Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 47
Page 27 of 47 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 37 ... 47
Re: Primera División 18/19
Niche jesi skuzio kakva tisina otkad sam niskoga cigana zakucao ispod sahta, nisu cvorci pevali dok je u septickoj svirala tisina
End- Posts : 21177
2015-08-25
Istina, nema vise navijača Rea.. ovaj, Junaj... ovaj, ni sam ne znan na koga su se sad pribacili, jer oduvik su za njih navijali...
A u medjuvrimenu Najveći osvaja sve moguće trofeje, timske i individualne...
<3
A u medjuvrimenu Najveći osvaja sve moguće trofeje, timske i individualne...
<3
Guest- Guest
Još jedna u nizu šamarčina zagorskoj forumskoj :
U anketi se nudi izbor među četvoricom hrvatskih nogometnih velikana - Davorom Šukerom, Lukom Modrićem, Robertom Prosinečkim i Zvonimirom Bobanom. Zanimljivo je da su čitatelji Marce odabrali Luku Modrića kao najuspješnijeg hrvatskog nogometaša u povijesti.
Na uzorku od 202.000 glasova (u trenutku pisanja teksta) premoćno je pobijedio Luka Modrić sa 63% osvojenih glasova. Drugo mjesto zauzeo je Šuker s 21% glasova, treće Boban s 11% glasova, a posljednje Prosinečki s 5% glasova.
I pitanje za dalmatinske forumske : Na kojem je mjestu Bajdo?
U anketi se nudi izbor među četvoricom hrvatskih nogometnih velikana - Davorom Šukerom, Lukom Modrićem, Robertom Prosinečkim i Zvonimirom Bobanom. Zanimljivo je da su čitatelji Marce odabrali Luku Modrića kao najuspješnijeg hrvatskog nogometaša u povijesti.
Na uzorku od 202.000 glasova (u trenutku pisanja teksta) premoćno je pobijedio Luka Modrić sa 63% osvojenih glasova. Drugo mjesto zauzeo je Šuker s 21% glasova, treće Boban s 11% glasova, a posljednje Prosinečki s 5% glasova.
Zeko-
2015-08-26
0 lš. Džaba puni alavese i espanjole kada je najvećij sveni truba. O reprezentaciji da ne govorimo...
Guest- Guest
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Neymar: "I left Barcelona because I wanted a new challenge, the challenge of winning and looking for something new, to find new difficulties, Barça is a club that has always fascinated me, and I still love the club today."
— Barcelona Worldwide (@BarcaWorldwide) 26. travnja 2019.
What do you think the 'challenge' was, culés? pic.twitter.com/2RgDXbY4r3
2015-08-25
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Samo Hajduk...
<3
Pa AC Milan...
A Barca damo zbog Messija...
I jer mrzin Reala...
;)
<3
Pa AC Milan...
A Barca damo zbog Messija...
I jer mrzin Reala...
;)
Guest- Guest
cestitke raketi na jos jednom naslovu, savrsenstvo od karijere
2015-08-25
Najbolji hrvatski igrač današnjice!End wrote:cestitke raketi na jos jednom naslovu, savrsenstvo od karijere
<3
Guest- Guest
jos ako digne kup i LP, gasi mjesalicu peri mistrije raketa je cro goat
2015-08-25
Pitanje za zagorku forumsku i dalmatinsku forumsku : Na kojem je mjestu Raketa?Zeko wrote:Još jedna u nizu šamarčina zagorskoj forumskoj :
Zeko-
2015-08-26
1. BajdoEnd wrote:jos ako digne kup i LP, gasi mjesalicu peri mistrije raketa je cro goat
2. Šuker
3. Kranjčar
4. Rakitic
<3
Guest- Guest
Page 27 of 47 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 37 ... 47
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)