ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU

Page 2 of 22 Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next

Go down

PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU - Page 2 Empty Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU

Post by Guest 28/5/2019, 15:41

Ringo10 wrote:Buhuhuhuhuuu...šmrc slin šmrc slin ....  buhuhuhuuu

PArtizani oteli ... buhuhuuhuhu

Podržavam referendum za prisajedinjenje Italiji svih krajeva koji su od nje oteti od strane partizana.

ajd ti u tri pičke materine debilčino bosanska nemaš pravo ni zucnuti o Istri jer pojma o pojmu nemaš što se na tom prostoru dešavalo koji je teritorij Republike Italije. đe si ti bio? spavao na slamarici i srao na gnojnici nisi ni znao za Istru. ajde bolan kad neznaš makar šuti nemoj se sramotit jarane.

Guest
Guest

Back to top Go down

PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU - Page 2 Empty Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU

Post by Ringo10 28/5/2019, 15:47

Gnječ wrote:

Podržavam referendum za prisajedinjenje Italiji svih krajeva koji su od nje oteti od strane partizana.

ajd ti u tri pičke materine debilčino bosanska nemaš pravo ni zucnuti o Istri jer pojma o pojmu nemaš što se na tom prostoru dešavalo koji je teritorij Republike Italije. đe si ti bio? spavao na slamarici i srao na gnojnici nisi ni znao za Istru. ajde bolan kad neznaš makar šuti nemoj se sramotit jarane.
Ti jesi mentalni poremećaj.

U Puli sam služio vojsku. 

JA sam za slobodno izjašnjavanje. Nikoga ne treba silom držati. Neka se svako osamostali ako želi ili pridruži nekoj drugoj državi ako želi. Samo to treba demokratski kao na Krimu. Referendum pa šta većina odluči.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/5/2019, 15:49

Možda cijela Hrvatska treba referendum za pripojenje Austriji .... ili Njemačkoj

Ne sumnjam šta bi Hrvati odlučili...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/5/2019, 15:56

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:

da jednom zauvijek završimo i kažem istinu: Tito je okupirao teritorij Republike Italije. to je bila okupacija teritorija druge države a ne oslobađanje hrvatskog teritorija od stranog okupatora. tu su komunisti perfidno izokrenuli fakte. pa danas kad u medijima pročitam oslobođenje Istre i Rijeke od okupatora počnem se smijati zar je taj rvacki takozvani narod toliko glup ili namjerno mantraju totalnu laž ?
pa od kad si ti talijan?..ti postao kao yehudim svasta je nesto po potrebi... pirat ..

kakve veze ima odakle sam i tko sam sa onim što sam napisao??? ono što sam napisao je istina a to što još i danas rvati i slovenci verglaju da su oslobodili Istru, Rijeku Zadar i otoke od okupatora je perfidna laž.
...no su ga oslobodili od 'osloboditelja' koji su sipali ljudima u usta ricinusovo ulje,mlatili kanđijama,palili domove, ,streljali..i da ne nabrajam dalje..i imali fesove ko turcini pirat

ma šta sereš debilčino glupa u Republici Italiji su onda na vlasti bili fašisti isto kao kasnije komunisti ili danas HDZ. kao da iste metode nisu primjenjivali u svim djelovima Italije nego samo u Istri??? kaj si ti iz gnojnice izašao?

pa u Istri je još bilo i najmirnije rat se nije ni osjetio do kapitulacije a čak ni nakon što je Erwin Rommel preuzeo upravu da uvede reda u anarhiju koja je zavladala nakon kapitulacije Italije 1943.  i bacanja ljudi u fojbe a to su radili uglavnom domaći ljudi domaćima jedni drugima iz raznoraznih pobuda osvete, ljubomore, zavisti, neraščišćenih računa i krvoločnih svađa a rijetko iz političkih motiva.
bogisussmaterjebo pirat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/5/2019, 15:57

Gnječ wrote:

ajd ti u tri pičke materine debilčino bosanska nemaš pravo ni zucnuti o Istri jer pojma o pojmu nemaš što se na tom prostoru dešavalo koji je teritorij Republike Italije. đe si ti bio? spavao na slamarici i srao na gnojnici nisi ni znao za Istru. ajde bolan kad neznaš makar šuti nemoj se sramotit jarane
pirat ..isusmaterbogjebo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Yehudim 28/5/2019, 16:12

........mudatisusova

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2019, 16:12

Ringo10 wrote:
Gnječ wrote:

JA sam za slobodno izjašnjavanje. Nikoga ne treba silom držati. Neka se svako osamostali ako želi ili pridruži nekoj drugoj državi ako želi. Samo to treba demokratski kao na Krimu. Referendum pa šta većina odluči.

u čijim kasarnama si služio vojsku? tko je sagradio sve te kasarne? Austrija i Italija. tko je nanovo oživio i sagradio Pulu? Austrija i Italija.

i opet nismo zamjerili Titu. takvo je bilo vrijeme i okolnosti saveznici su morali iz Pule i Istre biti prebačeni na Soču i Tirol pa je Tito iskoristio tu prazninu i metež. uglavnom Pula je ostala pod anglo-američkom upravom još dosta godina a i danas je pitanje Istre otvoreno bez obzira na kompromisne Osimske sporazume.

i ja sam za slobodno izjašnjavanje. i tako da se Istra vrati matici Italiji, Istra bi bila autonomna pokrajina kao što je Sud Tirol Alto Adige. znači totalna autonomija. sada ih ima 5 sa Istrom bi ih bilo 6 Rijeka-Fiume ima poseban status a kvarnerski otoci isto.

Cinque regioni italiane sono chiamate a statuto speciale, approvato dal Parlamento con legge costituzionale: Sicilia, Sardegna, Valle d'Aosta, Friuli-Venezia Giulia e Trentino-Alto Adige/Südtirol (in realtà costituita dalle province autonome di Trento e Bolzano, ai sensi dell'art. 116 della Costituzione)

2.2.1 Autonomia legislativa
2.2.2 Autonomia amministrativa
2.2.3 Autonomia finanziaria

znači:

2.2.1 Autonomija zakonodavstva
2.2.2 Upravna autonomija
2.2.3 Financijska autonomija

nebitno sad da li ovo ili ono može Istra i ostati u sklopu RH sve dok je RH u AVNOJ granicama ali ako RH anektira dio BiH Istra ima pravo na secesiju a sada traži pravo na autonomiju ovakvu kao u Italiji koju nema jer je RH-NDH centralizirana klerofašističko udbaška izdrkotina gdje od države nema ni d.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/5/2019, 16:14

Gnječ wrote:
Ringo10 wrote:
Gnječ wrote:

u čijim kasarnama si služio vojsku? tko je sagradio sve te kasarne? Austrija i Italija. tko je nanovo oživio i sagradio Pulu? Austrija i Italija.

i opet nismo zamjerili Titu. takvo je bilo vrijeme i okolnosti saveznici su morali iz Pule i Istre biti prebačeni na Soču i Tirol pa je Tito iskoristio tu prazninu i metež. uglavnom Pula je ostala pod anglo-američkom upravom još dosta godina a i danas je pitanje Istre otvoreno bez obzira na kompromisne Osimske sporazume.

i ja sam za slobodno izjašnjavanje. i tako da se Istra vrati matici Italiji, Istra bi bila autonomna pokrajina kao što je Sud Tirol Alto Adige. znači totalna autonomija. sada ih ima 5 sa Istrom bi ih bilo 6 Rijeka-Fiume ima poseban status a kvarnerski otoci isto.

Cinque regioni italiane sono chiamate a statuto speciale, approvato dal Parlamento con legge costituzionale: Sicilia, Sardegna, Valle d'Aosta, Friuli-Venezia Giulia e Trentino-Alto Adige/Südtirol (in realtà costituita dalle province autonome di Trento e Bolzano, ai sensi dell'art. 116 della Costituzione)

2.2.1 Autonomia legislativa
2.2.2 Autonomia amministrativa
2.2.3 Autonomia finanziaria

znači:

2.2.1 Autonomija zakonodavstva
2.2.2 Upravna autonomija
2.2.3 Financijska autonomija

nebitno sad da li ovo ili ono može Istra i ostati u sklopu RH sve dok je RH u AVNOJ granicama ali ako RH anektira dio BiH Istra ima pravo na secesiju a sada traži pravo na autonomiju ovakvu kao u Italiji koju nema jer je RH-NDH centralizirana klerofašističko udbaška izdrkotina gdje od države nema ni d.
đe ti bas na za bosnu zapeo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/5/2019, 16:14

vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:

ajd ti u tri pičke materine debilčino bosanska nemaš pravo ni zucnuti o Istri jer pojma o pojmu nemaš što se na tom prostoru dešavalo koji je teritorij Republike Italije. đe si ti bio? spavao na slamarici i srao na gnojnici nisi ni znao za Istru. ajde bolan kad neznaš makar šuti nemoj se sramotit jarane
pirat ..isusmaterbogjebo
Čudan je to lik ... ali hajde ...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/5/2019, 16:15

Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:

pirat ..isusmaterbogjebo
posve... Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2019, 16:20

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:

pirat ..isusmaterbogjebo
posve... Basketball

je a vas dva ste lumeni viđu vas iz druge galaksije kako vam svijetli pamet.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/5/2019, 16:23

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:

pirat ..isusmaterbogjebo
posve... Basketball

je a vas dva ste lumeni viđu vas iz druge galaksije kako vam svijetli pamet.
Pa ja i jesam galacticos..kako pogodi gnjecinu?..kazu da oni autisticnog ponasanja imaju sesto culo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 28/5/2019, 17:15

Hadum pasa napao hrvatsku vojsku na Krbavskom polju, 1493! 

Mislim ne mogu shvatiti kolumniste koji o povijesnim dogadajima pisu kao da je to aktualna svakodnevna tema . I onda se cudimo sto se raspravljaju po mrezama  o ustasama i partizanima.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by jastreb 28/5/2019, 17:35

flumen wrote: 

to su krajevi oslobodjeni od autohtonog stanovnistva ili kako se to danas kaze - provedeno je etnicko ciscenje. 
Sami su otišli. Nitko ih nije tjerao.

Naprotiv,svojevoljno su optirali. Čak i mnogi komunisti Talijani.

Koliko ja znam,neki su bježali ilegalno preko granice i tom su prilikom stradali od vatre graničara.

Uglavnom koliko su zla počinili domaćim Hrvatima i Slovencima,može se reć da su pasali lišo.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/5/2019, 17:42

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:

da jednom zauvijek završimo i kažem istinu: Tito je okupirao teritorij Republike Italije. to je bila okupacija teritorija druge države a ne oslobađanje hrvatskog teritorija od stranog okupatora. tu su komunisti perfidno izokrenuli fakte. pa danas kad u medijima pročitam oslobođenje Istre i Rijeke od okupatora počnem se smijati zar je taj rvacki takozvani narod toliko glup ili namjerno mantraju totalnu laž ?
pa od kad si ti talijan?..ti postao kao yehudim svasta je nesto po potrebi... pirat ..

kakve veze ima odakle sam i tko sam sa onim što sam napisao??? ono što sam napisao je istina a to što još i danas rvati i slovenci verglaju da su oslobodili Istru, Rijeku Zadar i otoke od okupatora je perfidna laž.
...no su ga oslobodili od 'osloboditelja' koji su sipali ljudima u usta ricinusovo ulje,mlatili kanđijama,palili domove, ,streljali..i da ne nabrajam dalje..i imali fesove ko turcini pirat

ma šta sereš debilčino glupa u Republici Italiji su onda na vlasti bili fašisti isto kao kasnije komunisti ili danas HDZ. kao da iste metode nisu primjenjivali u svim djelovima Italije nego samo u Istri??? kaj si ti iz gnojnice izašao?

pa u Istri je još bilo i najmirnije rat se nije ni osjetio do kapitulacije a čak ni nakon što je Erwin Rommel preuzeo upravu da uvede reda u anarhiju koja je zavladala nakon kapitulacije Italije 1943.  i bacanja ljudi u fojbe a to su radili uglavnom domaći ljudi domaćima jedni drugima iz raznoraznih pobuda osvete, ljubomore, zavisti, neraščišćenih računa i krvoločnih svađa a rijetko iz političkih motiva.
eto upravo iz navedenih pobuda to su radili prvenstveno divlji ustaše srbima... regularne postrojbe HOS-a u pravilu nisu činile nikakve zločine, izuzev što su u borbama ubijali stoku tipa vasilj gaćeša, petar krnjajić i njihove jatake... one koji sa timm četničkim ološem nisu imali veze nisu ni dirali...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/5/2019, 17:43

to ti je kad neće jezik nego pravo.... ;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 28/5/2019, 17:43

michaellcmacha wrote:

eto upravo iz navedenih pobuda to su radili prvenstveno divlji ustaše srbima... regularne postrojbe HOS-a u pravilu nisu činile nikakve zločine, izuzev što su u 
U glinskoj crkvi napravili belaj.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2019, 17:44

jastreb wrote:
flumen wrote: 

to su krajevi oslobodjeni od autohtonog stanovnistva ili kako se to danas kaze - provedeno je etnicko ciscenje. 

Koliko ja znam,neki su bježali ilegalno preko granice i tom su prilikom stradali od vatre graničara.

Uglavnom koliko su zla počinili domaćim Hrvatima i Slovencima,može se reć da su pasali lišo.

LAŽEŠ!!! i sam znaš da besramno lažeš.

i to da bude stvar još tragičnija partizani sa Titom su talijane protjerali iz JEDNOG DJELA iTALIJE U DRUGE DJELOVE ITALIJE JER JER JOŠ NIJE BILA PRIZNATA JURISDIKCIJA FNRJ NAD TERITORIJOM ISTRE KOJA JE DE IURE I DE FACTO BILA ITALIJA. ZNAČI TITO JE TALIJANE PROTJERAO IZ ITALIJE U ITALIJU. TO SE ZOVE ETNIČKO ČIŠČENJE. NAKON TOGA JE TRKELJAO SA ISTRIJANSKIM POPIMA DA JE ISTRA VEĆINSKI RVACKO SLOVENSKO STANOVNIŠTVO SER KENJ I TE SPIKE. DABOGDA MU USAHLO SVO CVIJEĆE U KUĆI CVIJEĆA.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/5/2019, 17:44

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:

eto upravo iz navedenih pobuda to su radili prvenstveno divlji ustaše srbima... regularne postrojbe HOS-a u pravilu nisu činile nikakve zločine, izuzev što su u 
U glinskoj crkvi napravili belaj.
što je bilo u glinskoj crkvi

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/5/2019, 18:13

Gnječ wrote:
jastreb wrote:
flumen wrote: 

LAŽEŠ!!! i sam znaš da besramno lažeš.

i to da bude stvar još tragičnija partizani sa Titom su talijane protjerali iz JEDNOG DJELA iTALIJE U DRUGE DJELOVE ITALIJE JER JER JOŠ NIJE BILA PRIZNATA JURISDIKCIJA FNRJ NAD TERITORIJOM ISTRE KOJA JE DE IURE I DE FACTO BILA ITALIJA. ZNAČI TITO JE TALIJANE PROTJERAO IZ ITALIJE U ITALIJU. TO SE ZOVE ETNIČKO ČIŠČENJE. NAKON TOGA JE TRKELJAO SA ISTRIJANSKIM POPIMA DA JE ISTRA VEĆINSKI RVACKO SLOVENSKO STANOVNIŠTVO SER KENJ I TE SPIKE. DABOGDA MU USAHLO SVO CVIJEĆE U KUĆI CVIJEĆA.
eto konačno da nam gnječ pokaže svoje pravo ustašoidno lice...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/5/2019, 18:14

michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:

regularne postrojbe HOS-a u pravilu nisu činile nikakve zločine, 
Ne, osim što su trpale nedužne ljude na rasnoj osnovi u stočne vagone i razvozili ih u konc logore smrti. Sitnica.

DA, za vas ustaše to ništa nije strašno.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 22 Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics