Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
kic wrote:
Petrov ili Isus iz ŽZ, s tim da je prvi klerikala a ovaj drugi pagan u biti :D
Kad vidim Vilibora kao da Zlatka Sudca gledam, odnosno ikone koje je crtao. A na njima Isus koji izgleda kao sam autor.
Guest- Guest
Nisam znao,neznam kako mi je promakao taj detalj da je pervanov Isus zapravo pagan,kic wrote:Petrov ili Isus iz ŽZ, s tim da je prvi klerikala a ovaj drugi pagan u biti :D
Prema aplikaciji novetv GDJE SAM 2015.ispalo mi je da sam 79% za Živi Zid što je i najbolji postotak po toj aplikaciji,mada sam nekako skloniji Orahu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ja uvijek biram onoga tko mi izgleda najgluplji i najružniji.
To mi je gušt, možda zato što mi ostavlja nadu da ako može on, onda čak i ja, koji sam užasno glup i ružan, ipak naposlijetku mogu nekako nešto postići.
To mi je gušt, možda zato što mi ostavlja nadu da ako može on, onda čak i ja, koji sam užasno glup i ružan, ipak naposlijetku mogu nekako nešto postići.
Last edited by crvenkasti on 28/10/2015, 15:01; edited 1 time in total (Reason for editing : 35)
crvenkasti-
2014-04-17
da i ja tako gledam, ili Petrova ili ŽZ Vilibora , obojica su mladi i asevi.. Petrov je realan, dok ŽZ su sanjari , glavno da što manje glasova dobiju lopine iz HDZ/SDPkic wrote:Petrov ili Isus iz ŽZ, s tim da je prvi klerikala a ovaj drugi pagan u biti :D
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Dakle,da vidimo tko će od forumaša najpreciznije pretpostaviti,pogoditi ili približno točno ozbiljno analizirati kakav bi mogao biti rezultat predstojećih paralentarnih izbora.
Ukoliko se nešto bitno ne promijeni,neki događaj ili skandal koji bi promijenio trenutno raspoloženje biračkog tijela(a mislim da se desert čuva za kraj ) jer u oba tabora dvije najveće koalicije imaju skrivene ASove u rukavima kako bi naštetili glavnim konkurentima. mislim da bi odnos snaga u saboru mogao biti ovakav.
Izlaznost će biti čak oko 60%.
HDZ (koalicija) 62 mandata u Hrvatskoj + 2 u dijaspori
SDP (koalicija) 52
Most 6
Živi Zid 5
HDSB 4
IDS 4
Milan Bandić 3 + 1 u dijaspori
Čaćić&Josipović 2
Koalicija Spremni 1
Orah 1
HDZ-ova koalicija 70 (sa onom trojicom iz dijaspore), SDP 48, HDSSB 2, IDS i PGS 3, uspješna hrvatska by čačić & josipović jedan mandat, MOST tri, Živi zid jedan, orah jedan.
Što dobije onaj koji je najbliže u prognozama? Osim 4 godine jebanja u guzicu od strane novih izbornih pobjednika?
Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona.
n_razbojnik-
2014-04-15
Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona.
Guest- Guest
Kao da je to bitno? Ionak se svakodnevica hrvatskih građana kroji izvan HR. Pa kaj ni onda bolje onda da ti spiker bude oku i uhu ugodan.Antif_No1 wrote:Možda si upravu,te sve te vrline doista krase Petrova,no jeli on sam dovoljan da iznese platformu političke opcije Most ?Eva wrote:Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona. Ali, jebiga Hrvati su većinom retardirani.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Moje želje su diktatura, MOST 151, ostali raus
To ti sam da njega glediš
Ovi okupljeni oko njega ne uljevaju baš povjerenje.Mišljenja sam da je Petrov i Most,tek istant zvijezda,koja se javlja pred svake izbore kao neka spasonosna treća opcija,no znamo da sve te,,treće opcije'' imaju kratak vijek trajanja.
Most se forsira preko medija,te je najaktivniji u krajevima gdje treba HDZ-u otet birače,baš kao i Bandić,dok se recimo Orah i Uspješna Hrvatska sustavno minoriziraju zbog toga što uzimaju SDPovsko biračko tijelo.
Mediji odrađuju dobar posao za vladajuće.
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Pa mislim da ide 140 + 3 dijaspora + 8 manjinci,ispravite me ako griješim.Le Roi Soleil wrote:Pa koliko ima zastupničkih mandata u Saboru? Zbroj mandata cenjenog kolege Antife je 143. Trenutno ih ima 151. Po Zakonu od 100 do 160. Kako se to određuje?
yep.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Muški, noć s Angelom. Žene, dobe Junckera na 3 sata shoppinga, čist da provuče kartice.marcellus wrote:Što dobije onaj koji je najbliže u prognozama? Osim 4 godine jebanja u guzicu od strane novih izbornih pobjednika?
Guest- Guest
Ne vjerujem da će HDZ biti toliko jak.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Dakle,da vidimo tko će od forumaša najpreciznije pretpostaviti,pogoditi ili približno točno ozbiljno analizirati kakav bi mogao biti rezultat predstojećih paralentarnih izbora.
Ukoliko se nešto bitno ne promijeni,neki događaj ili skandal koji bi promijenio trenutno raspoloženje biračkog tijela(a mislim da se desert čuva za kraj ) jer u oba tabora dvije najveće koalicije imaju skrivene ASove u rukavima kako bi naštetili glavnim konkurentima. mislim da bi odnos snaga u saboru mogao biti ovakav.
Izlaznost će biti čak oko 60%.
HDZ (koalicija) 62 mandata u Hrvatskoj + 2 u dijaspori
SDP (koalicija) 52
Most 6
Živi Zid 5
HDSB 4
IDS 4
Milan Bandić 3 + 1 u dijaspori
Čaćić&Josipović 2
Koalicija Spremni 1
Orah 1
HDZ-ova koalicija 70 (sa onom trojicom iz dijaspore), SDP 48, HDSSB 2, IDS i PGS 3, uspješna hrvatska by čačić & josipović jedan mandat, MOST tri, Živi zid jedan, orah jedan.
Možda bi ti trebao bocuti one tvoje kolege na dnevno.hr,da naprave nekakvu online anketu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
n_razbojnik-
2014-04-15
Kod fircigerica bi on dobil 2, i šetnju. Piletina se jede u mojim godinama.nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Guest- Guest
Ćaća osvaja bar jedan mandat
Eva wrote:Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona. Ali, jebiga Hrvati su većinom retardirani.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Prije će bit da je retardiran onaj tko glasa za nekog zato jer je zgodan, elokventan, i mlad. Tsipras je recimo bio takav, i sjebao je Grke. Obama je isto ta vrsta majmuna. S druge strane, Churchill je bio gadan ko pas, nimalo elokventan i star ko isusovo magare, pa je spasio englesku... da ne govorim o rooseveltu koji je bio stari paralitik u kolicima, itd...
nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
I sad je očito zakaj su te svi još od vrtića izbjegavali.marcellus wrote:Eva wrote:Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona. Ali, jebiga Hrvati su većinom retardirani.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Prije će bit da je retardiran onaj tko glasa za nekog zato jer je zgodan, elokventan, i mlad. Tsipras je recimo bio takav, i sjebao je Grke. Obama je isto ta vrsta majmuna. S druge strane, Churchill je bio gadan ko pas, nimalo elokventan i star ko isusovo magare, pa je spasio englesku... da ne govorim o rooseveltu koji je bio stari paralitik u kolicima, itd...
Guest- Guest
Forumski Metuzalem se javio glede godina. Pa jebote, unuka bih ti bilamarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:Kod baba u tvojim godinamaEva wrote:Gdje? Kod slijepih i gluhih?nevjestin_razbojnik wrote:Akos se ne varam na ovu foru je i Zoka uzeo mandatEva wrote:
Upravo to...
Guest- Guest
heh, zašto da ne, da nam je barem zanimljivija scena...šteta da nemamo Čičoline ili Sare Palin na listama.. danas jedino ona iz HSSa ima prolaz, ostalo biraš između morževa...aj i Rimac je neloša, s obzirom na konkurencijumarcellus wrote:Eva wrote:Zgodan, pametan, obrazovan, elokventan i mlad. Pa koje budale mogu dat glas onim akrapima, kraj ovakvog Apolona. Ali, jebiga Hrvati su većinom retardirani.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
n_razbojnik-
2014-04-15
Ja glasam za ćaću, ostale ko jebe, kod ćaće je bilo kruva i igara, tuneli su se dobro farbali, ništa fuš. Ćaća je bio s Bushom po orgijama , a ovi 0 bodova
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» Rezultati izbora
» Rezultati izbora službeni
» Rezultati PISA testiranja za 2015.
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici
» Rezultati prijevremenih lokalnih izbora za dva grada i sedam općina
» Rezultati izbora službeni
» Rezultati PISA testiranja za 2015.
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici
» Rezultati prijevremenih lokalnih izbora za dva grada i sedam općina
Page 3 of 15