toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
Kolinda se za vrijeme Jugoslavije šetala po SADu, što drugi Hrvati nisu mogli, pogotovo ne disidenti, očito je imala veze u partiji, bila od povjerenja
vjerujemo da je sposobna kao i Šeksov posinak, stvorena za liderske pozcije
pomazana odmah po rođenju, predodređena joj je sudbina
vjerujemo da je sposobna kao i Šeksov posinak, stvorena za liderske pozcije
pomazana odmah po rođenju, predodređena joj je sudbina
Guest- Guest
Neka je...vidim ja da me nesta zajebava...
Jutros me prebacivalo na forumcroatia.com
Kaze mi da napravim svoj forum...hocu k.
Jutros me prebacivalo na forumcroatia.com
Kaze mi da napravim svoj forum...hocu k.
YekeYeke-
2019-05-13
Sto je ovo ludo...odgovaram na drugoj temi a ovdje mi je posalje.
YekeYeke-
2019-05-13
marcellus wrote:debotoijusto wrote:cestitam
ne nego će studirati na FFZG-u...
Harvard vs. bilo koje sveučilište u Hrvatskoj - Starship enterprise vs. Grunfov avion
P.S. moja žene je srednju završila u SAD a magistrirala u Levenu na jednom od boljih sveučilišta na planeti, Lastane je li moja žena hrvatomrzac i izdajica?
upravo tako , nakon sto je majka napravila svicarsku od drzave i FFZG medju top 10 izbora svijeta , kuzis
klinka je nebitna u ovoj prici
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
neda mi se čitati, koji smjer će studirati?
RayMabus wrote:Ona prva je nestala u bespućima foruma.
Sad čekamo kad će ova isparit. Sve buca. Pošempija forum. Kinezi ga razjebali
šta bilo?
aben wrote:pa prvo će naučiti na prestižnoj skuli, pa će se vrotiti u hrvacku. ka pol pot.
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:prckov wrote:epiaben wrote:RayMabus wrote:Ma vratit će se ona kurac.aben wrote:pa prvo će naučiti na prestižnoj skuli, pa će se vrotiti u hrvacku. ka pol pot.
moro neko voditi hdz
x
Srbija do Macelja...
darth_vader-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:neda mi se čitati, koji smjer će studirati?
Promet. Cestovni.
darth_vader-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:neda mi se čitati, koji smjer će studirati?
izdajologiju
prckov wrote:aben wrote:pa prvo će naučiti na prestižnoj skuli, pa će se vrotiti u hrvacku. ka pol pot.
svi znacajniji a bome I neznacajniji faksovi u americi su ljevicarsko leglo
ostala su samo zvucna imena
to je problem, odgajaju generaciju visokoobrazovanih debila koji će danas sutra vodit ameriku
maduro scenarij
marcellus wrote:prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
koji će joj kurac, na Harvard primaju najbolje iz cijelog svijeta i ne jebe ih državljanstvo
a da studij košta, košta
Ne primaju samo najbolje, nego ciljaju i na integraciju elite. Par vrhunskih preporuka i upadneš.
Nije George W. Bush ušao na Yale jer je imao vrhunski intelektualni kapacitet, isto za Johna Kerrya...
Last edited by Hektorović on Mon 20 May - 22:44; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-frustrirani-jadnici-kolindina-kci-nije-samo-tako-upisala-harvard/2086998.aspx
Ne, frustrirani jadnici, Kolindina kći nije samo tako upisala Harvard -
Vojković na strani kćeri od Kolinde..
ali sa druge strane M.Babič
Matija Babić
46 mins ·
Koliko ljudi danas brani Kolindinu kćer mislio sam da se curi nešto desilo. Kad ono, upisala se na Harvard, a Facebook rulja sere u komentarima.
Ima jedan catch gospodo pravednici u toj priči: milijun djece neće se upisati nigdje ili više nisu u Hrvatskoj zbog onog što njena majka radi od 1993. kao članica zločinačke organizacije, i kao predsjednica koja je poručila građanima: "Ako vam ne paše, idite iz Hrvatske."
I cijela javnost bi sad trebala pljeskati i diviti se upadu njene kćeri na Harvard? Lol, kako da ne. Oprostite što mi u tom svjetlu duševne boli njene na tuđoj muci othranjene kćeri izazivaju samo kurcobolju.
Matija Babić
46 mins ·
Koliko ljudi danas brani Kolindinu kćer mislio sam da se curi nešto desilo. Kad ono, upisala se na Harvard, a Facebook rulja sere u komentarima.
Ima jedan catch gospodo pravednici u toj priči: milijun djece neće se upisati nigdje ili više nisu u Hrvatskoj zbog onog što njena majka radi od 1993. kao članica zločinačke organizacije, i kao predsjednica koja je poručila građanima: "Ako vam ne paše, idite iz Hrvatske."
I cijela javnost bi sad trebala pljeskati i diviti se upadu njene kćeri na Harvard? Lol, kako da ne. Oprostite što mi u tom svjetlu duševne boli njene na tuđoj muci othranjene kćeri izazivaju samo kurcobolju.
dobro babić nije upao ni na FFZG koji je inače za retaje
AssadNaPodmornici wrote: Vojković na strani kćeri od Kolinde..
Vojku je Trump sjebao zakone fizike liberalnog ekonomskog svemira u kakav se kleo kao Canjuga u Franju i sad traži nove teme, novi život jednog piskarala...
catabbath-
2015-08-22
AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-frustrirani-jadnici-kolindina-kci-nije-samo-tako-upisala-harvard/2086998.aspx
Matija Babić
46 mins ·
babić sere. Ljudi više bježe radi defetističkih seronja poput njega nego radi ološa ih HDZ-a
marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-frustrirani-jadnici-kolindina-kci-nije-samo-tako-upisala-harvard/2086998.aspx
[size=55]Matija Babić
46 mins ·
[/size]
[size=48]Koliko ljudi danas brani Kolindinu kćer mislio sam da se curi nešto desilo. Kad ono, upisala se na Harvard, a Facebook rulja sere u komentarima.
I cijela javnost bi sad trebala pljeskati i diviti se upadu njene kćeri na Harvard? Lol, kako da ne. Oprostite što mi u tom svjetlu duševne boli njene na tuđoj muci othranjene kćeri izazivaju samo kurcobolju.[/size]
babić sere. Ljudi više bježe radi defetističkih seronja poput njega nego radi ološa ih HDZ-a
Marc, s dužnim oproštenjem... sereš...Ljudima se jednostavno gadi ovako kastinski uređeno društvo... ovako nakaradnog društvenog uređenja nema ni u usranoj Indiji...
darth_vader-
2014-04-17
S.A.T svi polazu a stipendija kiki, samo dele sakom i kapom.
Price o 1% jos jedna laz, agresivna reklama kako smo dobri, pitanje je kakvi su rezultati.
Recimo da kosta 100.000€ godisnje, sto ce platiti mama Miss Mokre majice, zaradila na onoj kisi.
Price o 1% jos jedna laz, agresivna reklama kako smo dobri, pitanje je kakvi su rezultati.
Recimo da kosta 100.000€ godisnje, sto ce platiti mama Miss Mokre majice, zaradila na onoj kisi.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
marcellus wrote:dobro babić nije upao ni na FFZG koji je inače za retaje
Ima i na FFZG solidnih ljudi i znanstvenika, pa i jako dobrih studenata koji bi svugdje dobro prošli.
Raspudić kao jedan od njih.
Inače ima i na Ivy League, a posebno Little Ivy univerzitima i puno gorih od FFZG u humanities i liberal arts studijima... Nije Harvard samo njihov vrhunski MBA ili JD studij... niti su #1 u svim poljima, daleko od toga... no networking je tu važan.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-frustrirani-jadnici-kolindina-kci-nije-samo-tako-upisala-harvard/2086998.aspx
Matija Babić
46 mins ·
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
babic - odlazak
kolinda plenkovic vrdoljak - povratak
novoucenje po desnici
kolinda plenkovic vrdoljak - povratak
novoucenje po desnici
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» I Kajinov sin ide studirat u Ameriku
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
Page 3 of 14