toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
aben wrote:ka bi bdp bilo jedino ča je ljudima bitno, unda bi tek ti bi u pravu vode.pokajnik wrote:aben wrote:
pa ova dvo stajališta se ne isključuju;
ljudi bižu i radi hdz sicijalizma i jogoslovenskih defetista. i kad pobignu, ne more in biti bolje, jer se zno ka počinješ od nule u stranjskon svitu da ne rodiš zose, nego za svoju dicu.
moraš imati lijepe misli u glavi, onda će od tih lijepih misli rasti BDP, pa će Hrvatska biti kao Švicarska
defetisti šire negativne misli, šire negativizam, i zbog toga je slab rast
sabotiraju Hrvatsku
je li bitno da imate više para i veći životni standard? ne možete imati više para bez rasta BDPa
da bi imali više para mora se povećati količina novca
Guest- Guest
Očito je da ne živi u Belgiji, hvala na potvrdi moje tvrdnje.catabbath wrote:Regoč wrote:Ne živi u Belgiji, živi u Zagrebu.
"Bila je izvrsna učenica u svim školama koje je pohađala u SAD-u i Bruxellesu dok joj je majka bila na visokim dužnostima kao veleposlanica, a u Hrvatsku je krenula u školu u prvom srednje."
Onako, par godina u pauzi.
Regoč wrote:Njeka studira gdje joj je volja, što to ima komu smetati?
Kako bi mi znali da je upala na faks, da sama Kolinda to nije odlučila objaviti u medijima?
Zar netko prati njihove privatne živote kao da su kraljevska obitelj?
Guest- Guest
Da, kojekakve glorije i storiji.pokajnik wrote:Regoč wrote:Njeka studira gdje joj je volja, što to ima komu smetati?
Kako bi mi znali da je upala na faks, da sama Kolinda to nije odlučila objaviti u medijima?
Zar netko prati njihove privatne živote kao da su kraljevska obitelj?
najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....marcellus wrote:prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
koji će joj kurac, na Harvard primaju najbolje iz cijelog svijeta i ne jebe ih državljanstvo
a da studij košta, košta
nismo glupi .. najte nas trovati
masa djece koji su odličnici po mnogočmu ne mogu ni u Zg na fax jer roditelji nemaju financije
2014-04-16
kao da ga to zanima, važno je da lupeta i širi neistinuRegoč wrote:Ne živi u Belgiji, živi u Zagrebu.catabbath wrote:epikur37 wrote:
Taman je trebala poslati malu u Osijek da studira
Zašto u Osijek kad živi u Bruxellesu? Naslov je trebao biti. Živi u Belgiji i studira u USA jer voli Hrvatsku u kojoj nikad neće živiti
mala završava MIOC
Njek se roditelji više potrude, ako im je važno; ako nije, uviek mogu tražiti stipendije, ako su toliko dobri, dobit će ih.mortal wrote:najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....marcellus wrote:prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
koji će joj kurac, na Harvard primaju najbolje iz cijelog svijeta i ne jebe ih državljanstvo
a da studij košta, košta
masa djece koji su odličnici po mnogočmu ne mogu ni u Zg na fax jer roditelji nemaju financije
pokajnik wrote:Kolinda se za vrijeme Jugoslavije šetala po SADu, što drugi Hrvati nisu mogli, pogotovo ne disidenti, očito je imala veze u partiji, bila od povjerenja
vjerujemo da je sposobna kao i Šeksov posinak, stvorena za liderske pozcije
pomazana odmah po rođenju, predodređena joj je sudbina
99% je ovo uvijek uspjeh probitka
2014-04-16
Da, tipični širitelj crnila.Noor wrote:kao da ga to zanima, važno je da lupeta i širi neistinuRegoč wrote:Ne živi u Belgiji, živi u Zagrebu.catabbath wrote:epikur37 wrote:
Taman je trebala poslati malu u Osijek da studira
Zašto u Osijek kad živi u Bruxellesu? Naslov je trebao biti. Živi u Belgiji i studira u USA jer voli Hrvatsku u kojoj nikad neće živiti
mala završava MIOC
o čem ti??Regoč wrote:Njek se roditelji više potrude, ako im je važno; ako nije, uviek mogu tražiti stipendije, ako su toliko dobri, dobit će ih.mortal wrote:najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....marcellus wrote:prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
a da studij košta, košta
da nemoj lupetati
da je to moguće ne bi trećina Hrvatske iselila
i ti si od onih " za sva vremena" i komunizam i kapitalizam uvijek u žiži
Last edited by mortal on Tue 21 May - 9:08; edited 1 time in total
2014-04-16
Kolinda je bila u Americi osamdesetih, nikakve joj veze nisu trjebale. Mi smo u školi imali dvie Američanke.mortal wrote:pokajnik wrote:Kolinda se za vrijeme Jugoslavije šetala po SADu, što drugi Hrvati nisu mogli, pogotovo ne disidenti, očito je imala veze u partiji, bila od povjerenja
Naravno da je moguće, samo nisu svi dovoljno dobri koji bi htjeli.mortal wrote:o čem ti??Regoč wrote:Njek se roditelji više potrude, ako im je važno; ako nije, uviek mogu tražiti stipendije, ako su toliko dobri, dobit će ih.mortal wrote:najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....marcellus wrote:prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
a da studij košta, košta
da nemoj lupetati
nemoj mi tvrdti ono što ni sam ne možeš potvrditiRegoč wrote:Kolinda je bila u Americi osamdesetih, nikakve joj veze nisu trjebale. Mi smo u školi imali dvie Američanke.mortal wrote:pokajnik wrote:Kolinda se za vrijeme Jugoslavije šetala po SADu, što drugi Hrvati nisu mogli, pogotovo ne disidenti, očito je imala veze u partiji, bila od povjerenja
immortal-
2014-04-16
a ovi jesu ?Regoč wrote:Naravno da je moguće, samo nisu svi dovoljno dobri koji bi htjeli.mortal wrote:o čem ti??Regoč wrote:Njek se roditelji više potrude, ako im je važno; ako nije, uviek mogu tražiti stipendije, ako su toliko dobri, dobit će ih.mortal wrote:najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....marcellus wrote:
a da studij košta, košta
da nemoj lupetati
ne seri
immortal-
2014-04-16
Potvrditi što? Da ti nisu trjebale veze? Nisu, program je američki i idu oni koji plate. Tata joj je bil mesar, što je u ono doba nosilo dosta novca.mortal wrote:nemoj mi tvrdti ono što ni sam ne možeš potvrditiRegoč wrote:Kolinda je bila u Americi osamdesetih, nikakve joj veze nisu trjebale. Mi smo u školi imali dvie Američanke.mortal wrote:pokajnik wrote:Kolinda se za vrijeme Jugoslavije šetala po SADu, što drugi Hrvati nisu mogli, pogotovo ne disidenti, očito je imala veze u partiji, bila od povjerenja
Ako je Kata riešila SAT među 1 % najboljih, očito je dovoljno dobra za stipendiju.mortal wrote:a ovi jesu ?Regoč wrote:Naravno da je moguće, samo nisu svi dovoljno dobri koji bi htjeli.mortal wrote:o čem ti??Regoč wrote:Njek se roditelji više potrude, ako im je važno; ako nije, uviek mogu tražiti stipendije, ako su toliko dobri, dobit će ih.mortal wrote:
najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....
da nemoj lupetati
ne seri
Regoč wrote:Potvrditi što? Da ti nisu trjebale veze? Nisu, program je američki i idu oni koji plate. Tata joj je bil mesar, što je u ono doba nosilo dosta novca.mortal wrote:nemoj mi tvrdti ono što ni sam ne možeš potvrditiRegoč wrote:Kolinda je bila u Americi osamdesetih, nikakve joj veze nisu trjebale. Mi smo u školi imali dvie Američanke.mortal wrote:pokajnik wrote:Kolinda se za vrijeme Jugoslavije šetala po SADu, što drugi Hrvati nisu mogli, pogotovo ne disidenti, očito je imala veze u partiji, bila od povjerenja
jel imaš ti pametnijeg posla??
ajde sjaši
šta ste se uzjebali ni mišljenje ne dozvoljavate napisati odmah reakcije sunce ti ... na svaku
ako si pametan čovjek, bavi se nečim korisnim, pametnim, ne jebi
ako si glup pa ne kužiš tvoj problem
samo jedno je biti glup, drugo praviti se lud i provoditi verbalno nasilje kao što činite
immortal-
2014-04-16
Regoč wrote:Očito je da ne živi u Belgiji, hvala na potvrdi moje tvrdnje.
Živila do nedavno, preselila se u RH na 5 minuta dok joj je stara vrhovnica i sad i ide natrag na zapad. A i stara će kad joj istekne mandat.
catabbath-
2015-08-21
ona sama to mogla od svih mladih iz Hrvatske ??Regoč wrote:Ako je Kata riešila SAT među 1 % najboljih, očito je dovoljno dobra za stipendiju.mortal wrote:a ovi jesu ?Regoč wrote:Naravno da je moguće, samo nisu svi dovoljno dobri koji bi htjeli.mortal wrote:o čem ti??Regoč wrote:
Njek se roditelji više potrude, ako im je važno; ako nije, uviek mogu tražiti stipendije, ako su toliko dobri, dobit će ih.
da nemoj lupetati
ne seri
koga hebete
2014-04-16
Regoč wrote:
Naravno da je moguće, samo nisu svi dovoljno dobri koji bi htjeli.
to bi vrijedilo kad bi imali dovoljno veliku ekonomiju za sve, punu zaposlenost, višestruko veći BDP
no kako nema mjesta u ekonomiji za 20-30% stanovništva onda prevladavaju rodbinske veze, nepotizam, korupcija itd.
pričaš gluposti, tj. namjerno lažeš
Guest- Guest
Kad proučiš moj stil te sadržaj i dinamiku mojih rečenicah te ih usporediš sa svojim stilom i rečenicami, ukazat će ti se tko provodi verbalno nasilje.mortal wrote:Regoč wrote:Potvrditi što? Da ti nisu trjebale veze? Nisu, program je američki i idu oni koji plate. Tata joj je bil mesar, što je u ono doba nosilo dosta novca.mortal wrote:nemoj mi tvrdti ono što ni sam ne možeš potvrditiRegoč wrote:Kolinda je bila u Americi osamdesetih, nikakve joj veze nisu trjebale. Mi smo u školi imali dvie Američanke.mortal wrote:
jel imaš ti pametnijeg posla??
ajde sjaši
šta ste se uzjebali ni mišljenje ne dozvoljavate napisati odmah reakcije sunce ti ... na svaku
ako si pametan čovjek, bavi se nečim korisnim, pametnim, ne jebi
ako si glup pa ne kužiš tvoj problem
samo jedno je biti glup, drugo praviti se lud i provoditi verbalno nasilje kao što činite
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» I Kajinov sin ide studirat u Ameriku
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
Page 5 of 14