toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
Kad proučiš moj stil te sadržaj i dinamiku mojih rečenicah te ih usporediš sa svojim stilom i rečenicami, ukazat će ti se tko provodi verbalno nasilje.mortal wrote:Regoč wrote:Potvrditi što? Da ti nisu trjebale veze? Nisu, program je američki i idu oni koji plate. Tata joj je bil mesar, što je u ono doba nosilo dosta novca.mortal wrote:nemoj mi tvrdti ono što ni sam ne možeš potvrditiRegoč wrote:Kolinda je bila u Americi osamdesetih, nikakve joj veze nisu trjebale. Mi smo u školi imali dvie Američanke.mortal wrote:
99% je ovo uvijek uspjeh probitka
jel imaš ti pametnijeg posla??
ajde sjaši
šta ste se uzjebali ni mišljenje ne dozvoljavate napisati odmah reakcije sunce ti ... na svaku
ako si pametan čovjek, bavi se nečim korisnim, pametnim, ne jebi
ako si glup pa ne kužiš tvoj problem
samo jedno je biti glup, drugo praviti se lud i provoditi verbalno nasilje kao što činite
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
dok je kolinda bila veleposlanica privatno se vozila na račun državecatabbath wrote:Regoč wrote:Očito je da ne živi u Belgiji, hvala na potvrdi moje tvrdnje.
Živila do nedavno, preselila se u RH na 5 minuta dok joj je stara vrhovnica i sad i ide natrag na zapad. A i stara će kad joj istekne mandat.
da to radi netko tko nema zaleđe, ali bi se pušilo za njim
za vjeke bi ga proglasili lopovom i osramoćen bi ostao,
da to napravi netko kod privatnika još bi kazneno odgovarao, posao više ne bi našaio
a ova postala predsjednica
sad moramo slušati kao je pametno njeno potomstvo, kako može što drugi ne mogu.. mislim
2014-04-16
Imaš dokaz toga?Regoč wrote:
Ako je Kata riešila SAT među 1 % najboljih,
Guest- Guest
Javi se za njeku stipendiju pa vidi.pokajnik wrote:Regoč wrote:
Naravno da je moguće, samo nisu svi dovoljno dobri koji bi htjeli.
to bi vrijedilo kad bi imali dovoljno veliku ekonomiju za sve, punu zaposlenost, višestruko veći BDP
no kako nema mjesta u ekonomiji za 20-30% stanovništva onda prevladavaju rodbinske veze, nepotizam, korupcija itd.
pričaš gluposti, tj. namjerno lažeš
Živjela je gdje su joj živjeli roditelji, ništa neobično za maloljetnu djecu.catabbath wrote:Regoč wrote:Očito je da ne živi u Belgiji, hvala na potvrdi moje tvrdnje.
Živila do nedavno, preselila se u RH na 5 minuta dok joj je stara vrhovnica i sad i ide natrag na zapad. A i stara će kad joj istekne mandat.
Svi mladi iz Hrvatske nisu pristupili SAT-u.mortal wrote:ona sama to mogla od svih mladih iz Hrvatske ??Regoč wrote:Ako je Kata riešila SAT među 1 % najboljih, očito je dovoljno dobra za stipendiju.mortal wrote:a ovi jesu ?Regoč wrote:Naravno da je moguće, samo nisu svi dovoljno dobri koji bi htjeli.mortal wrote:
o čem ti??
da nemoj lupetati
da je to moguće ne bi trećina Hrvatske iselila
i ti si od onih " za sva vremena" i komunizam i kapitalizam uvijek u žiži
ne seri
koga hebete
mortal wrote:najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....marcellus wrote:prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
koji će joj kurac, na Harvard primaju najbolje iz cijelog svijeta i ne jebe ih državljanstvo
a da studij košta, košta
nismo glupi .. najte nas trovati
masa djece koji su odličnici po mnogočmu ne mogu ni u Zg na fax jer roditelji nemaju financije
gluposti, bar je u hrvatskoj studij besplatan, a oni vrhunski uvijek mogu birat stipendiju i fax bilo gdje u svijetu i EU
i ne u USA ne ide preko veze, može ti babo bit direktor svemira ali ne ide
ni stil ni biranje riječi nemaju veze s verbalnim nasiljem nego kačenje na svaku, nastojanje makar i lažima pobiti rečeno itd itdRegoč wrote:Kad proučiš moj stil te sadržaj i dinamiku mojih rečenicah te ih usporediš sa svojim stilom i rečenicami, ukazat će ti se tko provodi verbalno nasilje.mortal wrote:Regoč wrote:Potvrditi što? Da ti nisu trjebale veze? Nisu, program je američki i idu oni koji plate. Tata joj je bil mesar, što je u ono doba nosilo dosta novca.mortal wrote:nemoj mi tvrdti ono što ni sam ne možeš potvrditiRegoč wrote:
Kolinda je bila u Americi osamdesetih, nikakve joj veze nisu trjebale. Mi smo u školi imali dvie Američanke.
