Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
Ja glasam za ćaću, ostale ko jebe, kod ćaće je bilo kruva i igara, tuneli su se dobro farbali, ništa fuš. Ćaća je bio s Bushom po orgijama , a ovi 0 bodova
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Eva wrote:Forumski Metuzalem se javio glede godina. Pa jebote, unuka bih ti bilamarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona.
Upravo to...
Pa nisam baš PUNO stariji od tebe, samo puno bolje izgledam...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
vratit ćaći imunitet!Riplex wrote:Ja glasam za ćaću, ostale ko jebe, kod ćaće je bilo kruva i igara, tuneli su se dobro farbali, ništa fuš. Ćaća je bio s Bushom po orgijama , a ovi 0 bodova
n_razbojnik-
2014-04-15
Hahaha, 15 godina ni puno u usporedbi s 20 000 000 godina. Uskoro ti bu rojsni dan, pa ti kupim špigl.marcellus wrote:Eva wrote:Forumski Metuzalem se javio glede godina. Pa jebote, unuka bih ti bilamarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona.
Upravo to...
Guest- Guest
Eva wrote:Hahaha, 15 godina ni puno u usporedbi s 20 000 000 godina. Uskoro ti bu rojsni dan, pa ti kupim špigl.marcellus wrote:Eva wrote:Forumski Metuzalem se javio glede godina. Pa jebote, unuka bih ti bilamarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
Ne bu mi uskoro rojstni dan... a osjećam se fala na pitanju vrlo mlađahno zadnjih godinu dana...
2014-04-16
pogledaj dr. Željku Josić sa liste hdz-a... mislim da ona puno bolje izgleda i od rimčeve a od petirke pogotovo...nevjestin_razbojnik wrote:heh, zašto da ne, da nam je barem zanimljivija scena...šteta da nemamo Čičoline ili Sare Palin na listama.. danas jedino ona iz HSSa ima prolaz, ostalo biraš između morževa...aj i Rimac je neloša, s obzirom na konkurencijumarcellus wrote:Eva wrote:Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona. Ali, jebiga Hrvati su većinom retardirani.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Moje želje su diktatura, MOST 151, ostali raus
To ti sam da njega glediš
Prije će bit da je retardiran onaj tko glasa za nekog zato jer je zgodan, elokventan, i mlad. Tsipras je recimo bio takav, i sjebao je Grke. Obama je isto ta vrsta majmuna. S druge strane, Churchill je bio gadan ko pas, nimalo elokventan i star ko isusovo magare, pa je spasio englesku... da ne govorim o rooseveltu koji je bio stari paralitik u kolicima, itd...
2015-08-08
Bu za mjesec dana, zaboravljaš da ima sve kartone Kaj si bil na face liftingu?marcellus wrote:Eva wrote:Hahaha, 15 godina ni puno u usporedbi s 20 000 000 godina. Uskoro ti bu rojsni dan, pa ti kupim špigl.marcellus wrote:Eva wrote:Forumski Metuzalem se javio glede godina. Pa jebote, unuka bih ti bilamarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
Ne bu mi uskoro rojstni dan... a osjećam se fala na pitanju vrlo mlađahno zadnjih godinu dana...
Guest- Guest
Tako je priča i pokojni Ranko.............kaže
da se nikad bolje nije osjeća. Kad ono.
da se nikad bolje nije osjeća. Kad ono.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eva wrote:Bu za mjesec dana, zaboravljaš da ima sve kartone Kaj si bil na face liftingu?marcellus wrote:Eva wrote:Hahaha, 15 godina ni puno u usporedbi s 20 000 000 godina. Uskoro ti bu rojsni dan, pa ti kupim špigl.marcellus wrote:Eva wrote:Forumski Metuzalem se javio glede godina. Pa jebote, unuka bih ti bilamarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
Imaš ti moj kurac, odnosno nemaš ni to... meni je rođendan po ljeti
2014-04-16
Kaj si mijenjal i rodni list? Jezuš Kristuš :face:
Guest- Guest
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Eva wrote:Kaj si mijenjal i rodni list? Jezuš Kristuš :face:
Ne, rođendan mi je po ljeti od rođenja...
2014-04-16
Ajde te u kurac,zachartali ste mi temu,gori ste troleri nego šta sam ja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nemoguće, u mojoj black tekici lepo piše, Marčelo 30.11.marcellus wrote:Eva wrote:Kaj si mijenjal i rodni list? Jezuš Kristuš :face:
Guest- Guest
Sorry, neću više.Antif_No1 wrote:Ajde te u kurac,zachartali ste mi temu,gori ste troleri nego šta sam ja.
Evo, isprika.
Guest- Guest
v_vlado wrote:Ja bi glaso za one koji bi uveli reda u ovoj zemlji,ali takvih nema.....
Takvi ne dolaze na vlast na izborima nego na ulicama.
Guest- Guest
"Rođen sam kao vrlo mlad..... "marcellus wrote:Eva wrote:Kaj si mijenjal i rodni list? Jezuš Kristuš :face:
Guest- Guest
da vam je baba :Dmarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
2014-04-12
meni je bitno da most i žz osvoje što više mandata.. nadam se da bi Most moga.. 10?
Guest- Guest
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Rezultati izbora
» Rezultati izbora službeni
» Rezultati PISA testiranja za 2015.
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici
» Rezultati prijevremenih lokalnih izbora za dva grada i sedam općina
» Rezultati izbora službeni
» Rezultati PISA testiranja za 2015.
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici
» Rezultati prijevremenih lokalnih izbora za dva grada i sedam općina