toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
Page 1 of 14
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Forum trokira ( tema broj 2 )
Ona prva je nestala u bespućima foruma.
Sad čekamo kad će ova isparit. Sve buca. Pošempija forum. Kinezi ga razjebali
Sad čekamo kad će ova isparit. Sve buca. Pošempija forum. Kinezi ga razjebali
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
atarina Kitarović, kći hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, primljena je na vrhunsko američko sveučilište Harvard. Katarina se prijavila na četiri američka sveučilišta koja su dio Ivy Leaguea, prestižnog društva najboljih američkih sveučilišta.
S.A.T. test, koji se koristi kao prijemni ispit za upis na preddiplomske studije u SAD-u, riješila je rezultatom koji ju je svrstao među 1 posto najboljih pristupnika. Zahvaljujući tom rezultatu primljena je na sva sveučilišta na koja se prijavila, a na kraju je odabrala Harvard.
Studiranje će početi ove jeseni, a prema dostupnim informacijama, velik dio njezina studiranja pokrit će fakultetska stipendija. O Katarini Kitarović hrvatska javnost dosad nije znala mnogo. Povremeno bi se u medijima pojavile vijesti o rezultatima koje je postizala kao klizačica, ali ostali detalji o njezinom životu u medijima su se pojavili tek nedavno.
Poznato je da je Katarina Kitarović odlična učenica 4. razreda Međunarodnog IB programa zagrebačke XV. Gimnazije, poznatog MIOC-a, gdje je pohađala posebne programe iz matematike i spisateljstva.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/kci-kolinde-grabar-kitarovic-upala-je-na-harvard/
S.A.T. test, koji se koristi kao prijemni ispit za upis na preddiplomske studije u SAD-u, riješila je rezultatom koji ju je svrstao među 1 posto najboljih pristupnika. Zahvaljujući tom rezultatu primljena je na sva sveučilišta na koja se prijavila, a na kraju je odabrala Harvard.
Studiranje će početi ove jeseni, a prema dostupnim informacijama, velik dio njezina studiranja pokrit će fakultetska stipendija. O Katarini Kitarović hrvatska javnost dosad nije znala mnogo. Povremeno bi se u medijima pojavile vijesti o rezultatima koje je postizala kao klizačica, ali ostali detalji o njezinom životu u medijima su se pojavili tek nedavno.
Poznato je da je Katarina Kitarović odlična učenica 4. razreda Međunarodnog IB programa zagrebačke XV. Gimnazije, poznatog MIOC-a, gdje je pohađala posebne programe iz matematike i spisateljstva.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/kci-kolinde-grabar-kitarovic-upala-je-na-harvard/
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: toliko voli hrvatsku da ce studirat na harvardu
Glupa tema.
Kolinda je ok, Harvard je odličan...
Taman je trebala poslati malu u Osijek da studira
Kolinda je ok, Harvard je odličan...
Taman je trebala poslati malu u Osijek da studira
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Koli ima moj glas kao i HDZ.
2015-08-06
epikur37 wrote:Koli ima moj glas kao i HDZ.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Nema druge....;)debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Koli ima moj glas kao i HDZ.
2015-08-06
Bmk di će ona studirat , ionako je svaka ta s faksom emanicipirana. Nema od toga koristi.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Dok ona završi taj Harvard po Evrope će bit u ratu s muslimanima koje su doveli jer su se ove emanicipirale pa pada natalitet.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/trump-zaprijetio-unistenjem-i-ekonomskom-invazijom-na-iran
Seren se na nju i na njen faks. Ćin to cura upiše piši propalo.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/trump-zaprijetio-unistenjem-i-ekonomskom-invazijom-na-iran
Seren se na nju i na njen faks. Ćin to cura upiše piši propalo.
2014-04-11
pa jel mala ima americko drzavljanstvo
A koga brige više ?prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
Pa pa natalitet
2014-04-11
Sad uvozi masovno radnu snagu jer one idu na fakultet umisto da rađaju i bave se odgojen dice.
Košta će vas skupo te njihove karijere
Košta će vas skupo te njihove karijere
2014-04-11
debotoijusto wrote:cestitam
ne nego će studirati na FFZG-u...
Harvard vs. bilo koje sveučilište u Hrvatskoj - Starship enterprise vs. Grunfov avion
P.S. moja žene je srednju završila u SAD a magistrirala u Levenu na jednom od boljih sveučilišta na planeti, Lastane je li moja žena hrvatomrzac i izdajica?
prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
koji će joj kurac, na Harvard primaju najbolje iz cijelog svijeta i ne jebe ih državljanstvo
a da studij košta, košta
I sad ne radi ništa jer ima dvoje dice. Mogla je tako i bez tog faksa. Produktivnost nula bodova.marcellus wrote:debotoijusto wrote:cestitam
ne nego će studirati na FFZG-u...
Harvard vs. bilo koje sveučilište u Hrvatskoj - Starship enterprise vs. Grunfov avion
P.S. moja žene je srednju završila u SAD a magistrirala u Levenu na jednom od boljih sveučilišta na planeti, Lastane je li moja žena hrvatomrzac i izdajica?
2014-04-11
ma kontam radi sat testamarcellus wrote:prckov wrote:pa jel mala ima americko drzavljanstvo
koji će joj kurac, na Harvard primaju najbolje iz cijelog svijeta i ne jebe ih državljanstvo
a da studij košta, košta
al vidim u americi je to obavezno I za strane student skoro na svim fakultetima
ako nije straini student a prosjek joj dovoljno visok onda ne plaze sat
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Zajebi to sve. Ako ide na faks a misli 100% bit produktivna onda mora zaboravit obitelj a ako je ima pada joj produktivnost za oko 30% jer mora mislit na dicu. Nije angažirana na poslu 100%.
Kako god okreneš nevalja.
2014-04-11
marcellus wrote:
moja žene je srednju završila u SAD a magistrirala u Levenu na jednom od boljih sveučilišta na planeti
Koliko ima kila i koliko je visoka? Jel puši?
crvenkasti-
2014-04-17
Zato ću ja sad čekat da natalitet još krahira pa fino vadi pare za demografsku obnovu jel...RayMabus wrote:Zajebi to sve. Ako ide na faks a misli 100% bit produktivna onda mora zaboravit obitelj a ako je ima pada joj produktivnost za oko 30% jer mora mislit na dicu. Nije angažirana na poslu 100%.
...jel kad si omogućija ženi da meni bude konkurenkcija na tržištu rada...e...
....e sad ćeš platit djecu.
Vadi pare iz proračuna.
Ćeš ti mene zajebavat ?
Nisan ti ja Mujo iz Doboja.
2014-04-11
Jel loče rakiju ?crvenkasti wrote:marcellus wrote:
moja žene je srednju završila u SAD a magistrirala u Levenu na jednom od boljih sveučilišta na planeti
Koliko ima kila i koliko je visoka? Jel puši?
Aj ta je bar rodila nešto. Ima ih puno šta nisu niti to.
2014-04-11
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Similar topics
» I Kajinov sin ide studirat u Ameriku
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
Page 1 of 14