Ušetao i maljem izrazbijao Pozdrav Suncu u Zadru
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ušetao i maljem izrazbijao Pozdrav Suncu u Zadru
Gnječ wrote:סמאל wrote:
Tehnički gledano,na istoj smo strani,tak da......
ali,sviđa mi se kreativnost ovog lika,ono,zbilja dobro trola a ono što je najsmješnije,mnogi nasjednu i misle kako se radi o nekom zatucanom kamenjarcu a ne kuže da je lik dobar troler.
nek trola nikoga ne maltretira. dobra mu je satira ima dobre provale jebe rvate u po mozga i ne vadi. trebalo bi skupljat takve originalne komentare pa objavit knjigu. mislim da bi se dobro prodavala.
guslar više jebe anti-rvate, one koji su proti Tuđmana, protiv katoličanstva... pa reagiraju na njegov primitivizam, doživljavaju ga kao neukog zatucanog seljaka
Guest- Guest
sanitarni kordon wrote:Gnječ wrote:סמאל wrote:
Tehnički gledano,na istoj smo strani,tak da......
ali,sviđa mi se kreativnost ovog lika,ono,zbilja dobro trola a ono što je najsmješnije,mnogi nasjednu i misle kako se radi o nekom zatucanom kamenjarcu a ne kuže da je lik dobar troler.
nek trola nikoga ne maltretira. dobra mu je satira ima dobre provale jebe rvate u po mozga i ne vadi. trebalo bi skupljat takve originalne komentare pa objavit knjigu. mislim da bi se dobro prodavala.
guslar više jebe anti-rvate, one koji su proti Tuđmana, protiv katoličanstva... pa reagiraju na njegov primitivizam, doživljavaju ga kao neukog zatucanog seljaka
a jebote opet si krenuo filozofirati. da li je satira da li lik ozbiljno misli ono što piše, jebe li rvate ili anti-rvate, tuđmana, milku planinc, ustaše, četnike, srbe, slovence, ercegovce, orjunaše, kolindu, čokoladu milka, nutellu, trumpa, pope i crikvu, filozofe, eroplane i onog đenerala koji ima govornu manu, m-san grupu, todorića, gospu sinjsku i međugorsku itd... puca mi kurac.
Guest- Guest
Pa gdje je u svemu tome zabava ?sanitarni kordon wrote:סמאל wrote:Pa to isto radim i ja.
to što radite je amaterizam
instaliraš u virtualnu mašinu 10ak različitih operacijskih sustava, od raznih inačica androida i linuksa, do windows verzija, u te operacijske sustave instaliraš različite vrste internet browsera i svakom OSu dodijeliš drugi IP iz zemlje u kojoj ćeš trolati, da si olakšaš posao automatiziraš dio komentara, staviš bot da odgovara unaprijed napisani tekst kad među novim komentarima uoči "ključnu riječ" koju si odredio kao triger
moraš razmišljati kao industrijski tajkun, manualni rad zanjeniti mašinskim, automatizirati proizvodnju trolerskog sadržaja
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Putin ušetao u Indiju
» Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
» Usetao sa srpskom zastavom medju srpske navijace spasila ga policija
» Raspada se multikulturalnost ( emanicipacija ) u Londonu : Izboden nožem ušetao u đamiju , đamija blokirana
» Putin ušetao u Indiju
» Vlak pun tenkova ušetao u Koprivnicu , nitko ništa ne zna
» Usetao sa srpskom zastavom medju srpske navijace spasila ga policija
» Raspada se multikulturalnost ( emanicipacija ) u Londonu : Izboden nožem ušetao u đamiju , đamija blokirana
Page 6 of 6