25 tisuća novih iznajmivaća ove godine
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 25 tisuća novih iznajmivaća ove godine
vjerujem u njemačku kvalitetu, gdje iznajmljuješ?flumen wrote:Noor wrote:gamadflumen wrote:Noor wrote:bome dobro :)epikur37 wrote:
Sobe su u glavnom s kupatilom i terasom. krevete sam uzimao hotelske s madracem za jednu osobu je 500 eur po komadu bio. Kupatila kanalice i staklene kabine, pločice mramor cca 220 kn kvadrat. plus krovna terasa i uskoro jakuzzi s ležaljkama i umjetnom travom, pogled na more :)
imaš li u kuhinji poštene tave koje ne zagaraju?
ja sam sve donio iz njemacke...a turisti uzimaju suvenire
može li se tome doskočiti na neki način?
a moglo bi se...ali nije profitabilno...puno znaci ako ti netko na bookingu da 10-tku...
ne brini, dat ću ti 10-ku
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mortal wrote:šta rade s paramadzango wrote:Uz obalu. Nje bar imaju koliko hoćeš. Naprave nov i širok put a onda uz njega ređaju ekskluzivne hotele sa akva parkovima i svim mogućim sadržajima.mortal wrote:put za što ili za gdje??dzango wrote:Turci i nemaju obalu. Njihova strategija je drugačija. Svake godine novih 10 kilometara puta i 10 ultra ekskluzivnih hotela pored tog puta.flumen wrote:
dok ide, ide.
a bolje i to, da privatnici i obitelji sa kucama malo urede i nesto zarade, nego da velike firme zabetoniraju obalu, kao u turskoj.
narod im i danas iseljava u Švabiju
to oni osvajaju svijet ili što
turska ima 12 % posto bdp-a od turizma. e sad - druga je Prica sto je erdogan kreten pa prolupao zadnjih par godina...hoce to, kad je kuran glavno stivo
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Noor wrote:vjerujem u njemačku kvalitetu, gdje iznajmljuješ?flumen wrote:Noor wrote:gamadflumen wrote:Noor wrote:
bome dobro :)
imaš li u kuhinji poštene tave koje ne zagaraju?
ja sam sve donio iz njemacke...a turisti uzimaju suvenire
može li se tome doskočiti na neki način?
a moglo bi se...ali nije profitabilno...puno znaci ako ti netko na bookingu da 10-tku...
ne brini, dat ću ti 10-ku
rijeka...cijele godine...sad je do 16. kolovoza puno...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Istra i Rijeka zbog blizine zapadnoj Europi imaju popunjenost a ovo sve ispod je turizam 100 dana u godini.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Istra i Rijeka zbog blizine zapadnoj Europi imaju popunjenost a ovo sve ispod je turizam 100 dana u godini.
ma ja racunam na epk 2020...a poslije mogu i studentima iznajmljivat ako ne bude islo...Puna Rijeka omladine iz cijelog svijeta...
flumen-
2015-08-21
A da grad , to ti je isto ko i Split , to uvik moš iznajmit.flumen wrote:RayMabus wrote:Istra i Rijeka zbog blizine zapadnoj Europi imaju popunjenost a ovo sve ispod je turizam 100 dana u godini.
ma ja racunam na epk 2020...a poslije mogu i studentima iznajmljivat ako ne bude islo...Puna Rijeka omladine iz cijelog svijeta...
Problem je ovima svima ispod Rijeke i otoci i onda šta imaš situaciju ode kod mene 100 dana turizam , apartmani , nudi samo more i sunce i onda dođe tri miljona putnika samo avionom neračunajuči ove šta dođu autom i naprave gužvu a narod stoka pa kad vidi ovoga da ima nešto šta funkcionira e onda će svi tako ....i sad pada cijena iznajmljivanja.
2014-04-11
RayMabus wrote:A da grad , to ti je isto ko i Split , to uvik moš iznajmit.flumen wrote:RayMabus wrote:Istra i Rijeka zbog blizine zapadnoj Europi imaju popunjenost a ovo sve ispod je turizam 100 dana u godini.
Problem je ovima svima ispod Rijeke i otoci i onda šta imaš situaciju ode kod mene 100 dana turizam , apartmani , nudi samo more i sunce i onda dođe tri miljona putnika samo avionom neračunajuči ove šta dođu autom i naprave gužvu a narod stoka pa kad vidi ovoga da ima nešto šta funkcionira e onda će svi tako ....i sad pada cijena iznajmljivanja.
ma jasno...cim poslije vele gospe padne kisa, nema vise nikog...
grad je grad, uvijek netko dolazi...zimi smanjim na pola cijene i svi zadovoljni
flumen-
2015-08-21
To ispod Rijeke izuzev Dubrovnika i gradskih jezgara tipa Split , to će sve doć na 30 eura noćenje jer to nema nikakvu ponudu nego svi u isto vrime radi istu šemu a kako je recimo ovo kod mene uža okolica Splita onda ljudi traže stanove pa imaš stambeno apartmanske zgrade i to nema šanse da stane dok ne padne na 30 eura noćenje a to ti dirigira cijenu noćenja u cijeloj Dalmaciji.
To ti je pad sistema.
To ti je pad sistema.
2014-04-11
RayMabus wrote: 1250 kuna misečno i brige me ,
Cijena pristupačna.
catabbath-
2015-08-21
catabbath wrote:RayMabus wrote: 1250 kuna misečno i brige me ,
Cijena pristupačna.
Preko godine i ja to radim doduše soba 1500 kn režije uključene.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
losa im je povezanost sa unutrasnjosti.flumen wrote:mortal wrote:šta rade s paramadzango wrote:Uz obalu. Nje bar imaju koliko hoćeš. Naprave nov i širok put a onda uz njega ređaju ekskluzivne hotele sa akva parkovima i svim mogućim sadržajima.mortal wrote:put za što ili za gdje??dzango wrote:
Turci i nemaju obalu. Njihova strategija je drugačija. Svake godine novih 10 kilometara puta i 10 ultra ekskluzivnih hotela pored tog puta.
narod im i danas iseljava u Švabiju
to oni osvajaju svijet ili što
turska ima 12 % posto bdp-a od turizma. e sad - druga je Prica sto je erdogan kreten pa prolupao zadnjih par godina...hoce to, kad je kuran glavno stivo
Jeftin boravak, a ostajes 7 ili 10 dana u istom resortu.
Inace, nas udio je dvostruko veci.
To mi rodica , kuća do , udaje se a to je njoj ka i meni 500 metara od kuće a znan kome dajen , čuvat će mi i neće mi ošteti nekretninu ništa , sama plaća režije i mirna i ona i ja. To ti tako najbolje , bez puno zajebancije a da je išla uzet okolo ne bi našla ovako dobar stan 500 metara od kuće za tu cijenu jer je to negdi oko 1500 kun najmanje i onda ona nemora strepit oće se kome dignit kurac pa da moraš priko noći selit a ja da dan nepoznatom mora bi strepit oće mi oštetiti nekretninu , oće bit redovni platiša i oće režije sve podmirivat a ovako san miran.catabbath wrote:RayMabus wrote: 1250 kuna misečno i brige me ,
Cijena pristupačna.
Ima ja još stanova , netriba meni ni taj ako se ja buden bija tit ženit , izbacit mater iz garsonjere a nju vratit u kuću sa starin i opet me boli kurac
2014-04-11
Taj stan 1250 ovi manji do njega 1200 to ti je 2400 kuna misčnom svaki misec a ne ono 100 dana u godini i onda se jebeš s tin turistima oće doć neće doć oće ti neće ti plati oće ti uništit šta po stanu šta ajde moja odjebi.
Stari ima penziju , iman maslina pun kurac i tu se zaradi koja kuna , neman žene dice kredita nikakvih dugova nešto raduckat kad mi se bude dalo i boli me kurac.
Stari ima penziju , iman maslina pun kurac i tu se zaradi koja kuna , neman žene dice kredita nikakvih dugova nešto raduckat kad mi se bude dalo i boli me kurac.
2014-04-11
I sad kad san tako postavija stvari sad ću fino se izležavat doma i čekat Nostradamusa. Boli me kurac za cili svit ono. Ljudi dignu kredite onda nikad izać iz toga. U mene toga nema. Evo sad iša dignit deset tisuća kuna sa štednje pa nešto moran odjavit pa nisan nego ću sutra to rješit. Registirat auto a do godine ćemo vidit jer mi po Kaštelima auto netriba , mogu sve sa skuterom a iman i onu A kategoriju za motor.
Šta me boli kurac za sve. A ove ženske emanicipirane ( gleda samo sebe ) nek se same snalaze tko će je jebavat i financirat. To san ja odjeba odavno i miran san. Imaš 1/3 ženskih koje su normalne i udaće se a ovo ostalo je u kurcu i nisu materijal za brak. Ne bi i ženija da me netko tupin čekićen tuče po glavi. Bježi bježi jao jao.
Šta me boli kurac za sve. A ove ženske emanicipirane ( gleda samo sebe ) nek se same snalaze tko će je jebavat i financirat. To san ja odjeba odavno i miran san. Imaš 1/3 ženskih koje su normalne i udaće se a ovo ostalo je u kurcu i nisu materijal za brak. Ne bi i ženija da me netko tupin čekićen tuče po glavi. Bježi bježi jao jao.
2014-04-11
Ekonomski sistem postaviš tako kako tebi odgovara. Eto in sad krahira natalitet pa ako ne budu to financirali neće bit dice.
On meni zakon da dice idu ženi a meni alimentacija e pa kad si taki zakon napisa sad ćeš ih financirat inaće neće biti dice.
Eto tako pa ti jebi mater i ti i one.
On meni zakon da dice idu ženi a meni alimentacija e pa kad si taki zakon napisa sad ćeš ih financirat inaće neće biti dice.
Eto tako pa ti jebi mater i ti i one.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Do 2020. godine otvara se 22 tisuća novih radnih mjesta u turizmu, čak 13 tisuća u hotelima
» Među civilima zatočenima u Mosulu i više od 600 tisuća novih evropljana
» Francuska u posljednja 24 sata zabilježila 10 tisuća novih slučajeva Covida-19
» Padaju cijene privatnog smještaja? Samo u Dalmaciji prijavljeno novih 10 tisuća postelja, najviše u Zadarskoj županiji
» Ove godine podijelit će se hrpa novih vojnih penzija, uglavnom ljudima iz BiH
» Među civilima zatočenima u Mosulu i više od 600 tisuća novih evropljana
» Francuska u posljednja 24 sata zabilježila 10 tisuća novih slučajeva Covida-19
» Padaju cijene privatnog smještaja? Samo u Dalmaciji prijavljeno novih 10 tisuća postelja, najviše u Zadarskoj županiji
» Ove godine podijelit će se hrpa novih vojnih penzija, uglavnom ljudima iz BiH
Page 3 of 3