Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
E Ajde se razgovaraj ko covjek a ne dijete . Koji je to istaknuti SDP dao oružje Srbima ? Tko je PREGOVARAO SA SRBIMA OKO BOSNE, TKO JE IŠAO NA NOGE MILOŠEVIĆU, TKO JE SKLAPAO SPORAZUME S KARADZICEM ITD ITDzgdosada wrote:Ne nije. Nemoj lagati i sebe i druge. Ili nači kako je nastala ova država koju toliko mrziš. Možda je prestaneš toliko mrziti. A kravo glup ti je tata što te zatukao nije kada je vidio kavu kravu je naprvio.Sora wrote:Blentonr, ne pravi se pametan. Tko je dao oružje Srbima nego HDZ jer je bio na vlasti tada u tom presudnom casu . Ne muljaj i ne seri. Partija je SDP a HDZ je pokret. Nisi nista otkrio. Niti ima sanse daxotkrijes jer si preglup. Samo glupi kažu svi su isti. To je ista predrasuda kao da su sve žene iste. Nisu. Ja sam zena koja nije muško. Npr.zgdosada wrote:A jebi ga vidš da neki puše kao ovaj Sora tu. On sigurno recimo nema pojma da si istaknuti članovi SDP organizirali da se srbima vrati oružije iz hrvatsih vojarni kojim se kasnije napdala hrvatska. Pokušavam prikazati SDP kao hrvatsku stranku. Iako je to partija. Nije da je HDZ puno bolji to je pak izdajnička bagrda koju povješati treba. Ali opet nečemo se praviti glupi ni za jedne ni za druge. Barem ja neću.Sora wrote:Ne dozvolimo da NDH zaboravimo. Moramo se stalno sjetiti na nju, na nase žrtve , na zlo komunizma , na Hrvate koje svi jebu. Osim dijaspore .nevjestin_razbojnik wrote:ja sma opčinjen radioreklamom o 500 radnih mjesta svakog dana, svakog trenutka, svakog tjedna i svake godine...pljas. eto 500 novih...odakle jbt??
ne dozvolimo bolne rezove!???
jeste'l čuli to...jebomajkunenormalnu
To ne smijemo dozvoliti. Jer bi onda HDZ izgubio.
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
reci ti njemu Soro...
a ja ode na aerodrom provjerit to, pazi ako ih nije 500 tjedno došlo
2014-04-15
Sad sam glupa krava koja voli krasti ...ha ha
Živi zid je napravio odličan posao za MOST,
MOST 8-11 mandata
Manjine 8
HDSSB 4-6
IDS 3-4
Neki padobranaci 2-4
Ostalo dvije frakcije KPH
lopovi-50-55
budale 45-50
MOST 8-11 mandata
Manjine 8
HDSSB 4-6
IDS 3-4
Neki padobranaci 2-4
lopovi-50-55
budale 45-50
stenjalica-
2015-10-18
Jesi Ti lude gljive jeo? To su poslovne tajne... Ne ce nece e ti oni reci sigurno. Tak mlad i tak nagao... Ccccnevjestin_razbojnik wrote:reci ti njemu Soro...
Znaci trećina glasova malim strankama ?stenjalica wrote:Živi zid je napravio odličan posao za MOST,
MOST 8-11 mandata
Manjine 8
HDSSB 4-6
IDS 3-4
Neki padobranaci 2-4
lopovi-50-55
budale 45-50
Sumnjam. Iako bi moglo biti iznenađenja, most i živi zid naravno.
Ali nece tako velikog.
Lopovi najviše sto osvajaju to me boli .... Jel moguće da su ljudi toliko slijepi . Pa nije to bez posljedica za nas sve ako oni GORE KRADU. JESTE VI SVJESNI DA KRADU NAŠU BUDUĆNOST.
2014-04-29
Ne sada takva si oduvijek. Zato i podupireš lopove. Ja ne podupirem niti jedne lopove da mi je tata lopov zvao bi ga lopove. A jebi ga nekima da mozak da isprati nekima ne. Tako je to. Na ručun takvih kao ti političari i žive.Sora wrote:Sad sam glupa krava koja voli krasti ...ha ha
Guest- Guest
Zive na račun svih . Ali jebga, glavno da si ti pametan i pošten. Zakaj ne odeš u SDP onda?zgdosada wrote:Ne sada takva si oduvijek. Zato i podupireš lopove. Ja ne podupirem niti jedne lopove da mi je tata lopov zvao bi ga lopove. A jebi ga nekima da mozak da isprati nekima ne. Tako je to. Na ručun takvih kao ti političari i žive.Sora wrote:Sad sam glupa krava koja voli krasti ...ha ha
2014-04-29
Jer sam sposoban sam se pobrinuti za sebe. Nisam dijete sa posebnim potrebama i ne trebam mi pomoć SDP da si zaradim koliko mi treba.
Guest- Guest
Bravo. I to zahvali SDP u
Kojim malim?Tu su stranke samo HDSSB i IDS,MOST je improvizacija kojoj je ŽZ utabanao put da bi ako bi ljudi bil svjesni mogao i do 25 mandata ali Bože moju u Hrvatskoj smo gdje je 90% ljudi polupismenaSora wrote:Znaci trećina glasova malim strankama ?stenjalica wrote:Živi zid je napravio odličan posao za MOST,
MOST 8-11 mandata
Manjine 8
HDSSB 4-6
IDS 3-4
Neki padobranaci 2-4
lopovi-50-55
budale 45-50
Sumnjam. Iako bi moglo biti iznenađenja, most i živi zid naravno.
Ali nece tako velikog.
Lopovi najviše sto osvajaju to me boli .... Jel moguće da su ljudi toliko slijepi . Pa nije to bez posljedica za nas sve ako oni GORE KRADU. JESTE VI SVJESNI DA KRADU NAŠU BUDUĆNOST.
stenjalica-
2015-10-18
Ali zahvalijem svaki dan roditeljima što me nisu napravili kao tebe.
Guest- Guest
sve treba zahvaliti sdp-u.. oni su istinski domoljubi i kršćani, oni su osnovali zng, oni su se pobrinuli da hrvatska one bude razoružana, oni su kao socijalistički direktori bili pozvani da provedu pretvorbu i privatizaciju, sdp je naš istinski izbor, i ne vidim tko bi to bolje mogao voditi hrvatsku državu od sdp.ovaca koji su je jedini sanjali i stvarali u krvi svojih članova i simpatizera... zoki je živi svjedok.....
2015-08-08
sdp čak i po naputku pape franje treba biti izbor svakog istinoljubivog i pravdoljubivog kršćanina (vjerojatno je zoki mislio na pravoslavce) jer katolici smrde i u pravilu se radi o barbarima....koji mrze
2015-08-08
michaellcmacha wrote:sve treba zahvaliti sdp-u.. oni su istinski domoljubi i kršćani, oni su osnovali zng, oni su se pobrinuli da hrvatska one bude razoružana, oni su kao socijalistički direktori bili pozvani da provedu pretvorbu i privatizaciju, sdp je naš istinski izbor, i ne vidim tko bi to bolje mogao voditi hrvatsku državu od sdp.ovaca koji su je jedini sanjali i stvarali u krvi svojih članova i simpatizera... zoki je živi svjedok.....
Tony Soprano-
2015-08-15
Gle. današnji HDZ nema veze sa ondašnjim HDZ-om,niti im je ideologija i koncept isti.michaellcmacha wrote:sve treba zahvaliti sdp-u.. oni su istinski domoljubi i kršćani, oni su osnovali zng, oni su se pobrinuli da hrvatska one bude razoružana, oni su kao socijalistički direktori bili pozvani da provedu pretvorbu i privatizaciju, sdp je naš istinski izbor, i ne vidim tko bi to bolje mogao voditi hrvatsku državu od sdp.ovaca koji su je jedini sanjali i stvarali u krvi svojih članova i simpatizera... zoki je živi svjedok.....
Nastupaš sa čudnovatih pozicija.
To je kao kad bih ja rekao da je današnji Hajduk isto što i onaj iz 1971/72. kad su bili prvaci.
To se skoro kompletno članstvo promijenilo. Masa je ljudi umrla,a masa je napustila HDZ,pa su postali žestoki ljevičari(Mesić,Manolić),drugi su pak napustili HDZ i postali nekakvi centrumaši (V.Š.Ožbolt) a neki su osjetili da im HDZ nije dovoljno žestok(poput alkosa kojem je pivo previše lagano) pa su osnovali neke druge desne stranke(Merčep, Glavaš i sl.)
Isto tako ni SDP danas nije ono što je bio onda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i sad kad su konačno tjedno počeli stvarati po 500 radnih mjesta i upozorili da njihov reizbor znači povratak na mito, korupciju i nepotizam, daju nam svima prostora za razmišljanje, .... u stvari šta se tu ima razmišljat kad Hrvatska RASTE... dajmo im još jedan madat RAST će još više...
2015-08-08
Istina je to. Ali prošlost se ne smije zaboravljati. Jer recimo i današnji predsjenik SDP je ratni dezerter. Isto košto je i današnji predsjednik HDZ budala i lopov. Nije se puno promijenilo samo lica.jastreb wrote:Gle. današnji HDZ nema veze sa ondašnjim HDZ-om,niti im je ideologija i koncept isti.michaellcmacha wrote:sve treba zahvaliti sdp-u.. oni su istinski domoljubi i kršćani, oni su osnovali zng, oni su se pobrinuli da hrvatska one bude razoružana, oni su kao socijalistički direktori bili pozvani da provedu pretvorbu i privatizaciju, sdp je naš istinski izbor, i ne vidim tko bi to bolje mogao voditi hrvatsku državu od sdp.ovaca koji su je jedini sanjali i stvarali u krvi svojih članova i simpatizera... zoki je živi svjedok.....
Nastupaš sa čudnovatih pozicija.
To je kao kad bih ja rekao da je današnji Hajduk isto što i onaj iz 1971/72. kad su bili prvaci.
To se skoro kompletno članstvo promijenilo. Masa je ljudi umrla,a masa je napustila HDZ,pa su postali žestoki ljevičari(Mesić,Manolić),drugi su pak napustili HDZ i postali nekakvi centrumaši (V.Š.Ožbolt) a neki su osjetili da im HDZ nije dovoljno žestok(poput alkosa kojem je pivo previše lagano) pa su osnovali neke druge desne stranke(Merčep, Glavaš i sl.)
Isto tako ni SDP danas nije ono što je bio onda.
Guest- Guest
pa to i velim sdp je danas istinska domoljubna stranka, sjeti se samo sdp-ovih crnokošuljaša koji su očito koristeći provjerene ustaške manire bez ikakvog razloga napali mlade manastirce.... i evo danas tako ostrašćeno prate povorku slavonske mladosti odjevene u crne bandure...sa hrvatskim barjacima...
2015-08-08
dok hdz-ovci neš nesuvislo trkeljaju o uljuđenosti i tek tu i tamo spomenu neko kvazihrvatsko jedinstvo dok u stvari jedino razmišljaju kako da popljačkaju i otmu pošteno stečeno od teršelićke i pusića
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» Rezultati izbora
» Rezultati izbora službeni
» Rezultati PISA testiranja za 2015.
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici
» Rezultati prijevremenih lokalnih izbora za dva grada i sedam općina
» Rezultati izbora službeni
» Rezultati PISA testiranja za 2015.
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici