Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 47
Page 4 of 47 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 25 ... 47
Re: Primera División 18/19
ništa ne vrijedi ako igrač namjerno igra rukom kako si samo glup olinjali debilu
End- Posts : 21177
2015-08-25
a od te vaše zatonske prevare jedino ramos i benzema imaju 1 nastup više, znači ipak ta mala gnjida snosi glavnu odgovornost za sve loše ove sezone tim više jer su ga njegovi lopovi okrunili za najboljega. kakvo šamaranje
2015-08-25
Navijači Reala Modrića vide kao uzrok krize! A klub moli navijače da ne vrijeđaju kapetana!?
NAVIJAČI UNIŠTAVAJU MODRIĆA: ‘On je najveća šala koju sam ikad vidio u sportu, katastrofalan si!
sve dokazano, da nema zatonske prevare real bi igrao segundu..
NAVIJAČI UNIŠTAVAJU MODRIĆA: ‘On je najveća šala koju sam ikad vidio u sportu, katastrofalan si!
sve dokazano, da nema zatonske prevare real bi igrao segundu..
2015-08-25
"Messi je najveća nogometna prevara"....
nađe se par drkaroša na ronalda ili navijača reala, to napišu na realbalkan ili na nekom tviteru,fb ili gdje već i po endovoj logici:
navijači uništavaju Messija,sve dokazano da je najveća prevara
nađe se par drkaroša na ronalda ili navijača reala, to napišu na realbalkan ili na nekom tviteru,fb ili gdje već i po endovoj logici:
navijači uništavaju Messija,sve dokazano da je najveća prevara
Naravno da je glup k'o trokurac. Zagorska forumska , uzmi u ruke ono računalo kaj imajun djeca u prvom osnovne pa probaj izračunati kol'ko je Real bodova izgubio kad Luke nije bilo u sastavu. Kad to izračunaš, uzmi 50 % od toga i pribroji sadašnjim bodovima Reala i onda napravi tablicu Primere. Doći ćeš do zanimljive situacije.
Zeko-
2015-08-26
Šugavi lopovi popušili, glavni cigan dobija crveni...
Koji divan dan!
<3
Koji divan dan!
<3
Guest- Guest
Suárez missed 4 big chances tonight against Real Valladolid.
This is now the most amount of chances Suárez has missed in a single game in his entire Barça career. [@SofaScoreINT]
najdraži igrač..
This is now the most amount of chances Suárez has missed in a single game in his entire Barça career. [@SofaScoreINT]
najdraži igrač..
2015-08-25
Piqué: "Madrid's complaints happen in football, it happens in basketball, at least they don't have any other sports because we'd have to suffer it in hockey and handball too. Then they go to the Wanda, the referees help them and then they shut up and don't complain.
Piqué: "There were mistakes in the Cup final in Madrid's favor first and then in Barcelona's favor. And well, later we had this whole show from Madrid with the referees."
Piqué: "In the end if the referees hadn't been wrong Barcelona would have won. In the end it is all noise to cover up the usual issue, that Barcelona are champions, and to hide the merits of the players who lifted a cup in Madrid. I'm very proud of these players."
kakva legenda, pique se uvijek propisno ispiša po madridskim lopovskim ciganima..
Piqué: "There were mistakes in the Cup final in Madrid's favor first and then in Barcelona's favor. And well, later we had this whole show from Madrid with the referees."
Piqué: "In the end if the referees hadn't been wrong Barcelona would have won. In the end it is all noise to cover up the usual issue, that Barcelona are champions, and to hide the merits of the players who lifted a cup in Madrid. I'm very proud of these players."
kakva legenda, pique se uvijek propisno ispiša po madridskim lopovskim ciganima..
2015-08-25
Bogami, ne vrijedi ništa. Kaj misliš, zakaj onaj danac nije dobio crveni protiv Hrvatske kad je u 114. minuti drugog poluvremena srušio Rebića i dosuđen je samo penal za Hrvatsku? A bio je zadnji čovjek obrane, čak ni golman nije bio bliže golu od njegovih. Zato jer više nema duplog kažnjavanja po pravilima nogometne igre, zagorska forumska .End wrote:ništa ne vrijedi ako igrač namjerno igra rukom kako si samo glup olinjali debilu
Zeko-
2015-08-26
joj s kakvim idiotom ja imam posla, al dobro.Zeko wrote:Bogami, ne vrijedi ništa. Kaj misliš, zakaj onaj danac nije dobio crveni protiv Hrvatske kad je u 114. minuti drugog poluvremena srušio Rebića i dosuđen je samo penal za Hrvatsku? A bio je zadnji čovjek obrane, čak ni golman nije bio bliže golu od njegovih. Zato jer više nema duplog kažnjavanja po pravilima nogometne igre, zagorska forumska .End wrote:ništa ne vrijedi ako igrač namjerno igra rukom kako si samo glup olinjali debilu
u toj utakmici sudac je procijenio da je jorgensen išao na loptu, ne sa namjerom da faulira rebica i zato mu je progledao kroz prste, što ne znači da je s tom odlukom bio u pravu, to je bila njegova subjektivna krivo donešena odluka.
uglavnom sve ti je ovdje objašnjeno, al budući da kurca razumiješ engleski niti to ti ne pomogne.
