toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
slušaj ne jebiRegoč wrote:Skretanje s teme + argumentum ad homminem. Nije loše, ali znaš ti i gore, ožeži. No, sjeti se posljednjega suda, kad već Vuka na njega upozoravaš. Čisto da i ja tebe upozorim prije nego eskaliraš u gnjev.mortal wrote:što više repliciraš sve mi više nalikujš na babuRegoč wrote:Ništa se ja ne zavaravam! Komentirati mogu bilo što i bilo koga, tomu i služi ovo raspravište kao i svi ini forumi. Verbalno nasilje je vrieđanje, govorenje s visoka, prietnja silom... nješto što nije prisutno u mojih upisih.mortal wrote:ni stil ni biranje riječi nemaju veze s verbalnim nasiljem nego kačenje na svaku, nastojanje makar i lažima pobiti rečeno itd itdRegoč wrote:
Kad proučiš moj stil te sadržaj i dinamiku mojih rečenicah te ih usporediš sa svojim stilom i rečenicami, ukazat će ti se tko provodi verbalno nasilje.
ne zavaravaj samoga sebe
tematika postaje nebitna
ako su takvi oni koji bodre i podilaze predstavnicima vlasti u Hrvatskoj ne dešava se ništa neuobičajeno
znam ju i m,noge druge osobno
ali niti si ti osoba s kojom moram o tome
niti je ovo sud o njima
laži ne želim slušati
diviti se uspjehu dobivenom po upitnim kvalitetama
imaju kreatore na svojoj strani
to je cijela priča
upoznata sam s mnogim stvarima
u ovoj priči ti si kratak
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
Probajmo još jednom: znaš Rinine rezultate sa SAT-a? Znaš kolika je stipendija? Znaš koliki su troškovi?mortal wrote:to ne može svatkoNoor wrote:Regoč wrote:Koliki je trošak i kolika je njezina stipendija?mortal wrote:nikakve glupostimarcellus wrote:
gluposti, bar je u hrvatskoj studij besplatan, a oni vrhunski uvijek mogu birat stipendiju i fax bilo gdje u svijetu i EU
i ne u USA ne ide preko veze, može ti babo bit direktor svemira ali ne ide
stipendije nisu dovoljne ni za dio troška fakulteta
2x veća od godišnje plaće njene mame
da joj se odeš ulizivati svakodnevno ne bi uspjela Nor
Regoč wrote:Načelo dobre vjere. Ako imaš drukčije podatke, opleti njima po forumu.pokajnik wrote:Izvor je Kolinda.Regoč wrote:Čitamo isti izvor s poveznice, od njih traži autentifikaciju podatakah.pokajnik wrote:Imaš dokaz toga?Regoč wrote:
Ako je Kata riešila SAT među 1 % najboljih,
Treba joj vjerovati na riječ jer je političarka?
žena mi je vani studirala i išla u SAD u srednju, isto je ubola neku stipendiju, nema kod njih muljanja ni milimtetar.
pišeš eseje, ako plagiraš nekog softver to sam pronađe i automatski gubiš pravo studija, recimo
ovi sat testovi se pišu u cijelom svijetu istovremeno, ne možeš smuljat
uostalom kad sam ja polagao informatičke certifikate isto, nema boga da muljaš, pišeš pod šifrom, niko ne zna da si ti ti, imaš komp, štopa se vrijeme, kamera te snima...
AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
Ovisi čime se želiš baviti. Ako ti je cilj biznis sam po sebi onda ti fax ne treba osim možda za sticanje poznanstva. Ako želiš bit npr. kirurg, vjerojatno ćeš morati na medicinu i specijalizaciju.
Daj nas prosvietli duljinom!mortal wrote:slušaj ne jebiRegoč wrote:Skretanje s teme + argumentum ad homminem. Nije loše, ali znaš ti i gore, ožeži. No, sjeti se posljednjega suda, kad već Vuka na njega upozoravaš. Čisto da i ja tebe upozorim prije nego eskaliraš u gnjev.mortal wrote:što više repliciraš sve mi više nalikujš na babuRegoč wrote:Ništa se ja ne zavaravam! Komentirati mogu bilo što i bilo koga, tomu i služi ovo raspravište kao i svi ini forumi. Verbalno nasilje je vrieđanje, govorenje s visoka, prietnja silom... nješto što nije prisutno u mojih upisih.mortal wrote:
ni stil ni biranje riječi nemaju veze s verbalnim nasiljem nego kačenje na svaku, nastojanje makar i lažima pobiti rečeno itd itd
ne zavaravaj samoga sebe
tematika postaje nebitna
ako su takvi oni koji bodre i podilaze predstavnicima vlasti u Hrvatskoj ne dešava se ništa neuobičajeno
niti je ovo sud o njima
laži ne želim slušati
to je cijela priča
ameri sve to imaju organizirano da nema varanja, zato su im sveučilišta vrhunska
je da su leglo leftarda ali sa stručne strane su vrh
i ne samo toepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
škola općenito je glupost....najbolje da čovjek sam sve nauči...šta će nama netko nametati te socijalističke gluposti....više slobode manje obrazovanja
:D
dođu koji određuju
pametnom uskrate, otmu mu, spriječe ga
uvlakača podare, otvore mu vrata, upute u bitno, namjeste, uzdignu
ostaješ nemoćan bar jedno vrijeme
glupost je potrgat se jer nisi na njihovom mjestu jer poznajuć sebe to te ne bi ni usrećilo, ali nepravda je ona koja ostaje neprihvaćena
bar neka nas ne tjeraju da im se divimo
2014-04-16
zaista ne znam kriterije za dodjelu stipendije na harvardu i koliki postotak ukupnih troškova ona pokriva, al evo link, čitaj ako te zanimamortal wrote:to ne može svatkoNoor wrote:Regoč wrote:Koliki je trošak i kolika je njezina stipendija?mortal wrote:nikakve glupostimarcellus wrote:
gluposti, bar je u hrvatskoj studij besplatan, a oni vrhunski uvijek mogu birat stipendiju i fax bilo gdje u svijetu i EU
i ne u USA ne ide preko veze, može ti babo bit direktor svemira ali ne ide
stipendije nisu dovoljne ni za dio troška fakulteta
2x veća od godišnje plaće njene mame
da joj se odeš ulizivati svakodnevno ne bi uspjela Nor
https://college.harvard.edu/financial-aid/types-aid/scholarships-grants
hahahmarcellus wrote:ameri sve to imaju organizirano da nema varanja, zato su im sveučilišta vrhunska
oni
pa kod njih je više od pola naroda gladni
uličari
ne jer su glupiu nego jer nemaju bogatstvo i veze
ni grob im se ne zna
nema varanja kažeš a unaprijed im pola naroda osuđeno na propast, siromaštvo
prodajhu svijetu zakone o ljudskim pravima
kako postupaju s Indijancima
jesu li im nadoknadili štetu za istrebljenje naveće u povijesti čovjčanstva
Last edited by mortal on Tue 21 May - 15:57; edited 1 time in total
2014-04-16
pitaj abena :Depikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
škola općenito je glupost....najbolje da čovjek sam sve nauči...šta će nama netko nametati te socijalističke gluposti....više slobode manje obrazovanja
Noor wrote:pitaj abena :Depikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
Oni i yoda su protiv obrazovanja a za osobne slobode :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mortal wrote:hahahmarcellus wrote:ameri sve to imaju organizirano da nema varanja, zato su im sveučilišta vrhunska
oni
pa kod njih je više od pola naroda gladni
uličari
ne jer su glupiu nego jer nemaju bogatstvo i veze
ni grob im se ne zna
nema varanja kažeš a unaprijed im pola naroda osuđeno na propast, siromaštvo
prodajhu svijetu zakone o ljudskim pravima
kako postupaju s Indijancima
jesu li im nadoknadili štetu za istrebljenje naveće u povijesti čovjčanstva
idem raditi
bolje šljakati nego biti ulizica licemjeran
ipak puno sam više od navedenog i navedenih
moram malo i o sebi
immortal-
2014-04-16
pa da.. medicina se treba studirati.. pravo da.. nemože netko biti pravnik, advokat bez fakulteta , neide to tako.. niti doktor. eto tako par stvari, ali većinom netreba..catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
Ovisi čime se želiš baviti. Ako ti je cilj biznis sam po sebi onda ti fax ne treba osim možda za sticanje poznanstva. Ako želiš bit npr. kirurg, vjerojatno ćeš morati na medicinu i specijalizaciju.
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
neka ti se netko s dugim priključi dok ti mozak ne prosvjetliRegoč wrote:Daj nas prosvietli duljinom!mortal wrote:slušaj ne jebiRegoč wrote:Skretanje s teme + argumentum ad homminem. Nije loše, ali znaš ti i gore, ožeži. No, sjeti se posljednjega suda, kad već Vuka na njega upozoravaš. Čisto da i ja tebe upozorim prije nego eskaliraš u gnjev.mortal wrote:što više repliciraš sve mi više nalikujš na babuRegoč wrote:
Ništa se ja ne zavaravam! Komentirati mogu bilo što i bilo koga, tomu i služi ovo raspravište kao i svi ini forumi. Verbalno nasilje je vrieđanje, govorenje s visoka, prietnja silom... nješto što nije prisutno u mojih upisih.
tematika postaje nebitna
niti je ovo sud o njima
laži ne želim slušati
to je cijela priča
ja idem delati
2014-04-16
aj baš navedi za što ne trebaAssadNaPodmornici wrote:pa da.. medicina se treba studirati.. pravo da.. nemože netko biti pravnik, advokat bez fakulteta , neide to tako.. niti doktor. eto tako par stvari, ali većinom netreba..catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
yoda, pa ti tražiš i kurs za keramičara
AssadNaPodmornici wrote:pa da.. medicina se treba studirati.. pravo da.. nemože netko biti pravnik, advokat bez fakulteta , neide to tako.. niti doktor. eto tako par stvari, ali većinom netreba..catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
kćer od sestre studirala medicinu, trenutno na specijal. u Zg
stipendija je samo neznatan dio troškova, ali ipak pomogne
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa da.. medicina se treba studirati.. pravo da.. nemože netko biti pravnik, advokat bez fakulteta , neide to tako.. niti doktor. eto tako par stvari, ali većinom netreba..catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
kćer od sestre studirala medicinu, trenutno na specijal. u Zg
stipendija je samo neznatan dio troškova, ali ipak pomogne
zavisi ko te stipendira
ima stipendija koje pokrivaju sve
drugo je kurs, koji platiš 2000kn i gdje obuka traje mjesec dana, a drugo je recimo ja išao na fakultet od 5godina, učio svaki dan , slušao predavanje, završio čak i kolegije iz EU fondova, a na kraju kada je bilo za upasti u EU fondove, posao dobije neka bosanka sa završenim fakultetom teologije, a država u mene uložila 200 000kn zakurac i zaposli tu osobu... na kraju ništa od moga faksa, - evo za koji tjedan mi počinje sezona, bavim se "strukom" gdje sam tečaj platio 2000€ , a sada učim programiranje kombinacijom besplatnih tečajeva i online tečajeva koji koštaju 10€ . šta će mi fakultet za sve to,Noor wrote:aj baš navedi za što ne trebaAssadNaPodmornici wrote:pa da.. medicina se treba studirati.. pravo da.. nemože netko biti pravnik, advokat bez fakulteta , neide to tako.. niti doktor. eto tako par stvari, ali većinom netreba..catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
yoda, pa ti tražiš i kurs za keramičara
fakultet je istina dobar za kurčenje, primjetio sam , kada dođem u neko društvo i kažem magistar ekonomije, ljudi odmah promjene facu, totalno se drugačije ponašaju, odmah postanu pre uljudni , i pre ljubazni, :D eto to je jedina korist od škole.. da mi se vratit, baš to , završio bi tečaj za keramičara i 10drugih tečajeva, , mislim i ovako sam ih par sa strane završio i od toga živim
2018-06-14
trebo si ić u BaltazaraAssadNaPodmornici wrote:
faks je gubitak vremena u većini slučajeva.
Guest- Guest
kao onaj bosanac , završio baltazara i onda dobio posao dikretora neke državne/gradske firme u makarskoj a prije toga nije odradio nigdje niti dana u realnom sektoru. i još se kurči "ja završiooo fakultet" .pokajnik wrote:trebo si ić u BaltazaraAssadNaPodmornici wrote:
faks je gubitak vremena u većini slučajeva.
2018-06-14
samo protiv obaveznog i protiv besplatnogepikur37 wrote:Noor wrote:pitaj abena :Depikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
Oni i yoda su protiv obrazovanja a za osobne slobode :)
2014-04-16
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» I Kajinov sin ide studirat u Ameriku
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
Page 8 of 14