ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kujundžić : Ako hoćemo vrhunsku medicinu moramo povećat troškove

Go down

Kujundžić : Ako hoćemo vrhunsku medicinu moramo povećat troškove Empty Kujundžić : Ako hoćemo vrhunsku medicinu moramo povećat troškove

Post by RayMabus 18/4/2019, 11:49

Zašto služi državni proračun majku ti jeben lopovsku cigane ? Državni proračun van služi za financiranje HDZ/SDPa i ostalih strančica da vam daju glas

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2079380

Cigani obični
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Kujundžić : Ako hoćemo vrhunsku medicinu moramo povećat troškove Empty Re: Kujundžić : Ako hoćemo vrhunsku medicinu moramo povećat troškove

Post by Guest 18/4/2019, 11:52

a ja...To je blagajna i kasica prasica za stranku koja trrenutno vlada..
Guest
Guest

Back to top Go down

Kujundžić : Ako hoćemo vrhunsku medicinu moramo povećat troškove Empty Re: Kujundžić : Ako hoćemo vrhunsku medicinu moramo povećat troškove

Post by RayMabus 18/4/2019, 11:54

pismejker wrote:a ja...To je blagajna i kasica prasica za stranku koja trrenutno vlada..
Pa točno to : on priča kako će privatizirat zdravstvo i poskupit troškove tj prebacit trošak na građane a šef Plenkovic mu se istodobno razbacuje tim istim našim novcem za kupovanje glasačke mašinerije.

Puj jeba ti ja mater i tebi i njemu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2019, 12:04

RayMabus wrote:
pismejker wrote:a ja...To je blagajna i kasica prasica za stranku koja trrenutno vlada..
Pa točno to : on priča kako će privatizirat zdravstvo i poskupit troškove tj prebacit trošak na građane a šef Plenkovic mu se istodobno razbacuje tim istim našim novcem za kupovanje glasačke mašinerije.

Puj jeba ti ja mater i tebi i njemu.
Na zapadu je zdravstveno osiguranje cisto privatluk..NEMA odbijanja od place za proracun u tom smislu....odbijaju se socijalna davanja u proracun...dakle socijalno,mirovinski,i slicne pizdarije..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/4/2019, 12:37

prevedeno..ako hocete moje ministarsko 'znanje' platite me inace cao...ne zelim da se bakcem sa brdo problema bolje sam placen kao doktor :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by immortal 18/4/2019, 17:50

vrhunsku medicinu ali za sve ljude
ne samo za novopečene bogatune koji su narasli s državnih jasli

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 18/4/2019, 17:51

vuksadinare wrote:prevedeno..ako hocete moje ministarsko 'znanje' platite me inace cao...ne zelim da se bakcem sa brdo problema bolje sam placen kao doktor :)
ministarsko znanje??
da nisi pretjerao malo
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by catabbath 18/4/2019, 17:52

Samo u Zg

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by immortal 18/4/2019, 17:54

catabbath wrote:Samo u Zg
neće ići
ili će svi dolaziti u Zg i to zakonski
ne pripada Zg samo Zagrepčncima
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics