ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu...

Page 15 of 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Go down

..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu... - Page 15 Empty Re: ..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu...

Post by Guest 17/4/2019, 21:21

Leviathan2 wrote:
Rabarbara wrote:
Leviathan2 wrote:
djeces
ja ne komuniciram s lutkama, osim sto sam lutki policajcu u austriji stresao sve pod spisku, dozvoljeno 80, ja 140 i odjedared policajac, ja na kocnixu a ono jebena lutka, lutak, e jesam mu nabrojao
meni mozes reci da sam super, ja sam dovoljno samopouzdan da me takvi komplimenti ne vredjaju, ja sam da sam superiji od super
ja nijesam beta, ja sam alfa svih alfa
ja nijesam sklon zaljubljivanju inace bi se vec zaljubio u sheficu koja mi svako jutro donese kolach
;)
Ma odoh sa teme (iz rasprave). Nisi valjda pomislio da ću se odjaviti? Štatije.   :P

Sad kad si se izjasnio malo mi je laknulo. Vratio si mi vjeru u muški rod. 
Već sam mislila da sam u šumi striborovoj prepunoj nježnih, senzibilnih ugroženih muškaraca.  :D
hebes takvo musko koje je ugrozeno
al sve ih je vise takovih
neka cudna vremena su dosla, dobro su stari govorili, kad musko pocne licit na zensko, tjeraj ga iz sela jer je to zarazno :)

Pa to su ovi usrani Beta "muskarci" koji zenama vise stalno pod mindjom,nebil je ugrabili,jer joj stalno glade ego i izigravaju prijatelje..kuhaju zenama,caste ih,glade im egoe,i tako svasta nesto..u biti njonjavci,sa teskim kompleksima i frustracijama.. :cleanteeth

Guest
Guest

Back to top Go down

..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu... - Page 15 Empty Re: ..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu...

Post by veber 17/4/2019, 21:41

imaš socijalni problem. 

ne socijalni jer nemaš za kruh.

imaš socijalni problem uspostave kontakta sa ženama.

i tvrdiš da živiš u njemačkoj. pa barem su žene u njemačkoj slobodnij. makni se iz turske četvrti, odi u njemački klub ili restoran, nauči njemački.

ne buš trebao ni lutku ni rujku.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 18/4/2019, 00:11

frka wrote:Ja mislim
..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu... - Page 15 1f602 Tko to još može sa prknom misliti?

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2019, 13:50

tre wrote:
frka wrote:Ja mislim
..I oficijelno...Žene su dobile zamjenu... - Page 15 1f602 Tko to još može sa prknom misliti?
Pa Frka i supkom bolje razmislja nego vas par likova,od kojih covjek nish ne cuje,osim lajanja... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2019, 13:51

vidim i onaj folksdojčerski nakot nesh skrabulji,ali se ne da procitati...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 18/4/2019, 13:57

kako se srbi prepoznaju, to nije za bilivit.

jel ti znaš uopće nekaj njemačkog?

dobro, za rujku ide čitanje misli. znate se odmalena.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2019, 14:01

..ne vidi se..ne vidi se... :cleanteeth
kukavna beta,pokusava opet nesto..ajd tamo uvlaci se u guzicu curama i placaj veceru za malo pičke.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 18/4/2019, 14:11

pismejker wrote:..ne vidi se..ne vidi se... :cleanteeth
kukavna beta,pokusava opet nesto..ajd tamo uvlaci se u guzicu curama i placaj veceru za malo pičke.. :cleanteeth
koji si ti idot.

ti si najobičnija pedofilčina, drkaroš i tip s poremećnim socijalnim kontaktima.

pa bogtejebo, zato te žene ne žele.

a tvoja bolest je opasna, da si nekrofil, ajde. tko te jebe.

imaš fiksaciju na analni sex s djecom, a to je ozbiljan poremećaj koji već spada u bolest.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Back to top

- Similar topics