PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
Page 16 of 22
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
jebiga, zato smo ga zajedno s makedoncima i ubili, pa nek se jebe i on i damping i staklana u paraćinu...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:dečko jel ti rekao netko da je srpski kralj izravno određivao damping za hrvatsko staklo, gvožđe i drvo...ne mjesec dana nego 17 godina....Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:po razvijenosti i po ekonomskoj snazi smo bili prvi i prije stvaranja prvotne kraljevine, a potom i sf republike, i u prvotnoj kraljevini a potom i u sf republici smo bili na šteti.... planski i organizirano...
Ma svakako, da nije bilo Šugoslavije i zlih Srba, sada bi bili na nivou švajcarske...
Ma zao je bio mng taj kralj prema hrvatima, jebo vas je pa vas nije pokrivao...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
..nikad necu zaboraviti kad sam kod vojarne jna na borongaju prije odlaska u zng drzao strazu..jedne noci cak su nam prebjegla cetri strazara..interesantno od njih cetri dvojcia su bili srbi iz srbije jedan iz knjazevca a drugio mislim iz kraljeva ali nisam siguran..od ove druge dvojice su bila dva albanca...ovaj srbin iz kraljeva bar msilim da je od tamo nije htio nazad u srbiju nego vani..a za ovog iz knjazevca ne znam..njega je prihvatila druga ekipamichaellcmacha wrote:ma ne, nešto je tu i tamo pročitao, ali sa vojskom nema nikakve veze, ja sam bio u to vrijeme pred raspašoj u bivšoj vojsci i znam poprilično kako je to izgledalo, sjećam se dobro unutarnjeg rasula kad je blagoje adžić došao u Borik, i kad je njegovo izlaganje doslovno u sali izazvalo izravnu svađu među oficirima i podoficirima, gdje su psovke pljuštale sve u šesnaest... pokojni Pauk je Topiću jebo mamu četničku, a pupić merzla poslao u pičku materinu... nema on pojma koliko je nepovjerenje bilo u redovima vojske jednih prema drugima, a i osipanje je bilo doslovno na dnevnoj razini... znale su im cijele straže pobjeći u noćnim smjenama...vuksadinare wrote:da li se tebi cini da je gnječ imao kakve veze sa jna?..ne kao obican vojnik...vec nesto vise...michaellcmacha wrote:a jebote jel tebi srednje ime glupanović....kako možeš nazivati vojsku jugoslavije Narodnom kad je ona to prestala biti onog trenutka kad je odbila izvršavati naredbe predsjednika SIV-a i vojno se podredila u potpunosti srbima u predsjedništvu... znači bila je srpska vojska koja je za potrebe provedbe velikosrpske ideje još koristila potpuno neregularno naziv koji više u stvarnosti nije imao veze s ničim a najmanje sa jna... mogli su 1990. ali tada nisu imali povoda jer je višestranačje prihvatila cijela politička struktura u svim republikama, a 1991. je mogla popušiti kurac, jer je u svim hrvatskim gradovima bila u potpunom okoruženju i da je krenula masovno napadati te gradove mi bi imali vrlo vjerojatno ogroman broj žrtava ali oni (pripadnici jna) ne bi ni jedan preživjeli.... doslovno bi ih sve poubijali do jednog jer je takav scenarij bio kao opcija i za isti je vrijedilo uništavanje njihove žive sile i sredstava i infrastrukture do temelja... sudjelovao sam u osvajanju sisačke vojarne i iz prve ruke znam što je i kako trebalo biti... frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli...Gnječ wrote:Ringo10 wrote:
ajde čitaj tu knjigu što su ameri napisali a ja tu linkao. ukratko čitko jasno i glasno amer piše šta se dešavalo samo vi ne želite čuti.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
ma bilo kog od tih ološara, ali da yehudija bih posebno volio sresti, da vidimo baš kakav je on to koljač bio, a gnječa ma ne znam on je bzvz... kad vidiš kako vrišti tu po forumu zamisli kakve bi scene radio u javnosti... :)vuksadinare wrote:mislis na gnjeca i đehudimamichaellcmacha wrote:ajde da riskiramo pa nek si nikad ne oprostiš... znaš kad bi ti imao hrabrosti sresti se sa mnom... nikad, čak ni u beogradu u kosovskoj.... ;), ko i ove ovdje domaće šizofrene pičkice....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja svako malo zapalim za labin, zna me biti i u rovinju i u poreču, imam nekoliko dobrih frendova u puli i zamisli hipotetski situacije gnječ sjedi s frendom u nekom kafiću u puli i jebe meni mater i tamo se kliberi a stol do njega sjedi moj frend Mita... i što ćemo u tom slučaju kad bih ja hipotetski biku pokucao na vrata, a on da ni ne zna što bi ga u toj situaciji snašlo... uglavnom ponovit ću nema nikakve potrebe da itko ikom psuje majku... a pogotovo da se dotiče djece i općenito obitelji....
Otkad je meni Miha rekao ćemo se sresti i da će me zaklati srkom ili pogoditi vrućom ampulom, ja, kad god bih hodao po gradu pored hipoteke, ja bih se usrao od straha.
Poslije sam shvatio da je miha teško bolestan na srce i ostale organe i da mu je od prošle ili pretprošle godine ostalo još mjesec dana života.
On svaki čas može riknut. Već je odavno trebao.
Jebote, što bi bilo da se sretnemo, i on umre?
Ne bih to sebi mogao oprostiti.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jebiga, zato smo ga zajedno s makedoncima i ubili, pa nek se jebe i on i damping i staklana u paraćinu...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:dečko jel ti rekao netko da je srpski kralj izravno određivao damping za hrvatsko staklo, gvožđe i drvo...ne mjesec dana nego 17 godina....Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:po razvijenosti i po ekonomskoj snazi smo bili prvi i prije stvaranja prvotne kraljevine, a potom i sf republike, i u prvotnoj kraljevini a potom i u sf republici smo bili na šteti.... planski i organizirano...
Ma svakako, da nije bilo Šugoslavije i zlih Srba, sada bi bili na nivou švajcarske...
Jbg, ako je danpingovao-morao je onda da dampinguje i za srpsku fabriku stakla u paraćinu...
Guest- Guest
Ali dobro, najlakše je u gluposti ubediti neuke ljude-tako da me ni ne čudi...
Guest- Guest
nek gnječ samo pogleda kako je izgledao napad na kasarnu u bjelovaru, i nek proba naći podatak koliko je bilo mrtvih pripadnika tzv jna do trenutka bezuvjetne predaje... ako mu nešto nije jasno budem mu ja pojasnio zašto je tako malo vojnika i oficira preživjelo do predaje, a sastavnicu je činilo dvije brigade od kojih jedna A klasifikacije... evo da ipak pojasnimo otpor nije trajao niti 24 sata, iako su imali ubojna sredstva za dugotrajnu obranu kasarne,četnikkomandant rajko kovačević na kraju se pobio sa svojim komandirima a vojska i niži oficiri predali a ratni plijen je iznosio samo preko 70 komada oklopa, pun kurac transportera, haubica, vbr-ova minobacača, oko 150 tona streljiva i granata svih kalibara, kompletno oružje od TO, i brigadno naoružanje preko 1500 komada ap, pm i pkt plus 20tak konzerviranih nsv strojnica i 30 dškm strojnica koje su bile dopeljane iz BL za instalaciju na motorna vozila...vuksadinare wrote:..nikad necu zaboraviti kad sam kod vojarne jna na borongaju prije odlaska u zng drzao strazu..jedne noci cak su nam prebjegla cetri strazara..interesantno od njih cetri dvojcia su bili srbi iz srbije jedan iz knjazevca a drugio mislim iz kraljeva ali nisam siguran..od ove druge dvojice su bila dva albanca...ovaj srbin iz kraljeva bar msilim da je od tamo nije htio nazad u srbiju nego vani..a za ovog iz knjazevca ne znam..njega je prihvatila druga ekipamichaellcmacha wrote:ma ne, nešto je tu i tamo pročitao, ali sa vojskom nema nikakve veze, ja sam bio u to vrijeme pred raspašoj u bivšoj vojsci i znam poprilično kako je to izgledalo, sjećam se dobro unutarnjeg rasula kad je blagoje adžić došao u Borik, i kad je njegovo izlaganje doslovno u sali izazvalo izravnu svađu među oficirima i podoficirima, gdje su psovke pljuštale sve u šesnaest... pokojni Pauk je Topiću jebo mamu četničku, a pupić merzla poslao u pičku materinu... nema on pojma koliko je nepovjerenje bilo u redovima vojske jednih prema drugima, a i osipanje je bilo doslovno na dnevnoj razini... znale su im cijele straže pobjeći u noćnim smjenama...vuksadinare wrote:da li se tebi cini da je gnječ imao kakve veze sa jna?..ne kao obican vojnik...vec nesto vise...michaellcmacha wrote:
a jebote jel tebi srednje ime glupanović....kako možeš nazivati vojsku jugoslavije Narodnom kad je ona to prestala biti onog trenutka kad je odbila izvršavati naredbe predsjednika SIV-a i vojno se podredila u potpunosti srbima u predsjedništvu... znači bila je srpska vojska koja je za potrebe provedbe velikosrpske ideje još koristila potpuno neregularno naziv koji više u stvarnosti nije imao veze s ničim a najmanje sa jna... mogli su 1990. ali tada nisu imali povoda jer je višestranačje prihvatila cijela politička struktura u svim republikama, a 1991. je mogla popušiti kurac, jer je u svim hrvatskim gradovima bila u potpunom okoruženju i da je krenula masovno napadati te gradove mi bi imali vrlo vjerojatno ogroman broj žrtava ali oni (pripadnici jna) ne bi ni jedan preživjeli.... doslovno bi ih sve poubijali do jednog jer je takav scenarij bio kao opcija i za isti je vrijedilo uništavanje njihove žive sile i sredstava i infrastrukture do temelja... sudjelovao sam u osvajanju sisačke vojarne i iz prve ruke znam što je i kako trebalo biti... frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli...
2015-08-08
ne kužiš, ali dobro nisam ni sumnjao...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:jebiga, zato smo ga zajedno s makedoncima i ubili, pa nek se jebe i on i damping i staklana u paraćinu...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:dečko jel ti rekao netko da je srpski kralj izravno određivao damping za hrvatsko staklo, gvožđe i drvo...ne mjesec dana nego 17 godina....Serbia Strong wrote:
Jbg, ako je danpingovao-morao je onda da dampinguje i za srpsku fabriku stakla u paraćinu...
2015-08-08
damping je išao upravo u korist paraćina a na štetu sisačke i samoborske staklane... i to je otišlo do tolike krajnosti da je kralju leđa okrenuo i jedan petar teslić koji je još po naredbi oca mu petra mrkonjića izvršio prvi atentat na stjepana radića 1919 u galdovu kaptolskom... uglavnom nebitno... kako je sijao zlopakosno jugoslovensko (čitaj srpsko) sjeme tako je i završio...
2015-08-08
Moraš druže prvo da naučiš šta je damping, kako i u korist koga se sprovodi...
Guest- Guest
evo pa ti uči...Serbia Strong wrote:Moraš druže prvo da naučiš šta je damping, kako i u korist koga se sprovodi...
Domaći damping (predatorske grabežne cijene)[uredi VE | uredi]
Druga vrsta dampinga je kad damping provode lokalna poduzeća protiv konkurencije u vlastitoj državi. Ovo mogu provoditi poduzeća koja imaju velike zalihe novca, privatne ili političke veze sa velikim financijerima, interesne veze sa velikim kupcima, ili potkupljuju rukovodeći kadar takvih kompanija. Zahvaljujući tome ovakvi proizvođači proizvoda, ili češće usluga mogu u poslovanju sa kapitalno, ili interesno povezanim kupcima ostvariti velike zarade, te tom zaradom mogu financirati dampinški rat protiv lokalnih konkurenata tako da na natječaje idu sa cijenama ispod troškova poslovanja, čime uništavaju konkurenciju. Kad konkurencija propadne, nekoliko ovakvih proizvođača obično stječu oligopolni položaj...sad ti vidi koja je uloga Ace bila u toj priči...;)
2015-08-08
Daj da tu nešto napišem.
crvenkasti-
2014-04-17
by vuksadinare Yesterday at 01:05
:tu..frka je zakon i najpametniji tu dileme nema
============================================================
Medju tolikim idiotima biti "pametan" i nije neku kunst..Dodushe kad mi idiot kaze tako neshto osjecam se ko "pravi Hrvat".Pogodio si cilj :)))
:tu..frka je zakon i najpametniji tu dileme nema
============================================================
Medju tolikim idiotima biti "pametan" i nije neku kunst..Dodushe kad mi idiot kaze tako neshto osjecam se ko "pravi Hrvat".Pogodio si cilj :)))
Guest- Guest
Vuchko ..ipak nisi toliko glupo ko ona bosancerovka Kaya..Ti barem imash razvijenu mashtu pa seresh ko grlica..a ona ima sindrom zachepljenosti jer stalno ...malo malo nekome napishe daj ne seri:::))Al zato prdi brale i dismri gore nego Zegej za vrijeme one farme u Sesvetama..::)))))
Guest- Guest
di je ovaj tvoj navijač da me poduči o srpskom dampingu... ili srbijanskom.... ili daj ti onako iz zajebancije kako samo ti znaš... ;)crvenkasti wrote:Daj da tu nešto napišem.
2015-08-08
znao je zato vaš svinjar... kojeg li paradoksa njegov ćaća mrkonjić je potplatio teslića da ubije Radića još 8. srpnja 1920 u čemu dotični nije uspio ali je svejedno dobio tada pozamašnih 6 milijuna dinara... 12 godina kasnije njegov (mrkonjićev) sin debil tom istom unitaristi tesliću nametne damping s ciljem da ga uništi u korist paraćinske tvornice stakla... tebi za informaciju to je bilo vrijeme kad je taj vaš debil ACO o svemu odlučivao pa tako i o tome tko će uspjeti a tko propasti u toj njegovoj šugosrboslaviji... u cijeloj priči sreća za teslića da je umro 1935. ili 1936. od upale žuči...Serbia Strong wrote:Ne znaš ti rođo šta je damping...
2015-08-08
Hrvati su izazvali rat na balkanu U dogovoru sa SrbimaGnječ wrote:Ringo10 wrote:MA ko ih je isprovocirao na pobunu šta lupetaš čovječe.Gnječ wrote:
dakle niste vi hrvati žrtve i cvjeće vama su srbi smetali odavno i vi ste ih isprovocirali na pobunu
Ti misliš da smo svi oboljeli od amnezije.
Oni su krenuli u velikosrpski pohod čim je Slobo uzeo vlast udarom na 8. Sjednici i tu su pročetničke snage došle u Srbiji na vlast i to kroz SK Srbije i kroz institucije sistema.
Oni su krenuli sa destabilizacijom cijele SFRJ još dok su i u Hrvatskoj i u BiH na vlasti uveliko bili komunisti. Račan je 1989 u Kninu jedva živu glavu izvukao. Oni su razorili i SKJ na onome kongresu kad su Slovence bukvalno tjerali iz Jugoslavije.
A o njihovom ilegalnom upadu u platni sistem SFRJ koji je razorio ostatke ostataka Jugo-ekonomije da i ne pričamo.
Pricas gluposti čovječe. Hrvati mogu biti svakakvi ali niti su počeli rat niti su inicirali razjebavanje SFRJ.
Tudjman i HDZ ... kad su dosli Juga je vec bila potpuno mrtva i razorena višegodišnjim velikosrpskim haračenjem.
nisu samo hrvati počeli razjebavane SFRJ to je bio zajednički već unaprijed dogovoreni plan više članica SFRJ. AKO ĆEMO PRAVO SFRJ JE RAZJEBALA SLOVENIJA I HRVATSKA JER DELEGATI NISU SMJELI ni pod koju cijenu napustiti skupštinu SFRJ. znali su da ako odu da će doći do brutalnog rata i krvoprolića njima ide na dušu svi poginuli ubijeni i raseljeni. amen. DA BOG DA SLOVENCI I HRVATI NESTALI SA LICA ZEMLJE SJEME IM SE ZATRLO.
DA SU OSTALI RATA NE BI BILO BILA BI SASVIM DRUGA PRIČA ALI NARAVNO DA SLOVENCIMA I HRVATIMA NIJE BILO DO MIRA.
Hrvati jesu inicirali rat na području SRH jer su unaprijed već godinama prije nego su se srbi pobunili provocirali srbe svuda. ma koliko ti i vi to negrali to JE ISTINA!!! i to ja pričam non stop rvati njurgaju da pljujem po rvatima. ma jelda? što ste mislili da će svi popušit vašu priču i propagandu o srbima kao okupatorima hrvatske ha bosančero? pa ti srbi nisu okupirali hrvatsku oni žive i jesu hrvatska dok ih niste protjerali ali to je sve bio dio hrvatskog nacionalističkog klerofašističkog plana još iz doba NDH! kako neko može napasti državu u kojoj živi? hajde mi objasni.
ali šutiš ni nitko ne spominje onog psihopatskog harlekina đenerala oriđinala RATNOG ZLOČINCA TUĐMANA koji je sa neskrivenim emocijama brže bolje instalirao svakojake relikvije iz doba NDH nastupao sa retorikom iz doba NDH oduzeo sva prava srbima jednostrano promijenio Ustav SRH itd. znate sve a šutite ko pičke i lažete sebe i druge da su vas srbi napali. dabogda da jesu samljeli bi vas u miješano meso sve hrvate i slovence JNA je bila moćna vojna sila a vi hrvati ste imali u početku šta? sačmarice, praćke, koju kuburu, kolac i vile? dajte da je JNA htjela samljela bi vas i prešla preko vas ko preko plitkog potoka.
čitaj čitaj uči jebote i ne uvjeravaj sebe u laži nego pogledajte istini u oči nemojte da vam Gnječ otvara oči jer kad vam Gnječ otvara oči to može biti vrlo vrlo bolno.
ajde čitaj tu knjigu što su ameri napisali a ja tu linkao. ukratko čitko jasno i glasno amer piše šta se dešavalo samo vi ne želite čuti.
Zbog podjele Bosne
Dokaza ima , samo slijep ne vidi
A jrbiga nemas ti pojma Mihamichaellcmacha wrote:e jebga ne bi ti bio ti... jugoslaviju je doslovno i faktično smislio i dao joj ime aleksandar... sa osmišljavanjem tog naziva hrvati nisu imali ništa...jastreb wrote:Istina sve. Osim da je Juga bila srpska tvorevina.michaellcmacha wrote:vrlo paušalno, uz potpuno nerazumijevanje šireg konteksta događanja... devedesete su bile vrijeme kad se u okviru tektonskih promjena na tlu europe vršilo sravnavanje i u bivšoj srpskoj tvorevini zvanoj jugoslavija...Sora wrote:I jeste procitali onaj tekst koji vam je gnjeco poslao
Nema komentara na taj tekst ?
I država i ideja su hrvatski izumi.
Ako se protiv te Juge nisu imali razloga buniti Muslimani,Makedonci ili Crnogorci,ne vidim što današnji velikohrvati toliko mrmljaju.
Pa nije bilo godine da neki Hrvat ne obnaša nekakvu funkciju na vrhu. Od Predsjednika,Maršala,Predsjednika Predsjedništva,Predsjednika CK SKJ,Predsjednika skupštine,raznih ministara,generala,admirala itd itd.
da ne govorimo da smo bili zvanično druga,a ja mislim prva republika po razvijenosti.
Jos ILIRCI SU POLOVISOM 19. Stoljeca Trazili ujedinjenje svih JUŽNIH SLOVENA U ILIRIJU
a početkom 20. Vijeka su Hrvati sudjrlovali u JUGOSKAVENSKOM ODBORU ZAJEDNO SA SRBIMA
Jugoslavenski odbor je bilo političko tijelo hrvatskih, slovenskih i srpskih političara i emigranata iz Austro-Ugarske koje je tijekom I. svjetskoga rata djelovalo na državnom ujedinjenju austrougarskih južnoslavenskih zemalja sa Srbijom i Crnom Gorom. Političko djelovanje započeli su hrvatski emigranti (Frano Supilo, Ante Trumbić, Ivan Meštrović i dr.), koji u rujnu 1914. prosvjeduju kod sila Antante zbog nauma o predaji Istre i Dalmacije Italiji, čemu suprotstavljaju ideju državnoga ujedinjenja južnoslavenskih zemalja.[1]
I zašto niste napali kasarne ?michaellcmacha wrote:a jebote jel tebi srednje ime glupanović....kako možeš nazivati vojsku jugoslavije Narodnom kad je ona to prestala biti onog trenutka kad je odbila izvršavati naredbe predsjednika SIV-a i vojno se podredila u potpunosti srbima u predsjedništvu... znači bila je srpska vojska koja je za potrebe provedbe velikosrpske ideje još koristila potpuno neregularno naziv koji više u stvarnosti nije imao veze s ničim a najmanje sa jna... mogli su 1990. ali tada nisu imali povoda jer je višestranačje prihvatila cijela politička struktura u svim republikama, a 1991. je mogla popušiti kurac, jer je u svim hrvatskim gradovima bila u potpunom okoruženju i da je krenula masovno napadati te gradove mi bi imali vrlo vjerojatno ogroman broj žrtava ali oni (pripadnici jna) ne bi ni jedan preživjeli.... doslovno bi ih sve poubijali do jednog jer je takav scenarij bio kao opcija i za isti je vrijedilo uništavanje njihove žive sile i sredstava i infrastrukture do temelja... sudjelovao sam u osvajanju sisačke vojarne i iz prve ruke znam što je i kako trebalo biti... frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli...Gnječ wrote:Ringo10 wrote:MA ko ih je isprovocirao na pobunu šta lupetaš čovječe.Gnječ wrote:
dakle niste vi hrvati žrtve i cvjeće vama su srbi smetali odavno i vi ste ih isprovocirali na pobunu
Ti misliš da smo svi oboljeli od amnezije.
Oni su krenuli u velikosrpski pohod čim je Slobo uzeo vlast udarom na 8. Sjednici i tu su pročetničke snage došle u Srbiji na vlast i to kroz SK Srbije i kroz institucije sistema.
Oni su krenuli sa destabilizacijom cijele SFRJ još dok su i u Hrvatskoj i u BiH na vlasti uveliko bili komunisti. Račan je 1989 u Kninu jedva živu glavu izvukao. Oni su razorili i SKJ na onome kongresu kad su Slovence bukvalno tjerali iz Jugoslavije.
A o njihovom ilegalnom upadu u platni sistem SFRJ koji je razorio ostatke ostataka Jugo-ekonomije da i ne pričamo.
Pricas gluposti čovječe. Hrvati mogu biti svakakvi ali niti su počeli rat niti su inicirali razjebavanje SFRJ.
Tudjman i HDZ ... kad su dosli Juga je vec bila potpuno mrtva i razorena višegodišnjim velikosrpskim haračenjem.
nisu samo hrvati počeli razjebavane SFRJ to je bio zajednički već unaprijed dogovoreni plan više članica SFRJ. AKO ĆEMO PRAVO SFRJ JE RAZJEBALA SLOVENIJA I HRVATSKA JER DELEGATI NISU SMJELI ni pod koju cijenu napustiti skupštinu SFRJ. znali su da ako odu da će doći do brutalnog rata i krvoprolića njima ide na dušu svi poginuli ubijeni i raseljeni. amen. DA BOG DA SLOVENCI I HRVATI NESTALI SA LICA ZEMLJE SJEME IM SE ZATRLO.
DA SU OSTALI RATA NE BI BILO BILA BI SASVIM DRUGA PRIČA ALI NARAVNO DA SLOVENCIMA I HRVATIMA NIJE BILO DO MIRA.
Hrvati jesu inicirali rat na području SRH jer su unaprijed već godinama prije nego su se srbi pobunili provocirali srbe svuda. ma koliko ti i vi to negrali to JE ISTINA!!! i to ja pričam non stop rvati njurgaju da pljujem po rvatima. ma jelda? što ste mislili da će svi popušit vašu priču i propagandu o srbima kao okupatorima hrvatske ha bosančero? pa ti srbi nisu okupirali hrvatsku oni žive i jesu hrvatska dok ih niste protjerali ali to je sve bio dio hrvatskog nacionalističkog klerofašističkog plana još iz doba NDH! kako neko može napasti državu u kojoj živi? hajde mi objasni.
ali šutiš ni nitko ne spominje onog psihopatskog harlekina đenerala oriđinala RATNOG ZLOČINCA TUĐMANA koji je sa neskrivenim emocijama brže bolje instalirao svakojake relikvije iz doba NDH nastupao sa retorikom iz doba NDH oduzeo sva prava srbima jednostrano promijenio Ustav SRH itd. znate sve a šutite ko pičke i lažete sebe i druge da su vas srbi napali. dabogda da jesu samljeli bi vas u miješano meso sve hrvate i slovence JNA je bila moćna vojna sila a vi hrvati ste imali u početku šta? sačmarice, praćke, koju kuburu, kolac i vile? dajte da je JNA htjela samljela bi vas i prešla preko vas ko preko plitkog potoka.
čitaj čitaj uči jebote i ne uvjeravaj sebe u laži nego pogledajte istini u oči nemojte da vam Gnječ otvara oči jer kad vam Gnječ otvara oči to može biti vrlo vrlo bolno.
michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
Srbija je iz Maršalke i Borongajke permanetno 50 godina sprovodila agresiju na Zagreb.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Similar topics
» SAD-e za veliko širenje EU po cijelom Balkanu
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
Page 16 of 22