Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 35
Page 24 of 35 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35
Re: Liga Prvaka 18/19
fridrih_niche wrote:I Jose je mali prevrtljivac...
;)
Ali krajnje je neozbiljno i imbecilno da ti na 2:0 na slobodnjaku ideš napred sa 7 igrača i popušiš gol iz kontre na kraju.
Guest- Guest
Cholo mi nikad nebi ušao u top trenere samo radi tog negledljivog nogometa koji Atletico igra godinama.
cholo je bio dobar u početku, ali stagnira godinama nikakvoga napretka kao mourinho. nema smisla igrati onakav bunker koji igraju s WC igračima.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:cholo je bio dobar u početku, ali stagnira godinama nikakvoga napretka kao mourinho. nema smisla igrati onakav bunker koji igraju s WC igračima.
Umeš ti da ne budeš glup kada se potrudiš.
Cholo je uspešan samo sa šljakerima u ekipi.
Sada kada je dobio lovu i kada može da priušti skoro svakog igrača, pokazuje se sva njegova jednodimenzionalnost kao trenera.
Guest- Guest
Pa kod trećeg gola imaju rušit igrača na centru i prikinit akciju, jebat ga...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:I Jose je mali prevrtljivac...
;)
Ali krajnje je neozbiljno i imbecilno da ti na 2:0 na slobodnjaku ideš napred sa 7 igrača i popušiš gol iz kontre na kraju.
Al nije to do filozofije nego do neiskustva...
;)
Guest- Guest
Ma Simeonea obozavan!
Istina, triba bi igrat ofenzivnije s igračima koje ima, al šta ćeš...
;)
Istina, triba bi igrat ofenzivnije s igračima koje ima, al šta ćeš...
;)
Guest- Guest
river_jude wrote:Da ne bi bilo pederskih konotacija, veliš. Kolko sam skuzil, onda bi se i kic ubacil. I jos pol foruma :/ jbg, doslo je vrijeme analnog sexa. Saću probam da nađem snimak.
Kic je monstrum. Ubacija bi i one svoje Pokemone, na kraju bi svi još i na policiji završili... što bi se njemu naravno, jedinom svidjelo. Doduše nema crnaca, ali zato Bosanaca na vagone...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:river_jude wrote:Da ne bi bilo pederskih konotacija, veliš. Kolko sam skuzil, onda bi se i kic ubacil. I jos pol foruma :/ jbg, doslo je vrijeme analnog sexa. Saću probam da nađem snimak.
Kic je Pedercina. Ubacija bi i one svoje Pokemone, na kraju bi svi još i na policiji završili... što bi se njemu naravno, jedinom svidjelo. Doduše nema crnaca, ali zato Bosanaca na vagone...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Joj, nemoj samo ti prognozirat tko će šta uzet. Ovu si sezonu započeo sa "Pepač to uzima sa Cityjem bez beda", pa odu i Pepač i Sity u kurac, nastavio si sa "najveći i Barca to uzimaju bez beda", pa otišli i najveći i Barca u kurac, završio si sa "Ajax to uzima", pa ode i Ajax u kurac.End wrote:lako za ten Haga, de Jonga i de Ligta, oni uzimaju LP sljedeće sezone u Barci, a šta s ostalima..
A gle ovo, na Anfieldu još traže najvećeg:
Zeko-
2015-08-26
bože dragi oduvijek sam navijao za liverpool i tottenham konačno moja 2 omiljena u finalu
muckodjubre wrote:bože dragi oduvijek sam navijao za liverpool i tottenham konačno moja 2 omiljena u finalu
Guest- Guest
...jedan od dva trenera prvi put osvaja...EPL bez svake dvojbe najjaca liga sveta
EstebanEnrique-
2014-04-15
muckodjubre wrote:bože dragi oduvijek sam navijao za liverpool i tottenham konačno moja 2 omiljena u finalu
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:bože dragi oduvijek sam navijao za liverpool i tottenham konačno moja 2 omiljena u finalu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:bože dragi oduvijek sam navijao za liverpool i tottenham konačno moja 2 omiljena u finalu
2015-09-13
fridrih_niche wrote:muckodjubre wrote:bože dragi oduvijek sam navijao za liverpool i tottenham konačno moja 2 omiljena u finalu
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:fridrih_niche wrote:muckodjubre wrote:bože dragi oduvijek sam navijao za liverpool i tottenham konačno moja 2 omiljena u finalu
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:bože dragi oduvijek sam navijao za liverpool i tottenham konačno moja 2 omiljena u finalu
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:bože dragi oduvijek sam navijao za liverpool i tottenham konačno moja 2 omiljena u finalu
2015-09-13
Page 24 of 35 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 35