ajde sjaši
šta ste se uzjebali ni mišljenje ne dozvoljavate napisati odmah reakcije sunce ti ... na svaku
samo jedno je biti glup, drugo praviti se lud i provoditi verbalno nasilje kao što činite
ne zavaravaj samoga sebe
Last edited by mortal on Tue 21 May - 9:25; edited 1 time in total
2014-04-16
Regoč wrote:Javi se za njeku stipendiju pa vidi.pokajnik wrote:Regoč wrote:
to bi vrijedilo kad bi imali dovoljno veliku ekonomiju za sve, punu zaposlenost, višestruko veći BDP
no kako nema mjesta u ekonomiji za 20-30% stanovništva onda prevladavaju rodbinske veze, nepotizam, korupcija itd.
u lažova je kratak mozak
Guest- Guest
Čitamo isti izvor s poveznice, od njih traži autentifikaciju podatakah.pokajnik wrote:Imaš dokaz toga?Regoč wrote:
Regoč wrote:Svi mladi iz Hrvatske nisu pristupili SAT-u.mortal wrote:ona sama to mogla od svih mladih iz Hrvatske ??Regoč wrote:Ako je Kata riešila SAT među 1 % najboljih, očito je dovoljno dobra za stipendiju.mortal wrote:a ovi jesu ?Regoč wrote:
ne seri
koga hebete
upravo to, ko hoće može pristupit na SAT i dat prijavu za bilo koje američko sveučilište
samo kvaka je da prime jednog od dvadeset koji se prijave
najbolji od najboljih dobiju stipendije, oni iz druge lige najboljih plaćaju sami
a zašto ne bi riješila unutar 1% mater joj je iznimno pametna i sposobna, nikad ni jedna žena nije došla tako visoko u NATO hijerarhiji
nikakve glupostimarcellus wrote:mortal wrote:najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....marcellus wrote:prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
koji će joj kurac, na Harvard primaju najbolje iz cijelog svijeta i ne jebe ih državljanstvo
a da studij košta, košta
masa djece koji su odličnici po mnogočmu ne mogu ni u Zg na fax jer roditelji nemaju financije
gluposti, bar je u hrvatskoj studij besplatan, a oni vrhunski uvijek mogu birat stipendiju i fax bilo gdje u svijetu i EU
stipendije nisu dovoljne ni za dio troška fakulteta
2014-04-16
marcellus wrote:mortal wrote:najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....marcellus wrote:prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
a da studij košta, košta
kod njih može na preporuku, a to nema veze s vezom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Izvor je Kolinda.Regoč wrote:Čitamo isti izvor s poveznice, od njih traži autentifikaciju podatakah.pokajnik wrote:Imaš dokaz toga?Regoč wrote:
Treba joj vjerovati na riječ jer je političarka?
Guest- Guest
Ništa se ja ne zavaravam! Komentirati mogu bilo što i bilo koga, tomu i služi ovo raspravište kao i svi ini forumi. Verbalno nasilje je vrieđanje, govorenje s visoka, prietnja silom... nješto što nije prisutno u mojih upisih.mortal wrote:ni stil ni biranje riječi nemaju veze s verbalnim nasiljem nego kačenje na svaku, nastojanje makar i lažima pobiti rečeno itd itdRegoč wrote:Kad proučiš moj stil te sadržaj i dinamiku mojih rečenicah te ih usporediš sa svojim stilom i rečenicami, ukazat će ti se tko provodi verbalno nasilje.mortal wrote:Regoč wrote:Potvrditi što? Da ti nisu trjebale veze? Nisu, program je američki i idu oni koji plate. Tata joj je bil mesar, što je u ono doba nosilo dosta novca.mortal wrote:
nemoj mi tvrdti ono što ni sam ne možeš potvrditi
ajde sjaši
ne zavaravaj samoga sebe
Sad je jasno zašto nisi dobil stipendiju.pokajnik wrote:Regoč wrote:Javi se za njeku stipendiju pa vidi.pokajnik wrote:Regoč wrote:
u lažova je kratak mozak
uvijek postoji razlog zaštomarcellus wrote:a zašto ne bi riješila unutar 1% mater joj je iznimno pametna i sposobna, nikad ni jedna žena nije došla tako visoko u NATO hijerarhiji
ali nigdje nije dokaz ni znak da je to što navodiš- pamet
misliš da su svi koji su završili u jamama glupi i ludi... baš naprotiv
prodaja, predaja, prihvat đavla radi uspjeha ključan je razlog!
immortal-
2014-04-16
Koliki je trošak i kolika je njezina stipendija?mortal wrote:nikakve glupostimarcellus wrote:mortal wrote:najbolji se postaje kad si zaista najbolji ili kad si dijete predsjednika, upravitelja ....marcellus wrote:prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
a da studij košta, košta
stipendije nisu dovoljne ni za dio troška fakulteta
pokajnik wrote:Izvor je Kolinda.Regoč wrote:Čitamo isti izvor s poveznice, od njih traži autentifikaciju podatakah.pokajnik wrote:Imaš dokaz toga?Regoč wrote:
Treba joj vjerovati na riječ jer je političarka?
mala je vjerojatno bistra sad ako je imala još kakvu preporuku sve 5...
kao da je bitno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:a zašto ne bi riješila unutar 1% mater joj je iznimno pametna i sposobna, nikad ni jedna žena nije došla tako visoko u NATO hijerarhiji
jedino je Karamarko sposobniji od nje, a nisi uspio ni njega obraniti od defetista
što si ono bio govorio, da Hrvatska srlja u propast ako naš Karamarko padne?
Guest- Guest
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» I Kajinov sin ide studirat u Ameriku
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
Page 6 of 14