ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU

Page 5 of 22 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Go down

PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU - Page 5 Empty Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU

Post by jastreb Tue 28 May - 14:31

Gnječ wrote:
kaya wrote:
Gnječ wrote:
kaya wrote:Gnjecolo :), gnjec jesi ti talijan?

jesam ali nisam samo to imam još  tri plus ovu talijansku znači 4. RH nije među njima a ni RS. ni Slo ni išta sa podrućja SFRJ. tako da odmah skratimo nebuloze. i da skratimo još više ništa slavenskog kod mene nema. neću reći dalje ništa jer takve podatke ne iznosim javno a i da iznesem opet mi nitko ne bi vjerovao tako da let's take a brake.
Ecola. Znaci pogodila ..

brava :)   jednu si pogodila ali nu nije bilo ni tako teško za pogoditi, e stato facile.
Kako nisi sa područja SFRJ,a i neslavenskog si porijekla,onda možeš možda biti Ćić i imati rumunjsko državljanstvo?

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU - Page 5 Empty Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU

Post by Guest Tue 28 May - 14:33

by jastreb Today at 14:28
Znam,samo kažem da se Pulu u hrvatskim knjigama nekada(do početka 20.st.) nazivalo Pulj.
==================================================================
OK...isprichavam se ..ali ubuduce se jasnije izrazavaj::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 28 May - 14:38

Ja sam vlaj pa sta... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb Tue 28 May - 14:39

vuksadinare wrote:Ja sam vlaj pa sta... :)
Čagalj ti je već objasnio šta.  :cleanteeth
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 28 May - 14:43

jastreb wrote:
Cago je iza mojih dosao 500 godina...njegovi su sa turcima dosli kojima su bili cobani i konjovoci :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb Tue 28 May - 14:44

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
Cago je iza mojih dosao 500 godina...njegovi su sa turcima dosli kojima su bili cobani i konjovoci :)
Kako se prezivaš?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 28 May - 14:48

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
Kako se prezivaš?
Cuj ga..da javno velim prezime :) ..lik moj ti nisi bas svoj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb Tue 28 May - 14:50

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
Kako se prezivaš?
Pa zato jer znam kako se preziva Čago,a onda uspoređujući njegovo prezime i tvoje,kao naučnik ustanovio bih lako,tko je prije došao na prostore prav...ovaj na prostore Dalmacije. I otklen.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 28 May - 14:55

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
Cago je iza mojih dosao 500 godina ... njegovi su sa turcima koji su bili cobani i konjovoci :)
Kako se prezivaš?
Cuj ga..da javno velim prezime :) ..li moj ti nisi bas svoj
Pa zato jer znam kako se preziva Čago, a onda uspoređujući njegovo prezime i tvoje, kao naučnik ustanovio bih lako, tko je došao na prostore prav ... ovaj na prostore Dalmacije. I otklen.
Ma ti si idiot u tpm kim ja raspravljam..mitomanom..nadahnutog pricama lazljive starcadi po lickin zabitima koji iz dosade nisu znali sto ce pa se prepustili fantazijama i mitovima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 Tue 28 May - 14:58

jastreb wrote:
Gnječ wrote:

jel smo ih mi zvali? nismo. napravili su invaziju ko danas hercegovci što vam gazduju u RH a svi do jednoga iz ercegbosne ili rvatne izbosne i uništili vam kompletnu industriju kakva god bila mogla je funkcionirati da je bilo pameti. hint: češka i slovačka.
Pa čuj,u Istru je bilo stoljećima prije većih migracija balkanskog življa.

I nisu oni iz Peroja jedini Srbi koji su u ta vremena doseljeni u Istru. 

Bile su ih mase i mase. No jedino su oni iz Peroja imali popove i parohiju i uspjeli su sačuvati pravoslavlje.

Dvigrad je recimo bio pun Srba iz Bukovice ,ali su skoro skapali od gladi pa su negdje nestali.

Recimo Alen Vitasović je također tog srpsko-vlaškog porijekla.

Stanovništvo Istre dijelilo se na tzv Vlahe i tzv Bezjake.

Eno imaš i Ćića,koji nisu uspjeli sačuvati pravoslavlje,ali su sačuvali vlaški jezik.

Znači ni vi niste ondje neko homogeno pučanstvo. Al troche!
A koja je uopce razlika izmedju Hrvata i Srba u tim vremenima
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by jastreb Tue 28 May - 15:02

Ringo10 wrote:

Mislim da je to bilo nešto potpuno suprotno sadašnjim tumačenjima povijesti horvatsko-serbske.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 May - 15:16

Puj Komjunisti..drugacije nitsu niti mogli do necega doci...samo otimacinom,kobajagi nacionalizacijom..pfuj..!! :puj
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 28 May - 15:32

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
Kako se prezivaš?
Pa zato jer znam kako se preziva Čago,a onda uspoređujući njegovo prezime i tvoje,kao naučnik ustanovio bih lako,tko je prije došao na prostore prav...ovaj na prostore Dalmacije. I otklen.
otklen su Krmpote
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 28 May - 15:35

Ringo10 wrote:
jastreb wrote:
Gnječ wrote:

jel smo ih mi zvali? nismo. napravili su invaziju ko danas hercegovci što vam gazduju u RH a svi do jednoga iz ercegbosne ili rvatne izbosne i uništili vam kompletnu industriju kakva god bila mogla je funkcionirati da je bilo pameti. hint: češka i slovačka.
Pa čuj,u Istru je bilo stoljećima prije većih migracija balkanskog življa.

I nisu oni iz Peroja jedini Srbi koji su u ta vremena doseljeni u Istru. 

Bile su ih mase i mase. No jedino su oni iz Peroja imali popove i parohiju i uspjeli su sačuvati pravoslavlje.

Dvigrad je recimo bio pun Srba iz Bukovice ,ali su skoro skapali od gladi pa su negdje nestali.

Recimo Alen Vitasović je također tog srpsko-vlaškog porijekla.

Stanovništvo Istre dijelilo se na tzv Vlahe i tzv Bezjake.

Eno imaš i Ćića,koji nisu uspjeli sačuvati pravoslavlje,ali su sačuvali vlaški jezik.

Znači ni vi niste ondje neko homogeno pučanstvo. Al troche!
ma kojih srba... srba do 1680 i neke na hrvatskim prostorima nije bilo... to sokol baljezga onako reda radi tj srba radi...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kaya Tue 28 May - 15:37

frka wrote:by michaellcmacha Today at 14:20

u profiliranju nema ništa bolesno... a i zašto bi tebe ili bilo koga bilo sram reći tko si i odakle si...zašto se bojiš da bi te ta određenja diskvalificirala u tvojim raspravama i polemikama...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta mene boli kurac tko si shto si i odakle si doshao..Ja znam da smo svi doshli iz pichke materine.Dali su postojali hrvati ..srbi...muslimani i ostali koji su vama sada jako vazni prije 10 tisuca godina?Nisu...a u buducnosti to i nece biti vazno jer cesh biti chipiran sa DNK podatcima pa ce ti pisati da si nastao od majmuna shto nije uvreda...vec je uvreda da nisi evoulirao mentalno a izgledash kao chovjek.
Ja ovdje tochno znam tko je od vas iz koje vukojebine tako da mi nije uopce potrebno da vas pitam..a i nije mi vazno..
Ma ne znas ti nista, i jedino tebe je iz  nekoga razloga sram izjasniti se. Ostali kako vidis nemaju taj problem.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by jastreb Tue 28 May - 15:37

michaellcmacha wrote: 
otklen su Krmpote
Iz Krmpota. Kod Novog. Od tuda potiče i prezime Krmpotić.

Inače su to jedno bunjevačko pleme,zvani još i Krmpoćani.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 28 May - 16:04

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
Kako se prezivaš?
Sesardic
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora Tue 28 May - 17:06

Pismo tužne majke državi: "Zar da provodimo čitav život daleko od djece zbog ove bjede"
Pult24 11.5.19 | pult24.info

I šta su današnje majke dočekale? Da žive bez djece jer je država nesposobna da zadrži mlade?

.png]PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU - Page 5 Screen-23.02.11%255B11.05.2019%255D
[size]

Obećali su nam Švicarsku, napravili je ali sebi, obećali radna mjesta našoj djeci ali uhljebljuju svoju i svojih prijatelja’, napisala je razočarana majka. „Dobro jutro !Javlja vam se jedna majka koja je prije godinu dana otpratila svog sina jedinca sa navršenih 20 godina sa zagrebačkog aerodroma u Dublin.

Sa torbom punom uspomena i čiste robe, osobnom u ruci, nedavno tek izašao iz srednje škole, golobradi dečko koji je jedva dočekao da otvori vrata doma i vikne -majko doma sam. Pratiš ga na avion, oboje stiščete zube očiju punih suza.

[/size]
.png]PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU - Page 5 Screen-00.53.21%255B18.11.2018%255D

.png]PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU - Page 5 Screen-00.54.55%255B18.11.2018%255D
[size]

Srce puno spomena, ljubavi i sada izgubljenih nadanja da će biti uvijek tu negdje, pogledi ti se susreću i nijemo govore sve ono što razum zna. Ne puštas suzu zbog njega jer te mrve hrabrosti koje ima rasule bi se ko biseri po podu….vidio je previse majčinih suza….

A onda u onom restoranu na katu gledaŠ kako avion polijeće i sav tvoj život, tvoja duša i ljubav odlazi, oslonjena rukama na staklo zeliš ga pomilovati po obrazu, zatvoriš oči da osjetiš njegov miris, osluškujes smijeh koji je zamro u tišini praznog doma u koji se vraćaš. Pa pobogu zašto????
[/size]

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Tue 28 May - 17:08

Ti mater i hodaku Njega jebu partizani mrtvi 
A nas  majke  kpje smo ostale same bez djece i unuka jer su ih otjerali domoljubi. Nas ne pita nista 
Govno zločinačko damu mater hebem 
Oteli partizani imovinu 

JAKO STVAR 
A NAMA STE OTELI DJECU JRBRM VAM MATER FASISTICKU

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Tue 28 May - 17:09

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
Kako se prezivaš?
Sesardic
To je idto stolca 
Taj sesardic affraid

Stoka stočna

2014-04-29

Back to top Go down

Post by immortal Tue 28 May - 17:21

Sora wrote:Ti mater i hodaku Njega jebu partizani mrtvi 
A nas  majke  kpje smo ostale same bez djece i unuka jer su ih otjerali domoljubi. Nas ne pita nista 
Govno zločinačko damu mater hebem 
Oteli partizani imovinu 

JAKO STVAR 
A NAMA STE OTELI DJECU JRBRM VAM MATER FASISTICKU
hebiga sora , nisi tako govorila prije nekih 40 godina dok su Hr djeca odrastala bez raseljenih očeva jer ni tada za mnoge Hrvate nije bilo posla
tada ste vi bili fašisti licemjerni
razdvoji obitelj gdje vlada povezanost, ljubav , potreba da borave zajedno i život si im pretvorio u patnički
tada to vama nije bilo bitno
danas i vi pojedini to osjećate

Last edited by mortal on Tue 28 May - 17:26; edited 1 time in total
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 22 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics