PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
Page 17 of 22
Page 17 of 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
Srbija je iz Maršalke i Borongajke permanetno 50 godina sprovodila agresiju na Zagreb.
crvenkasti- Posts : 29734
2014-04-17
si bil u njima?..crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
Srbija je iz Maršalke i Borongajke permanetno 50 godina sprovodila agresiju na Zagreb.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
vuksadinare wrote:si bil u njima?..crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
Prolazio sam često pored njih. Svaki put bih se naježio i srce bi mi lupalo ko ludo. Užasno je bilo.
crvenkasti-
2014-04-17
pricaju da se peta kolona skrivala kod njih nakon sto su razitkriveni bilicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:si bil u njima?..crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
Prolazio sam često pored njih. Svaki put bih se naježio i srce bi mi lupalo ko ludo. Užasno je bilo.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pricaju da se peta kolona skrivala kod njih nakon sto su razitkriveni bilicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:si bil u njima?..crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
Bilo ih je puno koji su živjeli u luksuznim stanovima punim namještaja i bijele tehnike.
Samo kažeš, tam je snajperist...
crvenkasti-
2014-04-17
dobro da si potegao ovo pitanje...da bilo je snajperista..ali su dobrano sprijeceni bili...prvo njihov primarni zadatak je bio da pocnu sa djelovanjem ako jna izađe van vojarni jan u zagrebu i na taj nacin iza leđa neprijatelaj djeluju i pomazu ovima..drugo...snajperisti su se mogli podjeliti u dvije vrste,...profici i ekstrimi..profici su uz moguce snajpersko djelovanje jos vise imali zadatak obavjestajnog karaktera...i manje vise oni su bili direktno pod jna komandom i nisu mogli samo tako na svoju ruku djelovati bez odobronja..no takvih je bilo malo...i ekstremi..bilo srpske bilo yu provijencije koji su imali svoje osobno ili snajpersko oruzje dobijeno do jna i njihov zadatak ej bio izazivanje panike...oni su nesto na pocetku pokusali u drugoj polovici osmog mjeseca 1991 do polovice rujna 1991 ali to nije bilo tolika rasirena pojava..jer jednostavno postojala je sluzba za osmatranje neprijatelsjkog djelovanja narocito snjapera i kod mup-a i kod zng-a i kod NZ(narodne zastite)...npr.kod mene u starom kvartu krajem 8 mjeseca 1991 lik je pokusao snajperski djelovati iz nebodera gdje je bilo 80% vojnih stanova...ali prije nego sto je pokusao djelovati bio je uocen..i predao se sa oruzjem...na koncu nakon ispitivanja ustvrdilo se d aje bio aktivan oficir jna...radio za kos...i nije bio stalni stanar nebodera nego je u to vrijeme boravio u stanu brata koji je navodno bio u bosni..tadcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:pricaju da se peta kolona skrivala kod njih nakon sto su razitkriveni bilicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:si bil u njima?..crvenkasti wrote:
Bilo ih je puno koji su živjeli u luksuznim stanovima punim namještaja i bijele tehnike.
Samo kažeš, tam je snajperist...
2015-09-08
Preventivno smo ih izbacivali iz stanova još prije nego što postanu snajperisti.
crvenkasti-
2014-04-17
Na srednjacima, tamo se stalno sirila neka fama da su snajperisti ali nisam cula da su ga nekoga pogodili tako da mislim da je u pitanju ovo prvo , stan u kojem zivi vojno lice
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sami su se izbacili...onaj tko nije bio kriv i dalje je u svojim stanovima..onaj tko ej bio kriv otisao je...u mojoj zgradi bivsoj od pet srpskih obitelji...tri su ostale a dvije su otisle...a stanovi isti...ako cemo po 'razmisljanju' crvenog i njemu slicnih..da su izbacivani samo 'zbog stanova'crvenkasti wrote:Preventivno smo ih izbacivali iz stanova još prije nego što postanu snajperisti.
2015-09-08
pa napali smo ih... u 5 dana u mjesecu rujnu stavili smo pod opsadu ili izvršili napad na 36 vojnih objekata od kojih su najvažnije bjelovarska i koprivnička vojarna koje smo zauzeli borbenim djelovanjem kojom prilikom smo izgubili 15 vojnika, ali priskrbili hv-u u nastajanju ogromne količine tehnike, oruđa, oružja i streljiva...plus objekti koje smo zauzeli pregovorima...Sora wrote:I zašto niste napali kasarne ?michaellcmacha wrote:a jebote jel tebi srednje ime glupanović....kako možeš nazivati vojsku jugoslavije Narodnom kad je ona to prestala biti onog trenutka kad je odbila izvršavati naredbe predsjednika SIV-a i vojno se podredila u potpunosti srbima u predsjedništvu... znači bila je srpska vojska koja je za potrebe provedbe velikosrpske ideje još koristila potpuno neregularno naziv koji više u stvarnosti nije imao veze s ničim a najmanje sa jna... mogli su 1990. ali tada nisu imali povoda jer je višestranačje prihvatila cijela politička struktura u svim republikama, a 1991. je mogla popušiti kurac, jer je u svim hrvatskim gradovima bila u potpunom okoruženju i da je krenula masovno napadati te gradove mi bi imali vrlo vjerojatno ogroman broj žrtava ali oni (pripadnici jna) ne bi ni jedan preživjeli.... doslovno bi ih sve poubijali do jednog jer je takav scenarij bio kao opcija i za isti je vrijedilo uništavanje njihove žive sile i sredstava i infrastrukture do temelja... sudjelovao sam u osvajanju sisačke vojarne i iz prve ruke znam što je i kako trebalo biti... frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli...Gnječ wrote:Ringo10 wrote:MA ko ih je isprovocirao na pobunu šta lupetaš čovječe.Gnječ wrote:
dakle niste vi hrvati žrtve i cvjeće vama su srbi smetali odavno i vi ste ih isprovocirali na pobunu
Ti misliš da smo svi oboljeli od amnezije.
Oni su krenuli u velikosrpski pohod čim je Slobo uzeo vlast udarom na 8. Sjednici i tu su pročetničke snage došle u Srbiji na vlast i to kroz SK Srbije i kroz institucije sistema.
Oni su krenuli sa destabilizacijom cijele SFRJ još dok su i u Hrvatskoj i u BiH na vlasti uveliko bili komunisti. Račan je 1989 u Kninu jedva živu glavu izvukao. Oni su razorili i SKJ na onome kongresu kad su Slovence bukvalno tjerali iz Jugoslavije.
A o njihovom ilegalnom upadu u platni sistem SFRJ koji je razorio ostatke ostataka Jugo-ekonomije da i ne pričamo.
Pricas gluposti čovječe. Hrvati mogu biti svakakvi ali niti su počeli rat niti su inicirali razjebavanje SFRJ.
Tudjman i HDZ ... kad su dosli Juga je vec bila potpuno mrtva i razorena višegodišnjim velikosrpskim haračenjem.
nisu samo hrvati počeli razjebavane SFRJ to je bio zajednički već unaprijed dogovoreni plan više članica SFRJ. AKO ĆEMO PRAVO SFRJ JE RAZJEBALA SLOVENIJA I HRVATSKA JER DELEGATI NISU SMJELI ni pod koju cijenu napustiti skupštinu SFRJ. znali su da ako odu da će doći do brutalnog rata i krvoprolića njima ide na dušu svi poginuli ubijeni i raseljeni. amen. DA BOG DA SLOVENCI I HRVATI NESTALI SA LICA ZEMLJE SJEME IM SE ZATRLO.
DA SU OSTALI RATA NE BI BILO BILA BI SASVIM DRUGA PRIČA ALI NARAVNO DA SLOVENCIMA I HRVATIMA NIJE BILO DO MIRA.
Hrvati jesu inicirali rat na području SRH jer su unaprijed već godinama prije nego su se srbi pobunili provocirali srbe svuda. ma koliko ti i vi to negrali to JE ISTINA!!! i to ja pričam non stop rvati njurgaju da pljujem po rvatima. ma jelda? što ste mislili da će svi popušit vašu priču i propagandu o srbima kao okupatorima hrvatske ha bosančero? pa ti srbi nisu okupirali hrvatsku oni žive i jesu hrvatska dok ih niste protjerali ali to je sve bio dio hrvatskog nacionalističkog klerofašističkog plana još iz doba NDH! kako neko može napasti državu u kojoj živi? hajde mi objasni.
ali šutiš ni nitko ne spominje onog psihopatskog harlekina đenerala oriđinala RATNOG ZLOČINCA TUĐMANA koji je sa neskrivenim emocijama brže bolje instalirao svakojake relikvije iz doba NDH nastupao sa retorikom iz doba NDH oduzeo sva prava srbima jednostrano promijenio Ustav SRH itd. znate sve a šutite ko pičke i lažete sebe i druge da su vas srbi napali. dabogda da jesu samljeli bi vas u miješano meso sve hrvate i slovence JNA je bila moćna vojna sila a vi hrvati ste imali u početku šta? sačmarice, praćke, koju kuburu, kolac i vile? dajte da je JNA htjela samljela bi vas i prešla preko vas ko preko plitkog potoka.
čitaj čitaj uči jebote i ne uvjeravaj sebe u laži nego pogledajte istini u oči nemojte da vam Gnječ otvara oči jer kad vam Gnječ otvara oči to može biti vrlo vrlo bolno.
ajde čitaj tu knjigu što su ameri napisali a ja tu linkao. ukratko čitko jasno i glasno amer piše šta se dešavalo samo vi ne želite čuti.
2015-08-08
vuksadinare wrote:sami su se izbacili...onaj tko nije bio kriv i dalje je u svojim stanovima..onaj tko ej bio kriv otisao je...u mojoj zgradi bivsoj od pet srpskih obitelji...tri su ostale a dvije su otisle...a stanovi isti...ako cemo po 'razmisljanju' crvenog i njemu slicnih..da su izbacivani samo 'zbog stanova'crvenkasti wrote:Preventivno smo ih izbacivali iz stanova još prije nego što postanu snajperisti.
Provjeri jesu li te tri još uvijek Srbi. Možda nije kasno da dođeš do još jednog stana?
crvenkasti-
2014-04-17
ne kayo..vec sam napsiao bilo ih je ali su na vrijeme neutralizirani..ne samo oruzjem,privođenjem i slicno...nego jednostavno pracenjem,osmatranjem..drugo ti snajpersiti u kalsicnom smislu da djeluju samo kao snajperisti nisu postojali samo zbog toga vec i zbog obavjestajnog rada...prave profi snajperiste je imala jna..i oni nisu bili van vojnih objekata...iz 'marsalke' je snajperom ubijen raveno cuvalo na onom poznatom prosvjedu ispred marsalke kad je kolona vojnih vozila trebala otici u sloveniju...inace snajperisti u zagrebu su po napucima trebali biti najaktivniji da je jna izasla iz svojih vojarni i borbeno djelovala po gradu..kaya wrote:Na srednjacima, tamo se stalno sirila neka fama da su snajperisti ali nisam cula da su ga nekoga pogodili tako da mislim da je u pitanju ovo prvo , stan u kojem zivi vojno lice
2015-09-08
Da, ili bi mogli postati..ako polude.crvenkasti wrote:Preventivno smo ih izbacivali iz stanova još prije nego što postanu snajperisti.
2015-08-15
pripremala se za agresiju 50 godina s ciljem osvajanja većeg dijela hrvatske... ali bezuspješno u konačnici...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
pa napali smo ih... u 5 dana u mjesecu rujnu stavili smo pod opsadu ili izvršili napad na 36 vojnih objekata od kojih su najvažnije bjelovarska i koprivnička vojarna koje smo zauzeli borbenim djelovanjem kojom prilikom smo izgubili 15 vojnika, ali priskrbili hv-u u nastajanju ogromne količine tehnike, oruđa, oružja i streljiva...plus objekti koje smo zauzeli pregovorima...
To se ne priča, majmune.
Oni su napali nas. Oni nas, a ne mi njih.
Pa sama ti riječ govori: "branitelji".
Dakle, mi smo se branili. Srbija je agresor.
Ajde sad ponovi! Dok ne naučiš!
crvenkasti-
2014-04-17
svi troje su srbi..jedan iz aleksinca,drigi je iz modrice a treci je iz panceva...cak ova dvojica iz srbije nisu ni izgubili ekavski dijalekt...ovaj iz panceva je i bocao sa nama dok sam jos zivio tamo...i uvijek su rekli da su srbi..naravno postuju hrvatsku...nikad nisu se stavili aktivno na stranu ceda u najteze vrijeme..ali nisu bili ni radikalni je dolazilo do politickih promjena..ove druge dvije familije sto su otisli..njihove glave obitelji pa i zene su bili usijane glave...jedan ej bio negdje od slunja srbin..a drugi srbin je bio iz bosne...naravnooni su znali da sa takvim svojim stavom ne mogu ostati..crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:sami su se izbacili...onaj tko nije bio kriv i dalje je u svojim stanovima..onaj tko ej bio kriv otisao je...u mojoj zgradi bivsoj od pet srpskih obitelji...tri su ostale a dvije su otisle...a stanovi isti...ako cemo po 'razmisljanju' crvenog i njemu slicnih..da su izbacivani samo 'zbog stanova'crvenkasti wrote:Preventivno smo ih izbacivali iz stanova još prije nego što postanu snajperisti.
Provjeri jesu li te tri još uvijek Srbi. Možda nije kasno da dođeš do još jednog stana?
2015-09-08
Ma ne mozes meni to pricati kada ja znamvuksadinare wrote:ne kayo..vec sam napsiao bilo ih je ali su na vrijeme neutralizirani..ne samo oruzjem,privođenjem i slicno...nego jednostavno pracenjem,osmatranjem..drugo ti snajpersiti u kalsicnom smislu da djeluju samo kao snajperisti nisu postojali samo zbog toga vec i zbog obavjestajnog rada...prave profi snajperiste je imala jna..i oni nisu bili van vojnih objekata...iz 'marsalke' je snajperom ubijen raveno cuvalo na onom poznatom prosvjedu ispred marsalke kad je kolona vojnih vozila trebala otici u sloveniju...inace snajperisti u zagrebu su po napucima trebali biti najaktivniji da je jna izasla iz svojih vojarni i borbeno djelovala po gradu..kaya wrote:Na srednjacima, tamo se stalno sirila neka fama da su snajperisti ali nisam cula da su ga nekoga pogodili tako da mislim da je u pitanju ovo prvo , stan u kojem zivi vojno lice
Mozda su su jednog sa snajperom nasli a deset su ih potjerali jer su srbi i vojna lica su bili i zgodan stan imaju.
Pa normalno da covjek zbrise kada mu u unformama dolaze na vrata a rat je na vidiku.
Dobro njima su ti stanovi vraceni da se razumijemo, barem u 90% slucajeva.
2015-08-15
bilo ih je kayo poprilično... kod mene u sisku je idiot po imenu duško malović inače dečko one ljubice solar organizirao nekoliko bandita da snajperski djeluju sa onih stambenih zgrada u kojima su upravo vojna lica imali stanove, plus što su ti ološari bili jebeno samouvjereni da im nitko ništa ne može svi su posjedovali puške sa optikom vojne namjene i značajna sredstva za samostalno borbeno djelovanje i komunikacijsku opremu i razgovornike... ja sam osobno sudjelovao u neutralizaciji dvojice bandita i bio upoznat sa djelovanjem gore spomenutog koji nam je za dlaku uspio pobjeći...kaya wrote:Da, ili bi mogli postati..ako polude.crvenkasti wrote:Preventivno smo ih izbacivali iz stanova još prije nego što postanu snajperisti.
2015-08-08
a cuj nije da nije takvima tuđman davao izbora...da prijeđu u redove mup-a i zng-a narocito onim srbima ili ne srbima oficirima jna koji su porijeklom iz hrvatske...znas koliko ih je samo prihvatilo tuđmanov poziv?...tada a radilo se o proljecu i ljetu 1991..samo 9%...i naravno ti nisu izgubili privilegije ni stanove..ja razumijem srbijance ili srbe iz srbije,bosne kojima hrvatska nije zemlja porijekla...ali nisam razumio one kojima je...a narocito one koji nisu bili srbi ili su bili srbi ali im je zena bila hravtcia,djeca poluhrvati..te nisam razumio..ako su otisli...ili nisu prihvatili poziv d aprijeđu u zng ili mup...kaya wrote:Ma ne mozes meni to pricati kada ja znamvuksadinare wrote:ne kayo..vec sam napsiao bilo ih je ali su na vrijeme neutralizirani..ne samo oruzjem,privođenjem i slicno...nego jednostavno pracenjem,osmatranjem..drugo ti snajpersiti u kalsicnom smislu da djeluju samo kao snajperisti nisu postojali samo zbog toga vec i zbog obavjestajnog rada...prave profi snajperiste je imala jna..i oni nisu bili van vojnih objekata...iz 'marsalke' je snajperom ubijen raveno cuvalo na onom poznatom prosvjedu ispred marsalke kad je kolona vojnih vozila trebala otici u sloveniju...inace snajperisti u zagrebu su po napucima trebali biti najaktivniji da je jna izasla iz svojih vojarni i borbeno djelovala po gradu..kaya wrote:Na srednjacima, tamo se stalno sirila neka fama da su snajperisti ali nisam cula da su ga nekoga pogodili tako da mislim da je u pitanju ovo prvo , stan u kojem zivi vojno lice
Mozda su su jednog sa snajperom nasli a deset su ih potjerali jer su srbi i vojna lica su bili i zgodan stan imaju.
Pa normalno da covjek zbrise kada mu u unformama dolaze na vrata a rat je na vidiku.
Dobro njima su ti stanovi vraceni da se razumijemo, barem u 90% slucajeva.
2015-09-08
Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.michaellcmacha wrote:pripremala se za agresiju 50 godina s ciljem osvajanja većeg dijela hrvatske... ali bezuspješno u konačnici...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
Od moje mame kolegice ciji su muzevi bili vojna lica su se ekspresno odselili za srbiju a cijeli zivot su bile u hrvatskoj krajem 80 ih. Sto je njoj bilo jako cudno , cak ih je i pitala pa je samo jedna njih susnula da se tu sprema napad i rat. Kada je to rekla doma svi su je proglasili nenormalnom jer je to kao nemoguce.
Last edited by kaya on 31/5/2019, 09:56; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...kaya wrote:Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.michaellcmacha wrote:pripremala se za agresiju 50 godina s ciljem osvajanja većeg dijela hrvatske... ali bezuspješno u konačnici...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
Od moje mame kolegice ciji su muzevi bili vojna lica su se ekspresno odselili za srbiju a cijeli zivot su bile u hrvatskoj krajem 80 ih. Sto je njoj bilo jako cudno , cak ih je i pitala pa je samo jedna njih susnula da se tu sprema napad i rat. Kada je to rekla doma svi su je proglasili nenormalnom jer je to kao nemoguce.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 17 of 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Similar topics
» SAD-e za veliko širenje EU po cijelom Balkanu
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
Page 17 of 22