toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
marcellus wrote:a zašto ne bi riješila unutar 1% mater joj je iznimno pametna i sposobna, nikad ni jedna žena nije došla tako visoko u NATO hijerarhiji
jedino je Karamarko sposobniji od nje, a nisi uspio ni njega obraniti od defetista
što si ono bio govorio, da Hrvatska srlja u propast ako naš Karamarko padne?
Guest- Guest
pokajnik wrote:Imaš dokaz toga?Regoč wrote:
Ako je Kata riešila SAT među 1 % najboljih,
U RH u tih jedan posto obično ulaze, tako neka ekipica iz društvenoprihvatljivih zlatnih obitelji, mala od Kolinde, posinak od Šeksa, Plenki, vjerojatno će dica od Plenkija isto tako...
Last edited by catabbath on Tue 21 May - 15:32; edited 1 time in total
catabbath-
2015-08-22
Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
što više repliciraš sve mi više nalikujš na babuRegoč wrote:Ništa se ja ne zavaravam! Komentirati mogu bilo što i bilo koga, tomu i služi ovo raspravište kao i svi ini forumi. Verbalno nasilje je vrieđanje, govorenje s visoka, prietnja silom... nješto što nije prisutno u mojih upisih.mortal wrote:ni stil ni biranje riječi nemaju veze s verbalnim nasiljem nego kačenje na svaku, nastojanje makar i lažima pobiti rečeno itd itdRegoč wrote:Kad proučiš moj stil te sadržaj i dinamiku mojih rečenicah te ih usporediš sa svojim stilom i rečenicami, ukazat će ti se tko provodi verbalno nasilje.mortal wrote:Regoč wrote:
Potvrditi što? Da ti nisu trjebale veze? Nisu, program je američki i idu oni koji plate. Tata joj je bil mesar, što je u ono doba nosilo dosta novca.
jel imaš ti pametnijeg posla??
ajde sjaši
šta ste se uzjebali ni mišljenje ne dozvoljavate napisati odmah reakcije sunce ti ... na svaku
ako si pametan čovjek, bavi se nečim korisnim, pametnim, ne jebi
ako si glup pa ne kužiš tvoj problem
samo jedno je biti glup, drugo praviti se lud i provoditi verbalno nasilje kao što činite
ne zavaravaj samoga sebe
tematika postaje nebitna
ako su takvi oni koji bodre i podilaze predstavnicima vlasti u Hrvatskoj ne dešava se ništa neuobičajeno
immortal-
2014-04-16
Načelo dobre vjere. Ako imaš drukčije podatke, opleti njima po forumu.pokajnik wrote:Izvor je Kolinda.Regoč wrote:Čitamo isti izvor s poveznice, od njih traži autentifikaciju podatakah.pokajnik wrote:Imaš dokaz toga?Regoč wrote:
Treba joj vjerovati na riječ jer je političarka?
epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
to svi znamo, ali treba trpjeti napad regoča i inih s ovog foruma ako se izusti žalosna istina
im ih masa
kao što su mnogi do sada dobivali diplome po značaju i vezi
i bit će ih
kako se dobiva mjesto na faksu tako se dobiva i diplioma, radno mjesto, pohvala za uspjeh u radu, prilika za napredak ...
već je sve prozirno
baš zato ne trpim olako kad mi netko takve izdvaja kao primjer uspjeha
kao i preparirane žene za primjer privlačnosti i ljepote
izazivaju distancu i negodovanje
Last edited by mortal on Tue 21 May - 15:37; edited 1 time in total
2014-04-16
Regoč wrote:Koliki je trošak i kolika je njezina stipendija?mortal wrote:nikakve glupostimarcellus wrote:mortal wrote:najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....marcellus wrote:
koji će joj kurac, na Harvard primaju najbolje iz cijelog svijeta i ne jebe ih državljanstvo
a da studij košta, košta
nismo glupi .. najte nas trovati
masa djece koji su odličnici po mnogočmu ne mogu ni u Zg na fax jer roditelji nemaju financije
gluposti, bar je u hrvatskoj studij besplatan, a oni vrhunski uvijek mogu birat stipendiju i fax bilo gdje u svijetu i EU
i ne u USA ne ide preko veze, može ti babo bit direktor svemira ali ne ide
stipendije nisu dovoljne ni za dio troška fakulteta
2x veća od godišnje plaće njene mame
Jednostavnimi riečimi rečeno, nemaš pojma kakav je njezin uspjeh na SAT-u!mortal wrote:uvijek postoji razlog zaštomarcellus wrote:a zašto ne bi riješila unutar 1% mater joj je iznimno pametna i sposobna, nikad ni jedna žena nije došla tako visoko u NATO hijerarhiji
ali nigdje nije dokaz ni znak da je to što navodiš- pamet
misliš da su svi koji su završili u jamama glupi i ludi... baš naprotiv
prodaja, predaja, prihvat đavla radi uspjeha ključan je razlog!
mortal wrote:epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
to svi znamo, ali treba trpjeti napad regoča i inih s ovog foruma ako se izusti žalosna istina
Istina nije žalosna ona je samo životna.
Jasno da će dijete bogatijih i bolje obrazovanih roditelja imati bolje šanse. Tako i treba, ali samo to.
2015-08-06
Nije li nakon Karamarkova pada ponovno komunistička deriščad zgrabila Hrvatsku?pokajnik wrote:marcellus wrote:a zašto ne bi riješila unutar 1% mater joj je iznimno pametna i sposobna, nikad ni jedna žena nije došla tako visoko u NATO hijerarhiji
jedino je Karamarko sposobniji od nje, a nisi uspio ni njega obraniti od defetista
što si ono bio govorio, da Hrvatska srlja u propast ako naš Karamarko padne?
Znate njezine rezultate sa SAT-a?catabbath wrote:pokajnik wrote:Imaš dokaz toga?Regoč wrote:
U RH u tih jedan posto obično ulaze, tako neka ekipica iz društvenoprihvatljivih zlatnih obitelji, mala od Kolinde, posinak od Šeksa, Plenki, vjerojatno će dica od Plenkija isto tako...
to ne može svatkoNoor wrote:Regoč wrote:Koliki je trošak i kolika je njezina stipendija?mortal wrote:nikakve glupostimarcellus wrote:mortal wrote:
najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....
masa djece koji su odličnici po mnogočmu ne mogu ni u Zg na fax jer roditelji nemaju financije
gluposti, bar je u hrvatskoj studij besplatan, a oni vrhunski uvijek mogu birat stipendiju i fax bilo gdje u svijetu i EU
da joj se odeš ulizivati svakodnevno ne bi uspjela Nor
2014-04-16
Regoč wrote:Znate njezine rezultate sa SAT-a?catabbath wrote:pokajnik wrote:Imaš dokaz toga?Regoč wrote:
immortal-
2014-04-16
Skretanje s teme + argumentum ad homminem. Nije loše, ali znaš ti i gore, ožeži. No, sjeti se posljednjega suda, kad već Vuka na njega upozoravaš. Čisto da i ja tebe upozorim prije nego eskaliraš u gnjev.mortal wrote:što više repliciraš sve mi više nalikujš na babuRegoč wrote:Ništa se ja ne zavaravam! Komentirati mogu bilo što i bilo koga, tomu i služi ovo raspravište kao i svi ini forumi. Verbalno nasilje je vrieđanje, govorenje s visoka, prietnja silom... nješto što nije prisutno u mojih upisih.mortal wrote:ni stil ni biranje riječi nemaju veze s verbalnim nasiljem nego kačenje na svaku, nastojanje makar i lažima pobiti rečeno itd itdRegoč wrote:Kad proučiš moj stil te sadržaj i dinamiku mojih rečenicah te ih usporediš sa svojim stilom i rečenicami, ukazat će ti se tko provodi verbalno nasilje.mortal wrote:
jel imaš ti pametnijeg posla??
ajde sjaši
šta ste se uzjebali ni mišljenje ne dozvoljavate napisati odmah reakcije sunce ti ... na svaku
ako si pametan čovjek, bavi se nečim korisnim, pametnim, ne jebi
ako si glup pa ne kužiš tvoj problem
samo jedno je biti glup, drugo praviti se lud i provoditi verbalno nasilje kao što činite
ne zavaravaj samoga sebe
tematika postaje nebitna
ako su takvi oni koji bodre i podilaze predstavnicima vlasti u Hrvatskoj ne dešava se ništa neuobičajeno
epikur37 wrote:mortal wrote:epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
Jasno da će dijete bogatijih i bolje obrazovanih roditelja imati bolje šanse. Tako i treba, ali samo to.
ne znam što je Jakov
kako se nitko ne hvali s njim
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:epikur37 wrote:mortal wrote:epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
ne znam što je Jakov
kako se nitko ne hvali s njim
a ne znam....za prvog gospodina je sramota...
predebel i bez ikakve inicijative
2015-08-06
faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Izrazito mal broj ljudi uspieva samo prjeko veze. Velika se većina naradi, a radom stekne i određene veze koje generiraju preporuke i daljnje poslove.mortal wrote:epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
im ih masa
kao što su mnogi do sada dobivali diplome po značaju i vezi
i bit će ih
kako se dobiva mjesto na faksu tako se dobiva i diplioma, radno mjesto, pohvala za uspjeh u radu, prilika za napredak ...
već je sve prozirno
baš zato ne trpim olako kad mi netko takve izdvaja kao primjer uspjeha
kao i preparirane žene za primjer privlačnosti i ljepote
izazivaju distancu i negodovanje
Zanima me ima li Mortica drukčijih spoznajah, očito je da sumnja u istinitost viesti.Noor wrote:Regoč wrote:Koliki je trošak i kolika je njezina stipendija?mortal wrote:nikakve glupostimarcellus wrote:mortal wrote:
najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....
AssadNaPodmornici wrote:faks je gubitak vremena u većini slučajeva.epikur37 wrote:Msm vjerojatno ima njenih vršnjaka koji su u osnovi prirodno i inteligentniji od nje pa neće upisati ama baš ništa....ali što...to je život.
škola općenito je glupost....najbolje da čovjek sam sve nauči...šta će nama netko nametati te socijalističke gluposti....više slobode manje obrazovanja
:D
2015-08-06
slušaj ne jebiRegoč wrote:Skretanje s teme + argumentum ad homminem. Nije loše, ali znaš ti i gore, ožeži. No, sjeti se posljednjega suda, kad već Vuka na njega upozoravaš. Čisto da i ja tebe upozorim prije nego eskaliraš u gnjev.mortal wrote:što više repliciraš sve mi više nalikujš na babuRegoč wrote:Ništa se ja ne zavaravam! Komentirati mogu bilo što i bilo koga, tomu i služi ovo raspravište kao i svi ini forumi. Verbalno nasilje je vrieđanje, govorenje s visoka, prietnja silom... nješto što nije prisutno u mojih upisih.mortal wrote:ni stil ni biranje riječi nemaju veze s verbalnim nasiljem nego kačenje na svaku, nastojanje makar i lažima pobiti rečeno itd itdRegoč wrote:
Kad proučiš moj stil te sadržaj i dinamiku mojih rečenicah te ih usporediš sa svojim stilom i rečenicami, ukazat će ti se tko provodi verbalno nasilje.
ne zavaravaj samoga sebe
tematika postaje nebitna
znam ju i m,noge druge osobno
ali niti si ti osoba s kojom moram o tome
niti je ovo sud o njima
laži ne želim slušati
diviti se uspjehu dobivenom po upitnim kvalitetama
imaju kreatore na svojoj strani
to je cijela priča
upoznata sam s mnogim stvarima
u ovoj priči ti si kratak
2014-04-16
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» I Kajinov sin ide studirat u Ameriku
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
Page 7 of 14