Players can still be sent off for holding, pulling or pushing, not playing the ball or having no possibility to play the ball, serious foul play, violent conduct or deliberate handball.
Applied to Sunday's clash, Pitana's interpretation was that Jorgensen - who had earlier opened the scoring in the first minute before Mario Mandzukic's equaliser - made an attempt to regain possession from Rebic, and thus only merited a booking.
i prestani me smarati svojom glupoćom debilu glupi
2015-08-25
Zašto je Danac Jørgensen za prekršaj nad Rebićem u šansi za postizanjem gola dobio samo žuti karton? Zato što po (novom) pravilu FIFA kada zadnji igrač napravi prekršaj u izglednoj prilici za postizanje gola dobija samo žuti karton ukoliko je namjera bila igrati loptu, jer je kazneni udarac već dovoljna kazna. Da je Jørgensen Rebića vukao za dres ili na neki drugi način spriječio/oborio, a da nije išao prema lopti, u istoj situaciji kazna bi bila i crveni karton.
fosilu, ajd uzmi šaku tableta i na spavanje..
fosilu, ajd uzmi šaku tableta i na spavanje..
2015-08-25
A Ramos je namjerno igrao rukom?
ma niti slučajno, ne daj bože da bi to govno s 25 crvenih u karijeri namjerno spriječilo gol ili povuklo salaha s ciljem da ga ozlijedi. saint sergio ramos.
2015-08-25
NOGOMET
PO NJEMU JE TO JASNO
GARY LINEKER ZNA TKO JE BOLJI: Engleski velikan objasnio zašto se Messi i Ronaldo uopće ne mogu niti uspoređivati
“On je jednostavno fenomenalan. Ima 31 godinu i dalje ide jako. Igra utakmicu na način koji nama ostalima nije blizak. Mnogo gledam nogomet, ljudi sudjeluju u debatama je li Messi bolji od Ronalda; tu uopće nema usporedbe”, kaže Lineker i objašnjava:
“Messi je na drugoj razini u odnosu na ostale. Jednostavno. Ljudi mi postavljaju pitanja od Ronaldovim rekordima u golovima i sličnim stvarima. Ja ih pitam jesu li ikad vidjeli kako Messi dodaje loptu. Jesu li vidjeli kako driblingom kreće prema golu. I u dane kad mu ne ide napravit će tri ili četiri stvari koje oduzimaju dah.”
PO NJEMU JE TO JASNO
GARY LINEKER ZNA TKO JE BOLJI: Engleski velikan objasnio zašto se Messi i Ronaldo uopće ne mogu niti uspoređivati
“On je jednostavno fenomenalan. Ima 31 godinu i dalje ide jako. Igra utakmicu na način koji nama ostalima nije blizak. Mnogo gledam nogomet, ljudi sudjeluju u debatama je li Messi bolji od Ronalda; tu uopće nema usporedbe”, kaže Lineker i objašnjava:
“Messi je na drugoj razini u odnosu na ostale. Jednostavno. Ljudi mi postavljaju pitanja od Ronaldovim rekordima u golovima i sličnim stvarima. Ja ih pitam jesu li ikad vidjeli kako Messi dodaje loptu. Jesu li vidjeli kako driblingom kreće prema golu. I u dane kad mu ne ide napravit će tri ili četiri stvari koje oduzimaju dah.”
2015-08-25
Zagorska forumska u svom blebetanju već je u govnima preko glave. Dakle, ovako. Ramos je igrao rukom i to jedino stoji od svega tvog laprdanja. Ako danac u 114. minuti drugog poluvremena nije dobio crveni karton zato što je pokušao igrati na loptu (prema tvom objašnjenju), onda je isto tako olakotna okolnost Ramosu ta što su iza njega bili još i njegov golman i par igrača tak' da nitko sa sigurnošću ne može reći ni da je Ramos namjerno igrao rukom, a ni isključiti mogućnost da bi taj udarac blokirao ili netko od igrača ili obranio golman. I ako onaj danac nije dobio crveni karton zbog rušenja Rebića pred praznim golom, onda ovo Ramosovo nije ni za žuti karton. Zato, zagorska forumska budi tiho i ne blamiraj se više, jer pravila ove, ruku na srce, najjednostavnije sportske igre sa loptom, za tebe, koji nemaš pojma ni kol'ko minuta traje nogometna utakmica, su naučna fantastika.End wrote:ma niti slučajno, ne daj bože da bi to govno s 25 crvenih u karijeri namjerno spriječilo gol ili povuklo salaha s ciljem da ga ozlijedi. saint sergio ramos.
Zeko-
2015-08-26
Page 4 of 47 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 25 ... 47
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20