PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
Page 5 of 22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
Kako nisi sa područja SFRJ,a i neslavenskog si porijekla,onda možeš možda biti Ćić i imati rumunjsko državljanstvo?Gnječ wrote:kaya wrote:Ecola. Znaci pogodila ..Gnječ wrote:kaya wrote:Gnjecolo :), gnjec jesi ti talijan?
jesam ali nisam samo to imam još tri plus ovu talijansku znači 4. RH nije među njima a ni RS. ni Slo ni išta sa podrućja SFRJ. tako da odmah skratimo nebuloze. i da skratimo još više ništa slavenskog kod mene nema. neću reći dalje ništa jer takve podatke ne iznosim javno a i da iznesem opet mi nitko ne bi vjerovao tako da let's take a brake.
brava :) jednu si pogodila ali nu nije bilo ni tako teško za pogoditi, e stato facile.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
by jastreb Today at 14:28
Znam,samo kažem da se Pulu u hrvatskim knjigama nekada(do početka 20.st.) nazivalo Pulj.
==================================================================
OK...isprichavam se ..ali ubuduce se jasnije izrazavaj::))
Znam,samo kažem da se Pulu u hrvatskim knjigama nekada(do početka 20.st.) nazivalo Pulj.
==================================================================
OK...isprichavam se ..ali ubuduce se jasnije izrazavaj::))
Guest- Guest
Ja sam vlaj pa sta...
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Čagalj ti je već objasnio šta.vuksadinare wrote:Ja sam vlaj pa sta...
2014-04-22
Cago je iza mojih dosao 500 godina...njegovi su sa turcima dosli kojima su bili cobani i konjovocijastreb wrote:Čagalj ti je već objasnio šta.vuksadinare wrote:Ja sam vlaj pa sta...
2015-09-08
Kako se prezivaš?vuksadinare wrote:Cago je iza mojih dosao 500 godina...njegovi su sa turcima dosli kojima su bili cobani i konjovocijastreb wrote:Čagalj ti je već objasnio šta.vuksadinare wrote:Ja sam vlaj pa sta...
2014-04-22
Cuj ga..da javno velim prezime ..lik moj ti nisi bas svojjastreb wrote:Kako se prezivaš?vuksadinare wrote:Cago je iza mojih dosao 500 godina...njegovi su sa turcima dosli kojima su bili cobani i konjovocijastreb wrote:Čagalj ti je već objasnio šta.vuksadinare wrote:Ja sam vlaj pa sta...
2015-09-08
Pa zato jer znam kako se preziva Čago,a onda uspoređujući njegovo prezime i tvoje,kao naučnik ustanovio bih lako,tko je prije došao na prostore prav...ovaj na prostore Dalmacije. I otklen.vuksadinare wrote:Cuj ga..da javno velim prezime ..lik moj ti nisi bas svojjastreb wrote:Kako se prezivaš?vuksadinare wrote:Cago je iza mojih dosao 500 godina...njegovi su sa turcima dosli kojima su bili cobani i konjovocijastreb wrote:Čagalj ti je već objasnio šta.vuksadinare wrote:Ja sam vlaj pa sta...
2014-04-22
Ma ti si idiot u tpm kim ja raspravljam..mitomanom..nadahnutog pricama lazljive starcadi po lickin zabitima koji iz dosade nisu znali sto ce pa se prepustili fantazijama i mitovimajastreb wrote:Pa zato jer znam kako se preziva Čago, a onda uspoređujući njegovo prezime i tvoje, kao naučnik ustanovio bih lako, tko je došao na prostore prav ... ovaj na prostore Dalmacije. I otklen.vuksadinare wrote:Cuj ga..da javno velim prezime ..li moj ti nisi bas svojjastreb wrote:Kako se prezivaš?vuksadinare wrote:Cago je iza mojih dosao 500 godina ... njegovi su sa turcima koji su bili cobani i konjovocijastreb wrote:
Čagalj ti je već objasnio šta.
2015-09-08
A koja je uopce razlika izmedju Hrvata i Srba u tim vremenimajastreb wrote:Pa čuj,u Istru je bilo stoljećima prije većih migracija balkanskog življa.Gnječ wrote:
jel smo ih mi zvali? nismo. napravili su invaziju ko danas hercegovci što vam gazduju u RH a svi do jednoga iz ercegbosne ili rvatne izbosne i uništili vam kompletnu industriju kakva god bila mogla je funkcionirati da je bilo pameti. hint: češka i slovačka.
I nisu oni iz Peroja jedini Srbi koji su u ta vremena doseljeni u Istru.
Bile su ih mase i mase. No jedino su oni iz Peroja imali popove i parohiju i uspjeli su sačuvati pravoslavlje.
Dvigrad je recimo bio pun Srba iz Bukovice ,ali su skoro skapali od gladi pa su negdje nestali.
Recimo Alen Vitasović je također tog srpsko-vlaškog porijekla.
Stanovništvo Istre dijelilo se na tzv Vlahe i tzv Bezjake.
Eno imaš i Ćića,koji nisu uspjeli sačuvati pravoslavlje,ali su sačuvali vlaški jezik.
Znači ni vi niste ondje neko homogeno pučanstvo. Al troche!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mislim da je to bilo nešto potpuno suprotno sadašnjim tumačenjima povijesti horvatsko-serbske.Ringo10 wrote:
A koja je uopce razlika izmedju Hrvata i Srba u tim vremenima
2014-04-22
Puj Komjunisti..drugacije nitsu niti mogli do necega doci...samo otimacinom,kobajagi nacionalizacijom..pfuj..!!
Guest- Guest
otklen su Krmpotejastreb wrote:Pa zato jer znam kako se preziva Čago,a onda uspoređujući njegovo prezime i tvoje,kao naučnik ustanovio bih lako,tko je prije došao na prostore prav...ovaj na prostore Dalmacije. I otklen.vuksadinare wrote:Cuj ga..da javno velim prezime ..lik moj ti nisi bas svojjastreb wrote:Kako se prezivaš?vuksadinare wrote:Cago je iza mojih dosao 500 godina...njegovi su sa turcima dosli kojima su bili cobani i konjovocijastreb wrote:
Čagalj ti je već objasnio šta.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma kojih srba... srba do 1680 i neke na hrvatskim prostorima nije bilo... to sokol baljezga onako reda radi tj srba radi...Ringo10 wrote:A koja je uopce razlika izmedju Hrvata i Srba u tim vremenimajastreb wrote:Pa čuj,u Istru je bilo stoljećima prije većih migracija balkanskog življa.Gnječ wrote:
jel smo ih mi zvali? nismo. napravili su invaziju ko danas hercegovci što vam gazduju u RH a svi do jednoga iz ercegbosne ili rvatne izbosne i uništili vam kompletnu industriju kakva god bila mogla je funkcionirati da je bilo pameti. hint: češka i slovačka.
I nisu oni iz Peroja jedini Srbi koji su u ta vremena doseljeni u Istru.
Bile su ih mase i mase. No jedino su oni iz Peroja imali popove i parohiju i uspjeli su sačuvati pravoslavlje.
Dvigrad je recimo bio pun Srba iz Bukovice ,ali su skoro skapali od gladi pa su negdje nestali.
Recimo Alen Vitasović je također tog srpsko-vlaškog porijekla.
Stanovništvo Istre dijelilo se na tzv Vlahe i tzv Bezjake.
Eno imaš i Ćića,koji nisu uspjeli sačuvati pravoslavlje,ali su sačuvali vlaški jezik.
Znači ni vi niste ondje neko homogeno pučanstvo. Al troche!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma ne znas ti nista, i jedino tebe je iz nekoga razloga sram izjasniti se. Ostali kako vidis nemaju taj problem.frka wrote:by michaellcmacha Today at 14:20
u profiliranju nema ništa bolesno... a i zašto bi tebe ili bilo koga bilo sram reći tko si i odakle si...zašto se bojiš da bi te ta određenja diskvalificirala u tvojim raspravama i polemikama...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta mene boli kurac tko si shto si i odakle si doshao..Ja znam da smo svi doshli iz pichke materine.Dali su postojali hrvati ..srbi...muslimani i ostali koji su vama sada jako vazni prije 10 tisuca godina?Nisu...a u buducnosti to i nece biti vazno jer cesh biti chipiran sa DNK podatcima pa ce ti pisati da si nastao od majmuna shto nije uvreda...vec je uvreda da nisi evoulirao mentalno a izgledash kao chovjek.
Ja ovdje tochno znam tko je od vas iz koje vukojebine tako da mi nije uopce potrebno da vas pitam..a i nije mi vazno..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Iz Krmpota. Kod Novog. Od tuda potiče i prezime Krmpotić.michaellcmacha wrote:
otklen su Krmpote
Inače su to jedno bunjevačko pleme,zvani još i Krmpoćani.
2014-04-22
Sesardicjastreb wrote:Kako se prezivaš?vuksadinare wrote:Cago je iza mojih dosao 500 godina...njegovi su sa turcima dosli kojima su bili cobani i konjovocijastreb wrote:Čagalj ti je već objasnio šta.vuksadinare wrote:Ja sam vlaj pa sta...
2015-09-08
Pismo tužne majke državi: "Zar da provodimo čitav život daleko od djece zbog ove bjede"
Pult24 11.5.19 | pult24.info
I šta su današnje majke dočekale? Da žive bez djece jer je država nesposobna da zadrži mlade?
Obećali su nam Švicarsku, napravili je ali sebi, obećali radna mjesta našoj djeci ali uhljebljuju svoju i svojih prijatelja’, napisala je razočarana majka. „Dobro jutro !Javlja vam se jedna majka koja je prije godinu dana otpratila svog sina jedinca sa navršenih 20 godina sa zagrebačkog aerodroma u Dublin.
Sa torbom punom uspomena i čiste robe, osobnom u ruci, nedavno tek izašao iz srednje škole, golobradi dečko koji je jedva dočekao da otvori vrata doma i vikne -majko doma sam. Pratiš ga na avion, oboje stiščete zube očiju punih suza.
[/size]
Srce puno spomena, ljubavi i sada izgubljenih nadanja da će biti uvijek tu negdje, pogledi ti se susreću i nijemo govore sve ono što razum zna. Ne puštas suzu zbog njega jer te mrve hrabrosti koje ima rasule bi se ko biseri po podu….vidio je previse majčinih suza….
A onda u onom restoranu na katu gledaŠ kako avion polijeće i sav tvoj život, tvoja duša i ljubav odlazi, oslonjena rukama na staklo zeliš ga pomilovati po obrazu, zatvoriš oči da osjetiš njegov miris, osluškujes smijeh koji je zamro u tišini praznog doma u koji se vraćaš. Pa pobogu zašto????
[/size]
Pult24 11.5.19 | pult24.info
I šta su današnje majke dočekale? Da žive bez djece jer je država nesposobna da zadrži mlade?
.png]
[size]Obećali su nam Švicarsku, napravili je ali sebi, obećali radna mjesta našoj djeci ali uhljebljuju svoju i svojih prijatelja’, napisala je razočarana majka. „Dobro jutro !Javlja vam se jedna majka koja je prije godinu dana otpratila svog sina jedinca sa navršenih 20 godina sa zagrebačkog aerodroma u Dublin.
Sa torbom punom uspomena i čiste robe, osobnom u ruci, nedavno tek izašao iz srednje škole, golobradi dečko koji je jedva dočekao da otvori vrata doma i vikne -majko doma sam. Pratiš ga na avion, oboje stiščete zube očiju punih suza.
[/size]
.png]
.png]
[size]Srce puno spomena, ljubavi i sada izgubljenih nadanja da će biti uvijek tu negdje, pogledi ti se susreću i nijemo govore sve ono što razum zna. Ne puštas suzu zbog njega jer te mrve hrabrosti koje ima rasule bi se ko biseri po podu….vidio je previse majčinih suza….
A onda u onom restoranu na katu gledaŠ kako avion polijeće i sav tvoj život, tvoja duša i ljubav odlazi, oslonjena rukama na staklo zeliš ga pomilovati po obrazu, zatvoriš oči da osjetiš njegov miris, osluškujes smijeh koji je zamro u tišini praznog doma u koji se vraćaš. Pa pobogu zašto????
[/size]
Ti mater i hodaku Njega jebu partizani mrtvi
A nas majke kpje smo ostale same bez djece i unuka jer su ih otjerali domoljubi. Nas ne pita nista
Govno zločinačko damu mater hebem
Oteli partizani imovinu
JAKO STVAR
A NAMA STE OTELI DJECU JRBRM VAM MATER FASISTICKU
A nas majke kpje smo ostale same bez djece i unuka jer su ih otjerali domoljubi. Nas ne pita nista
Oteli partizani imovinu
JAKO STVAR
To je idto stolcavuksadinare wrote:Sesardicjastreb wrote:Kako se prezivaš?vuksadinare wrote:Cago je iza mojih dosao 500 godina...njegovi su sa turcima dosli kojima su bili cobani i konjovocijastreb wrote:Čagalj ti je već objasnio šta.vuksadinare wrote:Ja sam vlaj pa sta...
Taj sesardic
Stoka stočna
hebiga sora , nisi tako govorila prije nekih 40 godina dok su Hr djeca odrastala bez raseljenih očeva jer ni tada za mnoge Hrvate nije bilo poslaSora wrote:Ti mater i hodaku Njega jebu partizani mrtvi
Oteli partizani imovinu
JAKO STVAR
tada ste vi bili fašisti licemjerni
razdvoji obitelj gdje vlada povezanost, ljubav , potreba da borave zajedno i život si im pretvorio u patnički
tada to vama nije bilo bitno
danas i vi pojedini to osjećate
Last edited by mortal on Tue 28 May - 17:26; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» SAD-e za veliko širenje EU po cijelom Balkanu
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
Page 5 of 22