tom plastikompismejker wrote:
nema tu sto da osjeti,sve je to u komopjuteru,koji dobiva sliku situacije oko auta,i procjenjuje da li postoji u odnosu na poziciju i brzinu mogucnost sudara,cak ima posebno nesh za pjesake,ima mogucnost pracenja rubne trake na autocesti i ako te primjer uhgvati spavanjac,pa pocnes ici prema liniji,daje ti zvucni signal,isto tako i ako netko dolazi sa strane,odnosno izlazi sa parkinga naglo,upozorava te s obzirom na blabla.da moze eventualno ako ne usporis ili stanes doci do sudara..rucno mogu podesavati sve parametre preko terminala izmedju obrtaljke i kilometarborjaca,odnosno podesavati osjetljivost,ali to ne diram,jerbo default je sasvim oke odradjen..jedino tu i tamo malo se poigram sa udaljenoscu ispred-iza,auta..ali uglavnom sam na difoltu..
Guest- Guest
usput u mome kocnicu ne preuzima nasilno kompjuter..i bolje..to mi se bas ne svidja..
Guest- Guest
i ja ga imam,mada sma ja onouzdaj se use i u svoje kljuse ali ajd ako mogu jos i to nece smetati,uh da taj spavanjac u autu me zamalo kostao glave,stvarno u zivotu imam vise srece nego pametipismejker wrote:Imam to u autu...u korijenu retrovizora imam 3+1 kamera..nemam uopce one magnetne prastare senzore u braniku..The Republic of Dream wrote:meni se svidja ova nova "brake assist" tehnologija,nekakav senzor koji osjeti ako ce doci do sudara,daje ti zvucni signal pa onda i koci ako covjek ne pocne kociti (sto ne znaci da nece doci do sudara ali moze se sprijeciti smrtni ishod) ugradjivace ga u manje vise sve aute za 2-3 godinepismejker wrote:The Republic of Dream wrote:kako lijepo izgleda,a kad ga rastavis zacudio bi se,hrpa kablova nabacana na cijev prekrivena tom plastikompismejker wrote:
nema tu sto da osjeti,sve je to u komopjuteru,koji dobiva sliku situacije oko auta,i procjenjuje da li postoji u odnosu na poziciju i brzinu mogucnost sudara,cak ima posebno nesh za pjesake,ima mogucnost pracenja rubne trake na autocesti i ako te primjer uhgvati spavanjac,pa pocnes ici prema liniji,daje ti zvucni signal,isto tako i ako netko dolazi sa strane,odnosno izlazi sa parkinga naglo,upozorava te s obzirom na blabla.da moze eventualno ako ne usporis ili stanes doci do sudara..rucno mogu podesavati sve parametre preko terminala izmedju obrtaljke i kilometarborjaca,odnosno podesavati osjetljivost,ali to ne diram,jerbo default je sasvim oke odradjen..jedino tu i tamo malo se poigram sa udaljenoscu ispred-iza,auta..ali uglavnom sam na difoltu..
2018-03-12
uglavnom su ipak to korisne stvari,pogotovo na duge ture..neka ih..glavu ludu da sacuvaju..The Republic of Dream wrote:i ja ga imam,mada sma ja onouzdaj se use i u svoje kljuse ali ajd ako mogu jos i to nece smetati,uh da taj spavanjac u autu me zamalo kostao glave,stvarno u zivotu imam vise srece nego pametipismejker wrote:Imam to u autu...u korijenu retrovizora imam 3+1 kamera..nemam uopce one magnetne prastare senzore u braniku..The Republic of Dream wrote:meni se svidja ova nova "brake assist" tehnologija,nekakav senzor koji osjeti ako ce doci do sudara,daje ti zvucni signal pa onda i koci ako covjek ne pocne kociti (sto ne znaci da nece doci do sudara ali moze se sprijeciti smrtni ishod) ugradjivace ga u manje vise sve aute za 2-3 godinepismejker wrote:The Republic of Dream wrote:
kako lijepo izgleda,a kad ga rastavis zacudio bi se,hrpa kablova nabacana na cijev prekrivena tom plastikom
Guest- Guest
mene je brake assist prvi dan sacuvao na auto putu,neka budala mi se ubacila ispred mene blizu da ne moze blize,nagazio kocnicu krvnicki,neznam jeli se cudo i ukljucilo,valjda je,pitaj pizona a na retrovizor gledam lika (i slusam) u nekom bijesnom autu kako chepa po gasu pa nagazio kocnicu da mu se auto zanio,lik me nije zakucao samo zato jer je skrenuo u pomocnu traku,jebes mi kupus ako te lazempismejker wrote:uglavnom su ipak to korisne stvari,pogotovo na duge ture..neka ih..glavu ludu da sacuvaju..The Republic of Dream wrote:i ja ga imam,mada sma ja onouzdaj se use i u svoje kljuse ali ajd ako mogu jos i to nece smetati,uh da taj spavanjac u autu me zamalo kostao glave,stvarno u zivotu imam vise srece nego pametipismejker wrote:Imam to u autu...u korijenu retrovizora imam 3+1 kamera..nemam uopce one magnetne prastare senzore u braniku..The Republic of Dream wrote:meni se svidja ova nova "brake assist" tehnologija,nekakav senzor koji osjeti ako ce doci do sudara,daje ti zvucni signal pa onda i koci ako covjek ne pocne kociti (sto ne znaci da nece doci do sudara ali moze se sprijeciti smrtni ishod) ugradjivace ga u manje vise sve aute za 2-3 godinepismejker wrote:
2018-03-12
aaaa,Medo,gledam ti ja onaj serijal na jutjubu...RAGE on the ROAD..tipicno za jamere..sto se radi,za nepovjerovati..Svabi su naspram toga,dobro odgojena djecica..The Republic of Dream wrote:mene je brake assist prvi dan sacuvao na auto putu,neka budala mi se ubacila ispred mene blizu da ne moze blize,nagazio kocnicu krvnicki,neznam jeli se cudo i ukljucilo,valjda je,pitaj pizona a na retrovizor gledam lika (i slusam) u nekom bijesnom autu kako chepa po gasu pa nagazio kocnicu da mu se auto zanio,lik me nije zakucao samo zato jer je skrenuo u pomocnu traku,jebes mi kupus ako te lazempismejker wrote:uglavnom su ipak to korisne stvari,pogotovo na duge ture..neka ih..glavu ludu da sacuvaju..The Republic of Dream wrote:i ja ga imam,mada sma ja onouzdaj se use i u svoje kljuse ali ajd ako mogu jos i to nece smetati,uh da taj spavanjac u autu me zamalo kostao glave,stvarno u zivotu imam vise srece nego pametipismejker wrote:Imam to u autu...u korijenu retrovizora imam 3+1 kamera..nemam uopce one magnetne prastare senzore u braniku..The Republic of Dream wrote:
meni se svidja ova nova "brake assist" tehnologija,nekakav senzor koji osjeti ako ce doci do sudara,daje ti zvucni signal pa onda i koci ako covjek ne pocne kociti (sto ne znaci da nece doci do sudara ali moze se sprijeciti smrtni ishod) ugradjivace ga u manje vise sve aute za 2-3 godine
Guest- Guest
nema veceg bedaka nego voziti po snijegu,jednom nisam zbog toga ni otisao na posao,drugi put odem i odmah se pokajem sto sam krenuo
u velikim gradovima sranje,odmah guzva,sudari,pizda materina..sad,kod Menea nema bas toliko snjega,doduse zimus je padalo tjedan dana,maksimum 15 cenata,ali je bio suh,škripao pod nogama..nasolili to svabi u trenu...
Guest- Guest
da nema tih dana toliko po zimi,ma treba samo pratiti detaljnu prognozu vremena i kad zakrka ne junaciti se,zovi off bolje nego se slupati
Similar topics
» Vjetar piri Wehabizam se širi
» vjetar piri, kalifat se širi
» Vjetar piri , korona se širi
» Vjetar piri fašizam se širi : AfD osvojio 23% i prestigao Merkel
» vetar piri kosovo se širi...
» vjetar piri, kalifat se širi
» Vjetar piri , korona se širi
» Vjetar piri fašizam se širi : AfD osvojio 23% i prestigao Merkel
» vetar piri kosovo se širi...
Page 3 of 4