Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
aha, dobro da si se pozurio...jos malo i ide pisat pripravuaben wrote:Noor wrote:razumjela sam te :)aben wrote:Noor wrote:zajedničarstvoaben wrote:
naravski da doje. odvratno je zajedničarstvo, moroš pružati logistiku i onima ke mrziš.
socijalizam, na hrvackon
slobodno koristis i tu hrvatsku rijec, nema gnjeca :)
ne, ne, to je uvik kad je epikur u blizini;
jer je njemu drog izraz zajednica
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
forum, je forum. nakon par mjeseci vidiš razliku hr u odnosu de.
nikad mi nećemo na tu razinu.
to su svjetovi. i sada mi je baš drago kaj je sisata, erina ljubimica zaposlila netjaka.
polako se pitam, od čega će svi ti ljudi živjet koji sada rade unutar HR sustava mirovina i zdravstva.
nikad mi nećemo na tu razinu.
to su svjetovi. i sada mi je baš drago kaj je sisata, erina ljubimica zaposlila netjaka.
polako se pitam, od čega će svi ti ljudi živjet koji sada rade unutar HR sustava mirovina i zdravstva.
2014-12-30
Noor wrote:aha, dobro da si se pozurio...jos malo i ide pisat pripravuaben wrote:Noor wrote:razumjela sam te :)aben wrote:Noor wrote:
zajedničarstvo
socijalizam, na hrvackon
slobodno koristis i tu hrvatsku rijec, nema gnjeca :)
ne, ne, to je uvik kad je epikur u blizini;
jer je njemu drog izraz zajednica
aj, još sedmicu ipo, pa će se malo odmoriti od pustoga posla..
2014-04-16
Nasluša san se priči o tome kako JA moram biti odgovoran.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Pa tamo mogu srat šta god oće.
Da je RF došla tamo pa ih napala ja bi napa RF jer maltretiraju ljude a ovako je RF potpuno u pravu : popovsko govno umislilo da je fakultet njegova prčija.
A mogao bi i ti doći, tko zna možda bi nešto konačno i upecao :D
Neću.
Čekat ću da natalitet krahira pa onda nek netko drugi bude malo odgovoran. Meni je dobro i ovako : sve četiri u zrak i drkica.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
nikaj tijelo/tijelo?
2014-12-30
Kad padne emanicipacija.veber wrote:nikaj tijelo/tijelo?
Neće meni pop solit pamet o odgovornosti a okolo hara emanicipacija.
Nisan budala. Bude prvo krahić nataliteta pa ww 3.
Onda čemo mi pričat šta ja moran i šta ja nemoran.
2014-04-11
čuj, ne bi znao za popove. meni nekak žene bliže. ipak netko mora delat na demografiji.
2014-12-30
Pa uvozit ćemo Arape.veber wrote:čuj, ne bi znao za popove. meni nekak žene bliže. ipak netko mora delat na demografiji.
Zna baba Anđa iz Berlina kako se to radi. Ona ih je utrpala miljon i sad sere okolo kako neće Orban i ostali.
Kad padne emanicipacija onda će se meni otvorit ta čakra koja je potrebna za drugu dinamiku.
Tj ja ću je otvorit. Ja sam je i zatvorio. Ko je zatvara taj je i otvara. I nitko više a najmanje neki pop sa svojim knjigama kako JA moran biti odgovoran....dok okolo hara emanicipacija.
2014-04-11
Nisu 4 mangupa studenti, ne vrijeđajte studente.
Kordic je ispao zrtveni jarac i na njemu su se kola slomila. Nikad nije naredio bilo kakve zlocine.
Ali medjunarodna zajednica citaj Zapad su tim presudama presudili ideji Herceg-Bosne. I kompletno politicko i vojno vodjstvo BiH Hrvata je moralo najebati.
Ali medjunarodna zajednica citaj Zapad su tim presudama presudili ideji Herceg-Bosne. I kompletno politicko i vojno vodjstvo BiH Hrvata je moralo najebati.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Kordic je ispao zrtveni jarac i na njemu su se kola slomila. Nikad nije naredio bilo kakve zlocine.
Sve presude suda su samo pratile političku agendu donesenu pax americanom.
Jednostavno je trebalo presudama suda potvrditi političke odluke i smjernice koje su tada dogovorene između sila odnosno nametnute tada neupitnim svjetskim hegemonom.
A koji je imao i direktan utjecaj na rad suda.
Pravo prati politiku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ima veze..je'l ekipu ne jebu hrvatske zrtve...i da se nije radilo o popu i studentskom domu...ista ekipa bi to negdje drugdje napravila...ako me sjecanje ne vara...nesto slicno su napravili nakon prvostupanjske presude gotovini i cermaku...mada se tad nije radilo o popu i studentima nego je bio prosvjed zbog presude gotovini...RayMabus wrote:I kakve to sad ima veze sa ovom temom ?vuksadinare wrote:Zaboravili ste jednu cinjenicu ovi iz RF zestoko zagovaraju migrante i napadaju hrvatsku policiju sto izvrsavaju ustavnu obvezu zastite granice i ljudi...dakle tu nije rijec o nekim ajmo rec moralnim ljudima nego de facto o petoj koloni...iskreno ja jos nisam cuo od RF da je ikad spomenula mucki ubijene hrvate ne od muslimana samo nego opcenito..ako tko pronadje da jesu ja se ispricavam mada sumnjam..uzgred lik je rekao starjesine...dakle napominjem kordic mi nije simpa ali ovi jos daleko manje
Znači po tebi sutra na fakultetima hor crnaca piva Aleluja jer je pop tako zamislija da je to njemu crkva tamo i predavaonica.
Jel to oćeš reč ?
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Hektorović wrote:RayMabus wrote:Dario Kordić.
Kordića je Haag bezveze uzeo na zub.
Čisto rezultat ratne propagande iz Sa.
cijela ta presuda je malo upitna, pa nije ni bio u Ahmicima ni zapovijedao, sve se temelji na iskazu zasticenog svjedoka, sveskupa bar za malo sumnje..
ali hm
lik ovaj bilic u jutarnjem kaze..'nasao sam se u socijalistickoj opciji'..dakle sistem drzavni posao drzavna placa manje rada...drugo lik je izjavio za 101-jedinicu...ni gotovina nije cist...poradi ratnih zlocina...dakle lik uvazava presudu haga u slucaju kordica ali en bas u slucaju gotovine..dakle tu se nema stovise reci i dodati..njemu je ok na jedan nacin kad se hrvate osudi ali en bas ok kad ih se oslobodi..
2015-09-08
Bar je iskren.vuksadinare wrote:lik ovaj bilic u jutarnjem kaze..'nasao sam se u socijalistickoj opciji'..dakle sistem drzavni posao drzavna placa manje rada.....
2014-04-11
I kad je tako zašto onda kukate šta će zapad biti osvojen od islama ?Ringo10 wrote:Kordic je ispao zrtveni jarac i na njemu su se kola slomila. Nikad nije naredio bilo kakve zlocine.
Oko za oko zub za zub.
2014-04-11
slazem se..da je vise takvih znas na cemu si...znam da mu leđa ne smijem okrenutiRayMabus wrote:Bar je iskren.vuksadinare wrote:lik ovaj bilic u jutarnjem kaze..'nasao sam se u socijalistickoj opciji'..dakle sistem drzavni posao drzavna placa manje rada.....
2015-09-08
Možeš. Otvoreno neprijateljstvo. Njemu možeš. Napada sprijeda.vuksadinare wrote:slazem se..da je vise takvih znas na cemu si...znam da mu leđa ne smijem okrenutiRayMabus wrote:Bar je iskren.vuksadinare wrote:lik ovaj bilic u jutarnjem kaze..'nasao sam se u socijalistickoj opciji'..dakle sistem drzavni posao drzavna placa manje rada.....
2014-04-11
...ne branim ja kordica...ako je sto ucinio odgovarao je...ali mi izrazito smeta kad ga napda peta kolona...koja uzgred ne opravdava oslobađanje gotovine..dakle kod ovih likova je ocito rijec o antihrvatskom stajalistu..isto koliko ej ovaj bilic iskren toliko je iskren i stojic...on kaze za sebe ja sam taj i taj i gotovo sve drugo bi bilo neiskreno...onaj mirando tj miralem mrsic njega mogu shvatiti..jer je bosnjak..brani svoje ali naravno ni u snu ne bi priznao zlocine muslimane nad hrvatima i to razumijem..ali nikad necu razumjet likove poput ovog bilica koji se bar deklarativno izrazava hrvat..ali brani druge ali optuzuje i svoje makar sud i to međunarodni oslobodio gotovinu,markaca..e to je taj problem koji mi izaziva bijes i ne samo kod meneRayMabus wrote:Možeš. Otvoreno neprijateljstvo. Njemu možeš. Napada sprijeda.vuksadinare wrote:slazem se..da je vise takvih znas na cemu si...znam da mu leđa ne smijem okrenutiRayMabus wrote:Bar je iskren.vuksadinare wrote:lik ovaj bilic u jutarnjem kaze..'nasao sam se u socijalistickoj opciji'..dakle sistem drzavni posao drzavna placa manje rada.....
2015-09-08
uzgred taj bilic govori da je nemoralan kao i ovi u dvorani jer ne priznaje presudu hag-a..a istvremeno on ne priznaje presudu haga u slucaju gotovine..dakle i kod njega 'moral' na zavidnoj razinivuksadinare wrote:...ne branim ja kordica...ako je sto ucinio odgovarao je...ali mi izrazito smeta kad ga napda peta kolona...koja uzgred ne opravdava oslobađanje gotovine..dakle kod ovih likova je ocito rijec o antihrvatskom stajalistu..isto koliko ej ovaj bilic iskren toliko je iskren i stojic...on kaze za sebe ja sam taj i taj i gotovo sve drugo bi bilo neiskreno...onaj mirando tj miralem mrsic njega mogu shvatiti..jer je bosnjak..brani svoje ali naravno ni u snu ne bi priznao zlocine muslimane nad hrvatima i to razumijem..ali nikad necu razumjet likove poput ovog bilica koji se bar deklarativno izrazava hrvat..ali brani druge ali optuzuje i svoje makar sud i to međunarodni oslobodio gotovinu,markaca..e to je taj problem koji mi izaziva bijes i ne samo kod meneRayMabus wrote:Možeš. Otvoreno neprijateljstvo. Njemu možeš. Napada sprijeda.vuksadinare wrote:slazem se..da je vise takvih znas na cemu si...znam da mu leđa ne smijem okrenutiRayMabus wrote:Bar je iskren.vuksadinare wrote:lik ovaj bilic u jutarnjem kaze..'nasao sam se u socijalistickoj opciji'..dakle sistem drzavni posao drzavna placa manje rada.....
2015-09-08
Pa socijalista , RF.
Tito partija , Yugići , socijalizam , Fidel Kastro , Kuba ,proleteri , maškare
Tito partija , Yugići , socijalizam , Fidel Kastro , Kuba ,proleteri , maškare
2014-04-11
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Scholz je ratni zločinac
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
» Scholz je ratni zločinac
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
Page 5 of 14