PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
Page 11 of 22
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
Yehudim wrote:Budala je budala ali tu su ADMINI NAJVIŠE ODGOVORNI
čim admin šuti znači da odobrava to njihovo maltretiranje, bullying i verbalno nasilje koje koriste u svim mogućim oblicima na svakoj temi obruše se na one koji im nisu po volji. ali no dobro znam da je kic u toj istoj ekipi koju obožava pa nije ni čudo to što se dešava. on će se sad nemušto ponovno pokušati izvlačiti na foru da to daje dinamiku forumu jer inače bi bilo dosadno. ali kad banira u većini puta banira žrtvu a ne nasilnika trolla koji je u stvari svojim bullyingom cjelu frku i stvorio.
Guest- Guest
jadan ti...ti 'žrtva' drugi nasilnici prema tebi...bigisusmaterjebo sad cu ja tebe toljagom,motornom pilom,naci cu te,cekam te u zasjediGnječ wrote:Yehudim wrote:Budala je budala ali tu su ADMINI NAJVIŠE ODGOVORNI
čim admin šuti znači da odobrava to njihovo maltretiranje, bullying i verbalno nasilje koje koriste u svim mogućim oblicima na svakoj temi obruše se na one koji im nisu po volji. ali no dobro znam da je kic u toj istoj ekipi koju obožava pa nije ni čudo to što se dešava. on će se sad nemušto ponovno pokušati izvlačiti na foru da to daje dinamiku forumu jer inače bi bilo dosadno. ali kad banira u većini puta banira žrtvu a ne nasilnika trolla koji je u stvari svojim bullyingom cjelu frku i stvorio.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
zapravo gnjec i ovaj manijak đe hudim su trebali biti trajno banirani i trebate spomenik kicu podignuti sto to nije napravio a ne kritizirati ga...
2015-09-08
vuksadinare wrote:jadan ti...ti 'žrtva' drugi nasilnici prema tebi...bigisusmaterjebo sad cu ja tebe toljagom,motornom pilom,naci cu te,cekam te u zasjediGnječ wrote:Yehudim wrote:Budala je budala ali tu su ADMINI NAJVIŠE ODGOVORNI
a je li? kad je to bilo jebotibog isukrsta na smrdljivom ustaškom križu. kada je to bilo???? i što si zaboravio majmune ustaški hoćeš da te podsjetim zašto sam to napisao? što si ti i tvoja ekipa ustaških retarda radili i koliko ste me dugo provocirali i omalovažavali da bih ja na kraju to napisao? a majmune ustaški to si zaboravio jelda te vaše provokacije i podmukla trollanja i flejmanja adhominem to je ništa to se ne pika jelda debilu? ma kako da ne ja sam vas iz čista mira napao ovako jer mi je došlo ha pederčino ustaška? ili ste vi mene bjesomučno podlo provocirali i vrijeđali prije toga? naravno da jeste vrijeđali i provocirali.
a sad se poklopi ušima i čkomi kretenčino slinava i drkaj na sliju Ante Pavelića.
Guest- Guest
a sto reci? slaveni i neslaveni - sve jednako zadojeno mrznjom...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Nisi ti sav svoj ... nisi sudeci po ovim provalama histerijeGnječ wrote:vuksadinare wrote:jadan ti...ti 'žrtva' drugi nasilnici prema tebi...bigisusmaterjebo sad cu ja tebe toljagom,motornom pilom,naci cu te,cekam te u zasjediGnječ wrote:Yehudim wrote:Budala je budala ali tu su ADMINI NAJVIŠE ODGOVORNI
a je li? kad je to bilo jebotibog isukrsta na smrdljivom ustaškom križu. kada je to bilo???? i što si zaboravio majmune ustaški hoćeš da te podsjetim zašto sam to napisao? što si ti i tvoja ekipa ustaških retarda radili i koliko ste me dugo provocirali i omalovažavali da bih ja na kraju to napisao? a majmune ustaški to si zaboravio jelda te vaše provokacije i podmukla trollanja i flejmanja adhominem to je ništa to se ne pika jelda debilu? ma kako da ne ja sam vas iz čista mira napao ovako jer mi je došlo ha pederčino ustaška? ili ste vi mene bjesomučno podlo provocirali i vrijeđali prije toga? naravno da jeste vrijeđali i provocirali.
a sad se poklopi ušima i čkomi kretenčino slinava i drkaj na sliju Ante Pavelića.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a sto da ti kazem...nemam rijeci...eto nekidan si napasja kola izvrjeđao ringa jer je bosanac a antifasista je..sinko tebi nema pomoci...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:jadan ti...ti 'žrtva' drugi nasilnici prema tebi...bigisusmaterjebo sad cu ja tebe toljagom,motornom pilom,naci cu te,cekam te u zasjediGnječ wrote:Yehudim wrote:Budala je budala ali tu su ADMINI NAJVIŠE ODGOVORNI
2015-09-08
Nisam ja ni Antifašista ni fašista. JA imam svoj stav.vuksadinare wrote:a sto da ti kazem...nemam rijeci...eto nekidan si napasja kola izvrjeđao ringa jer je bosanac a antifasista je..sinko tebi nema pomoci...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:jadan ti...ti 'žrtva' drugi nasilnici prema tebi...bigisusmaterjebo sad cu ja tebe toljagom,motornom pilom,naci cu te,cekam te u zasjediGnječ wrote:Yehudim wrote:Budala je budala ali tu su ADMINI NAJVIŠE ODGOVORNI
Da, ja jesam protiv recidiva ustaštva i proustaškog sentimenta. I jesam pristalica NOPa o kojem imam vrlo pozitivan stav kao i prema liku i djelu JBTita. I tu se slažem sa onima koje nazivate antifašistima.
Ali kad je riječ o ratu devedesetih ili Domovinskom ratu kako ga službeno nazivaju, tu sam mnogo bliži onome što se smatra desnicom. I o Tuđmanu imam pozitivan stav kao prema povijesnoj ličnosti iako je imao i budalastih izjava i ispada.
O Jugoslaviji imam prilično izbalansiran stav i nisam sklon ni da je se kuje u zvijezde ni da je se demonizira.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sa cim te ringo uvrijedio?..da si ga izvrjeđao i napao...samo se ukljucio u raspravu o puli..a tebe rjecju nije spomenuo..vidis da si onda skroz kontradiktoran i blesav
2015-09-08
flumen wrote:a sto reci? slaveni i neslaveni - sve jednako zadojeno mrznjom...
pa ja ne mrzim nikoga nikada nikoga nisam mrzio niti neznam šta je to i kako izgleda ali stvarno ne lažem. kako možeš živjeti sa mržnjom? to je nemoguće jer mržnja je autodestruktivna emocija. mogu biti ljut ali to je blagi najblaži oblik mržnje ako ćemo baš ići cjepidlačiti. ali mržnja to je crna rupa to je hardcore zlo čovjek koji mrzi ne živi on se troši troši samoga sebe.
dakle počnite razlikovati mržnju od ljutnje to su dvije totalno različite stvari ljutnja je stanje koje traje sat dva ili dan pa te prođe to je akutno stanje a mržnja to je već patološko kronično stanje koje traje godinama, desetljećima, stoljećima prenosi se sa koljena na koljeno kao ubojiti virus.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sa cim te ringo uvrijedio?..da si ga izvrjeđao i napao...samo se ukljucio u raspravu o puli..a tebe rjecju nije spomenuo..vidis da si onda skroz kontradiktoran i blesav
pa bila je neka tema prije par mjeseci nešto se diskutiralo o Istri i egzodusu talijana iz Istre pa se Ringo javio za riječ pa je bubnuo nešto u stilu parafraziram: ma ko vas jebe dobili ste ono što ste zaslužili jebeni talijanski fašisti itd...bla ser kenj.
a on uopće pojma o pojmu nema da su ti talijani tu u Istri starosjedioci bili tu davno prije nego je on došao služit vojni rok JNA u Pulu. mislim čovjek nezna ni jednu stvar o Istri i povijesti Istre a sere li ga sere. da barem pročita nešto konkretno ali ne. kažem da je neznanje najveći neprijatelj kako bi rekli talijani L' ignoranza e la regina della miseria. ili L'ignoranza è l'origine di tutti i mali. ali to je rekao i Sokrat isto.
Guest- Guest
a jebote pa kakve su to gluposti... pa nitko i sa zeru mozga niti je za recidivizam bilo kakvog totalitarnog terora a pogotovo ne ustaškoga, pa moj djed koji je bio ustaša od proglašenja ndh pa do pred kraj 1943. nije imao nikakve posebne riječi hvale za sam režim, regularne vojne snage kojima je pripadao nisu imale vojničke mrlje, iako je komunistički režim koji je proistekao iz nop-a poduzeo sve u propagandnom smislu da ocrni i ono što nije bilo crno... ne mogu biti antifašisti ljudi sa rezonom vasilja gađeše ili petra krnjajića ili gigca ili vlade janića cape ili rankovića ili manolića boljkovca i sličnih jer su to bili rigidni boljševici i nisu imali apsolutno nikakve veze sa antifašizmom po uvjerenju nego isključivo po inerciji... kud se okrenulo klatno staljina tu su se okrenuli i oni... da je staljin ostao u dogovoru o nenapadanju sa hitlerom i da hitler nije napao sssr, velika vjerojatnost bi bila da bi bili u tihom ili otvorenom savezu i sa hitlerom i sa musolinijem... tak da je to čista bezvezarija... a činjenica je da su po razmjerima bjesomučne, bezobzirne osvete bili izvan svakog rezona i po toj osnovi oni ne pripadaju krugu antinacizma i antifašizma zapadne provenijencije... ovo ostalo kak tak može proći iako bi za hrvatsku najbolje bilo da se otvorila opcija da ndh pređe na stranuu saveznika i da nije imala praktično iskustvo druge jugoslavije...Ringo10 wrote:Nisam ja ni Antifašista ni fašista. JA imam svoj stav.vuksadinare wrote:a sto da ti kazem...nemam rijeci...eto nekidan si napasja kola izvrjeđao ringa jer je bosanac a antifasista je..sinko tebi nema pomoci...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:jadan ti...ti 'žrtva' drugi nasilnici prema tebi...bigisusmaterjebo sad cu ja tebe toljagom,motornom pilom,naci cu te,cekam te u zasjediGnječ wrote:
Da, ja jesam protiv recidiva ustaštva i proustaškog sentimenta. I jesam pristalica NOPa o kojem imam vrlo pozitivan stav kao i prema liku i djelu JBTita. I tu se slažem sa onima koje nazivate antifašistima.
Ali kad je riječ o ratu devedesetih ili Domovinskom ratu kako ga službeno nazivaju, tu sam mnogo bliži onome što se smatra desnicom. I o Tuđmanu imam pozitivan stav kao prema povijesnoj ličnosti iako je imao i budalastih izjava i ispada.
O Jugoslaviji imam prilično izbalansiran stav i nisam sklon ni da je se kuje u zvijezde ni da je se demonizira.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa ne znaš ni ti štošta o hrvatima, vrijeđaš hrvate, hrvatsku državu i sve što je imalo veze sa višestoljetnim naporima hrvatskog narodnog korpusa i krvavim bespoštednim borbama za opstojnošću...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:sa cim te ringo uvrijedio?..da si ga izvrjeđao i napao...samo se ukljucio u raspravu o puli..a tebe rjecju nije spomenuo..vidis da si onda skroz kontradiktoran i blesav
pa bila je neka tema prije par mjeseci nešto se diskutiralo o Istri i egzodusu talijana iz Istre pa se Ringo javio za riječ pa je bubnuo nešto u stilu parafraziram: ma ko vas jebe dobili ste ono što ste zaslužili jebeni talijanski fašisti itd...bla ser kenj.
a on uopće pojma o pojmu nema da su ti talijani tu u Istri starosjedioci bili tu davno prije nego je on došao služit vojni rok JNA u Pulu. mislim čovjek nezna ni jednu stvar o Istri i povijesti Istre a sere li ga sere. da barem pročita nešto konkretno ali ne. kažem da je neznanje najveći neprijatelj kako bi rekli talijani L' ignoranza e la regina della miseria. ili L'ignoranza è l'origine di tutti i mali. ali to je rekao i Sokrat isto.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Al ga nasra na kupmichaellcmacha wrote:pa ne znaš ni ti štošta o hrvatima, vrijeđaš hrvate, hrvatsku državu i sve što je imalo veze sa višestoljetnim naporima hrvatskog narodnog korpusa i krvavim bespoštednim borbama za opstojnošću...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:sa cim te ringo uvrijedio?..da si ga izvrjeđao i napao...samo se ukljucio u raspravu o puli..a tebe rjecju nije spomenuo..vidis da si onda skroz kontradiktoran i blesav
Koji narod nije imao takve borbe
Irci su s Englezima prosli deset puta gore nego Hrvati sa Srbima
Velika Irska glad je pomorila pol irske radi engleske agrarne politike kpja je dovela do toga da su MORALI OVISIT SAMO O KUUMPIRU
TO vase plsvipckasto uveličavanje povijesti i birbi za opstanak .
To se vise gDi normalnom covjeku
I da
Ti mater ..takvi budakadi kpji se stavljaju u obranu svojih lazi i mitova su UNISTILI HRVATSKU
Bas vi
I ni jedan drugi dio korpusa , pogotovu ne KRITICrki kao GNJEC
ODI VISE SPAT TI MIHA
DAJ DA OREDAHNU LJUDI OD TVOJEG LUDIRANJA
Mrznja se potencira..stvara..nije problem covjek kao covjek..vec sustav..ako ne doziv pravdu,satisfakciju od suda,drustva eto podloge za mrznju i na koncu problema za sve...pa ja sam jos kao klinac cuo sto puta 'rokni ga majku mu ustedi drzavi novac'...itd..itd..mozda ljudi mrze jer im je tako lakse..Gnječ wrote:flumen wrote:a sto reci? slaveni i neslaveni - sve jednako zadojeno mrznjom...
pa ja ne mrzim nikoga nikada nikoga nisam mrzio niti neznam šta je to i kako izgleda ali stvarno ne lažem. kako možeš živjeti sa mržnjom? to je nemoguće jer mržnja je autodestruktivna emocija. mogu biti ljut ali to je blagi najblaži oblik mržnje ako ćemo baš ići cjepidlačiti. ali mržnja to je crna rupa to je hardcore zlo čovjek koji mrzi ne živi on se troši troši samoga sebe.
dakle počnite razlikovati mržnju od ljutnje to su dvije totalno različite stvari ljutnja je stanje koje traje sat dva ili dan pa te prođe to je akutno stanje a mržnja to je već patološko kronično stanje koje traje godinama, desetljećima, stoljećima prenosi se sa koljena na koljeno kao ubojiti virus.
2015-09-08
Ti boga MIHA jel ti mislis da ljudi ne znsju misliti
Tebi nisu svi ustase crne ali su ti zato mnogi poznati antifasisti crni
Pa ti konju prodaj ta svoja sranja na Hreljiću
Za pišljivu kunu
Nemas ti kompetencije niti intelektuakne snage ovu kompleksnu situaciju u hrbatskoj protumačiti
Ne gkedam ja crno- bijelo ali da neka pjegava uš pljuje na taj nacin po antifasizmu kao ti ..tako podlo i bezvezno..
Nece proci Miha
Nikada pa ni tada
Tebi nisu svi ustase crne ali su ti zato mnogi poznati antifasisti crni
Pa ti konju prodaj ta svoja sranja na Hreljiću
Za pišljivu kunu
Nemas ti kompetencije niti intelektuakne snage ovu kompleksnu situaciju u hrbatskoj protumačiti
Ne gkedam ja crno- bijelo ali da neka pjegava uš pljuje na taj nacin po antifasizmu kao ti ..tako podlo i bezvezno..
Nece proci Miha
Nikada pa ni tada
A eto
Kako god Okreneš taj FUKO POKAZE NEKI RAZUM
ZA RAZLIKU OD MIHE
to je zlo u ljudskoj spodobi
Miha Miha
Tebe mama nije voljela
Kako god Okreneš taj FUKO POKAZE NEKI RAZUM
ZA RAZLIKU OD MIHE
to je zlo u ljudskoj spodobi
Miha Miha
Tebe mama nije voljela
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Similar topics
» SAD-e za veliko širenje EU po cijelom Balkanu
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
Page 11 of 22