Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
nu njemaggie13 wrote:da vam je baba :Dmarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona.
Upravo to...
n_razbojnik-
2014-04-15
Beatbull, si ti otkril Nevi tko si?nevjestin_razbojnik wrote:nu njemaggie13 wrote:da vam je baba :Dmarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona.
Upravo to...
Guest- Guest
nu nu..babe :Dnevjestin_razbojnik wrote:nu njemaggie13 wrote:da vam je baba :Dmarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
2014-04-12
sve za Zokija, pa sad za Božu...eh da sam obrazovan i elokventan...maggie13 wrote:nu nu..babe :Dnevjestin_razbojnik wrote:nu njemaggie13 wrote:da vam je baba :Dmarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
n_razbojnik-
2014-04-15
yeap, CV joj je na stoluEva wrote:Beatbull, si ti otkril Nevi tko si?nevjestin_razbojnik wrote:nu njemaggie13 wrote:da vam je baba :Dmarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
n_razbojnik-
2014-04-15
...zgodan, mlad i potentan. Jebiga, stal si na kraj reda kad je Bog sve to delil.nevjestin_razbojnik wrote:sve za Zokija, pa sad za Božu...eh da sam obrazovan i elokventan...maggie13 wrote:nu nu..babe :Dnevjestin_razbojnik wrote:nu njemaggie13 wrote:da vam je baba :Dmarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
Guest- Guest
ni jedan,a ni drugi,nije moj tip..uzalud obrazovanje i elokvencija :Dnevjestin_razbojnik wrote:sve za Zokija, pa sad za Božu...eh da sam obrazovan i elokventan...maggie13 wrote:nu nu..babe :Dnevjestin_razbojnik wrote:nu njemaggie13 wrote:da vam je baba :Dmarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
Dobro,Zokiju i nije neko,samo solidno govori engleski..ostalo od bruxelles bojne..:P
2014-04-12
Izlaznost oko 50%, mozda malo manje. HDZ koalicija će pobjediti SDP koaliciju za mandat, dva. Za oko 5 000 - 10 000 glasova vise.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Samo da ne dođu Rusi.
crvenkasti-
2014-04-17
Eva wrote:Riplex wrote:
Ćać je uvik volija malog čovika, a i sebe
Ja mislim da bi baš zanimljivo bilo kad bi izborni prag prošle samo dvije koalicije, ona HDZ-a ( desnica ) te ona SDP-a ( desni centar, centar i lijevi centar )...neoliberalni_placenik wrote:meni je bitno da most i žz osvoje što više mandata.. nadam se da bi Most moga.. 10?
Guest- Guest
U tom slučaju ne bi bilo važno tko bi pobjedio,već tko bi imao dovoljno ruku da bi formirao vladu,niti bi to bila nekakva pobjeda.kaja_333 wrote:Izlaznost oko 50%, mozda malo manje. HDZ koalicija će pobjediti SDP koaliciju za mandat, dva. Za oko 5 000 - 10 000 glasova vise.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A trebali bi onda sjesti za stol i napraviti '' veliku koaliciju ''...heheheheheheheheAntif_No1 wrote:U tom slučaju ne bi bilo važno tko bi pobjedio,već tko bi imao dovoljno ruku da bi formirao vladu,niti bi to bila nekakva pobjeda.kaja_333 wrote:Izlaznost oko 50%, mozda malo manje. HDZ koalicija će pobjediti SDP koaliciju za mandat, dva. Za oko 5 000 - 10 000 glasova vise.
Guest- Guest
Eva wrote:Nemoguće, u mojoj black tekici lepo piše, Marčelo 30.11.marcellus wrote:Eva wrote:Kaj si mijenjal i rodni list? Jezuš Kristuš :face:
Ne, rođendan mi je po ljeti od rođenja...
kaj god, pa ti si ko pokojni bugi, imaš mali milion informacija o meni, i sve su pogrešne, inače nije nikakva tajna kad mi je rođendan i pol foruma ionak zna sve o meni (ti nisi među njima)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ček.... jel to u vezi bugija potvrđeno...
2015-08-08
Pa zajebavam te, kaj ni očito Ne drhti više, nisi mojoj agenciji zanimljiv.marcellus wrote:Eva wrote:Nemoguće, u mojoj black tekici lepo piše, Marčelo 30.11.marcellus wrote:Eva wrote:Kaj si mijenjal i rodni list? Jezuš Kristuš :face:
Ne, rođendan mi je po ljeti od rođenja...
kaj god, pa ti si ko pokojni bugi, imaš mali milion informacija o meni, i sve su pogrešne, inače nije nikakva tajna kad mi je rođendan i pol foruma ionak zna sve o meni (ti nisi među njima)
Guest- Guest
Bože čuvaj nas od kuge, gladi, rata i hrvatskih političara...
darth_vader-
2014-04-17
Pa jeftinije bi bilo svakako...
darth_vader-
2014-04-17
I lakše zamjenjivo, kao i rad na ugovor na određeno. Dvije greške i letiš
Guest- Guest
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Rezultati izbora
» Rezultati izbora službeni
» Rezultati PISA testiranja za 2015.
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici
» Rezultati prijevremenih lokalnih izbora za dva grada i sedam općina
» Rezultati izbora službeni
» Rezultati PISA testiranja za 2015.
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici