Ušetao i maljem izrazbijao Pozdrav Suncu u Zadru
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ušetao i maljem izrazbijao Pozdrav Suncu u Zadru
Koji kurac imaju Zadrani s komunizmomkic wrote:
Ovo što se dogodilo me potreslo i kao zaposlenika gradske uprave, i kao građanina Zadra.
- ovo me potreslo kao komunista, i kao čoveka
Odavno su ga batalili
Nego ..lijepo ravno u barbarizam
Nizu se jedan za drugim uprsvo u Zadru barbarski ispadi
Hja ..
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
A cujdebotoijusto wrote:Dosad je prijavljivan za narušavanje javnog reda i mira, nasilje u obitelji, omalovažavanje policijskih djelatnika, krađe, provale, za kaznena djela vezana uz droge, ali i oštećenja tuđih stvari.
Na svom prilično sumanutom Facebook profilu predstavlja se kao sirovi nasilnik koji prijeti svojim neistomišljenicima silovanjem i ubijanjem, a pritom se poziva na Boga, Jahvu i Thompsona.
Zadarski navodi i bizaran detalj: mladić koji je razbio Pozdrav Suncu je jednu svoju gnjusnu objavu sam sebi komentirao čak 1911 puta preko svog pravog i lažnog profila.
zasto me ovo ne iznenadjuje ?
Domoljubi iz Zadra znaju odgovor
Hadzenjare kalmetine
Nacifasisticke spodobe
Turistički djelatnici .. imaju love a treba znati potrošiti
ne podršavam vandalisam al doklem je pokojni prijecijednik vranjo bijo živ imalismo posdrav domovini i crkvene orgelje a sade poganske obićaje posdrav suncu i morske orgelje to nije moglo dobro završit dajite njegov fesebook da ga dodam za prijatelja izgleda da je malo nagal al valjan mladič bolje on da mije priatelj nego matia babič ante tomič modni mačak maja ćuput i ostale sluge đžavla i mrsitelji ercegbosne puj puj...
Guest- Guest
Čini mi se kako sam identičan komentar pročitao na indexu.Gnječ wrote:ne podršavam vandalisam al doklem je pokojni prijecijednik vranjo bijo živ imalismo posdrav domovini i crkvene orgelje a sade poganske obićaje posdrav suncu i morske orgelje to nije moglo dobro završit dajite njegov fesebook da ga dodam za prijatelja izgleda da je malo nagal al valjan mladič bolje on da mije priatelj nego matia babič ante tomič modni mačak maja ćuput i ostale sluge đžavla i mrsitelji ercegbosne puj puj...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Čini mi se kako sam identičan komentar pročitao na indexu.Gnječ wrote:ne podršavam vandalisam al doklem je pokojni prijecijednik vranjo bijo živ imalismo posdrav domovini i crkvene orgelje a sade poganske obićaje posdrav suncu i morske orgelje to nije moglo dobro završit dajite njegov fesebook da ga dodam za prijatelja izgleda da je malo nagal al valjan mladič bolje on da mije priatelj nego matia babič ante tomič modni mačak maja ćuput i ostale sluge đžavla i mrsitelji ercegbosne puj puj...
pa ti si stvarno lumen. odi radit kod Rimca on prima takve lumene poputa tebe...
Guest- Guest
Gnječ wrote:סמאל wrote:Čini mi se kako sam identičan komentar pročitao na indexu.Gnječ wrote:ne podršavam vandalisam al doklem je pokojni prijecijednik vranjo bijo živ imalismo posdrav domovini i crkvene orgelje a sade poganske obićaje posdrav suncu i morske orgelje to nije moglo dobro završit dajite njegov fesebook da ga dodam za prijatelja izgleda da je malo nagal al valjan mladič bolje on da mije priatelj nego matia babič ante tomič modni mačak maja ćuput i ostale sluge đžavla i mrsitelji ercegbosne puj puj...
pa ti si stvarno lumen. odi radit kod Rimca on prima takve lumene poputa tebe...
Jozo guslar
ne podršavam vandalisam al doklem je pokojni prijecijednik vranjo bijo živ imalismo posdrav domovini i crkvene orgelje a sade poganske obićaje posdrav suncu i morske orgelje to nije moglo dobro završit dajite njegov fesebook da ga dodam za prijatelja izgleda da je malo nagal al valjan mladič bolje on da mije priatelj nego matia babič ante tomič modni mačak maja ćuput i ostale sluge đžavla i mrsitelji ercegbosne puj puj
Sviđa mi se · Odgovor · 6 · 1 h
2015-07-23
סמאל wrote:Gnječ wrote:סמאל wrote:Čini mi se kako sam identičan komentar pročitao na indexu.Gnječ wrote:ne podršavam vandalisam al doklem je pokojni prijecijednik vranjo bijo živ imalismo posdrav domovini i crkvene orgelje a sade poganske obićaje posdrav suncu i morske orgelje to nije moglo dobro završit dajite njegov fesebook da ga dodam za prijatelja izgleda da je malo nagal al valjan mladič bolje on da mije priatelj nego matia babič ante tomič modni mačak maja ćuput i ostale sluge đžavla i mrsitelji ercegbosne puj puj...
Jozo guslar
ne podršavam vandalisam al doklem je pokojni prijecijednik vranjo bijo živ imalismo posdrav domovini i crkvene orgelje a sade poganske obićaje posdrav suncu i morske orgelje to nije moglo dobro završit dajite njegov fesebook da ga dodam za prijatelja izgleda da je malo nagal al valjan mladič bolje on da mije priatelj nego matia babič ante tomič modni mačak maja ćuput i ostale sluge đžavla i mrsitelji ercegbosne puj puj
pa znam to njega sam c-p ali namjerno nisam htio stavit i autora tog komentara jer sam znao da će se na forumu u trenu pojavit neki seronja koji će se kurčit da ima oko sokolovo i IQ 300km/h. eto nisam pogriješio.
Guest- Guest
Vidiš,mislio sam da je to tvoj orginalni kreativni sadržaj i kvalitetno trolanje.Gnječ wrote:סמאל wrote:Gnječ wrote:סמאל wrote:Čini mi se kako sam identičan komentar pročitao na indexu.Gnječ wrote:ne podršavam vandalisam al doklem je pokojni prijecijednik vranjo bijo živ imalismo posdrav domovini i crkvene orgelje a sade poganske obićaje posdrav suncu i morske orgelje to nije moglo dobro završit dajite njegov fesebook da ga dodam za prijatelja izgleda da je malo nagal al valjan mladič bolje on da mije priatelj nego matia babič ante tomič modni mačak maja ćuput i ostale sluge đžavla i mrsitelji ercegbosne puj puj...
Jozo guslar
pa znam to njega sam c-p ali namjerno nisam htio stavit i autora tog komentara jer sam znao da će se na forumu u trenu pojavit neki seronja koji će se kurčit da ima oko sokolovo i IQ 300km/h. eto nisam pogriješio.
2015-07-23
Ideja je dobra,E'rceg-bosanska,domoljubno&katolička verzija stickyponda,samo je treba popularizirat.
2015-07-23
סמאל wrote:Vidiš,mislio sam da je to tvoj orginalni kreativni sadržaj i kvalitetno trolanje.Gnječ wrote:סמאל wrote:Gnječ wrote:סמאל wrote:
Čini mi se kako sam identičan komentar pročitao na indexu.
Jozo guslar
nisi ti mislio ništa kad si već znao za taj komentar i prije nego sam ga c/p ovdje. htio si me poniziti, izbaciti iz takta posramiti raskrinkati da kradem tuđe komentare. zato si reagirao a ne iz nekih plemenitih namjera.
Guest- Guest
aj neka netko iskopa facebook od ovoga asa da se smijemo
Ne znam zašto to misliš,jer zbilja sam mislio da si možda ti Jozo Guslar,mislim,nekako ima logike,svoje političko neslaganje s određenim pojavnostima iskazat na neki satirični ili drugi kreativan način.Pa to isto radim i ja.Gnječ wrote:סמאל wrote:Vidiš,mislio sam da je to tvoj orginalni kreativni sadržaj i kvalitetno trolanje.Gnječ wrote:סמאל wrote:Gnječ wrote:
Jozo guslar
nisi ti mislio ništa kad si već znao za taj komentar i prije nego sam ga c/p ovdje. htio si me poniziti, izbaciti iz takta posramiti raskrinkati da kradem tuđe komentare. zato si reagirao a ne iz nekih plemenitih namjera.
2015-07-23
Lik je kreativan,posebno mi se sviđaju slike.Čak su me jednom pitali jeli ja radim te slike,jer sam nekad prije znao se zajebavat sa slikama,doduše druge tematike.AssadNaPodmornici wrote:aj neka netko iskopa facebook od ovoga asa da se smijemo
2015-07-23
ne tkoga guslara nego ovoga što je razbija
סמאל wrote:Ne znam zašto to misliš,jer zbilja sam mislio da si možda ti Jozo Guslar,mislim,nekako ima logike,svoje političko neslaganje s određenim pojavnostima iskazat na neki satirični ili drugi kreativan način.Pa to isto radim i ja.Gnječ wrote:סמאל wrote:Vidiš,mislio sam da je to tvoj orginalni kreativni sadržaj i kvalitetno trolanje.Gnječ wrote:סמאל wrote:
Jozo guslar
moš mislit da sam guslar. nije dosta da gnječim još i da guslam? ma ok je sve daj ne sekiram se ja zbog toga samo sam htio vidjet da li me još služi intuicija. i tako svi čitaju na Indexu te komentare prema tome lako je vidjet ćiji komentar sam c/p ovdje a bio bih i napisao u nekom drugom postu ali ti si preduhitrio i zagrizao ko som. ali nebitno no hard feelings ajmo dalje u nove pobjede i poraze...
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:ne tkoga guslara nego ovoga što je razbija
ovaj iz Zadra e ko oni vaši splitski oriđinali.
Guest- Guest
Tehnički gledano,na istoj smo strani,tak da......Gnječ wrote:סמאל wrote:Ne znam zašto to misliš,jer zbilja sam mislio da si možda ti Jozo Guslar,mislim,nekako ima logike,svoje političko neslaganje s određenim pojavnostima iskazat na neki satirični ili drugi kreativan način.Pa to isto radim i ja.Gnječ wrote:סמאל wrote:Vidiš,mislio sam da je to tvoj orginalni kreativni sadržaj i kvalitetno trolanje.Gnječ wrote:
moš mislit da sam guslar. nije dosta da gnječim još i da guslam? ma ok je sve daj ne sekiram se ja zbog toga samo sam htio vidjet da li me još služi intuicija. i tako svi čitaju na Indexu te komentare prema tome lako je vidjet ćiji komentar sam c/p ovdje a bio bih i napisao u nekom drugom postu ali ti si preduhitrio i zagrizao ko som. ali nebitno no hard feelings ajmo dalje u nove pobjede i poraze...
ali,sviđa mi se kreativnost ovog lika,ono,zbilja dobro trola a ono što je najsmješnije,mnogi nasjednu i misle kako se radi o nekom zatucanom kamenjarcu a ne kuže da je lik dobar troler.
2015-07-23
Predložak za slike(Sedat Abi)
Možda bih trebao kontaktirat ovog lika ,,Jozu Guslara'' mogu mu pripomoć oko izrade slika.
2015-07-23
סמאל wrote:Pa to isto radim i ja.
to što radite je amaterizam
instaliraš u virtualnu mašinu 10ak različitih operacijskih sustava, od raznih inačica androida i linuksa, do windows verzija, u te operacijske sustave instaliraš različite vrste internet browsera i svakom OSu dodijeliš drugi IP iz zemlje u kojoj ćeš trolati, da si olakšaš posao automatiziraš dio komentara, staviš bot da odgovara unaprijed napisani tekst kad među novim komentarima uoči "ključnu riječ" koju si odredio kao triger
moraš razmišljati kao industrijski tajkun, manualni rad zanjeniti mašinskim, automatizirati proizvodnju trolerskog sadržaja
Guest- Guest
סמאל wrote:
Tehnički gledano,na istoj smo strani,tak da......
ali,sviđa mi se kreativnost ovog lika,ono,zbilja dobro trola a ono što je najsmješnije,mnogi nasjednu i misle kako se radi o nekom zatucanom kamenjarcu a ne kuže da je lik dobar troler.
nek trola nikoga ne maltretira. dobra mu je satira ima dobre provale jebe rvate u po mozga i ne vadi. trebalo bi skupljat takve originalne komentare pa objavit knjigu. mislim da bi se dobro prodavala.
Guest- Guest
Gnječ wrote:סמאל wrote:
Tehnički gledano,na istoj smo strani,tak da......
nek trola nikoga ne maltretira. dobra mu je satira ima dobre provale jebe rvate u po mozga i ne vadi. trebalo bi skupljat takve originalne komentare pa objavit knjigu. mislim da bi se dobro prodavala.
guslar više jebe anti-rvate, one koji su proti Tuđmana, protiv katoličanstva... pa reagiraju na njegov primitivizam, doživljavaju ga kao neukog zatucanog seljaka
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Putin ušetao u Indiju
» Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
» Usetao sa srpskom zastavom medju srpske navijace spasila ga policija
» Raspada se multikulturalnost ( emanicipacija ) u Londonu : Izboden nožem ušetao u đamiju , đamija blokirana
» Putin ušetao u Indiju
» Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
» Usetao sa srpskom zastavom medju srpske navijace spasila ga policija
» Raspada se multikulturalnost ( emanicipacija ) u Londonu : Izboden nožem ušetao u đamiju , đamija blokirana
Page 5 of 6