ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

25 tisuća novih iznajmivaća ove godine

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

25 tisuća novih iznajmivaća ove godine - Page 3 Empty Re: 25 tisuća novih iznajmivaća ove godine

Post by Noor Thu 18 Apr - 4:07

flumen wrote:
Noor wrote:
flumen wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:

Sobe su u glavnom s kupatilom i terasom. krevete sam uzimao hotelske s madracem za jednu osobu je 500 eur po komadu bio. Kupatila kanalice i staklene kabine, pločice mramor cca 220 kn kvadrat. plus krovna terasa i uskoro jakuzzi s ležaljkama i umjetnom travom, pogled na more :)
bome dobro :)
imaš li u kuhinji poštene tave koje ne zagaraju? :D

ja sam sve donio iz njemacke...a turisti uzimaju suvenire flower
gamad
može li se tome doskočiti na neki način?

a moglo bi se...ali nije profitabilno...puno znaci ako ti netko na bookingu da 10-tku...
vjerujem u njemačku kvalitetu, gdje iznajmljuješ? jocolor
ne brini, dat ću ti 10-ku :P

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

25 tisuća novih iznajmivaća ove godine - Page 3 Empty Re: 25 tisuća novih iznajmivaća ove godine

Post by flumen Thu 18 Apr - 4:07

mortal wrote:
dzango wrote:
mortal wrote:
dzango wrote:
flumen wrote:

dok ide, ide.
a bolje i to, da privatnici i obitelji sa kucama malo urede i nesto zarade, nego da velike firme zabetoniraju obalu, kao u turskoj.
Turci i nemaju obalu. Njihova strategija je drugačija. Svake godine novih 10 kilometara puta i 10 ultra ekskluzivnih hotela pored tog puta.
put za što ili za gdje??
Uz obalu. Nje bar imaju koliko hoćeš. Naprave nov i širok put a onda uz njega ređaju ekskluzivne hotele sa akva parkovima i svim mogućim sadržajima.
šta rade s parama
narod im i danas iseljava u Švabiju
to oni osvajaju svijet ili što

turska ima 12 % posto bdp-a od turizma. e sad - druga je Prica sto je erdogan kreten pa prolupao zadnjih par godina...hoce to, kad je kuran glavno stivo

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by flumen Thu 18 Apr - 4:08

Noor wrote:
flumen wrote:
Noor wrote:
flumen wrote:
Noor wrote:
bome dobro :)
imaš li u kuhinji poštene tave koje ne zagaraju? :D

ja sam sve donio iz njemacke...a turisti uzimaju suvenire flower
gamad
može li se tome doskočiti na neki način?

a moglo bi se...ali nije profitabilno...puno znaci ako ti netko na bookingu da 10-tku...
vjerujem u njemačku kvalitetu, gdje iznajmljuješ?  jocolor
ne brini, dat ću ti 10-ku :P

rijeka...cijele godine...sad je do 16. kolovoza puno...

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 18 Apr - 4:15

Istra i Rijeka zbog blizine zapadnoj Europi imaju popunjenost a ovo sve ispod je turizam 100 dana u godini.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by flumen Thu 18 Apr - 4:17

RayMabus wrote:Istra i Rijeka zbog blizine zapadnoj Europi imaju popunjenost a ovo sve ispod je turizam 100 dana u godini.

ma ja racunam na epk 2020...a poslije mogu i studentima iznajmljivat ako ne bude islo...Puna Rijeka omladine iz cijelog svijeta...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 18 Apr - 4:20

flumen wrote:
RayMabus wrote:Istra i Rijeka zbog blizine zapadnoj Europi imaju popunjenost a ovo sve ispod je turizam 100 dana u godini.

ma ja racunam na epk 2020...a poslije mogu i studentima iznajmljivat ako ne bude islo...Puna Rijeka omladine iz cijelog svijeta...
A da grad , to ti je isto ko i Split , to uvik moš iznajmit.

Problem je ovima svima ispod Rijeke i otoci i onda šta imaš situaciju ode kod mene 100 dana turizam , apartmani , nudi samo more i sunce i onda dođe tri miljona putnika samo avionom neračunajuči ove šta dođu autom i naprave gužvu a narod stoka pa kad vidi ovoga da ima nešto šta funkcionira e onda će svi tako ....i sad pada cijena iznajmljivanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by flumen Thu 18 Apr - 4:25

RayMabus wrote:
flumen wrote:

A da grad , to ti je isto ko i Split , to uvik moš iznajmit.

Problem je ovima svima ispod Rijeke i otoci i onda šta imaš situaciju ode kod mene 100 dana turizam , apartmani , nudi samo more i sunce i onda dođe tri miljona putnika samo avionom neračunajuči ove šta dođu autom i naprave gužvu a narod stoka pa kad vidi ovoga da ima nešto šta funkcionira e onda će svi tako ....i sad pada cijena iznajmljivanja.

ma jasno...cim poslije vele gospe padne kisa, nema vise nikog...
grad je grad, uvijek netko dolazi...zimi smanjim na pola cijene i svi zadovoljni

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 18 Apr - 4:31

To ispod Rijeke izuzev Dubrovnika i gradskih jezgara tipa Split , to će sve doć na 30 eura noćenje jer to nema nikakvu ponudu nego svi u isto vrime radi istu šemu a kako je recimo ovo kod mene uža okolica Splita onda ljudi traže stanove pa imaš stambeno apartmanske zgrade i to nema šanse da stane dok ne padne na 30 eura noćenje a to ti dirigira cijenu noćenja u cijeloj Dalmaciji.

To ti je pad sistema.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by catabbath Thu 18 Apr - 5:24

RayMabus wrote: 1250 kuna misečno i brige me ,

Cijena pristupačna.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 18 Apr - 5:39

catabbath wrote:

Cijena pristupačna.

Preko godine i ja to radim doduše soba 1500 kn režije uključene.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Maggie19 Thu 18 Apr - 5:58

flumen wrote:
mortal wrote:
dzango wrote:
mortal wrote:
dzango wrote:
Turci i nemaju obalu. Njihova strategija je drugačija. Svake godine novih 10 kilometara puta i 10 ultra ekskluzivnih hotela pored tog puta.
put za što ili za gdje??
Uz obalu. Nje bar imaju koliko hoćeš. Naprave nov i širok put a onda uz njega ređaju ekskluzivne hotele sa akva parkovima i svim mogućim sadržajima.
šta rade s parama
narod im i danas iseljava u Švabiju
to oni osvajaju svijet ili što

turska ima 12 % posto bdp-a od turizma. e sad - druga je Prica sto je erdogan kreten pa prolupao zadnjih par godina...hoce to, kad je kuran glavno stivo
losa im je povezanost sa unutrasnjosti.
Jeftin boravak, a ostajes 7 ili 10 dana u istom resortu.
Inace, nas udio je dvostruko veci.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 18 Apr - 6:25

catabbath wrote:

Cijena pristupačna.
To mi rodica , kuća do , udaje se a to je njoj ka i meni 500 metara od kuće a znan kome dajen , čuvat će mi i neće mi ošteti nekretninu ništa , sama plaća režije i mirna i ona i ja. To ti tako najbolje , bez puno zajebancije a da je išla uzet okolo ne bi našla ovako dobar stan 500 metara od kuće za tu cijenu jer je to negdi oko 1500 kun najmanje i onda ona nemora strepit oće se kome dignit kurac pa da moraš priko noći selit a ja da dan nepoznatom mora bi strepit oće mi oštetiti nekretninu , oće bit redovni platiša i oće režije sve podmirivat a ovako san miran.

Ima ja još stanova , netriba meni ni taj ako se ja buden bija tit ženit , izbacit mater iz garsonjere a nju vratit u kuću sa starin i opet me boli kurac
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 18 Apr - 6:37

Taj stan 1250 ovi manji do njega 1200 to ti je 2400 kuna misčnom svaki misec a ne ono 100 dana u godini i onda se jebeš s tin turistima oće doć neće doć oće ti neće ti plati oće ti uništit šta po stanu šta ajde moja odjebi.

Stari ima penziju , iman maslina pun kurac i tu se zaradi koja kuna , neman žene dice kredita nikakvih dugova nešto raduckat kad mi se bude dalo i boli me kurac.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 18 Apr - 6:46

I sad kad san tako postavija stvari sad ću fino se izležavat doma i čekat Nostradamusa. Boli me kurac za cili svit ono. Ljudi dignu kredite onda nikad izać iz toga. U mene toga nema. Evo sad iša dignit deset tisuća kuna sa štednje pa nešto moran odjavit pa nisan nego ću sutra to rješit. Registirat auto a do godine ćemo vidit jer mi po Kaštelima auto netriba , mogu sve sa skuterom a iman i onu A kategoriju za motor.

Šta me boli kurac za sve. A ove ženske emanicipirane ( gleda samo sebe ) nek se same snalaze tko će je jebavat i financirat. To san ja odjeba odavno i miran san. Imaš 1/3 ženskih koje su normalne i udaće se a ovo ostalo je u kurcu i nisu materijal za brak. Ne bi i ženija da me netko tupin čekićen tuče po glavi. Bježi bježi jao jao.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 18 Apr - 6:50

Ekonomski sistem postaviš tako kako tebi odgovara. Eto in sad krahira natalitet pa ako ne budu to financirali neće bit dice.

On meni zakon da dice idu ženi a meni alimentacija e pa kad si taki zakon napisa sad ćeš ih financirat inaće neće biti dice.

Eto tako pa ti jebi mater i ti i one.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics